simdi bana kızıp bu nasıl muhafazakarlık diyebilirsiniz ama lütfen kızmayın. evli olan ve aynı dertten muzdarip olanlar beni çok iyi anlar. mutlu bir evlilik için yatak odasıda çok önemli. ama bundan10-15 sene sonra pişman olup tekar bıçak altına yatmam gerekeck bir durum ise eğer bunu nekadar göze alırım onuda bilmiyorum.
ben anadoluda muhafazakar bir yede büyüdüm ve yaşıyorum. çevremdekilerin bunu hoş karşılamayacağına eminim fakat eşimin bu durumdan rahatsız olduğununda çok iyi farkındayım. ama korkularımda çok büyük. öncelikle doğum yapmadan büyütme yaptırmak doğrumu sakıncası varmı. 2- nekadar doğal olucak bu konuda çok endişeliyim. mesela şu linkteki fotolar ( Göğüs Estetiği Fotoğrafları | Göğüs Estetiği Merkezi İstanbul, Meme Estetiği, Fiyatları ) bazıları gerçekten çok başarılı ama montaj olup olmadığının bir garantisi varmı. yani gidilen doktorda yada merkezde referans alınabilecek kişilerle görüştürülyormuyuz. dahada açıkçası ben bunun canlı örneklerini görmek istiyorum. resim vs değil. belki yadırgıycaksınız ama bu gerçekten benim için önemli. sonrasında dokunduğunuzda hissediliyormu yani daha açık olayım eşinizin bu konudaki hissiyatı ne yönde. doğal gibimi. yaşlılıkta sarkma vs olurmu.
Sende benden sin illa canlı örnek görme sevdası bende hep vardı
peki ne yaptın görebildinmi yani sorum absürt oldu ama senin ulaşabildiğin yer neresi
Evet görebildim karar aşamasın da iken ağırlık olarak düşündüğüm doktorun çalıştığı hastaneye pusu kurdum gelen gidenle ve hatta yeni ameliyat olanlar ile görüştüm bu biraz zor oldu yalan söyledim kat hemşiresine ama ameliyat olan hasta çok anlayışla karşıladı zor süreç doktor secimi Allah yardımcın olsun ...ben meme küçültme ve bazı işlemlerden ameliyat oldum...forumlarda bazen ameliyat olanlar toplanır mesela denk gelirsen katılırsın böylelikle canlı örnek görmüş olursun.
canım benim ameliyat öncesi çok küçüktü göğüslerim ama doktorum senin memen var demişti 310 gram protez konuldu bana şuan c cup sütyen kullanıyorum önceden a cup bile değildim o kadar söyleyim sana..beğenmene çok sevindim dokunan gören kimse anlamıyor silikon olduğunu gerçekten kendi memem gibiler vücudum o kadar benimsedi benim güzellikleri söylemesi ayıp zaten manken gibi kızdım bi göğüsler küçüktü şimdi göğüslerin de maşallahı olunca gözler hep üstümde her gittiğim yerde mutluyum huzurluyum çok şükür darısı sana.
slm aranıza yeni katıldım. ilk önce şunu belirtmek istiyorum. bu forumda bazı imkanlardan faydalanmak için 100 msj doldurmak gerekiyormuş. o yüzden msjlarımın sayısı çok diye kızmayın lütfen
ben anadoluda muhafazakar bir yede büyüdüm ve yaşıyorum. çevremdekilerin bunu hoş karşılamayacağına eminim fakat eşimin bu durumdan rahatsız olduğununda çok iyi farkındayım. ama korkularımda çok büyük. öncelikle doğum yapmadan büyütme yaptırmak doğrumu sakıncası varmı. 2- nekadar doğal olucak bu konuda çok endişeliyim. mesela şu linkteki fotolar ( Göğüs Estetiği Fotoğrafları | Göğüs Estetiği Merkezi İstanbul, Meme Estetiği, Fiyatları ) bazıları gerçekten çok başarılı ama montaj olup olmadığının bir garantisi varmı. yani gidilen doktorda yada merkezde referans alınabilecek kişilerle görüştürülyormuyuz. dahada açıkçası ben bunun canlı örneklerini görmek istiyorum. resim vs değil. belki yadırgıycaksınız ama bu gerçekten benim için önemli. sonrasında dokunduğunuzda hissediliyormu yani daha açık olayım eşinizin bu konudaki hissiyatı ne yönde. doğal gibimi. yaşlılıkta sarkma vs olurmu.
başka bir konu ise ise fiyatlar yani güncel fiyatlar. nerde nekadara mal olur. tedavi süreci nekadar sürer.
Merhaba...
Öncelikle 100 mesajınızı doldurmak için bilgi paylaşımı yapılan konulara mesaj yazmak yerine bunun için açılan konulara yorumlar yazarsanız hem önemli bazı bilgiler,yorumlar çok arka sayfalara kalmayacak hemde konularda kirlilik olmayacaktır diye düşünüyorum.Bunun için verecegim bu linki kullanabilirsiniz.İstediginiz herşeyi yazın,serbesthttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html...
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arzum77 ve herkestende özür dilerim. msj doldormak için ayrı bir sayfa olduğunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu
Merhaba...
Öncelikle 100 mesajınızı doldurmak için bilgi paylaşımı yapılan konulara mesaj yazmak yerine bunun için açılan konulara yorumlar yazarsanız hem önemli bazı bilgiler,yorumlar çok arka sayfalara kalmayacak hemde konularda kirlilik olmayacaktır diye düşünüyorum.Bunun için verecegim bu linki kullanabilirsiniz.İstediginiz herşeyi yazın,serbesthttp://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
birde arzum hanım sakıncası yoksa bir soru. profil resmi sizemi ait yani operasyondan sonraki resminiz mi.
Arkadaslar gogus buyutme ameliyatini cok istiyorum ve uzun suredir dusunuyorum. Bir tane de cocugum var. Ama esim gerek olmadigini bunyemin hassasoldugunu, sonucta bunun bir operasyon oldugunu soyleyip hep kostek oluyor, ama ben cok hevesliyim, ne yapicam bilemiyorum. Bir de Ankarada olanlar icin doktor tavsiyesine ihtiyacim var. Ankara disina cikamam. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?