he bu arada... hani burada hep konuşuluyor ya damla veya yuvarlak diye...
bir de yarı damla varmış ondan takacak
Damlanın dönme riskini sordum hocaya da o da hekimden kaynaklanıyor dedi. Onu internette başka bir doktordan da duymuştum. Kas fasyası tam açılmadığında ya da çok açıldığında olabiliyor dedi. Ama güveniyorum doktoruma. İnşallah dönme sorunu falan da olmaz olursa yandık
slm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??
Bu kimmiş acep ikinci üyelikten cezayı almış :44:
slm,
yorumlarini okudum. Bende Dr. Hasan Findik randevu aldim OCak ayi icin. Süperplast Dr. Hüseyin Güner de aldim. Almanyadan gidiyorum. Ne kadar ödedin sorabilirmiyim? Pazarlik ediliyor mu?
meme büyütme operasyonundan sonra his kaybı ne oranda oluyor yeni üyeyim deneyimlerinizden bilgi almak istyrm teşekkürler
meme büyütme operasyonundan sonra his kaybı ne oranda oluyor yeni üyeyim deneyimlerinizden bilgi almak istyrm teşekkürler
bence gayet ii siz bilirsiniz tabiki85B çıktı olçüm. 84 e 95 cm. İyimi acaba olçüm?
damla silikon riskli diye biliyorum şekli değişebiliyor.eğer kas zarı altına konursa doğal duruyor hatta mükemmel :))
Antalya'dan kimse var mı ya da arkadaşları arasında Antalya'da Meme Estetiği Olan? Estetik geçirecek olan ve geçirmiş olan arkadaşlar beni ekler misiniz. Paylaşımlarınızı takip etmek istiyorum. Kararsızlık içerisindeyim tam olarak bilgimde yok, Yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?