Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben de dün ameliyatımı oldum. Hala inanamıyorum herşey bir anda 1 haftada olup bitti.:KK31: Çok gergin patlıcak gibi canım yanıyor. Sağ tarafa 400.cc ve sol tarafa 355 cc konmuş çok şaşırdım :KK57:zaten asimetri sorunu vardı baya varmış ama endişeliyim yine asimetri sorunu olurmu. Diye.:olamaz:

Slm hanimlar hepinize gecmis olsun bende ameliyat olmak istiyorum fakat henuz bebisimi emziriyorum o yuzden herhangi bir dr la gorusmem olmadi suanda netten arastiriyorum ve ameliyat olanlarin yorumlariyla yetiniyorum.. Ilk emzirmeden sonra benimkide dumduz denecek kadar doku kaybim oldu 2. Bebegim emmeyi birakinca eminim dahada kotu olacak goguslerim. psikolojim cok bozuk adanada yaşıyorum ve sizler nerede kaca yaptirdiniz merak ediyorum simdiden cvp lariniz icin teşekkürler

Zaten gulenay vitamin destegi arti pekmez meyve bol sivi tuketmen vucudunu kuvvetlendirecektir.ucuga izin vermemis olursun.aklina cok getirme.cikmaz ins
Kızlar ben de dün ameliyatımı oldum. Hala inanamıyorum herşey bir anda 1 haftada olup bitti.:KK31: Çok gergin patlıcak gibi canım yanıyor. Sağ tarafa 400.cc ve sol tarafa 355 cc konmuş çok şaşırdım :KK57:zaten asimetri sorunu vardı baya varmış ama endişeliyim yine asimetri sorunu olurmu. Diye.:olamaz:
Cokkk geçmişş olsun cnmm.baya fark varmş demekki
Bende sag ve sol arasında fark var.zaten kucukler bide biri diğerinden daha küçük.yeterınce sınır bozucu

Senin gunun dun muydu.sasirdim.hayirli olsun.foto paylas gorelim.400 cc iyi masallah.bomba olmustur.gule gule kullan

Senin gunun dun muydu.sasirdim.hayirli olsun.foto paylas gorelim.400 cc iyi masallah.bomba olmustur.gule gule kullan

Canım çok teşekkür ederim çok acıyor canım yanıyor nedenini anlayamadığım meme ucu hassasiyeti ve inanılmaz bir acı korseyi açmaya çalışınca biraz gevşeksin çok acıyor korkumdan korseyi açamıyorum heryerim tutuldu biraz iyileşeyim en kısa zaman da foto atıcam burada foto attığım gün yazarım

Ben de de simetri sorunu vardi.baba da 325 cc ve 350 cc takildi.suan esitler.merak etmeyin.ayni konulunca esitlenmezler demek

Umarım dediğin gibi olur Senin fotolara baktım gerçekten bayıldım Maşallah çok güzel dolgun doğal duruyor. İlk günler acısı geçmiyecek diye yakınıp duruyorum. Belim inanılmaz ağrıyor. Dik duramıyorum

Ayyy çok merak ettim şimdi 400 cc çünkü senin dokun bayağa vardı
Hemen resim atarmısın lütfennnn:KK53::KK53:

Umarım dediğin gibi olur Senin fotolara baktım gerçekten bayıldım Maşallah çok güzel dolgun doğal duruyor. İlk günler acısı geçmiyecek diye yakınıp duruyorum. Belim inanılmaz ağrıyor. Dik duramıyorum
400 cc mi? Cc kardeşim benim :)) Hadi inşallah çok çok güzel bir sonuç çıkar ve Mutlu olursun :KK66:
Yöntemin neydi? Kas altı kas üstü?

Dun ameliyatim sabah 9 ile 3 arasinda gerceklesti ikisi oldukca zor bir ameliyatmis agrim fazla 6 saatte bir agri kesici veriyorlar bugun yurucem destek almadan kolumu kaldirmak imkansiz protezi kas alti 400cc koymus onunda agrisi fazla :KK43: bu arada tesekkur ederim hanimlar cok sagolun
Bir 400 cc daha :KK53: Geçmiş olsun sanada,biraz sıkıntılı bir süreç geçireceksin tabi ama dikkat eder dinlenirsen tez Zaman'da kendine gelirsin inşallah :KK66:

Ama aşırı gergin patlayacak gibi bu nasıl yumuşayacak ihtimal veremiyorum. Senin memeler den küçük görünüyor benim ki yeni ameliyat olduğum için mi aceba
Yumuşar yumuşar merak etme :KK66:
Gerginlik azalsın yumuşasın daha iyi görünür :KK66:
İşte,eski doku oranı ve göğsün çapı protez yüksekliği sonucu değiştirir . Aynı sonuç olması zor tabi :)

X