Konu Sahibi : yaren_76 #7499
melek7655
melek7655 isimli üye çevrimiçidir (Online) Papatya
Giriş tarihi
Oct 2012
Standart Slm nldglp biliyorum kolay kolay kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmiyorsun
ama burda sayfalardan okuduğum kadarıyla en tecrübelisi ve öncesi sonrasıyla bir tek foto yayınlayan ve samimiyetine inandığım kişi olarak senden ricam benide eklermisin,bende ameliyat olmak isteyen biri olarak kafam sayısız sorular ve endişeler var tabi herşeyden önce doğurmam lazım ama nerdeyse 1 yıldır bu iş kafamda vardı ama işin içine hamilelik girince ertelendi sadece ama çok kararlıyım bu konuda,hayırlısıyla doğurayım,sütten keseyim ilk işim allahın izzniyle bu ameliyatı olmak,tabi birde göğüs deformasyonum var maalesef,içi sıkılmış limon gibi oldular
aynı anda silikon ameliyatıda olunabiliyormu acaba yoksa acı dahamı fazla olur,önce karın ameliyatı olup sonramı göğüs amaliyatı olmak gerekli? Ay çok fazla oldum farkındayım ama heyecanıma ver o kadar sabırsızım ki bu konuda,biran önce doğurayım diye gün sayıyrum inan :)
6-11-2012, 18:24 Konu Sahibi : yaren_76 #7551
melek7655
Giriş tarihi
Oct 2012
Standart Slm nldglp biliyorum kolay kolay kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmiyorsun
Alıntı nldglp kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Ama lütfen benim teklifini kabul edermisin bende resimleri görmek istiyorum en azından fikir edinmek adına,daha öncede mnceki sayfalarda sşize yazmıştım ama cevap gelmedi sanırım görmediniz.
7-11-2012, 01:20 Konu Sahibi : yaren_76 #7580
melek7655
Giriş tarihi
Oct 2012
Standart oooo sizde yaptırmıştınız dimi?
Alıntı BenToprak kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Maşallah bayağı canlı örnek gördük bizde.Ne güzel biz canlı örnektik şimdi çoğaldık.Hemcinslerimin mutlu olması istediği vücuda kavuşması ortalarda salınması güzel duygular sevindiriyor beni.Tabi örnek olmakta.
ohoo yaşadık görsel şölen
güzel ablam sizinde varmı önceniz sonranız fikir bağbında şey ettimdi hani sakıncası yoksa :))ekleyemez ekleyemez toprak beni ekleyemez :)) gaza getiriyorum hayırdır nolduysa bana bu gece coştum yahu
Sevgili Melek,nedir bu resim görmenizdeki bu kadar israr anlamadım.Profilinizdeki geçmişe dönük yazılarınızda sadece resim görmek istiyorsunuz.Ben size daha önce de nacizane tavsiyede bulunmuştum.Bu güzel annelik duygularının başlangıcı olan günlerinizin kıymetini bilin diye.
Evet benim de profilimde resimlerim var hergün en az 4 yada 5 arkadaşlık teklifi geliyor.Ama kimse sizin kadar israrcı olmuyor.Yukardaki yazılarınızı karın geme topiğine yazmıştınız.Bu kadar israr insanın aklına başka şeyler getiriyor.Sanki gören okuyanlar önümüzdeki ay meme düzeltme operasyonunuz var da yandım yakıla resim (pardon Doktor) araştırıyorsunuz zanneder.
Bu arada çok kafama takıldı kesinlikle yazılarınızda doktor araştırması değil,sadece resim araştırması yapıyorsunuz.
Bir de unutmadan listemden silindiniz.
Son bir şey daha,siz siz olun mail adresinizi sanal ortamlarda paylaşmayınız.Başınıza çok şey açabilirsiniz.