hadi bakalım, inşallah her şey istediğin gibi gelişir =)
peki sen sorduğun sorulara ne yanıt aldın onu da öğrenelim =)
İkinci bebeğimden sonra sarkma olur mu soruma; normal bır meme gibi tabiiki sarkmaz sadece derin genişleyip daralacak bu yüzden içinde protez olan bir meme aşağı inmez oldu. İkincisi kılo sorusu kılo verırsem yaptırdıktan sonra daha ortaya cıkıcakları! Diğer soruları hatırlayamadım yaw :/
kızlar ben de yıllarca göğsü neredeyse hiç olmayıp da silikon taktırdıktan sonra cillop gibi olanlara iç geçirip baktım. ama hiç bir zaman buna cesaret edebileceğimi düşünmemiştim. son 1 aydır ciddi şekilde düşünüyorum. KK sayesinde neredeyse bilmediğim kalmadı =) tabi son söz yine doktorumun. ama o kadar çok sorum var ki.. örneğin;
* ilerde hamileyken veya çocuk doğurduktan sonra göğüslerim deforme olur mu?
* yüzüstü uyumayı çok seven biriyim. ilk bir kaç ay yüzüstü yatılmıyormuş ama daha sonraki zamanlarda rahat rahat o şekilde yatabilecekmiyim? (gizeml arkadaşım sağolsun yanıtladı bu sorumu ama tecrübe dinlemek gibisi yoktur=) )
* 5-6 kilo vermeyi planlıyorum. bunu kilo verdikten sonra mı yaptırmalıyım yoksa önce mi? yoksa farketmez mi?
* çok doğal dursun, sert ve top gibi görünmesin istiyorum, damla protez için de dönebiliyor deniliyor.
şu an aklıma gelen çekincelerim bunlar.
ama kızlar sizden de bir ricam var. ben 75 beden sutyen kullanıyorum. 80 de oluyor ama tabiki epey dolgulu. sutyenliyken de tabiri caizse sutyen göğüslerimi kapak gibi kapatıyor, ne bombelik oluyor ne bişey. anca kollarımla yanlardan bastırınca biraz bombelik oluyor.
benim gibi bu bedende göğüsleri olup da silikon taktıran arkadaşlar yanlış anlamazlarsa eğer bana ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını yollayabilirlerse çok sevinirim....
Bende elimden geldigince yanıtlamaya çalışiyim
Hamilelikte gögüsler büyür ve dogumdan sonra dahada büyür.Emzirme döneminde inanılmaz büyüyorlar,emzirme dönemi bittikten sonrada fıslıyorlar malesef..Hamilelikten sonra protezli gögüs biraz deforme olur gibime geliyor benim.Yani gögsün zaten protezden sonra gerilecek ve büyüyecek hamilelikten sonrada iyice büyüyecek.Süt kesilince haliyle gögüste gevşeme olacak.Silikonsuz gögüs kadar deforme olmaz ama bir miktar sarkma olur diye düşünüyorum..Ameliyat teknigin,protez tipine,senin deri kalitene,inceligine göre degişen bir durumdur bu aslında...Kimi bayanın gögüsleri dogum yapmadan kilo alıp vermeyle sarkıyor kimide iki çocuk emzirdigi halde taş gibi kalıyor...
Yine yöntem ve protez büyüklügüne göre degişen bir durumdur yüz üstü yatman..Kim arkadaşlarımız ameliyattan 2-3 ay sonra yüzüstü yatabildigini yazdılar..Kimide 6 aydan önce yüzüstü yatamadı..
Kilo vermeyi düşünüyorsan kesinlikle ideal kilona geldikten sonra bu ameliyatı olmanı öneririm..Çünkü bu ameliyattan sonra hiçbir doktor hastasının kilo alıp vermesini istemez,önermez..Hiç hoş olmayan bir görüntüyle karşılaşabilirsin canım..Hamileliktede aynı durum geçerli..
Sana uygun olan yöntemle yuvarlak protezdede gayet dogal bir görüntü yakalayabilirsin canım..Dogal görüntüyü sadece damla protez veriyor diye birşey yok.Öyle olsa bütün doktorlar damla protez kullanırdı..Ülkemizdeki özelliklede yurtdışındaki doktorların %80 i yuvarlak protezden yana.Damla protezin dönme riski var tabi..Bunu nette araştırırsan birçok doktorun aynı şeyi söylemiş oldugunu okursun..Sana bu konuyla ilgili bir doktorun yazdıgı yorumu alıntı yapıyorum,okursun..Sevgiler..
