• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sizlere tavsiyem çok fazla kafanızı karıştırmayın...güvendiğiniz bir hekim bulup kendinizi onun tecrübesine bırakmanız...ben öyle yaptım...Doktoruma teşekkür ediyorum sabrından dolayı:)o buraları okuyamayacak kadar meşgul biliyorum ama :))

Arkadaslar mentor protezlerinin sert oldugunu duymustum, siz ne derseniz, mentor kullananlar yumusalkigindan memnunlar mi? Bir de damla protezin donme riski varmis., dogru mu acaba? Insanin kafasi karisiyor?

Ankara da estetik olmayı düşünenlere tavsiyem kesinlikle Volkan bey dir...bugün 9. günüm geçen salı onun sihirli ellerine emenet ettim kendimi sabah 8 civarı başlayan ameliyatım öğlen 2 ye kadar sürmüş...aynı anda rinoplasti meme büyütme ve alın yanak bölgeme yağ ejeksiyonu yapıldı...burnum hala bandajlı olduğu halde gören herkes beğeniyor nazar değmesin daha fazla anlatmayım...daha önce başarısız bir burun ameliyatı geçirmiştim onunla kıyaslayınca ameliyat ve iyileşme sürecini size şöyle açıklayım kuş gibisiniz hiç olmamış gibi...mememe mentor yerleştirildi koltuk altı girişli...biraz ağrı var hala ama iyiki drenler yerleştirilmiş ilk günler şuan gayet rahat sadece sırtüstü yatmaktan sıkıldım o kadar birde sabah kalkarken hafif ağrım oluyor ee kas altı yerleştirilince gayet normal...yıllardır ertelediğim için çok pişmanım ama kısmet Volkan bey gibi başarılı ve muhteşem bir insanla tanışmakmış...sağlıklı güzel günler dilerim...

Arkadasim Volkan Bey ameliyatlarini hangi hastanede yapiyor? Bir de bu ameliyati sedasyon ile yaptiran var mi? Genel anastezi almak sart mi?

Arkadasim Volkan Bey ameliyatlarini hangi hastanede yapiyor? Bir de bu ameliyati sedasyon ile yaptiran var mi? Genel anastezi almak sart mi?

ben koru hastanesinde oldum...hastane seçimini druma bıraktım ameliyathane şartlarını en iyi o bilir rahat çalıştığı ortam olması önemli fikrimce...genel anesteziden neden bu kadar korkuluyor anlamıyorum bu operasyon dahil 4. genel anestezimdi...ekip çok önemli doktorumun birlikte çelıştığı anestezi uzmanıyla ameliyata girmeden kısa süre önce tanıştım şöyle söyleyim diğer ameliyatlarımla kıyasladığımda en rahat uyandığım operasyondu...hem de uyanan güzel modunda:))))

Estetik yaptırmış olanlara sorum, gerçekten gerçek meme dokusuna, yumuşaklığına ulaşıyor mu? Yoksa ellendiğinde silikon olduğu anlaşılıyor mu? Buna çok takılıyorum. Normal gögüs gibi olmadıkça silikon istemem.

Benim ameliyatım 7 ay önce oldu, ilk zamanlarda şişlik ve ödem yüzünden şimdiki haline göre hem biraz daha büyük hem daha sertti. Ama şuanda normal göğüs yumuşaklığına erişti, kas altına yerleştirildiği için de ellendiğinde hiç farkedilmiyor. En güzel yönlerinden biri de memelere özgürlüüüük :) sütyeni sadece keyfiniz için takıyorsunuz, küçüklüğünü gizlemek veya sarkıklığını toparlamak için değil :)

merhaba arkadaşlar 15 gün sonra volkan beye meme büyütme ve burun ameliyatı olucam.çok heyecanlı ve tediginim.pişman olurmuyum çok acı çekermiyim vs die:(offff lütfen deneyimlerinizi bana da aktarır mısınız????
volkan bey çok samimi ve işini iyi yapan bir cerraha benziyor fakat daha önce hiç bir hastasıyla görüşmedim.
bir de vücudumda yabancı bir madde taşımak nasıl bir his kestiremiyorum
lütfen acil cevap verinnnn:(((

