• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızllaaaarr sanırım bende sonunda yaptırabileceğim şimdi şöyle oldu,arkadaşım bağcılar eğitim araştırma hastanesinde 2.500 3000 civarı bu operasyonu geçirdi çokta güzel oldu doktoru özgür pilancı bende görüşmeye gittim ve gerçekten çok çok ilgili kafamdaki bütün soruları gayet sakin yavaş yavaş cevapladı kibirli ukala biri hiç değil.bana 250 cc iyi olacağını söyledi fakat ben yaptırmışken 280 olsun istiyorum hatta ısrarcıyım.iyileşme konusundada 10 gün rapor yazarız işine dönebilirsin dedi.şu an sadece kızım sorun çünkü sabahları onu kreşe götürüyorum ve doktorum 3 ay boyunca 5 kg üstünde kaldıramayacağımı söyledi.eğer kızıma evde bakıcı ayarlayabilirsem ki inşallaahh ayarlayabilirim.bende bu ameliyatı hemen yaptırmak istiyorum.:emir_bebek:

arkadaşlar ben de protez taktıracağım ama hoca ameliyat günü büyüklüğüne karar veririz dedi. biraz internetten araştırdım mesela Adriana limanın 86ymış ölçüsü ama büyük duruyor...
ben 80 takıyorum normalde ama hafif dolgulu olanlardan...
siz ne diyorsunuz nasıl seçiyorsunuz?

he bu arada... hani burada hep konuşuluyor ya damla veya yuvarlak diye...

bir de yarı damla varmış ondan takacak

damla protezlerin sanki duruşu daha güzel ve doğal olacakmış gibi gelse de ben yuvarlaktan yanayım artık sanırım. dönme riskini göze alamıycam. hem yuvarlak protezler de ayaktayken kısmen damla şeklini alıyor. yani sabit olarak yuvarlak kalmıyor.

veeeee nihayet Ufuk Bilkay'dan randevumu aldım ocak ayı için. şubat gibi de inşallah ameliyatımı olucam hayırlısıyla. umarım korktuğum gibi bi süreç değildir. annem bu ameliyatı olmamı istemiyor, ne gerek var, hiç ameliyat riskine girdiğine değer mi diyor ama gel bir de bana sor... yaptırmadan mutlu olamıycam.. inşallah aksilik çıkmaz da ben de silikonlu mutlular kervanına katılırım =)

Damlanın dönme riskini sordum hocaya da o da hekimden kaynaklanıyor dedi. Onu internette başka bir doktordan da duymuştum. Kas fasyası tam açılmadığında ya da çok açıldığında olabiliyor dedi. Ama güveniyorum doktoruma. İnşallah dönme sorunu falan da olmaz olursa yandık

Damlanın dönme riskini sordum hocaya da o da hekimden kaynaklanıyor dedi. Onu internette başka bir doktordan da duymuştum. Kas fasyası tam açılmadığında ya da çok açıldığında olabiliyor dedi. Ama güveniyorum doktoruma. İnşallah dönme sorunu falan da olmaz olursa yandık

Bu kimmiş acep ikinci üyelikten cezayı almış :44:

slm,
kime yatirdin? ve fiyatini sorabilirmiyim? 'Bende artik düsünüyorum.
slm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??

slm,
yorumlarini okudum. Bende Dr. Hasan Findik randevu aldim OCak ayi icin. Süperplast Dr. Hüseyin Güner de aldim. Almanyadan gidiyorum. Ne kadar ödedin sorabilirmiyim? Pazarlik ediliyor mu?

Bu kimmiş acep ikinci üyelikten cezayı almış :44:

slm,
yorumlarini okudum. Bende Dr. Hasan Findik randevu aldim OCak ayi icin. Süperplast Dr. Hüseyin Güner de aldim. Almanyadan gidiyorum. Ne kadar ödedin sorabilirmiyim? Pazarlik ediliyor mu?

Hasan beyin yurtdışından gelen hastası çok fazla.Özellikle Almanyadan çok gelen var..Her estetik işlem için gittigimde yada hastanede kalmam gerektigi zaman birçok kişiyle arkadaş olmuştum :29: Ben geçen sene ameliyat oldum.14 Şubatta iki senem olacak inşallah :nazar: Ben 5000 tl ödemiştim ama tabi ondan sonra zam geldi yani..Eger Hasan beyin muayenehanesini ararsan fiyat bilgisi verirler zaten :34: Her iki doktorla görüşme imkanın varsa kesinlikle görüş öyle karar ver canım..İçine sinen doktora ameliyat olmak en iyisi :34:

meme büyütme operasyonundan sonra his kaybı ne oranda oluyor yeni üyeyim deneyimlerinizden bilgi almak istyrm teşekkürler

meme büyütme operasyonundan sonra his kaybı ne oranda oluyor yeni üyeyim deneyimlerinizden bilgi almak istyrm teşekkürler

Bu biraz şans,birazda doktorun dikkatli çalışması becerisiyle ilgili bir konu aslında..Ameliyattan sonra oluşan ödemlerden dolayı geçici olarak his kaybı görülebilir.Bu uyuşukluk şeklindedir.Zaman sonra elektrik çarpması,kaşınma gibi belirtiler olur..Ondan sonra hissetmeye başlanır gögüsteki tüm yerler..Ama kalıcı his kaybı yaşayan arkadaşlarımızda var tabi.Sinir damarları kesilirse yada süt kanallarına zarar verilirse bu ameliyatta hem his kaybı yaşanır hemde bebek emzirme dönemlerinde süt az olur :50:

bende zaman zaman yaptırmayı dşünüyorum ama vazgeçiyorum burada deneyimlerinizi okuyorum bilgi almak için,sağlıkçıyım sağlıkçı olup yaptıran arkadaşlarım varmı sitede nereyi tavsiye ediyorlar... ben evliyim 1 çocuğum var 2. düşünüyorum bu yüzden erteliyorum 2.den sonra yaptırmam daha mantıklı yani daha çok var tecrübelerinizi okumaya devam :) memnun kalmayan varmı acaba....

Ankara'daki drlarla gorusmek ne kadarda kolaymis! ilk aradigim dr muayene ucreti icin 300 tl ikincisi 250 tl istedi, bir ameliyat parasida onlara butce hazirlamak lazimmis!

Antalya'dan kimse var mı ya da arkadaşları arasında Antalya'da Meme Estetiği Olan? Estetik geçirecek olan ve geçirmiş olan arkadaşlar beni ekler misiniz. Paylaşımlarınızı takip etmek istiyorum. Kararsızlık içerisindeyim tam olarak bilgimde yok, Yardımcı olursanız sevinirim...

Merhaba, yina ve kitty Antalya'da ameliyatını benim doktoruma oldular. Geçenlerde biri daha Antalya'da başka bir doktora ameliyat oldu okumuştum ama kimdi hatırlayamıyorum :44:

Antalya'dan kimse var mı ya da arkadaşları arasında Antalya'da Meme Estetiği Olan? Estetik geçirecek olan ve geçirmiş olan arkadaşlar beni ekler misiniz. Paylaşımlarınızı takip etmek istiyorum. Kararsızlık içerisindeyim tam olarak bilgimde yok, Yardımcı olursanız sevinirim...

Back