ALINTIDIR..
Geç dönemde proteze bağlı oluşabilecek sorunlar protezin yer değiştirmesi ve kapsül oluşumudur. Yuvarlak protezlerin kendi etrafında dönmesi herhangi bir soruna yol açmaz ancak damla protezlerin dönmesi asimetri ve şekil bozukluğuna yol açar. Eğer ameliyatta protez için oluşturulan cep olması gerektiğinden büyükse dönme veya kayma meydana gelebilmektedir. Yine ameliyat sonrası özel sütyen kullanılmaması, erken dönemde yüzüstü/yan yatılması da bu tür sorunlara yol açabilmektedir.
benim çekingem ameliyattan hemen sonra yüzüstü yatabilmek değil, ameliyat bu, elbette bir süre dikkat edilmesi gereken şeyler var. örneğin bi 5 ay ya da 1 yıl sonra eskisi gibi uyuyabilicekmiyim silikonum kayar mı, acıtır mı, herhangi kötü bir durum olur mu diye endişeliyim. iyileşme sürecinde zaten dert etmem =)
kilo konusunda da zaten çok bi fazlam yok, 62 kiloyum, 170 boyum var. ama memnun değilim. operasyon öncesi demek ki kilo vermem daha iyi olacak.
protez şekli olarak da sanırım benim de aklıma yatan yuvarlak pütürlü protez. damla şeklinde göğüsler aslında daha hoş ve doğal görünüyor bence.(silikonsuz) ama risklerini gözardı edemeyeceğim. neticede 3-4 beden büyütmek istemiyorum. 2 beden kafi. hal böyle olunca da yapay durmaz diye düşünüyorum
Canım benim 14 Şubatta 2 senem olacak inşallah6 Ay-1 Sene sonra zaten ameliyat oldugunu,gögsünde protez oldugunu unutuyorsun Ameliyattan sonra ilk aylar ne kadar kendine dikkat edersen sonrasıda o kadar sorunsuz oluyor zaten. Şu an kullanılan protezler çok iyi kalitedeler zaten..Pütürlü koheziv jel protezler en iyisi..Vücuduna,gögüs yapınada yuvarlak protez uygun olursa zaten dönme riskide olmaz
Bende 1.68 civarıyım.Kilom 60... ideal kilomdayım zaten ama bazen kendimi kilolu hissediyorum nedenseMemnun olmayınca birkaç kilo daha verilir bence
Yuvarlak silikonlar masa üstünde yuvarlak durur zaten..Ayakta hafif aşşagıya dogru akar ve alt kısım daha dolgun görünür..Yani dogal,olması gereken memedeki şekilde böyledir.Öncedendi öyle korktugumuz silikon ameliyat sonuçları..Top top,portakal koyulmuş gibi görünen gögüsler..Şimdiki sonuçlar gayet dogal
gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz teşekkür ediyorum =) ben ki kan aldırırken bile bayılma derecesine gelen biriyim, bu ameliyata nasıl ikna oldum bilmiyorum =)
bugun doktorum programında da meme protezleri konuşuldu. bir kaç çeşidini tanıttı doktor, dakikalarca anlattı. aba bu sitede edindiğim bilgilerin nerdeyse 10da biri ancaydı..
dediğin gibi pütürlü yuvarlak protezde kararım net. yalnızca ebatından emin değilim. benim isteğim doğrultusunda vucut yapıma uygun olanını doktorum söyleyecek, ben de söz dinleyeceğim =)
darısı tüm memiş isteyenlerin başına
Bugün Doktorum programında olan doktor benim doktorumduUzun araştırmalarım sonucunda Hasan Fındık ı tercih ettim ben,sonuçtanda süreçtende çok memnun kaldım ben.İnşallah sende en az benim kadar memnun kalırsın canım
Simdi tek problemim kaliyor, o da doktorumun kim olacagini kesinlestirmek. bir kac doktor var aklimda ama doktorun taninmis ve iyi bi doktor olmasinin disinda silikon ameliyati yaptirmis olan sizlerin de tecrubesi ve tavsiyeleri benim icin bi o kadar onemli..
