Ahh... o eşler yokmu o eşlerr...Malesefki hiçbirimizin kocası ilk başta bu ameliyatı olmamıza razı olmadı canım,bunu bilTabi zar zor ikna ettik,şimdide hepsi iyiki bu ameliyatı olmuşsun yahu diyorlar Uarım sende biran önce ikna edersin kocişini ve sende en az biizm kadar mutlu olursun Ankarada doktor tavsiyeleri olan konular var,oralara bakıp bilgi edinebilirsin Benim aklımda olan birlaç doktor var ama.Hepsiyle görüş,hangisi içine sinerse ona karar verirsin
Doç.Dr.Zühtü Demir,Doç.Dr.Serdar Öztürk ,Dr.Nebil Bozdogan,Profesör dr. Kutlu Sevin..Gibi gibi....Araştırma süresince başarılar ve bol sabırlar dilerim.Zorlu bir süreç olacak ama sonu mutlu biten bir süreç
arzumcum bende sana bunu danışmak istiyordum, beyler bu olaya nasıl bakıyor, çünkü çoğu erkek doğallıktan yana, sonuçta dokunurken vs rahatsız olurmu ilerde eşim diye düşünüyorum hoş ortada daha aday bile yok ama olsunmerak ediyorum yani sanki ben bunu paylaşmaya çekincekmişim gibi hissediyorum, birçok erkek dolgun göğüs severken , bir kısmıda ufak ve dik seviyor işte benim korkumda o kısımdan birine denk gelmek göğüslerim doğal olmadığı için bundan rahatsız olup benden soğur mu :26: bütün eşler daha memnun demişsin gerçi ama yinede aklımı kurcalıyor :26: nasıl söylerim ne tepki alırım diye düşünüyorum :26:
arzum forumda yok ben sana kısa bir cevap vereyim. öncelikle bu ameliyatı kendin için olduğunu unutma. eşler tuhaftır, büyük olur küçük ister, küçük olur büyük ister, büyük ister ama ameliyat olmanı istemez vs vs.
benim eşim küçük göğüs sever ama biz tanıştığımızda benim göğüslerim henüz çekmemiştikilo aldım verdim, göğüslerim küçüldü. ben ameliyattan bahsetmeye başlayınca kendi küçük sevdiği için tabi ki itiraz etti ama sonuçta benim vücudum, benim beğenmem önemli öncelikle. 9 ayda göğüslerimle ilgili yaptığı tek yorum ameliyattan bir ay kadar sonra hmmm gerçek gibi olmuş bunlar demişti o kadar. umurumda mı, aslaaa. benim keyfim yerinde, ona düşen başka bir şey anladın herhalde
senin durumunda ise zaten seninle şu anki görünümde tanıyacak, sen kendinden emin olup kendine güvendikten sonra karşındakinin kabullenmekten başka şansı yok.
arzum forumda yok ben sana kısa bir cevap vereyim. öncelikle bu ameliyatı kendin için olduğunu unutma. eşler tuhaftır, büyük olur küçük ister, küçük olur büyük ister, büyük ister ama ameliyat olmanı istemez vs vs.
benim eşim küçük göğüs sever ama biz tanıştığımızda benim göğüslerim henüz çekmemiştikilo aldım verdim, göğüslerim küçüldü. ben ameliyattan bahsetmeye başlayınca kendi küçük sevdiği için tabi ki itiraz etti ama sonuçta benim vücudum, benim beğenmem önemli öncelikle. 9 ayda göğüslerimle ilgili yaptığı tek yorum ameliyattan bir ay kadar sonra hmmm gerçek gibi olmuş bunlar demişti o kadar. umurumda mı, aslaaa. benim keyfim yerinde, ona düşen başka bir şey anladın herhalde
senin durumunda ise zaten seninle şu anki görünümde tanıyacak, sen kendinden emin olup kendine güvendikten sonra karşındakinin kabullenmekten başka şansı yok.
