• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba...
Öncelikle 100 mesajınızı doldurmak için bilgi paylaşımı yapılan konulara mesaj yazmak yerine bunun için açılan konulara yorumlar yazarsanız hem önemli bazı bilgiler,yorumlar çok arka sayfalara kalmayacak hemde konularda kirlilik olmayacaktır diye düşünüyorum.Bunun için verecegim bu linki kullanabilirsiniz.İstediginiz herşeyi yazın,serbest :34: http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Burada hiçbir bayan bu ameliyatı düşündügünde çok rahatlıla,kolaylıkla bu ameliyatı olabilecegini düşünmemiştir sanırsam.Yani estetik ameliyatlar haliyle ilk başta çevreden farklı tepkiler veriyor.Biz kadınların yaşadıgı sıkıntıyı önce kadınlar anlması gerekirken destek yerine köstek olan yine bayan hemcinslerimiz oluyor yani :19: Malesef..Evliyseniz ve eşiniz bu sıkıntınızdan haberdarsa,bu ameliyatı olmanıza çok fazla tepki vermiyorsa kimin ne dediginin bir önemi olmamalı bence.Çünkü bu sizin hayatınız,sizin tercihiniz,sizin seçiminiz.Ben hiçkimsenin benim yaşamıma müdahale etmesine izin vermem sonuçta,benim bedenim,benim yaşantım .. Dogum yapmadan bu ameliyatı olabilirsiniz.Ama dogumlardan yani emzirmelerden sonra gögüslerinizin tekrar defome olacagını ve ikinci bir operasyona ihtiyaç duyacagınızı bilmelisiniz.Buna göre ya bu ameliyatı ertelemeli yada ben çok mutsuzum bekleyemem diyip ikinci ameliyatı göze alıp ameliyatı olacaksınız..Dogallık konusuna gelince.Sizin nasıl bir gögüs istediginizi öncelikle çok iyi bilmeniz gerekiyor.Sonrasında görüştügünüz doktorlara istediginiz gögüsü çok iyi anlatmanız gerekiyor.Sizi anlayan doktoru tercih ederseniz,sizin için en dogru yöntem ve protez şekli tercih edilirse zaten dogal bir sonuç çıkmaması imkansız.Ben evli bir bayanım.Eşim bu ameliyatı omamı istemiyordu ilk başlarda.Fakat ben görüntümden hiç memnun degildim.Zar zor ikna ettim ve ameliyatımı oldum.İki tane çocugum var Allah onlara uzun ömürler versin.Daha çocuk düşünmüyorum zaten ama belli olmaz tabi. :31: Ameliyat olduktan sonra zamanla gögüsler dogal formuna şekline kavuşuyor.Ben mutlu olunca eşimde mutlu olmaya başladı zaten.Şİmdi ikimizde iyiki bu ameliyatı yaptırmışız diyoruz.Sonuçtan herkes memnun yani :nazar: Fotograf görmek bazen yanıltıcı olabilir.Malesef bu ameliyatların %100 ü çok başarılı bir sonuçla bitmiyor.Hiçbir doktor ne kendi sayfasına nede görüşmeye gelen bir hastansına başarısızlıkla sonuçlanan ameliyat sonucunun fotografını göstermez :34: Bunu unutma..Risk her zaman var,hayatımızda her alanda oldugu gibi.Bu ameliyatında birçok komplikasyonları var canım,Sen bu ameliyatı olmayı istiyorsan bu komplikasyonlarıda gözönüne almalısın malesef :31: Her ameliyat bir risk degilmidir zaten?
Dokunuldugunda protezi hissedende var hissetmeyende..Ayrıca burası sanal bir ortam.Doktoruna toz kondurmamak için yaşadıgı olumsuzlukları yazmayanlarda olur unutma bunu :34: Yapacagın en iyi şey doktorlarla görüşmek,netten bu ameliyatla ilgili yazıları,yorumları okumak olacaktır.Senin bedenin,senin hayatın.Sen senin için en iyisini ve dogrusunu karar vereceksin..
Fiyatlar Istanbulda 3500 tl den başlıyor.Bu fiyat çok uçuk rakamlara kadar çıkıyor.Doktorun çalıştıgı hastaneye,kullandıgı proteze,ismine,ünvanına göre fiyat degişiyor tabi..Ameliyattan sonra yakalış bir hafta çok iyi idnlenmen gerek.Birinci haftadan sonra normal yaşantına yavaş yavaş dönebilirsin.İyileşme evresi kişiden kişiye göre degişen bir durum unutma.Herkezin vücudu farklı.Ameliyat sonucun farklı olabilecegi gibi iyileşme sürecin ve ameliyattan sonraki doktor önerileri tavsiyeleride farklı olacaktır tabikide..
Birçok soruna cevap verdigimi düşünüyorum :34: Çok iyi araştırmanı öneririm sana.Ama benim sana önerim madem evlisin ve çocugun yok bu operasyonu çocuktan sonra yapmandır canım..
Sevgiler...