Ben izmirde oturuyorum ve ameliyatimi nasipse izmirde olmak istiyorum.. Ve sizlerden daha cok oneri ve tavsiye istiyorum doktor konusunda :)
Aklındaki tüm Doktorlarla görüşmeni öneririm..Ben Hasan beyle karşılaşmasaydım eger İzmirde Cenk Tokat'a ameliyat olmayı düşündüm.. Zira Cenk beyin ameliyat sonuçlarını çok beğeniyorum.. Görüşme yaptığında kafanda birçok net cevaplar oluşacaktır mutlaka.Bu arada bu forumda sana çok yardımcı olacaktır
Yavrum,eşler bu ameliyata eger ameliyat olmadıysa eşleri sıcak bakmıyor.Ama ameliyat olduktan sonra tabi iyikide yaptırmışız diyorlar.Bu yorumu daha öncede yazmıştım zatenŞimdi senin olaya gelelim...
Hiçbir erkek büyük gögüslere hayır demez kanımca.Heleki senin gibi harika bombalara sahip bir bayan gören hiçbir erkek -Yok niye ameliyat oldun,ben dogallıktan yanayım,git uzaklaş yanımdan,boş ol..falan filan demezBen öncesi ve sonrasını eşim tarafından yaşayan bir bayanım.Öncesinde eşim gögüslerimin deformasyonundan dolayı oluşan görüntüden hiç şikayet olmamıştı.Zaten benim kafaya taktıgımı biliyordu,birşey derse üzülecegimdenmi yoksa pekte umrunda olmadıgındanmı bilemiyorum ama öyleydi işte Ameliyat olmaya karar verdigimde bana hep -Ne gerek var,ben memnunum bu halinden,haksızlık yapıyorsun vücuduna falan diyordu.Ama tabi yemezler,ben ameliyat oldum.Ameliyattan sonra gögüslerime korkudan elleyemiyordu tabi.Zaman sonra o korkuyu aşıpta rahata kavuşunca,tadını alınca iyiki yaptırmışsın vallahi kelimeleri kullanmaya başladı tabi.Gögüssüz döneminde her ne kadar gögüslerimden memnun oldugunu,büyüklügünün iyi oldugunu söylesede dışarıda,televizyonda güzel,büyük gögüslü bir hatun görünce bakıyordu tabi.Benim bile ilgimi çekerken erkek haliyle o bakmasın şaşarım zaten Neyse bu durum beni üzüyordu.Zaten büyük gögüs sevmeyen bir erkek varmıdır acaba,yoktur yahu inanmayın Ama bu ameliyatı ben kesinlikle öncelikle kendim için oldum,her ne kadar ona senin içinde oldum desemde YALANN...
Kabak arkadaşımızın degindigi konu çok önemli,katılıyorum arkadaşıma..Hiçbir şekilde eşine bu ameliyatı oldugunu saklama canım.Nişan döneminde söyleyebilirsin.Ameliyat olduktan sonra sana verilen protez kartlarını saklaman ve yanında bulundurman gerek.Acil bir durum,trafik kazası gibi durumlarda senin gögüslerinde protez oldugu bilgisini edinmeleri için.Evlensen,söylemesen,eşin Allah korusun acil bir durumda doktordan hastanedeyken ögrense bu durumu şok geçirir.Sonrasıda hiç hoş olmaz.. Sakın saklama gibi bir düşüncen olmasın canım,olurmu
Ameliyat olmuşsun,geçmiş bitmiş.Ne tepkisi olacak yahu.Niye ameliyat oldunmu diyecek.Derse zaten sorun vardır,boşver sen o adayı
Bu gögüsler zaten zamanla gayet dogal bir görünüme ve kıvama geliyorlar.Zamanla bana hak verecek ve Arzum haklıymış yahu diyeceksinAllahım karşına anlayışlı,kibar bir beyefendi çıkarsın ve çok mutlu bir hayat yaşayın arkadaşım Öpüyorum çok Çok uzun yazamadım,biraz canım sıkkın,idare ediver [/Q
Arkadasim bu forumda goremedim derken bu sayfayi kacirmisim.İnan yazdiklarini okurken kendim yazmis gibi hissettim.Aramizdaki tek fark benimki benim goguslerimle ilgili her turlu yorumu rahatca yapiyor.Aslinda dedigim gibi isini aslinda cok rahat gordugune inanmama ragmen biraz daha buyuk ve dik olsa eminim beni dahada mutlu edecekYoksa benim goguslerimden pek sikayetim yok.Zaten benim goguslerimi buyultme fikrinide ortaya atan kendisi.Bu konuda hic baski falan yapmiyor tabi bana.Kendisinin tek korkusu goguslerimin dogalligini ve dokununcaki hassasiyetini kaybetmesi.Oyle top gibi kocaman memelerdende nefret eder beyefendi.Bakalim gecen sene liposuction ameliyati oldum.Bu senede bunu yaptira bilirim.Bu arada fikir verme acisindan benimkilerin olcusu 80.mesele 85 olup birde emzirmeden dolayi kaynaklanan sarkmamda giderilirse bizimki bayilir artik.Bu arada merak ettigim birseyde acaba cevremiz konu komsu ozellikle ailelerimiz neder bu duruma.Yani bir bakmislar ben.bir bakmislar ertesi gun bomba bir hatun.Ailesi yadirgayan olmusmudur acaba.Bu kadar ozelimide sizlerle paylasabildigim icinde tesekkurler.