Alexus %100 katiliyorum yazdiklarina:) ben de amel. olali 7,5 ay oluyor. Esim bir kere himm iyi ki yaptirmisiz bunlari demisti:) bazen de sporcu sutyeniyle falan bana dokunmaya kalkinca- yaa cikar su sutyeni o kadar para verdik dokunalim hissedelimdiye takilir:))
Yani bence de umurlarinda bile degil aslinda. Esleri hic dert etmeyin biz zaten onlar icin degil kendimizi iyi hissetmek icin yaptirmadik mi??
çok teşekkür ederim kızlar ne güzel açıklamışsınız :) benim korkum hep evlenince küçük göğüslerim olursa ve eşim bu durumdan memnun olmazsa diyordum e şimdide protezli diye istemez korkusu oluştu tabiki kendim için oldum bu amliyatı, belki de evlenmiycem hiç yani kimbilebilir.. ama işte yinede bu duygunun önüne geçemiyorum.. eskiden tamam küçüktü ama bu sferde eşimin yanında gerçek değil protezler diye eksik hissdersem diye düşünüyorum.. görüştüğüm bir erkek arkadaşım var bana sürekli fiziğimin çok iyi olduğunda bahsediyor ya ilerde onla ciddi düşünürsem, söylemek zorunda kalcam , bu sefer demekki bu yüzden iyiymiş derse kendimi kötü hissedicem, sanırım hala geçmişin izlerini taşıyorum, o psjikolojiyi atamadım belkide göğüslerimin beğenilmeme korkusu ve bu nedenden dolayı soğuma korkusu, alexus sana çok imrendim , bende senin gibi kendimle barışık olurm umarım canım, belkıde bunlar gecıcıdrı
kızlaaar acil durummmm..
5 Aralık'da meme büyütme ameliyatım var ama şuan size yataktan elimde mendil ve şiş bir boğazla sesleniyorum
Ertelenmesini hiç istemiyorum çünkü yeni bir işe başlayacağım ve başlama tarihini o kadar erteleyemem..fikirlerinizi bekliyoruumm, ilaç da almadım..adaçayı, bal karabiber limon, portakal suyu gibi şeylerle kendimi iyileştirmeye çalışıyorum..tavsiyelerinizi yazabilir misiniz?
Barış Bey şuan Amerika'da, asistanını mı arasamoffff...
arzumcum bende sana bunu danışmak istiyordum, beyler bu olaya nasıl bakıyor, çünkü çoğu erkek doğallıktan yana, sonuçta dokunurken vs rahatsız olurmu ilerde eşim diye düşünüyorum hoş ortada daha aday bile yok ama olsunmerak ediyorum yani sanki ben bunu paylaşmaya çekincekmişim gibi hissediyorum, birçok erkek dolgun göğüs severken , bir kısmıda ufak ve dik seviyor işte benim korkumda o kısımdan birine denk gelmek göğüslerim doğal olmadığı için bundan rahatsız olup benden soğur mu :26: bütün eşler daha memnun demişsin gerçi ama yinede aklımı kurcalıyor :26: nasıl söylerim ne tepki alırım diye düşünüyorum :26:
tabiki tuğçecim doğAL göğüs çok daha iyidir ama olmayınca protezi yaptırıyorsun... evleneceğin kişiye göğüslerim yok yada çok ufak demektense protez olduğunu söylemek daha iyidir..zaten sana değer veriyorsa seni anlıyorsa mutlak ters bir tepkiyle karşılaşmazsın ..senin korkularını çok iyi anlıyorum ben yaklaşık 10 yıl dır evliyim evlilik öncesi hiç göğüslerim yoktu ama hep takviyeli füze gibi geziyordum arkadaşlarım bile bilmiyordu derken evlilik kararı aldık beni korku almadı mı göğüs yok birde varmış gibi doldurup geziyorum nasıl söyleyeceğim diye günlerim kabusa dönüştü resmen...kaçarım yok söyledim benim eşim şokkkk...madem göğüsün yok ne bukadar füze gibi yapıyorsun yavaştan onları ufalt dedi tepkiyle karşılaşmadım benim psikolojimi anladı önemli olmadığını vs.vs.tabiki proteze karşı oldu ..şimdi yaptırdık gayet memnun bizim farklı zevklerimiz olduğu gibi erkeklerinde tabiki vardır ..