Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sağol canım cesaretlendirdiğin için bunları duymaya ihtiyacım wardı İnşallah geççek ama hiç o günleri göremicem gibi

Kizlar eve geldim ay daha tam.24 saat oldu agrim var sag gogusumde kalkip yatarken bir de agri kesicilerimi ictim daha iyiyim bandajlarimi cikartmadilar ama ben kestim bazi yerleri artik canimi yakiyo diye sargiylada sardi odemim gecsin diye evde cikarttim artik ben

Saolasin canım benim inşallah
Şu sıkıntılar bir bitsin hayırlısıyla
Kafamda netleştirdim isimleri

350 cc takıldı acaba küçük mü oldu diyorum ama ağrıdan acıdan gözüm hiç onu görmüyo şu anda

Yok canım çok güzel bi cc kas altı olduğu için ilk önce göze küçük görünüyor çünkü protez daha öne çıkamıyor kas baskılamkş durumda gün geçtikçe kendini salacak çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak . Ağrı kesici içiyor Musun bir de doktorun kimdi acaba ? Acılar geçecek bol bol dinlen su iç yavaş yavaş etrafı gezmeye çalış kendini oyala , geçecek zamanla

350 cc takıldı acaba küçük mü oldu diyorum ama ağrıdan acıdan gözüm hiç onu görmüyo şu anda
Geçmiş olsun gule gule kullanin bende seneye yaz gibi dusunuyorum tahlillerim netlesirse hangi dr yaptırdınız acaba 4000 TL yaptirmissiniz baya uygun geldi bana fiyatı ist. dışındasiniz sanırım

Geçmiş olsun canım dr a danıştın mi çıkartmadan önce dr ok vermeden herhangi bir işlem yapma istersen

Kızlar bu sütyen tam dikişerimin üzerine geliyo sağ taraftaki dikişimi cok acıtıyo normalmi acaba bişey olurmu ki

Sağol canım cesaretlendirdiğin için bunları duymaya ihtiyacım wardı İnşallah geççek ama hiç o günleri göremicem gibi
görceksin görceksin tatlım çok değil on günü devir sen bile inanamıycaksın onca ağrı nerde kaldı diye. sağolsun burdaki birçok arkadaş banada aynı şeyleri yazıyorlardı beni avutuyorlar gibi gelmişti. bugün onüçüncü günüm baskıdan başka birşeyim yok çok şükür. herkezin acı eşiği farklı mesela @Tiramisu35 ile ben bir gün aratla olduk o benden daha kolay atlattı ben canım acıyo kötüyüm dediğimde niye böyle oldun diye üzülüyodu benim için.

İnşalah canım o kdar ağrıya bi de küçük olursa cok üzülürüm.İki tane agrı kesici verdi bi tanede antıbiyotik. Ama şu an giydiğim sütyen tam dikişimi üzerine geliyo ve cok acıyo bişey olurmu. Doktorum rıza bey alsancak devlet hastamesınde oldum ben

hayırlı olsun gelmiş geçmiş olsun canım sağlıkla kullan inşllh.

Geçmiş olsun gule gule kullanin bende seneye yaz gibi dusunuyorum tahlillerim netlesirse hangi dr yaptırdınız acaba 4000 TL yaptirmissiniz baya uygun geldi bana fiyatı ist. dışındasiniz sanırım
İzmirde yaptırdım devlet hastanesınde ama baya meşakkatli oluyomuş yapım aşamasına kadar tahliller silikonları almak falan hepsıyle kendın uğrasıyosun

Kızlar bu sütyen tam dikişerimin üzerine geliyo sağ taraftaki dikişimi cok acıtıyo normalmi acaba bişey olurmu ki
ben yumuşak bir tülbent koyuyorum hem dilişleri koruyo hemde uçları çok aşırı hisli ve hassas dokunamıyorum bile tülbent onlarıda ısıtıp koruyo hala da çıkarmadım çok rahat ettim tülbentle

Yok yok canım için rahat olsun kas altı zaten genelde meme dokusu hiç olmayanlara oluyor ve hani 400 yada üstü takılan duymadım hiç göğüs cebi de dar oluyor ona göre çünkü. 350 çok güzel bir cc keşke bana da olabilseydi :) sütyeni biraz aşağı almayı denesen olmaz mı? O sütyenler biraz uzun oluyor çünkü .

Cok tesekkur ederim insallah bakalim kac gune duzeliyor ortalama kizlar ayagi kalkarken nef3sim kesiliyo nerdeyse
senin kas üstüydü diğilmi tatlım iki üç gün ağrın olyr sonra hafifler yavaş yavsş dikkat et yatıp kalkarken destek al ilaçlarınıda düzenli kullanınca hopp oldu bitti maşllhh atlatırsın gider

Eşim çok istediğim için kredi çekecek bana. Ama şunu söyledi "- yaptırıyorsun ama bakalım sevecek miyim, sonuçta senin değil nekadar hoş dursada sana ait olmayan bişeyi seninmiş gibi sevemem-" dedi. Hakikatten böyle olur mu? Yaptrmamam için söylemiyor istiyorsan tabiki yaptırıcaksın bu senin özgüvenini zedeliyorsa enbaşta ben destek olurum diyerek krediye başvurdu. içten ve ciddi söylüyor. Yani eşim sağolsum kusurlarımı seven biridir. İçim tedirgin oldu. Eşinden böyle tepki alan oldu mı

Aynı sıkıntıyı yaşadım bende canm.neymiş o istemiyormuş doğal seviyormuş ama sen istersen yaptır ben bu şekilde seviyorum demişti yapay sevemem demişti.neyse yaptırdım istiyorum ben dedm.şimdi süperler ya diyor iyiki yaptırmışın diyor.dokunmadan gećemiyor :)))..kendini iyi hissedeceksen yaptır derim kendin için yaptır zaten eşin 2.plan da :))önce sen mutlu olcaksın

sana şukadarını söyliyim; dipleri düşüyo dipleriii. kiii ben yeni amelyt oldum henüz dokunamadı bile sadece görmekle bukadar ilersini sen düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…