- 4 Mart 2008
- 112
- 93
Zaten gulenay vitamin destegi arti pekmez meyve bol sivi tuketmen vucudunu kuvvetlendirecektir.ucuga izin vermemis olursun.aklina cok getirme.cikmaz ins
Cokkk geçmişş olsun cnmm.baya fark varmş demekkiKızlar ben de dün ameliyatımı oldum. Hala inanamıyorum herşey bir anda 1 haftada olup bitti.Çok gergin patlıcak gibi canım yanıyor. Sağ tarafa 400.cc ve sol tarafa 355 cc konmuş çok şaşırdım zaten asimetri sorunu vardı baya varmış ama endişeliyim yine asimetri sorunu olurmu. Diye.
Cokkk geçmişş olsun cnmm.baya fark varmş demekki
Bende sag ve sol arasında fark var.zaten kucukler bide biri diğerinden daha küçük.yeterınce sınır bozucu
Senin gunun dun muydu.sasirdim.hayirli olsun.foto paylas gorelim.400 cc iyi masallah.bomba olmustur.gule gule kullanKızlar ben de dün ameliyatımı oldum. Hala inanamıyorum herşey bir anda 1 haftada olup bitti.Çok gergin patlıcak gibi canım yanıyor. Sağ tarafa 400.cc ve sol tarafa 355 cc konmuş çok şaşırdım zaten asimetri sorunu vardı baya varmış ama endişeliyim yine asimetri sorunu olurmu. Diye.
Ben de de simetri sorunu vardi.baba da 325 cc ve 350 cc takildi.suan esitler.merak etmeyin.ayni konulunca esitlenmezler demekTeşekkür ederim canım.. Evet fark çok muş bende inamadım
Senin gunun dun muydu.sasirdim.hayirli olsun.foto paylas gorelim.400 cc iyi masallah.bomba olmustur.gule gule kullan
Ben de de simetri sorunu vardi.baba da 325 cc ve 350 cc takildi.suan esitler.merak etmeyin.ayni konulunca esitlenmezler demek
Ayyy çok merak ettim şimdi 400 cc çünkü senin dokun bayağa vardıKızlar ben de dün ameliyatımı oldum. Hala inanamıyorum herşey bir anda 1 haftada olup bitti.Çok gergin patlıcak gibi canım yanıyor. Sağ tarafa 400.cc ve sol tarafa 355 cc konmuş çok şaşırdım zaten asimetri sorunu vardı baya varmış ama endişeliyim yine asimetri sorunu olurmu. Diye.
Ayyy çok merak ettim şimdi 400 cc çünkü senin dokun bayağa vardı
Hemen resim atarmısın lütfennnn
Bilirim o ağrıları napalım beklicez artık
Hahaha sizi meraklılar sizi.artıkın biraz bekliceksin iz ağrım çok var korseyi gevşetince çok ağrım oluyor biraz bekliceksin iz canlar
Bilirim o ağrıları napalım beklicez artık
400 cc mi? Cc kardeşim benim :)) Hadi inşallah çok çok güzel bir sonuç çıkar ve Mutlu olursunUmarım dediğin gibi olur Senin fotolara baktım gerçekten bayıldım Maşallah çok güzel dolgun doğal duruyor. İlk günler acısı geçmiyecek diye yakınıp duruyorum. Belim inanılmaz ağrıyor. Dik duramıyorum
Bir 400 cc dahaDun ameliyatim sabah 9 ile 3 arasinda gerceklesti ikisi oldukca zor bir ameliyatmis agrim fazla 6 saatte bir agri kesici veriyorlar bugun yurucem destek almadan kolumu kaldirmak imkansiz protezi kas alti 400cc koymus onunda agrisi fazlabu arada tesekkur ederim hanimlar cok sagolun
400 cc mi? Cc kardeşim benim :)) Hadi inşallah çok çok güzel bir sonuç çıkar ve Mutlu olursun
Yöntemin neydi? Kas altı kas üstü?
Benim kız kardeşim yok ama bak kaç tane meme kız kardeşim olduMeme kardeşi çıktı sana hemde 2 tanearzum77
Ohh ohhhh... Kas üstü 400 cc valla güzel olmuştur eminimAh canım kardeşimAmin inşallah cancazım. Kas üstü oldum.
Ama aşırı gergin patlayacak gibi bu nasıl yumuşayacak ihtimal veremiyorum. Senin memeler den küçük görünüyor benim ki yeni ameliyat olduğum için mi acebaOhh ohhhh... Kas üstü 400 cc valla güzel olmuştur eminim
Yumuşar yumuşar merak etmeAma aşırı gergin patlayacak gibi bu nasıl yumuşayacak ihtimal veremiyorum. Senin memeler den küçük görünüyor benim ki yeni ameliyat olduğum için mi aceba