• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyatım normalde 11 aralıktı, ama 27 kasıma aldırdım 15 gün daha erken olacağım, geçen gün bu forumdan da arkadaşımız olan aycangül, blogında kozmik bakım diye geçer
bana eğer seçeneğin varsa 8 , 9 ,10 ,11 aralığı tercih et ayın hareketleri yönünden daha iyi olacaktır dedi..
napsam bilemedim :26:

bi yandan hemencik olayım istiyorum, diğer yandan biraz daha mı sabretsem ki diyorum bu ayın zamanlarında yaptığım epilasyonlardan gerçekten fayda gördüm, buda öyle mi olur ki :26:

Aycangül,ne diyorsa oluyor valla,bence 15gün önceden yap kurtul...stres en fenası:5::6:

O nedenle cok dusunup, cok arastirip oyle karar vermeliyim. cok onemli bir karar nede olsa. Belki de biraz beklemeliyim, goguslerim biraz daha sarkarsa o zaman cesaret edebilirim gibime geliyor:)

cok zor bir karar tabi ki. en buyuk korkum memeye konan silikonlarin ileride kansere neden olmasi.

O nedenle cok dusunup, cok arastirip oyle karar vermeliyim. cok onemli bir karar nede olsa. Belki de biraz beklemeliyim, goguslerim biraz daha sarkarsa o zaman cesaret edebilirim gibime geliyor:)

Silikonlar kanser yapmaz canım..Bence sen biraz daha bekle,henüz hazır görmedim seni :34:

kızlarrr bir sorum var..
ameliyatın regl dönemine gelmesi ya da reglden 2-3 gün önce ameliyat olmanın herhangi bir dezavantajı var mı?
zaten pek meme olmadığı için regl öncesi şişkinlikten boyutlarda aşırı bir değişiklik olmuyor ama 1 hafta önceden göğüslerim ağrımaya başlıyor
Barış Bey'den 27 Kasım için gün almıştım ama hastane müsait değilmiş :( 5 Aralık'a ertelendi..7-8 gibi de regl olacağm, ameliyatta fazla kanama falan olmaz heralde?

kızlarrr bir sorum var..
ameliyatın regl dönemine gelmesi ya da reglden 2-3 gün önce ameliyat olmanın herhangi bir dezavantajı var mı?
zaten pek meme olmadığı için regl öncesi şişkinlikten boyutlarda aşırı bir değişiklik olmuyor ama 1 hafta önceden göğüslerim ağrımaya başlıyor
Barış Bey'den 27 Kasım için gün almıştım ama hastane müsait değilmiş :( 5 Aralık'a ertelendi..7-8 gibi de regl olacağm, ameliyatta fazla kanama falan olmaz heralde?

canım bnmde reglim ameliyatıma denk geliyordu doktoruma sordum sorun olmaz hani sen ameliyat sonrası uğraşmayım dersen erteleriz ama engel olcak bi durum değil yapıyoru demişti bnde kendmi hazırladığım için vazgeçmedim o tarihten ki ameliyat olcağım gün sabaha karşı 4-5 gibi regl oldum.bu arada çok fazla olmam bn ama bitmesi 1 hftayı buluyordu o zaman 3 gün sürdü.

canım bnmde reglim ameliyatıma denk geliyordu doktoruma sordum sorun olmaz hani sen ameliyat sonrası uğraşmayım dersen erteleriz ama engel olcak bi durum değil yapıyoru demişti bnde kendmi hazırladığım için vazgeçmedim o tarihten ki ameliyat olcağım gün sabaha karşı 4-5 gibi regl oldum.bu arada çok fazla olmam bn ama bitmesi 1 hftayı buluyordu o zaman 3 gün sürdü.

benim de çok ağrılı olur ama ameliyat sonrası zaten sürekli ağrı kesici alacağımdan sorun olacağını düşünmüyorum..regl olmasan da ameliyat önlüğünün içine iç çamaşırı giyiliyor mu peki? soruya bak nerden aklıma geldiyse :)

benim de çok ağrılı olur ama ameliyat sonrası zaten sürekli ağrı kesici alacağımdan sorun olacağını düşünmüyorum..regl olmasan da ameliyat önlüğünün içine iç çamaşırı giyiliyor mu peki? soruya bak nerden aklıma geldiyse :)

ameliyata girmeden önce genç bi doktor yada neydi bilemiyorum içeri o aldı beni ameliyat önlüğünü verdi herşeyi çıkarıp giyinmemi söyledi bnde iç çamaşırımı çıkarmadığı söyledim tamam dedi yani ona regl olduğumu bile söylememe gerek kalmadı anlıycağın sorun olcağını sanmıyorum ben olmamış olsaydım yinede orkid takıp gircektim her ihtimale karşı :) sorun normal cnm hepimiz merak ediyoruz böle şeyleri :)