arzum 77 hanım alakanız ve burdaki arkadaşlara verdiğiniz bilgiler çok değerli bunun için çok teşekkürler. sizi listeme eklemek için davetiye gönderiyorum. kabul edermisiniz

Memeli hatuncuklar ben yan yatmaya başladım ya çok rahat ediyorum vallahi ağrım falanda olmuyor, hem yan yatarken göğüslerim ortada buluşuyor doktorumun dediği ortada buluşturma işlemide bu şekilde başarıyla sağlanıyor :27:
da yine de erken mi başladım acep diyorum yan yatmaya :44:
öyle her ayrıntıyıda doktoruma sormak istemiyorum :44:

Memeli hatuncuklar ben yan yatmaya başladım ya çok rahat ediyorum vallahi ağrım falanda olmuyor, hem yan yatarken göğüslerim ortada buluşuyor doktorumun dediği ortada buluşturma işlemide bu şekilde başarıyla sağlanıyor :27:

valla canım onu kendi vucudun söylicek sana: ) eger agrı sızı hisetmıyorum dıyosan problem yok bence.. ben yan yattıgımda bir süre sonra hafif bir agrı hisedıyorum ve hemen pozisyonumu değiştiriyorum.. o sana kalmış birşey kendi vucudun sana ne yapıp ne yapmayacagını zaten söylüyor..: )

valla canım onu kendi vucudun söylicek sana: ) eger agrı sızı hisetmıyorum dıyosan problem yok bence.. ben yan yattıgımda bir süre sonra hafif bir agrı hisedıyorum ve hemen pozisyonumu değiştiriyorum.. o sana kalmış birşey kendi vucudun sana ne yapıp ne yapmayacagını zaten söylüyor..: )

ozaman sorun yok :51:

Bence biraz erken...Kıssa süreli yan yatabilirsin Agrı hissetmiyorsan,ama uzun süreli yatmamanı tavsiye ederim ben :34:Protezlerin henüz yer edinmediler,içerisi daha taze yara.Şekil bozukluğu olabilir :45:

canımmm o kadar konuştuk seninle de :( sadece birazcık ertelendi napalm artık memişler tam yeni yıla yakın zamanda gelmek istiyor heralde :)

Canım,yeni öğrendim ameliyatının ertelendiğini..:17:Saglık olsun,herşey senin iyiliğin için :34:Sayılı gün çabuk geçer,geç olsun güç olmasın :29: Tarih nedir şu anda?Hastane bana yakın,seni ziyarete gelebilirim :34:

benimde minik arkadaşlar çok kafaya takıyordum ama sonradan anladım ki en rahatı minik göğüs :D

Evet canım çok rahatttır bilmezmiyim, yazın o destekli südyenlerin içinde terleyen bedenim çok rahattı mesela, dahası o südyenin telinin çıkıp göğüs arama batması kadar rahat birşey daha yoktu he birde şey var destekli südyeni çıkardığımda göğüslerimi çıkarmış gibi olmak gibisi yoktu çevremdeki göğüslü insanlara bakıp iç çekmemde cabası öyle işte :49: anladın sen onu ;) :34:

Bence biraz erken...Kıssa süreli yan yatabilirsin Agrı hissetmiyorsan,ama uzun süreli yatmamanı tavsiye ederim ben :34:Protezlerin henüz yer edinmediler,içerisi daha taze yara.Şekil bozukluğu olabilir :45:

ama sırt üstü yattığımda memenin biri sağa diğeri sola doğru meyilleniyor, şekil alırken koltuk altlarıma kaymasınlar da :27:
yan yattığımda biri yandan öteki yukardan baskılanıp ortada buluşuyorlar en azından :44:

meme ameliyatlarını Memorial'da yapacakmış artık..telefonda ameliyat günü aldığımda Fulya Acıbadem'di..ameliyattan bir gün önce öğrendim ben de değiştiğini, burun ameliyatlarını gene Acıbadem'de yapıyor..

Allah allah :44:Ben Acıbadem'de istediğimi söyledim, olur dediler. Özel olarak öyle istersen yapıyorlar demek.

herkese merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine estecity'den dr. deniz küçükkaya'ya meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. bu dr bey ve merkez hakkında bilgi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Çok sağolun kızlar valla ben bayılmak üzereydim:) eşim sonradan itiraf ediyor o da çok korkmuş, kanayan daha doğrusu fışkıran yere havlu ile tampon yaptı eşim sonra da 3-4 yarabantını sıkıca yapıstırdı, sonra da uzun süre yattım, sabah baktık kabuklanmış, ama acıyor şimdi:(

Gecmis olsun. Kasaltiydi degil mi? Sizin gogus dokunuz ne kadardi ?

