- 27 Nisan 2014
- 472
- 725
hayırlı olsun eylülcüm 400 lük bombastiklerin güle güle kullan çok şaşırdım okuyunca senin daha önceden bellimiydi bugün amlyt olacağın atlamışım heralde inşllh ağrılarında amlyatın gibi hızlıca geçsin gitsin tatlımAma aşırı gergin patlayacak gibi bu nasıl yumuşayacak ihtimal veremiyorum. Senin memeler den küçük görünüyor benim ki yeni ameliyat olduğum için mi aceba
Yumuşar yumuşar merak etme
Gerginlik azalsın yumuşasın daha iyi görünür
İşte,eski doku oranı ve göğsün çapı protez yüksekliği sonucu değiştirir . Aynı sonuç olması zor tabi :)
hayırlı olsun eylülcüm 400 lük bombastiklerin güle güle kullan çok şaşırdım okuyunca senin daha önceden bellimiydi bugün amlyt olacağın atlamışım heralde inşllh ağrılarında amlyatın gibi hızlıca geçsin gitsin tatlım
Cnmmm gozun aydın.emınm ckk güzel durmuştur sende.darısı bana ve bekleyenlereKızlar meme estetiğimi oldum :)) 350cc. YuvArlak mentor takıldı high profil canlarım
Çok saol canımcım ama ilk açılışta küçük geldi sankiCnmmm gozun aydın.emınm ckk güzel durmuştur sende.darısı bana ve bekleyenlere
Bugun acısı felaket çıktı yeminle. Öyle ağrım sizim olduki hatta hiç morarma yoktu o bile oldu. Keşke hiç is yapmasaydimiyiyim diye çokta yormayın kendinizi kızlar yaaa iki hafta daha süpürüp silmesen evi kıyamet kopmaz ya canım bırak evi mevi boşver yat dinlen tadını çıkar bidaha böyle fırsat ta geçmez eline hem
350ıyı gibi sana cnmm ya.yınede bilemedim.bı kaç gun geçsin ole bı bak. Agrın falan var mı cnmm.durumun nasılÇok saol canımcım ama ilk açılışta küçük geldi sanki
Cnm senin eskilerde iyiymiş bayaBenim meme dokum var dı içi boş değildi sertti doktor muayene ederken derimin sertliğini baktı ve canım acıdı. İçi boş olsaydı belki daha büyük olacaktı. Bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum. Meme kardeşim.. :)
Bende geçen hafta adana da erol kesiktasa yaptırdım canım. Fiyat 6500Slm hanimlar hepinize gecmis olsun bende ameliyat olmak istiyorum fakat henuz bebisimi emziriyorum o yuzden herhangi bir dr la gorusmem olmadi suanda netten arastiriyorum ve ameliyat olanlarin yorumlariyla yetiniyorum.. Ilk emzirmeden sonra benimkide dumduz denecek kadar doku kaybim oldu 2. Bebegim emmeyi birakinca eminim dahada kotu olacak goguslerim. psikolojim cok bozuk adanada yaşıyorum ve sizler nerede kaca yaptirdiniz merak ediyorum simdiden cvp lariniz icin teşekkürler
Hadi hayırlı olsunKızlar meme estetiğimi oldum :)) 350cc. YuvArlak mentor takıldı high profil canlarım
Geçmiş olsun benimde 350 cc yuvarlak hight. 6 gunumdeyim. :)Kızlar meme estetiğimi oldum :)) 350cc. YuvArlak mentor takıldı high profil canlarım
Geçmiş olsun darısı bize canim :) nasılsın simdiKızlar meme estetiğimi oldum :)) 350cc. YuvArlak mentor takıldı high profil canlarım
Kesinlikle iyi bişey bende karar verip 3.gün ameliyatı oldum ve hiç telaş falan yapmadım sorunsuz atlatman dileğiyleAmeliyat olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun :)
Yaa kızlar haftaya cuma ameliyatım var birşey çıkmazsa
hala inanamiyorum içimde pek bir heyecan yok. Ben çok heyecanlı birisiyimdir tatile çıkmadan 1 ay önce eşya hazırlayan ben,şimdi hiç birşey hazırlamadim düşünmüyorum bile ne koysam diye,bu durum iyi belirtimi kötümü bilemedim
kizlaaaar fotoğraf koydum. Yorumlarinizi bekliyorum.magic angel , arzum77 ....takip ettiğim ameliyat olan tecrübeli arkadaşlar. Rumuzlarinizi yazamadim.ameliyatoncesi foto. Bakalim sonrası ne olcak.
Çok iyi CnmAmeliyat olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun :)
Yaa kızlar haftaya cuma ameliyatım var birşey çıkmazsa
hala inanamiyorum içimde pek bir heyecan yok. Ben çok heyecanlı birisiyimdir tatile çıkmadan 1 ay önce eşya hazırlayan ben,şimdi hiç birşey hazırlamadim düşünmüyorum bile ne koysam diye,bu durum iyi belirtimi kötümü bilemedim
Tmm izlemeye aldım. Ya benimkiyle aynı goguslere sahip olan varmı acaba.senin ki ve birçok arkadsin fotosunu gördüm benimkiler kadar kötü duran yok sankiİzliyorum seni violet benimde albumum var 2 hafta sonra bende olucam ins