Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hadi bakalım, inşallah her şey istediğin gibi gelişir =)
peki sen sorduğun sorulara ne yanıt aldın onu da öğrenelim =)

İkinci bebeğimden sonra sarkma olur mu soruma; normal bır meme gibi tabiiki sarkmaz sadece derin genişleyip daralacak bu yüzden içinde protez olan bir meme aşağı inmez oldu. İkincisi kılo sorusu kılo verırsem yaptırdıktan sonra daha ortaya cıkıcakları! Diğer soruları hatırlayamadım yaw :/

aslında doğumdan sonra uygun sporu yaptıktan sonra ben sarkma olmayacağı kanısındayım. göğüs toparlayıcı hareketleri günde 15 dk yapsak sarkmayı da engelleriz bir ölçüde. kendi sorumu da kendim yanıtlamış oldum

ooooofff of, güzelleşmek zor zanaat =) bir de kombine ameliyat düşünüyorum ben. tekrar tekrar narkoz yemek istemiyorum. bi anda olsun bitsin her şey. 2013 yazına bikini üstümü dolduracak şekilde girmek istiyorum

Bende elimden geldigince yanıtlamaya çalışiyim
Hamilelikte gögüsler büyür ve dogumdan sonra dahada büyür.Emzirme döneminde inanılmaz büyüyorlar,emzirme dönemi bittikten sonrada fıslıyorlar malesef..Hamilelikten sonra protezli gögüs biraz deforme olur gibime geliyor benim.Yani gögsün zaten protezden sonra gerilecek ve büyüyecek hamilelikten sonrada iyice büyüyecek.Süt kesilince haliyle gögüste gevşeme olacak.Silikonsuz gögüs kadar deforme olmaz ama bir miktar sarkma olur diye düşünüyorum..Ameliyat teknigin,protez tipine,senin deri kalitene,inceligine göre degişen bir durumdur bu aslında...Kimi bayanın gögüsleri dogum yapmadan kilo alıp vermeyle sarkıyor kimide iki çocuk emzirdigi halde taş gibi kalıyor ...

Yine yöntem ve protez büyüklügüne göre degişen bir durumdur yüz üstü yatman..Kim arkadaşlarımız ameliyattan 2-3 ay sonra yüzüstü yatabildigini yazdılar..Kimide 6 aydan önce yüzüstü yatamadı..

Kilo vermeyi düşünüyorsan kesinlikle ideal kilona geldikten sonra bu ameliyatı olmanı öneririm..Çünkü bu ameliyattan sonra hiçbir doktor hastasının kilo alıp vermesini istemez,önermez..Hiç hoş olmayan bir görüntüyle karşılaşabilirsin canım..Hamileliktede aynı durum geçerli..

Sana uygun olan yöntemle yuvarlak protezdede gayet dogal bir görüntü yakalayabilirsin canım..Dogal görüntüyü sadece damla protez veriyor diye birşey yok.Öyle olsa bütün doktorlar damla protez kullanırdı..Ülkemizdeki özelliklede yurtdışındaki doktorların %80 i yuvarlak protezden yana.Damla protezin dönme riski var tabi..Bunu nette araştırırsan birçok doktorun aynı şeyi söylemiş oldugunu okursun..Sana bu konuyla ilgili bir doktorun yazdıgı yorumu alıntı yapıyorum,okursun..Sevgiler..

ALINTIDIR..

Geç dönemde proteze bağlı oluşabilecek sorunlar protezin yer değiştirmesi ve kapsül oluşumudur. Yuvarlak protezlerin kendi etrafında dönmesi herhangi bir soruna yol açmaz ancak damla protezlerin dönmesi asimetri ve şekil bozukluğuna yol açar. Eğer ameliyatta protez için oluşturulan cep olması gerektiğinden büyükse dönme veya kayma meydana gelebilmektedir. Yine ameliyat sonrası özel sütyen kullanılmaması, erken dönemde yüzüstü/yan yatılması da bu tür sorunlara yol açabilmektedir.

benim çekingem ameliyattan hemen sonra yüzüstü yatabilmek değil, ameliyat bu, elbette bir süre dikkat edilmesi gereken şeyler var. örneğin bi 5 ay ya da 1 yıl sonra eskisi gibi uyuyabilicekmiyim silikonum kayar mı, acıtır mı, herhangi kötü bir durum olur mu diye endişeliyim. iyileşme sürecinde zaten dert etmem =)

kilo konusunda da zaten çok bi fazlam yok, 62 kiloyum, 170 boyum var. ama memnun değilim. operasyon öncesi demek ki kilo vermem daha iyi olacak.