Ne sure sonra yatabilmeye basladiniz?

herkese merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine estecity'den dr. deniz küçükkaya'ya meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. bu dr bey ve merkez hakkında bilgi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Forumda Duygu arkadaşımız Deniz beye ameliyat olmuştu.Arkadaşımızın açtıgı konunun linkini veriyim sana ben,sana yardımcı olacaktır eminimki :34:http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/527247-duuyggu-meme-estetigi-ameliyati.html

Doktorum Prof. Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm bugün. Yoğun araştırmalarım sonucunda :) en sonunda :)) Ne kadar çekinsemde yanında rahat ettiğim ilk doktor oldu. İyi bulmuşum sizi :) buradan da teşekkür etmek istiyorum. Randevumu aldım. Bir süre iş için buralarda olmicam ama geldiğimdee kavuşuyorum istediğime :)) Detayları burdan yazcam herkese iyi akşamlar:)

merhaba kızlar bende nisan mayıs gibi meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum en fazla iki bin lira verebilrim ben :( ankarada devlet hastanesinde olmk istiyorm ancak bu paraya o şekilde olabilirim :(

kızlar ben de yıllarca göğsü neredeyse hiç olmayıp da silikon taktırdıktan sonra cillop gibi olanlara iç geçirip baktım. ama hiç bir zaman buna cesaret edebileceğimi düşünmemiştim. son 1 aydır ciddi şekilde düşünüyorum. KK sayesinde neredeyse bilmediğim kalmadı =) tabi son söz yine doktorumun. ama o kadar çok sorum var ki.. örneğin;

* ilerde hamileyken veya çocuk doğurduktan sonra göğüslerim deforme olur mu?
* yüzüstü uyumayı çok seven biriyim. ilk bir kaç ay yüzüstü yatılmıyormuş ama daha sonraki zamanlarda rahat rahat o şekilde yatabilecekmiyim? (gizeml arkadaşım sağolsun yanıtladı bu sorumu ama tecrübe dinlemek gibisi yoktur=) )
* 5-6 kilo vermeyi planlıyorum. bunu kilo verdikten sonra mı yaptırmalıyım yoksa önce mi? yoksa farketmez mi?
* çok doğal dursun, sert ve top gibi görünmesin istiyorum, damla protez için de dönebiliyor deniliyor.

şu an aklıma gelen çekincelerim bunlar.

ama kızlar sizden de bir ricam var. ben 75 beden sutyen kullanıyorum. 80 de oluyor ama tabiki epey dolgulu. sutyenliyken de tabiri caizse sutyen göğüslerimi kapak gibi kapatıyor, ne bombelik oluyor ne bişey. anca kollarımla yanlardan bastırınca biraz bombelik oluyor.
benim gibi bu bedende göğüsleri olup da silikon taktıran arkadaşlar yanlış anlamazlarsa eğer bana ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını yollayabilirlerse çok sevinirim....

kızlar ben de yıllarca göğsü neredeyse hiç olmayıp da silikon taktırdıktan sonra cillop gibi olanlara iç geçirip baktım. ama hiç bir zaman buna cesaret edebileceğimi düşünmemiştim. son 1 aydır ciddi şekilde düşünüyorum. KK sayesinde neredeyse bilmediğim kalmadı =) tabi son söz yine doktorumun. ama o kadar çok sorum var ki.. örneğin;

* ilerde hamileyken veya çocuk doğurduktan sonra göğüslerim deforme olur mu?
* yüzüstü uyumayı çok seven biriyim. ilk bir kaç ay yüzüstü yatılmıyormuş ama daha sonraki zamanlarda rahat rahat o şekilde yatabilecekmiyim? (gizeml arkadaşım sağolsun yanıtladı bu sorumu ama tecrübe dinlemek gibisi yoktur=) )
* 5-6 kilo vermeyi planlıyorum. bunu kilo verdikten sonra mı yaptırmalıyım yoksa önce mi? yoksa farketmez mi?
* çok doğal dursun, sert ve top gibi görünmesin istiyorum, damla protez için de dönebiliyor deniliyor.

şu an aklıma gelen çekincelerim bunlar.

ama kızlar sizden de bir ricam var. ben 75 beden sutyen kullanıyorum. 80 de oluyor ama tabiki epey dolgulu. sutyenliyken de tabiri caizse sutyen göğüslerimi kapak gibi kapatıyor, ne bombelik oluyor ne bişey. anca kollarımla yanlardan bastırınca biraz bombelik oluyor.
benim gibi bu bedende göğüsleri olup da silikon taktıran arkadaşlar yanlış anlamazlarsa eğer bana ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını yollayabilirlerse çok sevinirim....

Canım bunları ben yazmışım o sorular benim doktorlara sorduğum sorular sanki :)) göğüs bedenımızde çok benzıyo birebir:9: kapak benzetmesi çok doğru:ssz: bende tüm bu soruları sordum yanıtları öğrendim kararımı verdim sadece 5 gün sonra hayallerıme kavuşuyorum:36:

Canım bunları ben yazmışım o sorular benim doktorlara sorduğum sorular sanki :)) göğüs bedenımızde çok benzıyo birebir:9: kapak benzetmesi çok doğru:ssz: bende tüm bu soruları sordum yanıtları öğrendim kararımı verdim sadece 5 gün sonra hayallerıme kavuşuyorum:36:

hadi bakalım, inşallah her şey istediğin gibi gelişir =)
peki sen sorduğun sorulara ne yanıt aldın onu da öğrenelim =)

Back