ısmarlama göğüs olunca eşimede danıştım protez modellerine baktık damla protezi istemedi tercihi dik ve yuvarlak olmasıydı ...yani seni gerçekten seven kişi niye protez için senden soğusun eğer beğenmezse birlikte karar alıp tekrardan istenildiği gibi yaptırabilirsiniz canım ama ameliyatını tekrar düşünecek olursanız doğumdan sonra yı öneririm çok yazdım ama birde önceden protez yaptırmış fakat evleneceği kişiye söylemeyi düşünmeyen arkadaşlar için ben en yakın arkadaşımı örnek vererek yazmak istiyorum arkadaşım evlilik öncesi yaptırdı çok güzelde göğüslere sahip oldu tam benim istediğim gibi vücuduna göre büyük doludolu bir göğüs sonra evlendi ve eşine söylemedi eşide protezi anlamamış...derken hamilelik doğum emzirme derken göğüsleri değişti sarkma sorunu ortaya çıktı dok gittiğinde doktoru vücuduna göre fazla büyük olması ve bunun sonucunda deforme olma ihtimalinin fazla olması ve protezi damlaydı kayma sorunu göğüste 4 yılsonunda problemle karşılaştı ameliyat olması gerekiyor eşine söylememişti 1 haftada iyileşilecek birşeyde değil ve itirafını yapmak zorunda kaldı ama karşısında çok kötü tepki aldı eşinin dediği beni kandırdın böyle birşeyi nasıl sakladın biz nasıl evliyiz..vb..arkadaşımın yaşadığı üzüntü
Tugcecim, senin goguslerini begenemiycek bir erkek zannetmiyorum var, komik olur:) umarim gercekten seni sevecek, mutlu edecek biriyle karsilasirsin, hic bosuna uzulme herseyinle mukemmel gorunuyorsun:)
çok sağol canım, tek tek okdum hepsini çok haklısın, verdiğin örnekte çok iyi oldu çünkü ben eğer protez ele gelmese söylememeyi düşüüyordum :26: belkide beni byük bir hatadan kurtardın teşekküer ederim ilgin için
çok haklsın canım ben hiç öyle düşünemedim :26:canım benim sonuçta protez hiç sorunla karşılaşmıyacağız diye birşey yok allah korusun ileride hastalık olabilir başkatürlü sorunlarla karşılaşabiliriz...
Şu an dışarıdayım,eve gidince bilgisayardan rahat rahat,uzun uzun yazarım canım)
canım geçmiş olsun ,ama ameliyattan 10 gün önce bitki çayı filan içmemen gerekiyor ..dikkat et kendine bence bir barış beyin asistanını ara.. belki önerebileceği şeyler vardır
çok sağol canım, tek tek okdum hepsini çok haklısın, verdiğin örnekte çok iyi oldu çünkü ben eğer protez ele gelmese söylememeyi düşüüyordum :26: belkide beni byük bir hatadan kurtardın teşekküer ederim ilgin için
Ahh... o eşler yokmu o eşlerr...Malesefki hiçbirimizin kocası ilk başta bu ameliyatı olmamıza razı olmadı canım,bunu bilTabi zar zor ikna ettik,şimdide hepsi iyiki bu ameliyatı olmuşsun yahu diyorlar Uarım sende biran önce ikna edersin kocişini ve sende en az biizm kadar mutlu olursun Ankarada doktor tavsiyeleri olan konular var,oralara bakıp bilgi edinebilirsin Benim aklımda olan birlaç doktor var ama.Hepsiyle görüş,hangisi içine sinerse ona karar verirsin
Doç.Dr.Zühtü Demir,Doç.Dr.Serdar Öztürk ,Dr.Nebil Bozdogan,Profesör dr. Kutlu Sevin..Gibi gibi....Araştırma süresince başarılar ve bol sabırlar dilerim.Zorlu bir süreç olacak ama sonu mutlu biten bir süreç
teşekkür ederiiimmm..1 kere içtim adaçayını bişey olmaz heraldebenim gribim 2-3 gün sürer genelde öyle haftamı almaz pek..
Çok geçmişolsun bence erteleme.. İyilerşin canım 5 aralığa kadar bişeyin kalmazbak benım cmts'di iptal ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?