Barış bey regl ken ameliyat yapmıyor ben de adet düzensizliği vardı çok şükür şuan bu durum daha iyi, memede 4 5 gün öne almıştık bu tarihi regl olmayı bekliyordum o günlerde ameliyattan iki gün sonra da oldum zaten. burunda ameliyata girmeden ameliyat kıyafetlerini giydim ya en son lavaboya bir girdim ki çok az kan gelmiş hemen çağırdım hemşireyi ben regl oldum diye. Barış bey ameliyatımı erteleyecek diye çok korktum ama bir şey olmadı canım oldum ameliyatımı da hem de regl olmuşken son dk ;)
kızlarrr bir sorum var..

Silikonlar kanser yapmaz canım..Bence sen biraz daha bekle,henüz hazır görmedim seni :34:

Lütfen yardımcı olursan sevinirim hem görsel hem fikirsel :) ben kısmetse nisanda 2 kez anne olucam ama bu fikir nerdeyse 1 yıldır aklımda mevcut,ciddi toparlanmaya ihtiyacım var,önce göğüs sonrada karın estetiği olmak istiyorum,çünki ilk hamileliğimde öyle çok kilo aldımki karnım göğüslerim nerdeyse tüm vücudum mahfoldu :( hele göğüslerim içler acısı,ben bile bakmaktan tiksiniyorum o derece, birde sarktılar üstelik daha 31 yaşındayım :( dururum vahim yani anlıyacağın,seni,n verdiğin bilgilerden yola çıkarak göğüs ölçüm cup olarak 90 b ye tekabil ediyor,sence bu göğüs kaldırma işlemi yapılmadan direk silikonla toparlanırmı yoksa illa kaldırma ameliyatı yapılmalımı? gerçi onuda hiç istemiyorum izler malum zaten sezeryandan dolayı karnımda bir kesi,birde göğüslerimde olsun istemiyorum ve mümkünse sizn ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi ve diğer arkaşlarınkinide görebilirmiyim acaba fikir açısından en azından kıyaslamak adına,hatta kendi resmimi bile koyabilirim en azından fikir verirsiniz..şimdiden teşekkürler.

Lütfen yardımcı olursan sevinirim hem görsel hem fikirsel :) ben kısmetse nisanda 2 kez anne olucam ama bu fikir nerdeyse 1 yıldır aklımda mevcut,ciddi toparlanmaya ihtiyacım var,önce göğüs sonrada karın estetiği olmak istiyorum,çünki ilk hamileliğimde öyle çok kilo aldımki karnım göğüslerim nerdeyse tüm vücudum mahfoldu :( hele göğüslerim içler acısı,ben bile bakmaktan tiksiniyorum o derece, birde sarktılar üstelik daha 31 yaşındayım :( dururum vahim yani anlıyacağın,seni,n verdiğin bilgilerden yola çıkarak göğüs ölçüm cup olarak 90 b ye tekabil ediyor,sence bu göğüs kaldırma işlemi yapılmadan direk silikonla toparlanırmı yoksa illa kaldırma ameliyatı yapılmalımı? gerçi onuda hiç istemiyorum izler malum zaten sezeryandan dolayı karnımda bir kesi,birde göğüslerimde olsun istemiyorum ve mümkünse sizn ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi ve diğer arkaşlarınkinide görebilirmiyim acaba fikir açısından en azından kıyaslamak adına,hatta kendi resmimi bile koyabilirim en azından fikir verirsiniz..şimdiden teşekkürler.

