Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canım çok zormuş gerçekten. Sabah sürünerek acılar içinde kalkıyorum hareket ettikçe biraz açıklıyorum Sen der demez su aklıma geldi hakikaten bizim de bol bol su içmemiz gerekiyor hemen bardağımı doldurdum. İçiyorum

kızlar günaydııın

bikaç gün önce isyan ediyordum başka zamana kaldı ameliyatım artık böyle yaşamaya alışıcam diye
dün bir mucize oldu resmen mucizeydi ve maddi sorunum ortadan kalktı
gerçekten de bir şeylerden ümidi kestiğimizde gerçekleşmeleri çok garip değil mi

bugüne ayşegül hanımda randevum vardı gitmeyecektim tabii, ama gitmemem için bir sebep kalmadı
ve inanılmaz heyecanlıyım niyeyse kafamda bin tane soru işareti var
yuvarlak mı damla mı kaç cc olmalı
ayşegül hanımın dikişleri nasıl oluyor

kalbim pır pır

Senin adına çook sevindim canım ya resmen bi kapı açılmış tez zamanda hayallerin gerçek olur insallah

En iyisi muayenehanesini arayip sorman. Ben muayene ucreti almayan yerleri tercih ettim ama aklimda olan bi doktora da para verdim.

Benim de yarin ve hic hazırlık yapmadim:) sonrasını düşünmekten ameliyata odaklanamiyorum zaten. Insallah kolay atlatırız

Arkadaslar cvplariniz bekliyorum eski yorumlari okudum ancak güncel bilgiler gerekli..smdiden tesekkrler herkese

Ay sürünüyorum kızlaaaar 70 lik nineler gibi eğik geziyorum ağrılar acıların çocuğu oldum resmen.oof ooof
Abartma kiz kasustu bide
Yemin ederin ilk gunden beri 3-4saat uyuyup kalani full sokaklardayim halen evime dönemedim bol bol gez valla ameliyati hatirlatan olmasa hic aklıma gelmedi

Aaay cook sevindiim yazini okuyunca kendim aklima geldim evleneyimde cocuk yapayimda emzireyimde az buyuteyimde diyene kadar umudum azalmıştı bu saatten sonra kismet olmaz artik diyordum olduu:)
Dikis izleri konusunda cok basariliymis dundu sanirim bi video atmis instaya ilk ameliyatini kendinin yaptigi ve 2.kere buyuk cc icin ameliyat olan bir hastasinin.Bantlari cikarinca krem oneriniz varmi diye sordum dun,kesinlikle hayir hicbirsey surmeyin gececek dedi hadi bakalim
Birde tesadüf degil sanirim benim gibi ameliyat sonrasi kendini iyi hissediyor hastalari eli cook hafif.

Evet ya o videosunu gördüm gerçekten ameliyat izi yok gibiydi ben göremedim yani
Eli hafifse çok iyi normalde hiç korkmuyodum gayet cesaretliydim şuan resmen tırsmaya başladım ciddiye binince hatta şuan yoldayım gidiyorum görüşmeye ayşegül hanıma...

Bir sürü şey sorcam ona sıkmak da istemiyorum şimdi bıdı bıdı yapıp. Hangi marka silikon kullandı sende acaba

Mentor kullandi kuzu
Sor sor aklinda hic soru kalmasinn
Mersinden gelen arkadaşımin selami var dermisin bidee

Kızlar terlik koymaya gerek varmı ben terlikle gezmeyi sevmiyorum. Kocamda yanımda olacak giydirsin spor ayakkabılarımi
Bugün alış verişe çıkacağım.Eşofman takımı aliyim diyorum fermuarli olur dimi
Altı tayt giysem olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…