Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardır bunda da bir hayır ama senı engellemıcek nasıl olsa ya. Gönlünü ferah tut:) aradın mı sekreterini barış beyin?
yok yarın arayacağım..yarın sabah nasıl kalkacağıma bağlı, kendimi çok daha iyi hissedersem aramama gerek yok ztn..bugün hep yattım, birazck eklem ağrılarım da oldu, sanki yarın daha iyi olacakmışım gibi geliyor :)
Canım benim çok geçmiş olsun, ben de şuan çok hastayım bugün sınıf arkadaşım tanımadı beni o derece kötüymüşüm 5 gündür evde yatıyorum raporluyum :s Sen dikkat et kendine aspirin vs bile alma son bir hafta doktor istemiyor ben diane 35 kullanıyordum 5 gün önce bıraktım ameliyattan ona bile keşke daha önce bıraksaymışsın demişti Barış bey.. Güzel şeylerle dön aramıza inşallah. Aralıkta ben de orda olcam burun 6. ay için demiştim zaten 10. günlük randevuna denk gelirse randevularımız yakından görürsün benim bebekleri de
ikinize de geçmiş olsun. chilekcim, bademin bebeklerini gördüğünde başka, onlara dokunduğunda bambaşka hissedeceksin. natrelle dual jel bebişleri var. gerçek meme kıvamı tam. öyle güzeller ki! ve çok doğal.
ay canımmm sen de mi çok geçmiş olsun..yok hiç ilaç almadım burada okuduklarımdan zaten kullanılmaması gerektiğini duymuştum, kk forumunun bir yararı daha işte :) portakal suyu, limon bal karabiber yiyip duruyorum zaten :) inşallah ameliyatımı olabilirsem kontrolleri denk getirelim valla güzel olur :)
arzumcum bende sana bunu danışmak istiyordum, beyler bu olaya nasıl bakıyor, çünkü çoğu erkek doğallıktan yana, sonuçta dokunurken vs rahatsız olurmu ilerde eşim diye düşünüyorum hoş ortada daha aday bile yok ama olsun merak ediyorum yani sanki ben bunu paylaşmaya çekincekmişim gibi hissediyorum, birçok erkek dolgun göğüs severken , bir kısmıda ufak ve dik seviyor işte benim korkumda o kısımdan birine denk gelmek göğüslerim doğal olmadığı için bundan rahatsız olup benden soğur mu :26: bütün eşler daha memnun demişsin gerçi ama yinede aklımı kurcalıyor :26: nasıl söylerim ne tepki alırım diye düşünüyorum :26:
Yavrum,eşler bu ameliyata eger ameliyat olmadıysa eşleri sıcak bakmıyor.Ama ameliyat olduktan sonra tabi iyikide yaptırmışız diyorlar.Bu yorumu daha öncede yazmıştım zaten Şimdi senin olaya gelelim...
Hiçbir erkek büyük gögüslere hayır demez kanımca.Heleki senin gibi harika bombalara sahip bir bayan gören hiçbir erkek -Yok niye ameliyat oldun,ben dogallıktan yanayım,git uzaklaş yanımdan,boş ol..falan filan demez Ben öncesi ve sonrasını eşim tarafından yaşayan bir bayanım.Öncesinde eşim gögüslerimin deformasyonundan dolayı oluşan görüntüden hiç şikayet olmamıştı.Zaten benim kafaya taktıgımı biliyordu,birşey derse üzülecegimdenmi yoksa pekte umrunda olmadıgındanmı bilemiyorum ama öyleydi işte Ameliyat olmaya karar verdigimde bana hep -Ne gerek var,ben memnunum bu halinden,haksızlık yapıyorsun vücuduna falan diyordu.Ama tabi yemezler,ben ameliyat oldum.Ameliyattan sonra gögüslerime korkudan elleyemiyordu tabi.Zaman sonra o korkuyu aşıpta rahata kavuşunca,tadını alınca iyiki yaptırmışsın vallahi kelimeleri kullanmaya başladı tabi.Gögüssüz döneminde her ne kadar gögüslerimden memnun oldugunu,büyüklügünün iyi oldugunu söylesede dışarıda,televizyonda güzel,büyük gögüslü bir hatun görünce bakıyordu tabi.Benim bile ilgimi çekerken erkek haliyle o bakmasın şaşarım zaten Neyse bu durum beni üzüyordu.Zaten büyük gögüs sevmeyen bir erkek varmıdır acaba,yoktur yahu inanmayın Ama bu ameliyatı ben kesinlikle öncelikle kendim için oldum,her ne kadar ona senin içinde oldum desemde YALANN...