protez şekli olarak da sanırım benim de aklıma yatan yuvarlak pütürlü protez. damla şeklinde göğüsler aslında daha hoş ve doğal görünüyor bence.(silikonsuz) ama risklerini gözardı edemeyeceğim. neticede 3-4 beden büyütmek istemiyorum. 2 beden kafi. hal böyle olunca da yapay durmaz diye düşünüyorum

Canım benim 14 Şubatta 2 senem olacak inşallah 6 Ay-1 Sene sonra zaten ameliyat oldugunu,gögsünde protez oldugunu unutuyorsun Ameliyattan sonra ilk aylar ne kadar kendine dikkat edersen sonrasıda o kadar sorunsuz oluyor zaten. Şu an kullanılan protezler çok iyi kalitedeler zaten..Pütürlü koheziv jel protezler en iyisi..Vücuduna,gögüs yapınada yuvarlak protez uygun olursa zaten dönme riskide olmaz
Bende 1.68 civarıyım.Kilom 60... ideal kilomdayım zaten ama bazen kendimi kilolu hissediyorum nedense Memnun olmayınca birkaç kilo daha verilir bence
Yuvarlak silikonlar masa üstünde yuvarlak durur zaten..Ayakta hafif aşşagıya dogru akar ve alt kısım daha dolgun görünür..Yani dogal,olması gereken memedeki şekilde böyledir.Öncedendi öyle korktugumuz silikon ameliyat sonuçları..Top top,portakal koyulmuş gibi görünen gögüsler..Şimdiki sonuçlar gayet dogal

gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz teşekkür ediyorum =) ben ki kan aldırırken bile bayılma derecesine gelen biriyim, bu ameliyata nasıl ikna oldum bilmiyorum =)
bugun doktorum programında da meme protezleri konuşuldu. bir kaç çeşidini tanıttı doktor, dakikalarca anlattı. aba bu sitede edindiğim bilgilerin nerdeyse 10da biri ancaydı..

dediğin gibi pütürlü yuvarlak protezde kararım net. yalnızca ebatından emin değilim. benim isteğim doğrultusunda vucut yapıma uygun olanını doktorum söyleyecek, ben de söz dinleyeceğim =)

darısı tüm memiş isteyenlerin başına

Bugün Doktorum programında olan doktor benim doktorumdu Uzun araştırmalarım sonucunda Hasan Fındık ı tercih ettim ben,sonuçtanda süreçtende çok memnun kaldım ben.İnşallah sende en az benim kadar memnun kalırsın canım

Simdi tek problemim kaliyor, o da doktorumun kim olacagini kesinlestirmek. bir kac doktor var aklimda ama doktorun taninmis ve iyi bi doktor olmasinin disinda silikon ameliyati yaptirmis olan sizlerin de tecrubesi ve tavsiyeleri benim icin bi o kadar onemli..
Ben izmirde oturuyorum ve ameliyatimi nasipse izmirde olmak istiyorum.. Ve sizlerden daha cok oneri ve tavsiye istiyorum doktor konusunda :)

Aklındaki tüm Doktorlarla görüşmeni öneririm..Ben Hasan beyle karşılaşmasaydım eger İzmirde Cenk Tokat'a ameliyat olmayı düşündüm.. Zira Cenk beyin ameliyat sonuçlarını çok beğeniyorum.. Görüşme yaptığında kafanda birçok net cevaplar oluşacaktır mutlaka.Bu arada bu forumda sana çok yardımcı olacaktır

aklımdaki tüm doktorlarla görüşürsem malesef 1000 tl yı gözden çıkarmam gerekecek sadece muayene ücreti için =) ama eğer 2ye indirirsem cenk tokat ve ufuk bilkay ı düşünüyorum. ufuk bilkayın deneyim ve profesyonelliği zaten tartışılmaz. bakalım, sınavlarımı atlatır atlatmaz ikisiyle de görüşmek istiyorum
cenk beyin sadece 2 ameliyat sonucunu gördüm. sitesinde de yok. bunlara nerden ulaşabilirim?

meraba kızlar :) vala bütün gün girip yaptıran arkadaşlarımın yorumlarına fotolarına bakıyorum ve karar verdim nisan mayıs ayı gibi olucam ondan önce başka bi estetik operasyon geçiricem :) dün annemle babanneme çıtlattıım konuyu tuhaflarına gittiler hele babannemi görseniz sanki yüz nakli geçiricem nasıl telaşlandı ( kendi gögsü 100 beden ) haftaya o gidicek annemi burdaki karar yazılaryla ikna edicem ki ikna olmak zorunda ben istiyorummm gelmişim kaç yaşına aaaaa amaaa :)

