Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arzum 77 hanım alakanız ve burdaki arkadaşlara verdiğiniz bilgiler çok değerli bunun için çok teşekkürler. sizi listeme eklemek için davetiye gönderiyorum. kabul edermisiniz

Memeli hatuncuklar ben yan yatmaya başladım ya çok rahat ediyorum vallahi ağrım falanda olmuyor, hem yan yatarken göğüslerim ortada buluşuyor doktorumun dediği ortada buluşturma işlemide bu şekilde başarıyla sağlanıyor
da yine de erken mi başladım acep diyorum yan yatmaya :44:
öyle her ayrıntıyıda doktoruma sormak istemiyorum :44:

valla canım onu kendi vucudun söylicek sana: ) eger agrı sızı hisetmıyorum dıyosan problem yok bence.. ben yan yattıgımda bir süre sonra hafif bir agrı hisedıyorum ve hemen pozisyonumu değiştiriyorum.. o sana kalmış birşey kendi vucudun sana ne yapıp ne yapmayacagını zaten söylüyor..: )

ozaman sorun yok

Bence biraz erken...Kıssa süreli yan yatabilirsin Agrı hissetmiyorsan,ama uzun süreli yatmamanı tavsiye ederim ben Protezlerin henüz yer edinmediler,içerisi daha taze yara.Şekil bozukluğu olabilir

canımmm o kadar konuştuk seninle de sadece birazcık ertelendi napalm artık memişler tam yeni yıla yakın zamanda gelmek istiyor heralde :)

Canım,yeni öğrendim ameliyatının ertelendiğini..Saglık olsun,herşey senin iyiliğin için Sayılı gün çabuk geçer,geç olsun güç olmasın Tarih nedir şu anda?Hastane bana yakın,seni ziyarete gelebilirim

benimde minik arkadaşlar çok kafaya takıyordum ama sonradan anladım ki en rahatı minik göğüs

Evet canım çok rahatttır bilmezmiyim, yazın o destekli südyenlerin içinde terleyen bedenim çok rahattı mesela, dahası o südyenin telinin çıkıp göğüs arama batması kadar rahat birşey daha yoktu he birde şey var destekli südyeni çıkardığımda göğüslerimi çıkarmış gibi olmak gibisi yoktu çevremdeki göğüslü insanlara bakıp iç çekmemde cabası öyle işte anladın sen onu :34:

Bence biraz erken...Kıssa süreli yan yatabilirsin Agrı hissetmiyorsan,ama uzun süreli yatmamanı tavsiye ederim ben Protezlerin henüz yer edinmediler,içerisi daha taze yara.Şekil bozukluğu olabilir

ama sırt üstü yattığımda memenin biri sağa diğeri sola doğru meyilleniyor, şekil alırken koltuk altlarıma kaymasınlar da
yan yattığımda biri yandan öteki yukardan baskılanıp ortada buluşuyorlar en azından :44:

Allah allah :44:Ben Acıbadem'de istediğimi söyledim, olur dediler. Özel olarak öyle istersen yapıyorlar demek.

herkese merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine estecity'den dr. deniz küçükkaya'ya meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. bu dr bey ve merkez hakkında bilgi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

Gecmis olsun. Kasaltiydi degil mi? Sizin gogus dokunuz ne kadardi ?

Ne sure sonra yatabilmeye basladiniz?

Forumda Duygu arkadaşımız Deniz beye ameliyat olmuştu.Arkadaşımızın açtıgı konunun linkini veriyim sana ben,sana yardımcı olacaktır eminimki http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/527247-duuyggu-meme-estetigi-ameliyati.html

Doktorum Prof. Dr. Nazmi Bayçın ile görüştüm bugün. Yoğun araştırmalarım sonucunda :) en sonunda :)) Ne kadar çekinsemde yanında rahat ettiğim ilk doktor oldu. İyi bulmuşum sizi :) buradan da teşekkür etmek istiyorum. Randevumu aldım. Bir süre iş için buralarda olmicam ama geldiğimdee kavuşuyorum istediğime :)) Detayları burdan yazcam herkese iyi akşamlar:)

merhaba kızlar bende nisan mayıs gibi meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum en fazla iki bin lira verebilrim ben ankarada devlet hastanesinde olmk istiyorm ancak bu paraya o şekilde olabilirim

kızlar ben de yıllarca göğsü neredeyse hiç olmayıp da silikon taktırdıktan sonra cillop gibi olanlara iç geçirip baktım. ama hiç bir zaman buna cesaret edebileceğimi düşünmemiştim. son 1 aydır ciddi şekilde düşünüyorum. KK sayesinde neredeyse bilmediğim kalmadı =) tabi son söz yine doktorumun. ama o kadar çok sorum var ki.. örneğin;

* ilerde hamileyken veya çocuk doğurduktan sonra göğüslerim deforme olur mu?
* yüzüstü uyumayı çok seven biriyim. ilk bir kaç ay yüzüstü yatılmıyormuş ama daha sonraki zamanlarda rahat rahat o şekilde yatabilecekmiyim? (gizeml arkadaşım sağolsun yanıtladı bu sorumu ama tecrübe dinlemek gibisi yoktur=) )
* 5-6 kilo vermeyi planlıyorum. bunu kilo verdikten sonra mı yaptırmalıyım yoksa önce mi? yoksa farketmez mi?
* çok doğal dursun, sert ve top gibi görünmesin istiyorum, damla protez için de dönebiliyor deniliyor.

şu an aklıma gelen çekincelerim bunlar.

ama kızlar sizden de bir ricam var. ben 75 beden sutyen kullanıyorum. 80 de oluyor ama tabiki epey dolgulu. sutyenliyken de tabiri caizse sutyen göğüslerimi kapak gibi kapatıyor, ne bombelik oluyor ne bişey. anca kollarımla yanlardan bastırınca biraz bombelik oluyor.
benim gibi bu bedende göğüsleri olup da silikon taktıran arkadaşlar yanlış anlamazlarsa eğer bana ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını yollayabilirlerse çok sevinirim....

Canım bunları ben yazmışım o sorular benim doktorlara sorduğum sorular sanki :)) göğüs bedenımızde çok benzıyo birebir kapak benzetmesi çok doğru bende tüm bu soruları sordum yanıtları öğrendim kararımı verdim sadece 5 gün sonra hayallerıme kavuşuyorum

hadi bakalım, inşallah her şey istediğin gibi gelişir =)
peki sen sorduğun sorulara ne yanıt aldın onu da öğrenelim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…