Baktim canım senin tubulerdi.ama senin çok güzel oldu maşallah. Ben kilo vermeden önce böyle değildi. Ama yapacak bir şey yok az kaldı.bayram sonrası tanıdık doktor olursa olcak yoksa görüşmeye gidicem hemen.
Geçmiş olsun canım. Ay bu aralar herkes peşpeşe oluyor yetişemiyorum hızınıza. Benim zamanımda bütün forumca gün sayardık. Şimdi olduk bittik deyiveriyonuz. Ahhh ahh gençlik.Kızlar meme estetiğimi oldum :)) 350cc. YuvArlak mentor takıldı high profil canlarım
Beni de izlesene violetkizlaaaar fotoğraf koydum. Yorumlarinizi bekliyorum. @magic angel ,arzum77 ....takip ettiğim ameliyat olan tecrübeli arkadaşlar. Rumuzlarinizi yazamadim.ameliyatoncesi foto. Bakalim sonrası ne olcak.
Aldim izlemeye sende alır mısınBeni de izlesene violet
Aynen öyle yapıcammzaten :) büyük diyo annem dur bakaiilim birkaç gün geçsinde350ıyı gibi sana cnmm ya.yınede bilemedim.bı kaç gun geçsin ole bı bak. Agrın falan var mı cnmm.durumun nasıl
Nasılsın şuan :)Geçmiş olsun benimde 350 cc yuvarlak hight. 6 gunumdeyim. :)
Çok saol canım midem çok bulanıyor sadeceGeçmiş olsun canım. Ay bu aralar herkes peşpeşe oluyor yetişemiyorum hızınıza. Benim zamanımda bütün forumca gün sayardık. Şimdi olduk bittik deyiveriyonuz. Ahhh ahh gençlik.
Geçecek canım geçecek. Zoru gitti sabret.Çok saol canım midem çok bulanıyor sadece
Cok daha iyiyim ilk 3 gunle kıyas yapamam. Ancak hala sabah kalkinca daha çok basınç agrim oluyor kollarım tutuk oluyor ama hareket ettikçe açılıyor . Şu an oldukça ödemim var tabi ve gogus lerim ustten bayagi bir şiş ler.zamanla otudukca daha guzellesevenlerini düşünüyorum . Senin gogus dokun varmıydı. Boyut tan memnunmusun ?Nasılsın şuan :)
Allah yadımcın olsun.inşallah tez zamanda geçer sıkıntıların.Ay sürünüyorum kızlaaaar 70 lik nineler gibi eğik geziyorum ağrılar acıların çocuğu oldum resmen.oof ooof
Cnm sabretAy sürünüyorum kızlaaaar 70 lik nineler gibi eğik geziyorum ağrılar acıların çocuğu oldum resmen.oof ooof
Bende eğik geziyorumAy sürünüyorum kızlaaaar 70 lik nineler gibi eğik geziyorum ağrılar acıların çocuğu oldum resmen.oof ooof
Allah yadımcın olsun.inşallah tez zamanda geçer sıkıntıların.