Merhaba canım..Hamilesin demek..:emir_bebek: Ne güzel Allahım analı babalı büyütsün..Saglıklı çocuklar versin inşallah :21: Aslında şu an bunları konuşmak için erken bence.Bende iki dogum yaptım.Kızım 3 ay oglum 1.5 seneye kadar emdi.Gögüslerin deforme oldu haliyle.Üst meme dokum boşaldı,alt tarafta dokum vardı.Haliyle kötü bir görünüme kavuşmuştu:50: Sütyensiz bir kıyafet giyinmem imkansızdı,yattıgımda dümdüz duruyorlardı.Benimde ameliyattan önce sütyen cup ölçüm B cup tı.Ama sırt bölgem dar benim.Yani 75- 80 beden sütyen kullanıyordum.Hamilelikte bu ölçü yükselmiş olabilir tabi.B cup bir gögüs silikonla toparlanabilir gibi geliyor.Kendimden örnek alarak söylüyorum bunu.Yoksa seni görmüş biri degilim,doktorda degiliz sana göre net dogru fikirler verebilelim :34: İkinci bebegini bir dogur bakalım.Gögüsler ne hale geliyor.Emzirme işlemi bittikten sonra sana uygun bir plastik cerrahına gidip fikir alırsın.Birkaç doktorla görüşürsen sana uygun olan bir doktoru bulup tercih edebilirsin tabi. Ben ameliyattan önce gögüslerimi sarkık buluyordum ve bana göre dikleştirme omadan bu gögüsler toparlanmaz diyordum ama gittigim onca doktordan bir kişi bile gögüslerme dikleştirme gerek görmedi ve silikonla harika bir görünüme kavuştu.Umarım seninde gögüsler ikinciden sonra çok fazla deforme olmaz ve silikon takviyesiyle toparlanabilir canım...Karın germe ameliyatı önceleri çok korktugum ve asla düşünemeyecegim bir ameliyattı.Ama ilerisinde belki bende bu ameliyatı olabilirim gibi geliyor.Şu anda ihtiyacım yok tabi ama ilerisinde belki,gerek görülürse rahatsız olursam falan filan :31: Ameliyat öncesi fotografım yok albümümde.Mail adresini verirsen gönderebilirim :34: Fikir olur öncesi ve sonrası adına :34: Bence şu an sadece bebeginize odaklanın,bunları düşünmeyin.İlerisinde bunları düşünmek için çok vaktiniz olacak çünkü..hamileliginizin tadına varın :54:

Merhaba canım..Hamilesin demek..:emir_bebek: Ne güzel Allahım analı babalı büyütsün..Saglıklı çocuklar versin inşallah :21: Aslında şu an bunları konuşmak için erken bence.Bende iki dogum yaptım.Kızım 3 ay oglum 1.5 seneye kadar emdi.Gögüslerin deforme oldu haliyle.Üst meme dokum boşaldı,alt tarafta dokum vardı.Haliyle kötü bir görünüme kavuşmuştu:50: Sütyensiz bir kıyafet giyinmem imkansızdı,yattıgımda dümdüz duruyorlardı.Benimde ameliyattan önce sütyen cup ölçüm B cup tı.Ama sırt bölgem dar benim.Yani 75- 80 beden sütyen kullanıyordum.Hamilelikte bu ölçü yükselmiş olabilir tabi.B cup bir gögüs silikonla toparlanabilir gibi geliyor.Kendimden örnek alarak söylüyorum bunu.Yoksa seni görmüş biri degilim,doktorda degiliz sana göre net dogru fikirler verebilelim :34: İkinci bebegini bir dogur bakalım.Gögüsler ne hale geliyor.Emzirme işlemi bittikten sonra sana uygun bir plastik cerrahına gidip fikir alırsın.Birkaç doktorla görüşürsen sana uygun olan bir doktoru bulup tercih edebilirsin tabi. Ben ameliyattan önce gögüslerimi sarkık buluyordum ve bana göre dikleştirme omadan bu gögüsler toparlanmaz diyordum ama gittigim onca doktordan bir kişi bile gögüslerme dikleştirme gerek görmedi ve silikonla harika bir görünüme kavuştu.Umarım seninde gögüsler ikinciden sonra çok fazla deforme olmaz ve silikon takviyesiyle toparlanabilir canım...Karın germe ameliyatı önceleri çok korktugum ve asla düşünemeyecegim bir ameliyattı.Ama ilerisinde belki bende bu ameliyatı olabilirim gibi geliyor.Şu anda ihtiyacım yok tabi ama ilerisinde belki,gerek görülürse rahatsız olursam falan filan :31: Ameliyat öncesi fotografım yok albümümde.Mail adresini verirsen gönderebilirim :34: Fikir olur öncesi ve sonrası adına :34: Bence şu an sadece bebeginize odaklanın,bunları düşünmeyin.İlerisinde bunları düşünmek için çok vaktiniz olacak çünkü..hamileliginizin tadına varın :54:

