Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kız V -violet sen benim eski albümü görmedin galibaaaaaa.... Bi de gelmiş benimkilerden kötü meme yoktur diyosun aç bak kiminki daha kötü :)))))
Baktim canım senin tubulerdi.ama senin çok güzel oldu maşallah. Ben kilo vermeden önce böyle değildi. Ama yapacak bir şey yok az kaldı.bayram sonrası tanıdık doktor olursa olcak yoksa görüşmeye gidicem hemen. :KK66:

Kızlar meme estetiğimi oldum :)) 350cc. YuvArlak mentor takıldı high profil canlarım
Geçmiş olsun canım. Ay bu aralar herkes peşpeşe oluyor yetişemiyorum hızınıza. Benim zamanımda bütün forumca gün sayardık. Şimdi olduk bittik deyiveriyonuz. Ahhh ahh gençlik.

Kızlar herkese iyi geceler. İnşallah herkes istediği herseye en kisa surede ulaşır. Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrümüz olsun.dualarimiz dileklerimiz gerçek olsun.En Büyük KK:KK200: Bırakmıyorum sizleri ama yarın mesai var. :KK31::dua:

Ben de göğüs büyütme ameliyati olmak istiyorum..ama henuz ogrenciyim ve arastirmalarima gore baris cakiri düşünüyorum..sizlerin tavsiyesi nelerdir???ayrica baris cakir ön gorusme ucreti aliyor mu onu bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim..

Nasılsın şuan :)
Cok daha iyiyim ilk 3 gunle kıyas yapamam. Ancak hala sabah kalkinca daha çok basınç agrim oluyor kollarım tutuk oluyor ama hareket ettikçe açılıyor . Şu an oldukça ödemim var tabi ve gogus lerim ustten bayagi bir şiş ler.zamanla otudukca daha guzellesevenlerini düşünüyorum . Senin gogus dokun varmıydı. Boyut tan memnunmusun ?

Hepinize tek tek yazamadım baya ameliyat olan vardı. Tek tek yazmış kabul edinnn :) geçmişş olsunn ağrılarınız sızılarınız en kısa zamanda geçsin inşşş.. İşteee istedğim tam da buydu diyin inşşş:dua:
Ha bide darısı biz olmayanların başınaa inş su gibi akıp gitsin günlerrr..

Ay sürünüyorum kızlaaaar 70 lik nineler gibi eğik geziyorum ağrılar acıların çocuğu oldum resmen.oof ooof
Cnm sabret :KK43: şöyle düşün bu acılar geçince dümdüz Bi karnın ve bomba gibi memelerin olucak:KK66:ilk bir hafta zordur sonra daha iyi olacaksın inan:KK66:bol bol su iç ödemlerin çabuk insin Cnm.ben 3. Haftayı bitiricem nerdeyse ödemlerim yeni indi :KK66: sabrın sonu selamettir :)

X