Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara da estetik olmayı düşünenlere tavsiyem kesinlikle Volkan bey dir...bugün 9. günüm geçen salı onun sihirli ellerine emenet ettim kendimi sabah 8 civarı başlayan ameliyatım öğlen 2 ye kadar sürmüş...aynı anda rinoplasti meme büyütme ve alın yanak bölgeme yağ ejeksiyonu yapıldı...burnum hala bandajlı olduğu halde gören herkes beğeniyor nazar değmesin daha fazla anlatmayım...daha önce başarısız bir burun ameliyatı geçirmiştim onunla kıyaslayınca ameliyat ve iyileşme sürecini size şöyle açıklayım kuş gibisiniz hiç olmamış gibi...mememe mentor yerleştirildi koltuk altı girişli...biraz ağrı var hala ama iyiki drenler yerleştirilmiş ilk günler şuan gayet rahat sadece sırtüstü yatmaktan sıkıldım o kadar birde sabah kalkarken hafif ağrım oluyor ee kas altı yerleştirilince gayet normal...yıllardır ertelediğim için çok pişmanım ama kısmet Volkan bey gibi başarılı ve muhteşem bir insanla tanışmakmış...sağlıklı güzel günler dilerim...
Arkadasim Volkan Bey ameliyatlarini hangi hastanede yapiyor? Bir de bu ameliyati sedasyon ile yaptiran var mi? Genel anastezi almak sart mi?
Estetik yaptırmış olanlara sorum, gerçekten gerçek meme dokusuna, yumuşaklığına ulaşıyor mu? Yoksa ellendiğinde silikon olduğu anlaşılıyor mu? Buna çok takılıyorum. Normal gögüs gibi olmadıkça silikon istemem.
merhaba arkadaşlar 15 gün sonra volkan beye meme büyütme ve burun ameliyatı olucam.çok heyecanlı ve tediginim.pişman olurmuyum çok acı çekermiyim vs dieoffff lütfen deneyimlerinizi bana da aktarır mısınız????
volkan bey çok samimi ve işini iyi yapan bir cerraha benziyor fakat daha önce hiç bir hastasıyla görüşmedim.
bir de vücudumda yabancı bir madde taşımak nasıl bir his kestiremiyorum
lütfen acil cevap verinnnn((
merhaba arkadaşlar 15 gün sonra volkan beye meme büyütme ve burun ameliyatı olucam.çok heyecanlı ve tediginim.pişman olurmuyum çok acı çekermiyim vs dieoffff lütfen deneyimlerinizi bana da aktarır mısınız????
volkan bey çok samimi ve işini iyi yapan bir cerraha benziyor fakat daha önce hiç bir hastasıyla görüşmedim.
Benim ameliyatım 7 ay önce oldu, ilk zamanlarda şişlik ve ödem yüzünden şimdiki haline göre hem biraz daha büyük hem daha sertti. Ama şuanda normal göğüs yumuşaklığına erişti, kas altına yerleştirildiği için de ellendiğinde hiç farkedilmiyor. En güzel yönlerinden biri de memelere özgürlüüüük :) sütyeni sadece keyfiniz için takıyorsunuz, küçüklüğünü gizlemek veya sarkıklığını toparlamak için değil :)
Canımm cevap için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı. O zaman senin ameliyatın ayrıntılarını sorabilir miyim? Hangi protez, ölçüsü, damla-yuvarlak..Bir de hangi doktora oldun ki?
Rica ederim, küçük bir faydam olduysa sevinirim :) ben Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Çok da memnun kaldım doktorumdan. Kol altı kesisiyle kas altına 335 cc damla silikon konuldu. Ama bence bunlara çok takılıp kalma senin isteklerini anlayacak tecrübeli bir doktorsa doktorun ona güvenmelisin, ölçü kişiden kişiye değişir vücuduna en çok uyan ölçüyü doktorun muayenende belirleyecektir. Benim en büyük tereddütüm silikonun yerleştirildiği yerle ilgiliydi : kol altından mı göğüs altından mı? Göğüs altında kalacak izin beni rahatsız edip etmeyeceğini bilmediğim için bu riske giremedim ve kol altı kesisini tercih ettim. Şuanda çok da memnunum 1 sene bile olmamasına rağmen ameliyat izim nerdeyse kalmadı. Profilimden yazdığım diğer mesajlara da bakabilirsin bu konuyla ilgili bi kaç mesaj yazmıştım. Yine sormak istediğin bir soru olursa memnuniyetle cevaplarım :) umarım herşey istediğin gibi olur :)