Bende seninle aynı gün oldum geçen perşembe. Pazartesi ise bandajlari çıkarıp drenlerin dikislerini çıkardı ve sporcu sutyeni dışında bişey takma dedi. Senin bsndajlar neden hala çıkmadı anlamadımEvet benimde tam tersi sol gogsumde odem cok var ve haraket digerine gore daha kisitli bugun 6 gunum bugun kontrole gittimnormal dedi amelyat ustundeki bantlari acmadi bir ay durucak dedi bir ay sonra kontrol dedi masaj gosterdi ve korseyi biraz gevseltebilirsin dedi normal sutyeni aordum bir ay korseyi kullanicagimi soyledi, sormak istedigim aizinde amelyat ustundeki bandaj yada bant diyelim seffaf bir sey zaten ne zaman cikmisti bir ay uzun geldi bana normalmiki
Benim de senle aynı. Kas altı dual plan. 6 gün oldu kimsem yoktu tek başına kalktım oturdum içim sizlaya sizlaya. Ama şükür suan iyiyim ağrı kesicileri bıraktım midem rahatsiz diye. Bugün iyi kötü evi suourdum vileda yaptım toz aldım dün wc yi yikadim. İlk günler hep zor ama bak 5. Ve 6. Günden snr hersey duzelmeye başlıyor geçmiş olsun madikti sana yazdım bunu ama baskasininkine cevaplamis gibi oldu elim yanlislikla değdi galibaCanim benim paylasimlarima goz atsana. Ilk 6 gun icin gunluk yayinlamistim. Yapilabilenler vr yapilamayanlar yaziyor. Sorularina cevap bulabilirsin
Cok teşekkürler evet hergecen gun daha iyi 6 günüme girdim ağrım hala var ama geçecek umuyorum birde göğüslerim eşitlenseBenim de senle aynı. Kas altı dual plan. 6 gün oldu kimsem yoktu tek başına kalktım oturdum içim sizlaya sizlaya. Ama şükür suan iyiyim ağrı kesicileri bıraktım midem rahatsiz diye. Bugün iyi kötü evi suourdum vileda yaptım toz aldım dün wc yi yikadim. İlk günler hep zor ama bak 5. Ve 6. Günden snr hersey duzelmeye başlıyor geçmiş olsun madikti sana yazdım bunu ama baskasininkine cevaplamis gibi oldu elim yanlislikla değdi galiba
Çok geçmiş olsun Cnm :) bir kaç güne toparlarsın inşallah :)Dun ameliyatim sabah 9 ile 3 arasinda gerceklesti ikisi oldukca zor bir ameliyatmis agrim fazla 6 saatte bir agri kesici veriyorlar bugun yurucem destek almadan kolumu kaldirmak imkansiz protezi kas alti 400cc koymus onunda agrisi fazlabu arada tesekkur ederim hanimlar cok sagolun
Direnlerin dikisi etrafindaki bantlar cikarildi,gogus altindaki kesilerin ustundeki cikarilmadi o bir ay dusucakmis senin onlardami cikti, diger arkadaslarda ne zaman cikarildi bilgi verebilirmi bir ay bana uzun geliyor isilik olur bant alti ya bir ay havasizBende seninle aynı gün oldum geçen perşembe. Pazartesi ise bandajlari çıkarıp drenlerin dikislerini çıkardı ve sporcu sutyeni dışında bişey takma dedi. Senin bsndajlar neden hala çıkmadı anlamadım
geçmiş olsun.Dun ameliyatim sabah 9 ile 3 arasinda gerceklesti ikisi oldukca zor bir ameliyatmis agrim fazla 6 saatte bir agri kesici veriyorlar bugun yurucem destek almadan kolumu kaldirmak imkansiz protezi kas alti 400cc koymus onunda agrisi fazlabu arada tesekkur ederim hanimlar cok sagolun
Bende devlet karşiliyor diye biliyorum karşilamiyor mu uzuldum yaa ama buyuk memede sırt agrisindan dolayi devlet hastanesinde yapiliyordu
Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bende şöyle bir şey duydum; psikoloğa gidip benim psikolojimi bozuyor bu durum diyip anlatınca yüzde bilmem kaçını devlet karşılıyormuş. Detayını bilmiyorum ne kadar ikna edici olmak gerekir bilmiyorum. Bir tanıdığım söylemişti ama araştırmadım. Paylaşmak istedim..