Kabak arkadaşımızın degindigi konu çok önemli,katılıyorum arkadaşıma..Hiçbir şekilde eşine bu ameliyatı oldugunu saklama canım.Nişan döneminde söyleyebilirsin.Ameliyat olduktan sonra sana verilen protez kartlarını saklaman ve yanında bulundurman gerek.Acil bir durum,trafik kazası gibi durumlarda senin gögüslerinde protez oldugu bilgisini edinmeleri için.Evlensen,söylemesen,eşin Allah korusun acil bir durumda doktordan hastanedeyken ögrense bu durumu şok geçirir.Sonrasıda hiç hoş olmaz.. Sakın saklama gibi bir düşüncen olmasın canım,olurmu
Ameliyat olmuşsun,geçmiş bitmiş.Ne tepkisi olacak yahu.Niye ameliyat oldunmu diyecek.Derse zaten sorun vardır,boşver sen o adayı
Bu gögüsler zaten zamanla gayet dogal bir görünüme ve kıvama geliyorlar.Zamanla bana hak verecek ve Arzum haklıymış yahu diyeceksin Allahım karşına anlayışlı,kibar bir beyefendi çıkarsın ve çok mutlu bir hayat yaşayın arkadaşım Öpüyorum çok Çok uzun yazamadım,biraz canım sıkkın,idare ediver
Yavrum,eşler bu ameliyata eger ameliyat olmadıysa eşleri sıcak bakmıyor.Ama ameliyat olduktan sonra tabi iyikide yaptırmışız diyorlar.Bu yorumu daha öncede yazmıştım zaten Şimdi senin olaya gelelim...
Hiçbir erkek büyük gögüslere hayır demez kanımca.Heleki senin gibi harika bombalara sahip bir bayan gören hiçbir erkek -Yok niye ameliyat oldun,ben dogallıktan yanayım,git uzaklaş yanımdan,boş ol..falan filan demez Ben öncesi ve sonrasını eşim tarafından yaşayan bir bayanım.Öncesinde eşim gögüslerimin deformasyonundan dolayı oluşan görüntüden hiç şikayet olmamıştı.Zaten benim kafaya taktıgımı biliyordu,birşey derse üzülecegimdenmi yoksa pekte umrunda olmadıgındanmı bilemiyorum ama öyleydi işte Ameliyat olmaya karar verdigimde bana hep -Ne gerek var,ben memnunum bu halinden,haksızlık yapıyorsun vücuduna falan diyordu.Ama tabi yemezler,ben ameliyat oldum.Ameliyattan sonra gögüslerime korkudan elleyemiyordu tabi.Zaman sonra o korkuyu aşıpta rahata kavuşunca,tadını alınca iyiki yaptırmışsın vallahi kelimeleri kullanmaya başladı tabi.Gögüssüz döneminde her ne kadar gögüslerimden memnun oldugunu,büyüklügünün iyi oldugunu söylesede dışarıda,televizyonda güzel,büyük gögüslü bir hatun görünce bakıyordu tabi.Benim bile ilgimi çekerken erkek haliyle o bakmasın şaşarım zaten Neyse bu durum beni üzüyordu.Zaten büyük gögüs sevmeyen bir erkek varmıdır acaba,yoktur yahu inanmayın Ama bu ameliyatı ben kesinlikle öncelikle kendim için oldum,her ne kadar ona senin içinde oldum desemde YALANN...