Selam arkadaşlar.Bayadır yazmıyordum.Nedenide eşim bir süredir memelerim hakkında artık pek konuşmuyordu ama yine başladı.Yanlış anlamayın aslında bir sorunumuz yok kendiside aslında genel olarak memnun ama ne yazıkki bu erkek milleti orda burda veya televizyonda büyük göğüslü dekolte elbise giyen bir bayan görünce başları dönüyor.yok böyle olsa fena olmazdı falan derken çileden çıkıyorsunuz.Bizim yaşadığımız ilişkide memelerin rolü hakikaten büyük.Bende belki biraz daha büyük olursa onun daha hoşuna gideceğini görüyorum.Buda sanırım ilişkimizi dahada canlandıracaktır.Aslında kendisi silikon takılmış top gibi duran kocaman memelerden nefret eden birisi.hem o hem benim isteyeceğim şu anki halinden belki bir beden daha büyük ve biraz daha dolgun olması.Sonuçta 2 çocuk sahibiyiz ve başkada düşünmüyoruz.emzirme zamanı memelerim aslında tam istediğimiz gibiydi ama emzirme dönemi sona erince tabiki söndü ve biraz sarktılar.
Forumu hep okuyorum herkes yaşadığı tecrübeyi yazıyor fakat eşleriniz veya erkek arkadaşlarınız yeni yaptırdığınız memeleriniz hakkında ne düşünüyorlar.Sizin ameliyata karar vermenizde onlarında sizden beklentileri nedir.Acaba bu ameliyatı olursam gerçekten istediğim şekle kavuşurmuyum.En çok korktuğumda taş gibi sert memelere sahip olmak.Birde ameliyatdan sonra göğüsler gerçek hislerini kaybediyormu?

85B çıktı olçüm. 84 e 95 cm. İyimi acaba olçüm?

Merhaba hanımlar, bir şey sormak istiyorum.

Benim göğüslerim aslında oldukça büyükler, 85 B, dolgulu ve destekli sütyen kullanıyorum, daha da büyük gözüküyor. ama ben hep daha da büyük olmasını isteyenlerdenim. bir pamela anderson göğüslerine hep özenmişimdir. 23 yaşındayım. yakınlarımda kime söylesem "saçmalama zaten büyük, çok basit durur daha da büyüğü" diyorlar..

Benim sorum, benim gibi olup daha da büyüsün diye slikon taktıran oldu mu aranızda? sonraki yorumlar ne oldu?

Son düzenleme:

ben dun 12:30 da buyuk bi heyecnla ameliyat oldum oldukca da arastirdigim bi konuydu yaklasik 1 yildir boyum 1,75 kilom 55 doktor bana 300 cc veya 325 cc uygun olur dedi su an sargilarim var eve cikali bi kac saat oldu ameliyat esnasinda 325 i uygun gormus eskidende yuzucu oldugum icin omuz mesafem genis cunku yani boyut konusunda en uyumlusunu saana doktorun soyleyecektir..damla mi yuvarlak mi diyosandamla protezler ilk basta iyi duruyor ancak zamanla icerde donme ihtimali var o yuzden o riske hic degme derim bana kasaltyuvarlaki yapildi kasaltina yapilmasi cok daha dogal durmasina sebep oluyo cunku kas uzerine yapilan daha top gibi duruyo...acisina gelince ameliyata nasil girdim ciktim zaten anlamadim daha snra cok ama cok haflf bi agryla uyandm su an sadece ilk ayaga kalkarken 1 dk kdr ve ayni sekilde ilk yatarken agriyo oyle dayanilmaz bi durum yok dusunun ki hala inanamiyorum yaptrdgma...sargilarm ve drenlerim sali gunu cikicak sormak istediginz herhangi bisey olursa seve seve yanitlarim kisa zamanda yasamis bi insan olarak:))darisi basiniza

Cok ama cok gecmis olsun.bende merak ediyorum simdi bakalim ilerleyen gunlerde nasil bir sonuc ortaya cikacak.benim korkum top gibi kalirmi birde gogusler eski hissiyatini kaybediyormu acaba.bakalim sende yazarsin tecrubelerini.benim sormak istedigim cok ödemin varmi ve protezin meme ucundan girilerekmi yapildi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…