Yavrum,eşler bu ameliyata eger ameliyat olmadıysa eşleri sıcak bakmıyor.Ama ameliyat olduktan sonra tabi iyikide yaptırmışız diyorlar.Bu yorumu daha öncede yazmıştım zatenŞimdi senin olaya gelelim...
Hiçbir erkek büyük gögüslere hayır demez kanımca.Heleki senin gibi harika bombalara sahip bir bayan gören hiçbir erkek -Yok niye ameliyat oldun,ben dogallıktan yanayım,git uzaklaş yanımdan,boş ol..falan filan demezBen öncesi ve sonrasını eşim tarafından yaşayan bir bayanım.Öncesinde eşim gögüslerimin deformasyonundan dolayı oluşan görüntüden hiç şikayet olmamıştı.Zaten benim kafaya taktıgımı biliyordu,birşey derse üzülecegimdenmi yoksa pekte umrunda olmadıgındanmı bilemiyorum ama öyleydi işte Ameliyat olmaya karar verdigimde bana hep -Ne gerek var,ben memnunum bu halinden,haksızlık yapıyorsun vücuduna falan diyordu.Ama tabi yemezler,ben ameliyat oldum.Ameliyattan sonra gögüslerime korkudan elleyemiyordu tabi.Zaman sonra o korkuyu aşıpta rahata kavuşunca,tadını alınca iyiki yaptırmışsın vallahi kelimeleri kullanmaya başladı tabi.Gögüssüz döneminde her ne kadar gögüslerimden memnun oldugunu,büyüklügünün iyi oldugunu söylesede dışarıda,televizyonda güzel,büyük gögüslü bir hatun görünce bakıyordu tabi.Benim bile ilgimi çekerken erkek haliyle o bakmasın şaşarım zaten Neyse bu durum beni üzüyordu.Zaten büyük gögüs sevmeyen bir erkek varmıdır acaba,yoktur yahu inanmayın Ama bu ameliyatı ben kesinlikle öncelikle kendim için oldum,her ne kadar ona senin içinde oldum desemde YALANN...
