Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çıktım çıktım sabah,annemle avm deyiz hatta şimdi ağrı kesiciler sağolsun hafif baskı var o kadar :) ama küçük oldular sanki ya (
acele edip hiç boşuna üzme kendini küçük değildir onlar durdaha önümüzde çok uzun bir iyileşme süreci var daha nasıl güzelleşip doğallaşıcak zamanla görücez Allahın izniyle ben eminimki çok hoş olucaklar foto koy eve gidince

Küçük olmasa da daha büyük koydurabilirmişim valla,tabi daha çok yolun başındayız bir iyileşsin doğallaşsın o zaman anlıycaz bakalım:) bandajlı şuan yarın çıkartır herhalde doktor o zaman koyarım hemen

Senin kaç hafta oldu memnun musun yeni halinden :)

merhaba bende bu hafta ici doktordan randevu alip gitmeyi dusunuyorum izmirde fiyat aldiginiz doktorlari ogrenebilrmiyim acaba ben mehmet kaya ile gorustum gormeden fiyat veremem dedi 75 gogusum 168 boyum 55 kiloyum kac cc oneriyorsunuz yaptiranlarr

Senin kaç hafta oldu memnun musun yeni halinden :)
bugün 10. gün canım şimdilik memnunum gayet ama hala şiş ve çok sertler birde uçları çok aşırı hisli dimdikler bu iyi bişeymi bilmiyorum ama aşırı duyarlı olmaları biraz rahatsız ediyor dokunamıyorum bile dokunamadamda sık sık izliyorum muhteşem keyif verici bi duygu çok mutluyum çok şükür Allahım isteyen herkeze nasip etsin inşllh

merhaba bende bu hafta ici doktordan randevu alip gitmeyi dusunuyorum izmirde fiyat aldiginiz doktorlari ogrenebilrmiyim acaba ben mehmet kaya ile gorustum gormeden fiyat veremem dedi 75 gogusum 168 boyum 55 kiloyum kac cc oneriyorsunuz yaptiranlarr
dr görmeden fiyat veremiyo bizlerdd görmeden cc hakkında bilgi veremiyoruz malesef canım. şu anki halinin fotosunu koy burda birçok tecrübeli arkadaş var onları izle görünce çok güzel bilgilendirirler seni. emin ol burdaki tecrübe birçok dr da yoktur. bu forum çok şey öğretiyo ameliyattan önce

anladim tamam canim ekleyecegimm o halde fotograf peki ortalama suan nasil ben yazin sordugumda 5bin falan gibi bi durumdaydi ama bu dolarin yukselmesinden surekli cikiyormus fiyati hakkinda bilgi alabilirmiyim farkli doktorlardan en azindan sordugunuz gittiginiz

kizlaaaar doktorumla saatlerce konustuk ve sonrasinda kesinlestirdik yarin gidicem ama ameliyat olucam neler goturmem laZim kac gune tamamen iyilesiyor ya heyecan basti uyku yok bu gece bana yarin oglen ameliyatim

Gecmis olsun ben de 12 ekimde olucam karin germeyle beraber
Hangi marka taktirdiniz acaba

ay ne goturceksin hastaneye bende heyecandna olcem varya hahaha ve kac cc istiyosun
Önden fermuarlı eşofman aldım yanıma ıslak mendil havlu kağıt hiç dokum yıllarında özlemi doktoruma büyük istedığımı söledim kas altı olcam 420 dıye konustuk ama amelıyat sırasında bi kaç boy deniycem dedi bakalım hayırlısı

kac gunde rahatladiniz yani 2hafta cok zorluyormus diyorlar hep ama
Ben daha dün oldum bugün avm de gezdim bile, yatıp kalkarken biraz zor oluyor o kadar,ilaç verdikleri için ağrıyı hissetmiyorum. Hayırlısıyla geçsin inşallah senin de, nerde ameliyat olucaksın dokun var mı ?

voav olculerin nasil kiii 420 nasil ortalama kac oluyor yani of hic anlamyorum ki

izmirde olucam karsiyakadaaa yok dokum falan hepsini ayarlicaz gidinceee sanirim doktorum sen vaha birak falan dedide onerilerinz varsa konusym cok bilgimde yok oyle ben 85 90 tarzi istiuorum cunku 38 beden bi bikini bi ic camasiri aldigimda giyiyim istiyorum hani alt ust sorunu olmasinn o cok skntili oluyor

Bende izmirde olcam alsancak devlette inşallah istediğimiz gibi olur

Tabi doktorun daha iyi bilir sonuçta o bir sürü ölçüm yapıyor ve ona göre karar veriyor. Sen en büyük ne kadar cc alıyorsa o kadar koyun de bence. İyi haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…