öncelikle hayırlı olsun. umarım çok başarılı geçer ameliyatların.
ben hem göğüs, hem burun (ayrı ayrı) ve bir sürü ameliyat daha geçirdim. göğüs ameliyatım hiç acısız geçti. ameliyattan 1 saat sonra gayet iyiydim. burun ameliyatım da fena değildi ama ilk başta burunda tampon olduğu için nefes almak biraz sıkıntı yaratıyor. bunlar benim rahat geçen ameliyatlarım. herkesin ameliyata verdiği tepki farklı, ben göğüs ameliyatını bu kadar rahat atlatacağımı bilsem 2 sene önce yaptırırdım. şu anda burunda biraz daha tereddütlüyüm. ama iki ameliyatı da olup burun çok kolaydı, göğüsten çok çektik diyenler de var.
ne kadar çok acı çeksen de pişmanlığın 1 hafta sürer, acın azalıp sonucu görünce çektiğin acı aklına bile gelmez merak etme :34:
vücutta yabancı madde işine gelince yine başlarda yabancı madde gibi geliyor evet, ama zamanla özellikle yüzüstü yatmaya başlayınca eskisi gibi hissedilir olmuyor. benim göğüs dokum vardı ameliyat öncesi, şimdi de üstte kendi göğüs dokum olduğu için dokunduğumda kendi göğüs dokuma dokunmuş oluyorum. içerde silikonun varliğinı biliyorum tabi ama rahatsız etmiyor. hiç göğüs dokusu olmayanlarda durum ne bilemiyorum tabii.

tedirginliğini at üstünden, bir karar vermişsin, pozitif düşün. her ameliyatta mutlaka bazı endişeler olur, bu da gayet normal. bak tam zamanında ameliyat oluyorsun, yaza fıstık gibi olacağım diye düşün, stres yapma :34:

merhaba arkadaşlar 15 gün sonra volkan beye meme büyütme ve burun ameliyatı olucam.çok heyecanlı ve tediginim.pişman olurmuyum çok acı çekermiyim vs die:(offff lütfen deneyimlerinizi bana da aktarır mısınız????
volkan bey çok samimi ve işini iyi yapan bir cerraha benziyor fakat daha önce hiç bir hastasıyla görüşmedim.

Merhaba ben Volkan Bey'in göğüs büyütme ameliyatı yaptığı hastalardan biriyim. Doktor seçimi konusunda iyi bir karar verdiğinizi tecrübelerime dayanarak çok net bir şekilde söyleyebilirim. Sorunsuz başarılı bir operasyon geçirdim. Kol altından girilerek kas altına damla silikon takıldı. Kas altı yerleştirilmesine rağmen ameliyat sonrası çok büyük acılarım olmadı göğüsümde, ağrı olduğunda hafif bir ağrı kesici aldım ve o yeterli oldu. Benim daha önceden kaynaklanan sırt problemim yüzünden sırt ağrım daha fazla oldu. Ama o da 10 gün içinde tamamen geçti. Ameliyat sonrasındaki süreçte göğüste ödemden dolayı şişlik oluyor. Bir kaç hafta içinde o da azalıyor.Benim ameliyatımın üzerinden 7 ay geçti, şuanda çok memnunum. Vücudumda yabancı bir madde taşıdığınızı hissetmeyeceksiniz emin olun. Sonrasındaki görüntüyü ben de çok merak ediyordum. Türkiyede bu tür fotoğrafların yayınlanması yasak olduğu için herhangi bir veriye ulaşamadım. Gerçi o fotoğrafları görüp te karar vermek te çok mantıklı gelmiyor. O dönem bu ameliyatı olmuş birinin göğüslerini görmeyi de çok istedim açıkçası. Ama doktorlar haklı olarak etik olmadığı için bu fotoğrafları göstermiyorlar. Ameliyat sonrası Volkan Bey'e de söylemiştim bu ameliyatı olmak isteyen hastarıyla onun referansıyla görüşebileceğimi.İsterseniz Volkan Bey'e sorun onun içinde bir sakıncası yoksa sizinle görüşebiliriz.Bu forumdan haber verirseniz bir zaman belirleyebiliriz.

sali gunu meme buyutme ameliyati oldum inan ilk iki gun epey zorlu agrilar yatip kalkmak bugun 3. gunum daha iyi hissediyorum dayanilmazagrilar kalmadi halen hareket kisitliligi var ancak gunden gune daha iyi olacagim kesin sadece 2 gun sabir gerekiyor ameliyatini iyi bir uzmana yaptirirsan pismanlik duymazsin cekilen agrilara deger elbet bir sure sonra bu implantlar fazla gelmeyecek ve vucudumdan bir parca olacak fazla uzatmadan yaptirmak gerekiyor obur turlu nasil olacak diye bir yigin soru isareti kafan iyice karisiyor hersey gonlunce olsun

Volkan beye ben aynı anda hem meme hem burun hemde yağ enjeksiyonu yaptırdım yanak ve alın bölgeme...bugün on gün oldu burun ameliyatı olmamış gibiyim...aynaya bakmadığım sürece:))yabancı cisim olayına gelince benim gibi takıntılı biri bile hissetmiyosa içiniz rahat olsun derim...

son zamanlarda ciddi ciddi düşünmeye başladım ben de, üstelik eşim de destekliyor ama Eskişehirdeyim ve bu konuda çok da fazla bilgim yok gibi aslında buradan öğreniyorum. sormak istediğim şey şu memede kistler varsa bir sıkıntı oluyor mu?