Söylediğiniz gibi önceliğim bebeğim ama vücudumun görüntüsünden o kadar rahatsızım ki,biran evvel doğurup 6 ay sonrasının planlarını yapıyorum diyebilirim,hamileliğimden önceki göğüslerimin deformasyonu hayal edilir gibi değil foto yükleyemedim 100 msj olması gerekiyormuş sanırım,yoksa şimdiki halini yükleyip görmenizi sağlayacaktım,öncesinde göğüslerim bir avuç içi kadar filandı doğurduktan sonra hem büyüdü hemde sarktı sanırım siz meme ucunun meme çizgisiyle alakalı bişey söylemiştiniz sarkıklıkla alakalı yanlış hatırlamıyorsam,şimdi bakıyorumda meme ucum o derece değil ama bana kalırsa keçi memesi gibi afedersiniz yani o derece sarkık ve büzüşüktü hamilelikten önce şimdi biraz daha dolgun ama hala sarkık :( ben tayin durumuna göre hareket edebileceğim için buralarda dr.araştırmıyorum,haziran gibi kısmetse marmara taraflarında bir yerleri düşünüyoruz şimdi eşim doğu görevi icabı bende ığdırda yaşıyorum ama 2 yıl ücretsiz izine ayrıldım benim görev yerim sinoptu,bende kısmetse o taraflara tayin aldırırsam o zaman dr araştırmaya başlıcam ama şimdiden fikir enip ona göre bilinçli hareket etmek istiyorum ,sayenizde tabii..

Konu Sahibi : yaren_76 #7499
melek7655
melek7655 isimli üye çevrimiçidir (Online) Papatya

Giriş tarihi
Oct 2012

Standart Slm nldglp biliyorum kolay kolay kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmiyorsun

ama burda sayfalardan okuduğum kadarıyla en tecrübelisi ve öncesi sonrasıyla bir tek foto yayınlayan ve samimiyetine inandığım kişi olarak senden ricam benide eklermisin,bende ameliyat olmak isteyen biri olarak kafam sayısız sorular ve endişeler var tabi herşeyden önce doğurmam lazım ama nerdeyse 1 yıldır bu iş kafamda vardı ama işin içine hamilelik girince ertelendi sadece ama çok kararlıyım bu konuda,hayırlısıyla doğurayım,sütten keseyim ilk işim allahın izzniyle bu ameliyatı olmak,tabi birde göğüs deformasyonum var maalesef,içi sıkılmış limon gibi oldular :( aynı anda silikon ameliyatıda olunabiliyormu acaba yoksa acı dahamı fazla olur,önce karın ameliyatı olup sonramı göğüs amaliyatı olmak gerekli? Ay çok fazla oldum farkındayım ama heyecanıma ver o kadar sabırsızım ki bu konuda,biran önce doğurayım diye gün sayıyrum inan :)

6-11-2012, 18:24 Konu Sahibi : yaren_76 #7551
melek7655

Giriş tarihi
Oct 2012

Standart Slm nldglp biliyorum kolay kolay kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmiyorsun

Alıntı nldglp kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

Ama lütfen benim teklifini kabul edermisin bende resimleri görmek istiyorum en azından fikir edinmek adına,daha öncede mnceki sayfalarda sşize yazmıştım ama cevap gelmedi sanırım görmediniz.

7-11-2012, 01:20 Konu Sahibi : yaren_76 #7580
melek7655

Giriş tarihi
Oct 2012

Standart oooo sizde yaptırmıştınız dimi?

