• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

randevum sonucu nihayet ameliyat tarihi almış bulunuyorum =) çok telaşlı ve heyecanlıyım. aynı zamanda da biraz tedirgin =)

bu arada damla protez ile ilgili doktorumun dediği bir şey var; dönme riski gerçekten varmış. ve eğer memenin içersinde damla protez dönerse el ile düzeltme şansı malesef pek yokmuş, 2. bir ameliyat olmak gerekiyormuş. bu yüzden iyi düşünün derim.

bana yuvarlak, pütürlü, high profile mentor marka 300cc veya 320 cc takılacak. hayırlı bi şekilde atlatırım inşallah =) :16:

randevum sonucu nihayet ameliyat tarihi almış bulunuyorum =) çok telaşlı ve heyecanlıyım. aynı zamanda da biraz tedirgin =)

bu arada damla protez ile ilgili doktorumun dediği bir şey var; dönme riski gerçekten varmış. ve eğer memenin içersinde damla protez dönerse el ile düzeltme şansı malesef pek yokmuş, 2. bir ameliyat olmak gerekiyormuş. bu yüzden iyi düşünün derim.

bana yuvarlak, pütürlü, high profile mentor marka 300cc veya 320 cc takılacak. hayırlı bi şekilde atlatırım inşallah =) :16:

Hayırlı olsun canım,çok sevindim inan :16: Yöntemin ne olacak?? Doktorun kimdi yahu :44: Yavrum bence sen artık bir konu aç,tüm detayları yaz oradan takip edelim artık seni,mutluluğuna heyecanına oradan ortak olalım :34: Nasılsa Herşey kesinleşti ve net :54:

Hayırlı olsun canım,çok sevindim inan :16: Yöntemin ne olacak?? Doktorun kimdi yahu :44: Yavrum bence sen artık bir konu aç,tüm detayları yaz oradan takip edelim artık seni,mutluluğuna heyecanına oradan ortak olalım :34: Nasılsa Herşey kesinleşti ve net :54:

sağol canım benim =) konu açmayı düşündüm de çekindim ne bileyim =) az da olsa bi göğüs dokum var, yöntemim kas altı olacakmış, doktorum bu yöntemi uygun gördü. Doktorum adı geçsin pek istemiyor sanırım ama şimdilik bi sakınca görmüyorum. Ufuk Bilkay yapacak ameliyatımı :16:

sağol canım benim =) konu açmayı düşündüm de çekindim ne bileyim =) az da olsa bi göğüs dokum var, yöntemim kas altı olacakmış, doktorum bu yöntemi uygun gördü. Doktorum adı geçsin pek istemiyor sanırım ama şimdilik bi sakınca görmüyorum. Ufuk Bilkay yapacak ameliyatımı :16:

Neden çekiniyorsun yavrum... Bence kesinlikle bir konun olmalı,doktorun adının geçmesini istemezse saygı duymak lazım,yazma konuna istersen..Ama konu aç.Ameliyat olduktan sonra üzerinden zaman geçsede o ilk zamanlar yazdığın yorumlara daha kolay ulaşabilirsin,hatırlarsın,maziye gidersin :31:

Tekrar hayırlı olsun canım,Herşey gönlüne göre olsun :29: Sürecini merakla takip edeceğim arkadaşım :54:

Neden çekiniyorsun yavrum... Bence kesinlikle bir konun olmalı,doktorun adının geçmesini istemezse saygı duymak lazım,yazma konuna istersen..Ama konu aç.Ameliyat olduktan sonra üzerinden zaman geçsede o ilk zamanlar yazdığın yorumlara daha kolay ulaşabilirsin,hatırlarsın,maziye gidersin :31:

Tekrar hayırlı olsun canım,Herşey gönlüne göre olsun :29: Sürecini merakla takip edeceğim arkadaşım :54:

çok teşekkür ederim tatlım =) doğru söylüyorsun, ben de çekincemi yendim ve açtım konumu =) yakında onaylanır sanırım. iyi ki bu forum ve senin gibi arkadaşlar var. birbirimizi şahsen tanımasak da destek olabiliyor olmamız şahane bir şey.

selam kızlar. bende bundan beş gün önce ameliyat oldum ilk 2 günüm çok ağrılı geçti.kalktım yürüdüm evin içinde fakat gecelerim kabuk gibiydi. yatamadım yattıysam da kalkamadım.kollarımı hareket ettiremedm fazla. ama şimdi iyiyim göğüslerime baktıkça da acılarıma değdiğini görüyorum. Damla protez kullandım ve iyi ki damla kullandırmışım damlanında hafif bi yuvarlaklığı var çünkü. kas altına koydurdum kas altı çok ağrılı oluyor fakat hem ilerde süt verme konusunda sorun yaşanmıyor hemde ilerde cinsel birlikteliğinizde vs protez elle çok belli olmuyor. Göğüslerim çok doğal durdu benim... ben doktor konusunda çok şanslı olanlardandım herhangi sorunuz varsa yanıtlayabilirim

canım senin doktorunun ismi nedir acaba? bende olucam yarın hemde ama bi anda karar verdim doktora o yüzden korkuyorum birazda :(

bende yarın ameliyat olucam.27 yasındayım paramı ve kendımı amca toparlayabıldım amelıyat ıcın ama hala damlamı yuvarlakmı kararsızım:( sonrada pısman olmak ıstemıyorum.ıkı doktora gozuktum bırı damlayı dıgerıde yuvarlagı tercıh ettı ıyıce sasırdım :S yardım edın lutfen:(

bende yarın ameliyat olucam.27 yasındayım paramı ve kendımı amca toparlayabıldım amelıyat ıcın ama hala damlamı yuvarlakmı kararsızım:( sonrada pısman olmak ıstemıyorum.ıkı doktora gozuktum bırı damlayı dıgerıde yuvarlagı tercıh ettı ıyıce sasırdım :S yardım edın lutfen:(

bana kalırsa işini garantiye al ve yuvarlak protezi tercih et. çünkü allah korusun damla protez içeride dönerse eğer 2. bir ameliyatla düzeltilmesi gerekiyormuş. bence riske değmez. ben de şubatta ameliyat olacağım ve 2. bir ameliyat riskini göze alamam. allahım yaşatmasın ama kişiler de bunlara sebep olabiliyor. ha damla protez ile hiç bir sorun yaşamayan yok mu, elbette var. belki de hayatları boyunca da memnun kalacaklar ama dediğim gibi, risk işi...