evet canım dr umda sadece vitamin önerdi zaten birde ek takviye keçi boynuzu pekmezi falan içmeye çalışıcam teşekkürler uyarın için iki haftada düzelirimde 28 eylüle doğru tekrar çıkmıyacağı ne malum normalde gayet sağlıklıyım ama bu uçuk olayı benim elimde olan bi durum değilki çocukluğumdan beri ara ara hep çıkıyor yine çıkarsa nolcaz bilmemgulenaygul cnm çok geçmiş olsun aklıma gelmişken paylaşayım dedim. Ameliyattan en az 10 gün öncesi kan sulandırıcı ilaçlar alkol içme cnm. 18,ine kadar iyileşmeye çalış tatlım.
çok geçmişler olsun canım zor ama enazından iki ayrı ameliyat la uğraşmıycaksın aynı anda iki derdinden de kurtuldun ne güzel bundan sonrasıda çok hızlı ve kolay geçsin inşllh çabucak toparlanur yeni vücudunun sefasını sürersin canımDun ameliyatim sabah 9 ile 3 arasinda gerceklesti ikisi oldukca zor bir ameliyatmis agrim fazla 6 saatte bir agri kesici veriyorlar bugun yurucem destek almadan kolumu kaldirmak imkansiz protezi kas alti 400cc koymus onunda agrisi fazlabu arada tesekkur ederim hanimlar cok sagolun
iyiyim diye çokta yormayın kendinizi kızlar yaaa iki hafta daha süpürüp silmesen evi kıyamet kopmaz ya canım bırak evi mevi boşver yat dinlen tadını çıkar bidaha böyle fırsat ta geçmez eline hemBenim de senle aynı. Kas altı dual plan. 6 gün oldu kimsem yoktu tek başına kalktım oturdum içim sizlaya sizlaya. Ama şükür suan iyiyim ağrı kesicileri bıraktım midem rahatsiz diye. Bugün iyi kötü evi suourdum vileda yaptım toz aldım dün wc yi yikadim. İlk günler hep zor ama bak 5. Ve 6. Günden snr hersey duzelmeye başlıyor geçmiş olsun madikti sana yazdım bunu ama baskasininkine cevaplamis gibi oldu elim yanlislikla değdi galiba
Geçmiş olsun canım.Dun ameliyatim sabah 9 ile 3 arasinda gerceklesti ikisi oldukca zor bir ameliyatmis agrim fazla 6 saatte bir agri kesici veriyorlar bugun yurucem destek almadan kolumu kaldirmak imkansiz protezi kas alti 400cc koymus onunda agrisi fazlabu arada tesekkur ederim hanimlar cok sagolun
İnşallah herşey yolunda gider de hayal ettiğin memişlere kavuşusun Cnm :)evet canım dr umda sadece vitamin önerdi zaten birde ek takviye keçi boynuzu pekmezi falan içmeye çalışıcam teşekkürler uyarın için iki haftada düzelirimde 28 eylüle doğru tekrar çıkmıyacağı ne malum normalde gayet sağlıklıyım ama bu uçuk olayı benim elimde olan bi durum değilki çocukluğumdan beri ara ara hep çıkıyor yine çıkarsa nolcaz bilmem
Çok geçmiş olsunDun ameliyatim sabah 9 ile 3 arasinda gerceklesti ikisi oldukca zor bir ameliyatmis agrim fazla 6 saatte bir agri kesici veriyorlar bugun yurucem destek almadan kolumu kaldirmak imkansiz protezi kas alti 400cc koymus onunda agrisi fazlabu arada tesekkur ederim hanimlar cok sagolun
Hadi hayırlısı senin için hayırlısı ne ise o olsunKIZLAR BEN ANKARADA ÖN MUAYENESİ ÜCRETSİZ OLAN DOTORLARI ARAŞTIRDIM.Bİ KAÇINI SİZİNLE PAYLAŞAYIM İSTEDİM.OĞUZ KILIÇ,KUBİLAY ÖZDİL,MURAT ÖZDEMİR.KUBİLAY BEYLE TLFNDA KONUŞTUM ÇOK NET KONUŞAN KONUŞMASIYLA BİLE BİRÇOK KONUDA YARDIMCI OLACAĞI İZLENİMİ BIRAKTI BENDE.