Alıntı BenToprak kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Maşallah bayağı canlı örnek gördük bizde.Ne güzel biz canlı örnektik şimdi çoğaldık.Hemcinslerimin mutlu olması istediği vücuda kavuşması ortalarda salınması güzel duygular sevindiriyor beni.Tabi örnek olmakta.
ohoo yaşadık görsel şölen :D güzel ablam sizinde varmı önceniz sonranız fikir bağbında şey ettimdi hani sakıncası yoksa :))ekleyemez ekleyemez toprak beni ekleyemez :)) gaza getiriyorum hayırdır nolduysa bana bu gece coştum yahu :D

Sevgili Melek,nedir bu resim görmenizdeki bu kadar israr anlamadım.Profilinizdeki geçmişe dönük yazılarınızda sadece resim görmek istiyorsunuz.Ben size daha önce de nacizane tavsiyede bulunmuştum.Bu güzel annelik duygularının başlangıcı olan günlerinizin kıymetini bilin diye.

Evet benim de profilimde resimlerim var hergün en az 4 yada 5 arkadaşlık teklifi geliyor.Ama kimse sizin kadar israrcı olmuyor.Yukardaki yazılarınızı karın geme topiğine yazmıştınız.Bu kadar israr insanın aklına başka şeyler getiriyor.Sanki gören okuyanlar önümüzdeki ay meme düzeltme operasyonunuz var da yandım yakıla resim (pardon Doktor) araştırıyorsunuz zanneder.

Bu arada çok kafama takıldı kesinlikle yazılarınızda doktor araştırması değil,sadece resim araştırması yapıyorsunuz.

Bir de unutmadan listemden silindiniz.

Son bir şey daha,siz siz olun mail adresinizi sanal ortamlarda paylaşmayınız.Başınıza çok şey açabilirsiniz.

melek7655

Giriş tarihi
Oct 2012

ama burda sayfalardan okuduğum kadarıyla en tecrübelisi ve öncesi sonrasıyla bir tek foto yayınlayan ve samimiyetine inandığım kişi olarak senden ricam benide eklermisin,bende ameliyat olmak isteyen biri olarak kafam sayısız sorular ve endişeler var tabi herşeyden önce doğurmam lazım ama nerdeyse 1 yıldır bu iş kafamda vardı ama işin içine hamilelik girince ertelendi sadece ama çok kararlıyım bu konuda,hayırlısıyla doğurayım,sütten keseyim ilk işim allahın izzniyle bu ameliyatı olmak,tabi birde göğüs deformasyonum var maalesef,içi sıkılmış limon gibi oldular :( aynı anda silikon ameliyatıda olunabiliyormu acaba yoksa acı dahamı fazla olur,önce karın ameliyatı olup sonramı göğüs amaliyatı olmak gerekli? Ay çok fazla oldum farkındayım ama heyecanıma ver o kadar sabırsızım ki bu konuda,biran önce doğurayım diye gün sayıyrum inan :)

melek7655

Giriş tarihi
Oct 2012

Ama lütfen benim teklifini kabul edermisin bende resimleri görmek istiyorum en azından fikir edinmek adına,daha öncede mnceki sayfalarda sşize yazmıştım ama cevap gelmedi sanırım görmediniz.

melek7655

Giriş tarihi
Oct 2012

Maşallah bayağı canlı örnek gördük bizde.Ne güzel biz canlı örnektik şimdi çoğaldık.Hemcinslerimin mutlu olması istediği vücuda kavuşması ortalarda salınması güzel duygular sevindiriyor beni.Tabi örnek olmakta.
ohoo yaşadık görsel şölen :D güzel ablam sizinde varmı önceniz sonranız fikir bağbında şey ettimdi hani sakıncası yoksa :))ekleyemez ekleyemez toprak beni ekleyemez :)) gaza getiriyorum hayırdır nolduysa bana bu gece coştum yahu :D

Sevgili Melek,nedir bu resim görmenizdeki bu kadar israr anlamadım.Profilinizdeki geçmişe dönük yazılarınızda sadece resim görmek istiyorsunuz.Ben size daha önce de nacizane tavsiyede bulunmuştum.Bu güzel annelik duygularının başlangıcı olan günlerinizin kıymetini bilin diye.

Evet benim de profilimde resimlerim var hergün en az 4 yada 5 arkadaşlık teklifi geliyor.Ama kimse sizin kadar israrcı olmuyor.Yukardaki yazılarınızı karın geme topiğine yazmıştınız.Bu kadar israr insanın aklına başka şeyler getiriyor.Sanki gören okuyanlar önümüzdeki ay meme düzeltme operasyonunuz var da yandım yakıla resim (pardon Doktor) araştırıyorsunuz zanneder.