Kabak arkadaşımızın degindigi konu çok önemli,katılıyorum arkadaşıma..Hiçbir şekilde eşine bu ameliyatı oldugunu saklama canım.Nişan döneminde söyleyebilirsin.Ameliyat olduktan sonra sana verilen protez kartlarını saklaman ve yanında bulundurman gerek.Acil bir durum,trafik kazası gibi durumlarda senin gögüslerinde protez oldugu bilgisini edinmeleri için.Evlensen,söylemesen,eşin Allah korusun acil bir durumda doktordan hastanedeyken ögrense bu durumu şok geçirir.Sonrasıda hiç hoş olmaz.. Sakın saklama gibi bir düşüncen olmasın canım,olurmu
Ameliyat olmuşsun,geçmiş bitmiş.Ne tepkisi olacak yahu.Niye ameliyat oldunmu diyecek.Derse zaten sorun vardır,boşver sen o adayı
Bu gögüsler zaten zamanla gayet dogal bir görünüme ve kıvama geliyorlar.Zamanla bana hak verecek ve Arzum haklıymış yahu diyeceksinAllahım karşına anlayışlı,kibar bir beyefendi çıkarsın ve çok mutlu bir hayat yaşayın arkadaşım Öpüyorum çok Çok uzun yazamadım,biraz canım sıkkın,idare ediver [/Q
Arkadasim bu forumda goremedim derken bu sayfayi kacirmisim.İnan yazdiklarini okurken kendim yazmis gibi hissettim.Aramizdaki tek fark benimki benim goguslerimle ilgili her turlu yorumu rahatca yapiyor.Aslinda dedigim gibi isini aslinda cok rahat gordugune inanmama ragmen biraz daha buyuk ve dik olsa eminim beni dahada mutlu edecekYoksa benim goguslerimden pek sikayetim yok.Zaten benim goguslerimi buyultme fikrinide ortaya atan kendisi.Bu konuda hic baski falan yapmiyor tabi bana.Kendisinin tek korkusu goguslerimin dogalligini ve dokununcaki hassasiyetini kaybetmesi.Oyle top gibi kocaman memelerdende nefret eder beyefendi.Bakalim gecen sene liposuction ameliyati oldum.Bu senede bunu yaptira bilirim.Bu arada fikir verme acisindan benimkilerin olcusu 80.mesele 85 olup birde emzirmeden dolayi kaynaklanan sarkmamda giderilirse bizimki bayilir artik.Bu arada merak ettigim birseyde acaba cevremiz konu komsu ozellikle ailelerimiz neder bu duruma.Yani bir bakmislar ben.bir bakmislar ertesi gun bomba bir hatun.Ailesi yadirgayan olmusmudur acaba.Bu kadar ozelimide sizlerle paylasabildigim icinde tesekkurler.
Canım,bu ameliyattan sonra senin beden ölçün degişmez.Degişen gögüslerinin büyüklügünü ifade eden Cup ölçün olacaktır.Yani 80-85 diye behsettigin çlöü senin sırt genişligin,sütyeninin alt lastik genişligidir..Verecegim bu linkte senin dogru sütyen bedenini,ölçünü hesapkayabilir,cup ölçünü ögrenebilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Benimde emzirmelerden kaynaklı gögüslerimim bozulmuştu..Protez ameliyatıyla iki beden büyüdü benim gögüslerim ve istedigim dirilige ve doluluga kavuştularMerak etme,çevrendekiler gögüslerinin degişikligini anlamazlar.Zaten kış ayındayız.Kalın ve kapalı kıyafetler bu durumu oldukça kamufle edecektir Ailene silikon ameliyatı degilde gögsünden bir kitle aldırdıgınıde söyleyebilirsin..Bu ameliyatı saklamak öyle sanıldıgı kadar zor degil aslında.Sonuçta kocan gerçegi bilecek.Tamamen saklamayı pek tavsiye etmiyorum çünkü sonuçta bir ameliyat ve sonrası yaşanabilecek komplikasyonlar vardır..Allah korusun ilerisinde bir kaza durumu falan olsa gögsüne protez oldugu bilgisi doktorlara söylenmeli..BUnları unutma ..
Canım,bu ameliyattan sonra senin beden ölçün degişmez.Degişen gögüslerinin büyüklügünü ifade eden Cup ölçün olacaktır.Yani 80-85 diye behsettigin çlöü senin sırt genişligin,sütyeninin alt lastik genişligidir..Verecegim bu linkte senin dogru sütyen bedenini,ölçünü hesapkayabilir,cup ölçünü ögrenebilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html
Benimde emzirmelerden kaynaklı gögüslerimim bozulmuştu..Protez ameliyatıyla iki beden büyüdü benim gögüslerim ve istedigim dirilige ve doluluga kavuştularMerak etme,çevrendekiler gögüslerinin degişikligini anlamazlar.Zaten kış ayındayız.Kalın ve kapalı kıyafetler bu durumu oldukça kamufle edecektir Ailene silikon ameliyatı degilde gögsünden bir kitle aldırdıgınıde söyleyebilirsin..Bu ameliyatı saklamak öyle sanıldıgı kadar zor degil aslında.Sonuçta kocan gerçegi bilecek.Tamamen saklamayı pek tavsiye etmiyorum çünkü sonuçta bir ameliyat ve sonrası yaşanabilecek komplikasyonlar vardır..Allah korusun ilerisinde bir kaza durumu falan olsa gögsüne protez oldugu bilgisi doktorlara söylenmeli..BUnları unutma ..
