- 4 Mart 2008
- 112
- 93
Cnm sabretşöyle düşün bu acılar geçince dümdüz Bi karnın ve bomba gibi memelerin olucak ilk bir hafta zordur sonra daha iyi olacaksın inan bol bol su iç ödemlerin çabuk insin Cnm.ben 3. Haftayı bitiricem nerdeyse ödemlerim yeni indi sabrın sonu selamettir :)
Ooofff kafam acayip karıştı devreler yandı galibaprenses-eylul sen sadece meme büyütme mi olmuştun Cnm ? hilkad karın ve meme olmuştu dimi ? Ay gerçekten kafa gitti
Senin adına çook sevindim canım ya resmen bi kapı açılmış tez zamanda hayallerin gerçek olur insallahkızlar günaydııın
bikaç gün önce isyan ediyordum başka zamana kaldı ameliyatım artık böyle yaşamaya alışıcam diye
dün bir mucize oldu resmen mucizeydi ve maddi sorunum ortadan kalktı
gerçekten de bir şeylerden ümidi kestiğimizde gerçekleşmeleri çok garip değil mi
bugüne ayşegül hanımda randevum vardı gitmeyecektim tabii, ama gitmemem için bir sebep kalmadı
ve inanılmaz heyecanlıyım niyeyse kafamda bin tane soru işareti var
yuvarlak mı damla mı kaç cc olmalı
ayşegül hanımın dikişleri nasıl oluyor
kalbim pır pır
En iyisi muayenehanesini arayip sorman. Ben muayene ucreti almayan yerleri tercih ettim ama aklimda olan bi doktora da para verdim.Ben de göğüs büyütme ameliyati olmak istiyorum..ama henuz ogrenciyim ve arastirmalarima gore baris cakiri düşünüyorum..sizlerin tavsiyesi nelerdir???ayrica baris cakir ön gorusme ucreti aliyor mu onu bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim..
Senin adına çook sevindim canım ya resmen bi kapı açılmış tez zamanda hayallerin gerçek olur insallah
Benim de yarin ve hic hazırlık yapmadim:) sonrasını düşünmekten ameliyata odaklanamiyorum zaten. Insallah kolay atlatırızAmeliyat olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun :)
Yaa kızlar haftaya cuma ameliyatım var birşey çıkmazsa
hala inanamiyorum içimde pek bir heyecan yok. Ben çok heyecanlı birisiyimdir tatile çıkmadan 1 ay önce eşya hazırlayan ben,şimdi hiç birşey hazırlamadim düşünmüyorum bile ne koysam diye,bu durum iyi belirtimi kötümü bilemedim
O zaman hoşgeldin aramıza diyelim,çok geçmiş olsunKızlar meme estetiğimi oldum :)) 350cc. YuvArlak mentor takıldı high profil canlarım
Çok geçmiş olsun..Geçmiş olsun benimde 350 cc yuvarlak hight. 6 gunumdeyim. :)
Ben çok iyi bilirim o eğik gezmeleri:))))resmen ağlıyordum valla ama şimdi tadını çıkarıyorum, sabırAy sürünüyorum kızlaaaar 70 lik nineler gibi eğik geziyorum ağrılar acıların çocuğu oldum resmen.oof ooof
Abartma kizAy sürünüyorum kızlaaaar 70 lik nineler gibi eğik geziyorum ağrılar acıların çocuğu oldum resmen.oof ooof
Canik cok gecmis olsunBende eğik geziyorum
Aaay cook sevindiim yazini okuyunca kendim aklima geldim evleneyimde cocuk yapayimda emzireyimde az buyuteyimde diyene kadar umudum azalmıştı bu saatten sonra kismet olmaz artik diyordum olduu:)kızlar günaydııın
bikaç gün önce isyan ediyordum başka zamana kaldı ameliyatım artık böyle yaşamaya alışıcam diye
dün bir mucize oldu resmen mucizeydi ve maddi sorunum ortadan kalktı
gerçekten de bir şeylerden ümidi kestiğimizde gerçekleşmeleri çok garip değil mi
bugüne ayşegül hanımda randevum vardı gitmeyecektim tabii, ama gitmemem için bir sebep kalmadı
ve inanılmaz heyecanlıyım niyeyse kafamda bin tane soru işareti var
yuvarlak mı damla mı kaç cc olmalı
ayşegül hanımın dikişleri nasıl oluyor
kalbim pır pır
Aaay cook sevindiim yazini okuyunca kendim aklima geldim evleneyimde cocuk yapayimda emzireyimde az buyuteyimde diyene kadar umudum azalmıştı bu saatten sonra kismet olmaz artik diyordum olduu:)
Dikis izleri konusunda cok basariliymis dundu sanirim bi video atmis instaya ilk ameliyatini kendinin yaptigi ve 2.kere buyuk cc icin ameliyat olan bir hastasinin.Bantlari cikarinca krem oneriniz varmi diye sordum dun,kesinlikle hayir hicbirsey surmeyin gececek dedi hadi bakalim
Birde tesadüf degil sanirim benim gibi ameliyat sonrasi kendini iyi hissediyor hastalari eli cook hafif.
Mentor kullandi kuzuEvet ya o videosunu gördüm gerçekten ameliyat izi yok gibiydi ben göremedim yani
Eli hafifse çok iyi normalde hiç korkmuyodum gayet cesaretliydim şuan resmen tırsmaya başladım ciddiye binince hatta şuan yoldayım gidiyorum görüşmeye ayşegül hanıma...
Bir sürü şey sorcam ona sıkmak da istemiyorum şimdi bıdı bıdı yapıp. Hangi marka silikon kullandı sende acaba
Ben çok iyi bilirim o eğik gezmeleri:))))resmen ağlıyordum valla ama şimdi tadını çıkarıyorum, sabır