Arkadaslar bisey daha sormak istiyorum, Volkan Bey hep damla protez mi seciyor? Cunku damla protezin donme riski var diye biliyorum. Siz ne dersiniz?

Benim ameliyatım 7 ay önce oldu, ilk zamanlarda şişlik ve ödem yüzünden şimdiki haline göre hem biraz daha büyük hem daha sertti. Ama şuanda normal göğüs yumuşaklığına erişti, kas altına yerleştirildiği için de ellendiğinde hiç farkedilmiyor. En güzel yönlerinden biri de memelere özgürlüüüük :) sütyeni sadece keyfiniz için takıyorsunuz, küçüklüğünü gizlemek veya sarkıklığını toparlamak için değil :)

Canımm cevap için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı. O zaman senin ameliyatın ayrıntılarını sorabilir miyim? Hangi protez, ölçüsü, damla-yuvarlak..Bir de hangi doktora oldun ki?

benim göğüslerimin üst kısmında dolgunluk yok,altta daha çok var. oyüzden galiba bana yuvarlak daha uygun olur. damla sarkık gösterebilir.

Ben birde cidden özge ulusoyun doktorunu merak ediyorum. her ne kadar kendisi estetik değil sonradan büyüdü gibi salakça bir açıklama getirsede yine de iyi bir operasyon geçirmiş.

Canımm cevap için çok teşekkür ederim. İçim rahatladı. O zaman senin ameliyatın ayrıntılarını sorabilir miyim? Hangi protez, ölçüsü, damla-yuvarlak..Bir de hangi doktora oldun ki?

Rica ederim, küçük bir faydam olduysa sevinirim :) ben Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Çok da memnun kaldım doktorumdan. Kol altı kesisiyle kas altına 335 cc damla silikon konuldu. Ama bence bunlara çok takılıp kalma senin isteklerini anlayacak tecrübeli bir doktorsa doktorun ona güvenmelisin, ölçü kişiden kişiye değişir vücuduna en çok uyan ölçüyü doktorun muayenende belirleyecektir. Benim en büyük tereddütüm silikonun yerleştirildiği yerle ilgiliydi : kol altından mı göğüs altından mı? Göğüs altında kalacak izin beni rahatsız edip etmeyeceğini bilmediğim için bu riske giremedim ve kol altı kesisini tercih ettim. Şuanda çok da memnunum 1 sene bile olmamasına rağmen ameliyat izim nerdeyse kalmadı. Profilimden yazdığım diğer mesajlara da bakabilirsin bu konuyla ilgili bi kaç mesaj yazmıştım. Yine sormak istediğin bir soru olursa memnuniyetle cevaplarım :) umarım herşey istediğin gibi olur :)

ben 3 gün önce volkan tayfura gögüs büyütme ve kulak ameliyatı oldum :) volkan abi bence mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor.. Allah'ıma çok şükür hiç bir sorun yaşamadım ayrıntılı bilgi almak isteyen varsa memnuniyetle yardımcı olurum

Rica ederim, küçük bir faydam olduysa sevinirim :) ben Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Çok da memnun kaldım doktorumdan. Kol altı kesisiyle kas altına 335 cc damla silikon konuldu. Ama bence bunlara çok takılıp kalma senin isteklerini anlayacak tecrübeli bir doktorsa doktorun ona güvenmelisin, ölçü kişiden kişiye değişir vücuduna en çok uyan ölçüyü doktorun muayenende belirleyecektir. Benim en büyük tereddütüm silikonun yerleştirildiği yerle ilgiliydi : kol altından mı göğüs altından mı? Göğüs altında kalacak izin beni rahatsız edip etmeyeceğini bilmediğim için bu riske giremedim ve kol altı kesisini tercih ettim. Şuanda çok da memnunum 1 sene bile olmamasına rağmen ameliyat izim nerdeyse kalmadı. Profilimden yazdığım diğer mesajlara da bakabilirsin bu konuyla ilgili bi kaç mesaj yazmıştım. Yine sormak istediğin bir soru olursa memnuniyetle cevaplarım :) umarım herşey istediğin gibi olur :)

cnm tamamen düzelmen kaç gün sonra oldu yani kollarını ne zaman indirip kaldırabildin ?

Back