Arkadaslar Ankarada Ferruh Bingule yaptirmayi dusunuyorum. Ferrun Beye yaptirip memnun olan var mi? Paylasirsaniz cok memnun olurum.

Arkadaşlar bu göğüs büyütme ameliyatlarının fiyat aralığı nedir acaba?Bu konuyu daha önce hiç araştırmadığım için bilmiyorum da

arkadaşlar aranızda otoimmün rahatsızlığı olup; veya romatizmal bir hastalık, bağ doku hastalıkları v.s. silikon protez taktıran var mı?

Estetik yaptırmış olanlara sorum, gerçekten gerçek meme dokusuna, yumuşaklığına ulaşıyor mu? Yoksa ellendiğinde silikon olduğu anlaşılıyor mu? Buna çok takılıyorum. Normal gögüs gibi olmadıkça silikon istemem.

Ankara da estetik olmayı düşünenlere tavsiyem kesinlikle Volkan bey dir...bugün 9. günüm geçen salı onun sihirli ellerine emenet ettim kendimi sabah 8 civarı başlayan ameliyatım öğlen 2 ye kadar sürmüş...aynı anda rinoplasti meme büyütme ve alın yanak bölgeme yağ ejeksiyonu yapıldı...burnum hala bandajlı olduğu halde gören herkes beğeniyor nazar değmesin daha fazla anlatmayım...daha önce başarısız bir burun ameliyatı geçirmiştim onunla kıyaslayınca ameliyat ve iyileşme sürecini size şöyle açıklayım kuş gibisiniz hiç olmamış gibi...mememe mentor yerleştirildi koltuk altı girişli...biraz ağrı var hala ama iyiki drenler yerleştirilmiş ilk günler şuan gayet rahat sadece sırtüstü yatmaktan sıkıldım o kadar birde sabah kalkarken hafif ağrım oluyor ee kas altı yerleştirilince gayet normal...yıllardır ertelediğim için çok pişmanım ama kısmet Volkan bey gibi başarılı ve muhteşem bir insanla tanışmakmış...sağlıklı güzel günler dilerim...

Merhabalar , ben haziran 2012 de göğüs büyütme ameliyatı oldum o dönemlerde ameliyatla ilgili tecrübelerimi korkularımı ve tereddütlerimi paylaşmak için bu siteye üye oldum ancak biraz zamansızlık biraz ihmal şimdiye kadar yazamadım. 6 yaşında bir kızım var ve onu yaklaşık 15 ay emzirdim. Emziren bayanlar bilirler emzirmeyi bıraktıktan sonra göğüslerdeki deformasyonu ve onun olumsuz psikolojik etkilerini. Bende de tam öyle oldu göğsümün küçüklüğünden çok deformasyon beni çok rahatsız ediyordu ve anestezi korkuma rağmen ki fobi denilebilecek boyutta bir korkuydu bu 1 yıl önce ameliyat olmaya karar verdim. İş ciddiye binince de doktor araştırmaya başladım ve ona ameliyat olan bir tanıdığımın vasıtasıyla Volkan Tayfur’la tanıştım. Görüşmelerin sonucunda anestezi tereddüdümün üstüne bir de ameliyat yöntemiyle ilgili (göğüs altı kesisi veya kol altı kesisi yöntemleri) tereddütler oluştu. Ameliyat öncesi süreç benim açımdan ameliyat ve sonrası süreçten daha sancılıydı. Kafam çok karışmıştı, herkes farklı bir şey söylüyordu. Yaklaşık 2-3 ay sürekli Volkan Beyle görüşmeye gittim. Gerçekten çok sabırlı bir doktormuş çünkü ben pimpirikli sürekli soru soran bir hastaydım. Hiçbir sorumu geçiştirmeden ve güleryüzle yanıtladı. Kol altı kesisinin daha sonra bir zararı olup olmayacağı konusunda 3 tane genel cerrahla görüştüm ve herhangi bir sakınca olmadığını öğrendim. Göğsümün altında ameliyat izi kalmasını istemediğim için de doktorumla beraber kol altı kesisiyle damla protez takılmasına karar verdik. Şu an bakıyorum da bence bana uyan en doğru kararı vermişim. Göğsümde herhangi bir iz yok kolumun altındaki iz de henüz 7 ay olmasına rağmen nerdeyse yok oldu. Ben söylemediğim sürece kimse fark etmiyor göğüslerim çok doğal duruyor, ilk baştaki sertlik te kalmadı normal göğüs dokusu yumuşaklığına da ulaştı. Ameliyat sürecine gelirsem birkaç gün göğüslerim ağrıdı ama benim asıl sıkıntım sırt ağrısıydı. Ama yaklaşık 10 gün içinde o da geçti. Umarım bu operasyonu yaptıran veya yaptırmak isteyen her kes benim kadar memnun kalır ve aynaya bakarken benim yüzümdeki gülümsemeye sahip olur. Bu konuda tereddütleri olan soru sormak isteyen arkadaşları da seve seve cevaplarım.

Back