BAYRAMDAN SONRA ÖZELLİKLE KUBİLAY BEY VE OĞUZ BEYLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.YALNIZ İŞ ARKADAŞIMIN AKRABALARI DOKTOR.O BANA BAYRAMDAN SONRA SANA CERRAH AYARLARIZ ACELE ETME DEDİ.KIZLAR ARTIK ÇOK SİNİR OLUYORUM.BU ARADA FOTOĞRAF KOYCAM İNAŞŞALLAH.ÖNCESİLERİ :)OLDUKTAN SONRA DA SONRASILARI.BU ARALAR ZAYIFLADIM YİNE.SPOR DA YAPIYORUM ÇOK AĞIR OLMAMASINA RAĞMEN.GÖĞÜS DENEN HİÇ BİR ŞEY KALMADI BU NE BİÇİM ŞEY YAA. ŞU SARKIK BURUŞ BURUŞ DERİ GÖRÜNTÜSÜNDEN BİR AN ÖNCE KURTULMAK İSTİYORUM.MUAYENEYE GİTSEM KESİN AĞLAMA KRİZİNE GİRERİM.PSKOLOJI DENEN BİR ŞEY KALMADI BENDE.OLABİLDİĞİNE YUVARLAK OLSUN DİYCEM.SAKIN SARKMASIN İZ MİZ DE İSTEMİYORUM YETERİNCE DOĞUM ÇATLAĞIM DA VAR ZATEN.BENİ ANLAYAN BİR DOKTOR OLUR İNŞLLAH.
bekle demesi onlara kolay tabi bayrama daha çok var bence ilk aklına yatan dr ile git görüş bayramdan sonraya gününü al ol rahatla onu bekle bunu bekle eee ne kalıyo elimizde boş boş beklemekten başka hakkında hayırlısı olsun canımKIZLAR BEN ANKARADA ÖN MUAYENESİ ÜCRETSİZ OLAN DOTORLARI ARAŞTIRDIM.Bİ KAÇINI SİZİNLE PAYLAŞAYIM İSTEDİM.OĞUZ KILIÇ,KUBİLAY ÖZDİL,MURAT ÖZDEMİR.KUBİLAY BEYLE TLFNDA KONUŞTUM ÇOK NET KONUŞAN KONUŞMASIYLA BİLE BİRÇOK KONUDA YARDIMCI OLACAĞI İZLENİMİ BIRAKTI BENDE.
BAYRAMDAN SONRA ÖZELLİKLE KUBİLAY BEY VE OĞUZ BEYLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.YALNIZ İŞ ARKADAŞIMIN AKRABALARI DOKTOR.O BANA BAYRAMDAN SONRA SANA CERRAH AYARLARIZ ACELE ETME DEDİ.KIZLAR ARTIK ÇOK SİNİR OLUYORUM.BU ARADA FOTOĞRAF KOYCAM İNAŞŞALLAH.ÖNCESİLERİ :)OLDUKTAN SONRA DA SONRASILARI.BU ARALAR ZAYIFLADIM YİNE.SPOR DA YAPIYORUM ÇOK AĞIR OLMAMASINA RAĞMEN.GÖĞÜS DENEN HİÇ BİR ŞEY KALMADI BU NE BİÇİM ŞEY YAA. ŞU SARKIK BURUŞ BURUŞ DERİ GÖRÜNTÜSÜNDEN BİR AN ÖNCE KURTULMAK İSTİYORUM.MUAYENEYE GİTSEM KESİN AĞLAMA KRİZİNE GİRERİM.PSKOLOJI DENEN BİR ŞEY KALMADI BENDE.OLABİLDİĞİNE YUVARLAK OLSUN DİYCEM.SAKIN SARKMASIN İZ MİZ DE İSTEMİYORUM YETERİNCE DOĞUM ÇATLAĞIM DA VAR ZATEN.BENİ ANLAYAN BİR DOKTOR OLUR İNŞLLAH.
Zaten gulenay vitamin destegi arti pekmez meyve bol sivi tuketmen vucudunu kuvvetlendirecektir.ucuga izin vermemis olursun.aklina cok getirme.cikmaz insevet canım dr umda sadece vitamin önerdi zaten birde ek takviye keçi boynuzu pekmezi falan içmeye çalışıcam teşekkürler uyarın için iki haftada düzelirimde 28 eylüle doğru tekrar çıkmıyacağı ne malum normalde gayet sağlıklıyım ama bu uçuk olayı benim elimde olan bi durum değilki çocukluğumdan beri ara ara hep çıkıyor yine çıkarsa nolcaz bilmem