Bu arada çok kafama takıldı kesinlikle yazılarınızda doktor araştırması değil,sadece resim araştırması yapıyorsunuz.

Son bir şey daha,siz siz olun mail adresinizi sanal ortamlarda paylaşmayınız.Başınıza çok şey açabilirsiniz.
Özellikle resim istiyorum çünki bazı forumlarda ameliyat olduğunu idea eden fakat dr. reklamı dışında herşeyin fos çıktığı bir çok durumla karşılaştık,bunun bir çok örneği mevcut,bu arada ben buraya yeni üye oldum ama yaklaşık 2008 yılından beri çeşitli konular dahilinde hep buralarda arştırma içindeydim,bir art niyet arıyor olabilirsiniz ama samimiyetime inandırmak zorunda değilim ben elimde somut deliller olmadan yola çıkmayanlardanım,o nedenle özellikle bir şeyleri görmem lazımki ona göre fikir edinmeliyim keza burun ameliyatımda bu doğrultuda gerçekleşti enaz 2 yıl dr araştırdım sırf burun ameliyatı olabilmek için düşünün yani,kaldıki karın germe ve göğüs estetiği gibi ciddi bir operasyondan bahsediyoruzki, burun için bile 2 yıl araştırdıysam hak veririsinizki karın içinde o kadar araştırayım enine boyuna tartayım değil mi?daha evvelde söylemiştim zaten psikolojim şuan herşeyden daha önemli,şayet hamile kalmasaydım bu yaz ameliyat olabilirdim neden araştırmamayım ki belki o zamana kadar bütçemi denkleştiricem şehir seçimimi ona göre ayarlıyacağım...çok ön yargılısınız diye düşünüyorum ben kendimden o kadar eminimki açık adresimi bile yayınlayacak rahatlıktayım yani,hatta çalıştığım kuruma kadar isim verebilirim eğerki varlığımdan şüphe ediyorsanız...bu arada eşi emniyet mensubu biri olarak şahsıma şüpheyle yaklaşılması kırıcı.. sevgiler

melek7655

Giriş tarihi
Oct 2012

melek7655

Giriş tarihi
Oct 2012

melek7655

Giriş tarihi
Oct 2012

Haddi allah aşkına bir söyleyin ne yapmak istiyor olabilirim sizce?evet yandım yakıla önce resimleri görmek istiyorum, görselliği beni tatmin etmeli ki sonrasında dr.ismini şehrini araştırayım şeklinden şemlalinden haberdar olmadığım bir ameliyat ve dr ismini neyliyeyim sarı çizmeli mehmet ağa..çünki sonrasında haziran başında tayin seçimimi ona göre ayarlıyacağım yerleşme süreci emzirme süreci sona erdiğindede kafamda hiç bir soru işareti kalmadan gidip dr. direk iletişim halinde olabileyim amacım sadece bu,bunun dışında hiç bir amacıım yok! Keza tummycuk mudur nedir orda gördüğüm resimler felkat ötesi tabi ordan yola çıkarak insan kendini katlettirmek istemiyoribu sebeplede burda faydalanabileceğim gerçekten bu ameliyatı olmuş kişileri birebir görmek istemiş olmamdada ne sakınca vardı hiç anlam verebilmiş değilim doğrusu,siz ameliyat olmadan hemen şu dr.aman çok iyi harika dedilerde bodoslama dalıp gidip amliyatmı oldunuz? öncesini sonrasını hiç merak etmediniz mi?göre göre o dr.kendinizi emanet etmiş olmak sizi daha rahat bir psikolojiyle o masaya yatırmazmıydı? işte bir sürü gerekçem var aslında ısrarla resim istememde ama size bunu anlatamıcam anladığım kadarıyla çünki anladımki siz öküz altında buzağı arayanlardansınız..sevgiler.

Merhaba. Ben de araştırma yapıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum Etiler civarı kimleri önerirsiniz?? Tavisye bekliyorum daha önce ameliyat olanlardann

slm aranıza yeni katıldım. ilk önce şunu belirtmek istiyorum. bu forumda bazı imkanlardan faydalanmak için 100 msj doldurmak gerekiyormuş. o yüzden msjlarımın sayısı çok diye kızmayın lütfen

Back