Yavrum,eşler bu ameliyata eger ameliyat olmadıysa eşleri sıcak bakmıyor.Ama ameliyat olduktan sonra tabi iyikide yaptırmışız diyorlar.Bu yorumu daha öncede yazmıştım zaten
Şimdi senin olaya gelelim...
Hiçbir erkek büyük gögüslere hayır demez kanımca.Heleki senin gibi harika bombalara sahip bir bayan gören hiçbir erkek -Yok niye ameliyat oldun,ben dogallıktan yanayım,git uzaklaş yanımdan,boş ol..falan filan demez
Ben öncesi ve sonrasını eşim tarafından yaşayan bir bayanım.Öncesinde eşim gögüslerimin deformasyonundan dolayı oluşan görüntüden hiç şikayet olmamıştı.Zaten benim kafaya taktıgımı biliyordu,birşey derse üzülecegimdenmi yoksa pekte umrunda olmadıgındanmı bilemiyorum ama öyleydi işte
Ameliyat olmaya karar verdigimde bana hep -Ne gerek var,ben memnunum bu halinden,haksızlık yapıyorsun vücuduna falan diyordu.Ama tabi yemezler,ben ameliyat oldum.Ameliyattan sonra gögüslerime korkudan elleyemiyordu tabi.Zaman sonra o korkuyu aşıpta rahata kavuşunca,tadını alınca iyiki yaptırmışsın vallahi kelimeleri kullanmaya başladı tabi.Gögüssüz döneminde her ne kadar gögüslerimden memnun oldugunu,büyüklügünün iyi oldugunu söylesede dışarıda,televizyonda güzel,büyük gögüslü bir hatun görünce bakıyordu tabi.Benim bile ilgimi çekerken erkek haliyle o bakmasın şaşarım zaten
Neyse bu durum beni üzüyordu.Zaten büyük gögüs sevmeyen bir erkek varmıdır acaba,yoktur yahu inanmayın
Ama bu ameliyatı ben kesinlikle öncelikle kendim için oldum,her ne kadar ona senin içinde oldum desemde YALANN...
Kabak arkadaşımızın degindigi konu çok önemli,katılıyorum arkadaşıma..Hiçbir şekilde eşine bu ameliyatı oldugunu saklama canım.Nişan döneminde söyleyebilirsin.Ameliyat olduktan sonra sana verilen protez kartlarını saklaman ve yanında bulundurman gerek.Acil bir durum,trafik kazası gibi durumlarda senin gögüslerinde protez oldugu bilgisini edinmeleri için.Evlensen,söylemesen,eşin Allah korusun acil bir durumda doktordan hastanedeyken ögrense bu durumu şok geçirir.Sonrasıda hiç hoş olmaz.. Sakın saklama gibi bir düşüncen olmasın canım,olurmu
Ameliyat olmuşsun,geçmiş bitmiş.Ne tepkisi olacak yahu.Niye ameliyat oldunmu diyecek.Derse zaten sorun vardır,boşver sen o adayı
Bu gögüsler zaten zamanla gayet dogal bir görünüme ve kıvama geliyorlar.Zamanla bana hak verecek ve Arzum haklıymış yahu diyeceksin
Allahım karşına anlayışlı,kibar bir beyefendi çıkarsın ve çok mutlu bir hayat yaşayın arkadaşım
Öpüyorum çok
Çok uzun yazamadım,biraz canım sıkkın,idare ediver
[/Q
Arkadasim bu forumda goremedim derken bu sayfayi kacirmisim.İnan yazdiklarini okurken kendim yazmis gibi hissettim.Aramizdaki tek fark benimki benim goguslerimle ilgili her turlu yorumu rahatca yapiyor.Aslinda dedigim gibi isini aslinda cok rahat gordugune inanmama ragmen biraz daha buyuk ve dik olsa eminim beni dahada mutlu edecek
Yoksa benim goguslerimden pek sikayetim yok.Zaten benim goguslerimi buyultme fikrinide ortaya atan kendisi.Bu konuda hic baski falan yapmiyor tabi bana.Kendisinin tek korkusu goguslerimin dogalligini ve dokununcaki hassasiyetini kaybetmesi.Oyle top gibi kocaman memelerdende nefret eder beyefendi.Bakalim gecen sene liposuction ameliyati oldum.Bu senede bunu yaptira bilirim.Bu arada fikir verme acisindan benimkilerin olcusu 80.mesele 85 olup birde emzirmeden dolayi kaynaklanan sarkmamda giderilirse bizimki bayilir artik.Bu arada merak ettigim birseyde acaba cevremiz konu komsu ozellikle ailelerimiz neder bu duruma.Yani bir bakmislar ben.bir bakmislar ertesi gun bomba bir hatun.Ailesi yadirgayan olmusmudur acaba.Bu kadar ozelimide sizlerle paylasabildigim icinde tesekkurler.