Dedigin dogru aslinda.meme olcusunede baktik esimle olcucez tam ebatlarini geceye.Fakat benden ziyade esimin en buyuk korkusu ameliyattan sonra goguslerimde top gibi yapay goruntu olmasi ve asil ele aldiginda icindeki protezi veya silikonu neyse artik onu hissetmesi.eger boyle bir sonucla karsilasirsak bu esim icin cok uzucu olur.cunku asil bu ameliyati olmamda bana destek olan kendisi.tabi bana memelerin cok kucuk git ameliyat ol bu borle devam etmez falan demiyor.ama daha iyi bir sonuc alabileceksek ve emzirme doneminden kalma sarkmamda gidecekse super olur tabi.bakalim lazer lipo oldugum doktoruma danisicam acaba gogus estetigide yapiyormuymus.Birde bu ameliyatin ortama ucreti nedir acaba.Ayrica meme ucundanmi yoksa koltuk altindanmi ameliyat onerirsiniz.
Dedigin dogru aslinda.meme olcusunede baktik esimle olcucez tam ebatlarini geceye.Fakat benden ziyade esimin en buyuk korkusu ameliyattan sonra goguslerimde top gibi yapay goruntu olmasi ve asil ele aldiginda icindeki protezi veya silikonu neyse artik onu hissetmesi.eger boyle bir sonucla karsilasirsak bu esim icin cok uzucu olur.cunku asil bu ameliyati olmamda bana destek olan kendisi.tabi bana memelerin cok kucuk git ameliyat ol bu borle devam etmez falan demiyor.ama daha iyi bir sonuc alabileceksek ve emzirme doneminden kalma sarkmamda gidecekse super olur tabi.bakalim lazer lipo oldugum doktoruma danisicam acaba gogus estetigide yapiyormuymus.Birde bu ameliyatin ortama ucreti nedir acaba.Ayrica meme ucundanmi yoksa koltuk altindanmi ameliyat onerirsiniz.
Merak etme canım.O top top yapay görüntü veren sonuçlar eskide kaldı.Hiç meme dokusu olmayıpta protez kas üstü yöntemi uygulandıgında genelde sonuç bu oluyor.Yeterlu meme dokusu olmayanlara protezi iyi saklayabilmesi için kas altı,dual plan öneriyor doktorlar geneldeBenim meme dokum vardı,B cup tım ameliyattan önce.Kas zarı altı yöntemi uygulandı bana.Protezi hissetmiyorum asla ve top top bir görüntüde yok..Yani ônemli olan sana dogru olan yôntemin uygulanmasıdır sonucun gayet Dogal olması için.. Doktorun her yöntemi uyguluyorsa hastalarına senin içinde en uygun yöntemi söyleyecek ve uygulayacaktır.. Bana meme ucu kesisi uygulandı,ikinci seneme gireceğim hiçbir iz kalmadı.Eger bu kesiye uygunsa meme ucun,doktorunda önerirse kesinlikle bu Kesi yöntemini tavsiye ederim sana Dikleştirme olmazsa Eger meme buyütme ameliyatlarının fiyatı 3500 tl den başlıyor canım..
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
ben dun 12:30 da buyuk bi heyecnla ameliyat oldum oldukca da arastirdigim bi konuydu yaklasik 1 yildir boyum 1,75 kilom 55 doktor bana 300 cc veya 325 cc uygun olur dedi su an sargilarim var eve cikali bi kac saat oldu ameliyat esnasinda 325 i uygun gormus eskidende yuzucu oldugum icin omuz mesafem genis cunku yani boyut konusunda en uyumlusunu saana doktorun soyleyecektir..damla mi yuvarlak mi diyosandamla protezler ilk basta iyi duruyor ancak zamanla icerde donme ihtimali var o yuzden o riske hic degme derim bana kasaltyuvarlaki yapildi kasaltina yapilmasi cok daha dogal durmasina sebep oluyo cunku kas uzerine yapilan daha top gibi duruyo...acisina gelince ameliyata nasil girdim ciktim zaten anlamadim daha snra cok ama cok haflf bi agryla uyandm su an sadece ilk ayaga kalkarken 1 dk kdr ve ayni sekilde ilk yatarken agriyo oyle dayanilmaz bi durum yok dusunun ki hala inanamiyorum yaptrdgma...sargilarm ve drenlerim sali gunu cikicak sormak istediginz herhangi bisey olursa seve seve yanitlarim kisa zamanda yasamis bi insan olarak:))darisi basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?