Kabak arkadaşımızın degindigi konu çok önemli,katılıyorum arkadaşıma..Hiçbir şekilde eşine bu ameliyatı oldugunu saklama canım.Nişan döneminde söyleyebilirsin.Ameliyat olduktan sonra sana verilen protez kartlarını saklaman ve yanında bulundurman gerek.Acil bir durum,trafik kazası gibi durumlarda senin gögüslerinde protez oldugu bilgisini edinmeleri için.Evlensen,söylemesen,eşin Allah korusun acil bir durumda doktordan hastanedeyken ögrense bu durumu şok geçirir.Sonrasıda hiç hoş olmaz.. Sakın saklama gibi bir düşüncen olmasın canım,olurmu
Ameliyat olmuşsun,geçmiş bitmiş.Ne tepkisi olacak yahu.Niye ameliyat oldunmu diyecek.Derse zaten sorun vardır,boşver sen o adayı
Bu gögüsler zaten zamanla gayet dogal bir görünüme ve kıvama geliyorlar.Zamanla bana hak verecek ve Arzum haklıymış yahu diyeceksin Allahım karşına anlayışlı,kibar bir beyefendi çıkarsın ve çok mutlu bir hayat yaşayın arkadaşım Öpüyorum çok Çok uzun yazamadım,biraz canım sıkkın,idare ediver
slm ben uzun süre takip ettikten sonra nihayet üye oldum:) şiddetle silikona ihtiyacım var karar çoktan vermeme ragmen fiyat ve doktor seçimi beni zorluyor..yaptıran arkadaşlardan hem güncel fiyatlar konusunda hemde doktor seçerken nelere dikkat etmem gerektigi konusunda yardım rica ediyorum.. 35 yaşındayım 2 çocugum var ama neredeyse 75 i bile doldurmuyorlar çok mutsuzummmmm..öz güvenim yok,,,
Ben de hepsini okudum. En çok merak ettiğim doğal görünüm ve cinsel aktivite sırasında sorun çıkarır mı düşüncesi? Yaptırsam eşim ellemekten korkar sanıyorum patlar diye. Laf arasında öyle şeyler söylüyor çünkü "patlar falan Allah muhafaza" diye.
slm ben uzun süre takip ettikten sonra nihayet üye oldum:) şiddetle silikona ihtiyacım var karar çoktan vermeme ragmen fiyat ve doktor seçimi beni zorluyor..yaptıran arkadaşlardan hem güncel fiyatlar konusunda hemde doktor seçerken nelere dikkat etmem gerektigi konusunda yardım rica ediyorum.. 35 yaşındayım 2 çocugum var ama neredeyse 75 i bile doldurmuyorlar çok mutsuzummmmm..öz güvenim yok,,,
Yaşdıgın sorunları,üzüntüleri birçok bayan yaşadı canım.Benim konumu okursan ayn benzer sıkıntıları yaşadığımızı görürsün zaten Bende iki çocuktan sonra silikonlandım .Her ne kadar uzak bir ihtimal gibi gelisede bu ameliyat bunu başardım Fiyatlar değişiyor tabi.Bulundugun bölgede Yada yakın bölgede sana ve bütçene uygun olan bir cerrah bulabileceğine eminim.. Fiyatlar 3500 de başlıyor gibi.bu fiyat tahmin edemeyeceğin kadar yükseliyor.Seni anlatan bir doktor olması önemli.Bu forum sana yardımcı olacaktır.Hepimiz sürecimizi anlatmaya çalıştık. Hiçbir doktor kötü başarısız değildir unutma,çok iyide değildir... Hastayı anlayan doktor vardır diyorum ben.Araştırma yaptıgım dönemde bunu anladım ben,birazda şans tabi.O memnun kalmadı,sorun yaşadı bende yaşarım ama uzak duriyim degil olay.Yada o çok memnun bende memnun olurum degil... Çok araştır,çok doktor gez görüş.Sadece buraya,buradaki yorumlamada bağlı kalma.Burada doktor kötüleyende var doktor reklamı yapanda var... En dogru seçimi sen araştırma yaparak Doktorlarla görüşerek vereceksin unutma... Kolay gelsin
öncelikle ilginize teşekür ediyorum ,bazı sıkıntılar her yakına tanıdıga danışılmıyor,danışılsada anlaşılmıyor.aynı sıkıntıları yaşamadıklarından dolayı,burda rahatlıkla anlatmak mümkün ve rahatlatıcı beni anlayan var:),,,ben mersinde yaşıyorum,.dedigim gibi ameliyat konusunda uzun zamandır karar vermeme karşın maddi anlamda beni zorluyor ,bunun sigortası taksidi indirim falan yokmudur yaaaa,, mersinde hem iyi sonuç alabilecegim hemde benim gibi maddi açıdan zorlananları anlayan bi doktor yokmu bilgi sahibi olmak istedim en uygun platformda burası bencede..ayrıca ameliyat konusunda ne kadar araştırma yapsamda en iyi yaptırıp yaşayanlardan dinlemek sanıyorum