• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bugün acıbadem hastanesinde göğüs büyütme ve yüze yağ enjeksiyonu için randevum vardı gittim doktorum Güncel ÖZTÜRK çok kibar beyfendi ve ilgili bir doktor bana tüm merak ettiklerimi sıkılmadan tek tek çizim yaparak anlattı kağıda ben 300cc istedim 22 ekimde ameliyatım var inşallah bir aksilik çıkmadan olurum ve rahatlarım aynı ameliyatta yüzüme de yağ enjeksiyonu yapılacak az miktarda toplam masraf 9500 tl her sey dahil hastane refakatçi giderleri vs vs.

merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

Damla silikon daha doğal duruyor bence yuvarlaklar hem suni duruyor hemde normal bir göğüsten çok daha yukarda duruyor boynuna yaklaşıyor nerdeyse:)

Merhaba arkadaslar'
Ben 2 yil once Kozyatagi Acibademde Prof.Dr Aydin Saray'a meme buyutme ameliyati yaptirdim Sonuc KORKUNCTU! Gecen iki yil eski sarkik ve kucuk hallerini bile ozledim diyebilirim size. Biri yukarda digeri asagida sis ve istedigimin neredeyse iki kati buyuklukte gogusler ve agriyan bir sag kolla yasadim 2 yil.

Bir hafat once Dr. Serdar Eren'e tekrar ameliyat oldum sonuc MUKEMMEL.Siddetle tavsiye ederim. Ustelik bu seferki agrilarim gecen seferki ile karsilastirilamaz.

Arkadaşlar boyum 165 civarı kilom ise 56-57 .

Ölçülerim 89-71-92 .

Sizce hangisi benim için uygundur ve kaçlık protez ? İzmirde Cenk Tokat dışında hangi doktoru önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Selam Kızlar ben bu konuda oldukça tecrübeli sayılırım. Geçen sene bu konu da tek geçeceğim Nazım ÇERKEŞ e yaptırdım ayrıca burun ameliyatımı da o yaptı.Yaptırmadan evvel İstanbul da yada yakın illerdeyseniz bir görüşün derim. Ameliyat sonrası sıkıntım da çok azdı. İkisi de korktuğum gibi olmadı. Doktor çok önemli bence. Her hastaya özel fikirleri var, kendinizi rahatça teslim edebilirsiniz. Geçmiş olsun. Sevgiler :)

merabaa kızlarr bende ocak ayında ameliyat olduum hiç korkmayınnn sonuclarını dusunun ve katlanmaya calısın zaten topu topu 1 hafta acı cekıosun benım sorum ameliyattan sonra anne olanlara emzırırken herhangi bi sorun oldumu cok merak ediyorummm

kızlar hayatta yaşadıgım en heyecanlı süreç bu, bir an önce 30 kasım gelsin istiyorum bi yandan ödüm kopuyo :52: süreci uzatmamak en iyisi sanırım hemen karar verip yaptırmak lazım.

kızlar hayatta yaşadıgım en heyecanlı süreç bu, bir an önce 30 kasım gelsin istiyorum bi yandan ödüm kopuyo :52: süreci uzatmamak en iyisi sanırım hemen karar verip yaptırmak lazım.

hıc odun kopmasın canım.zaten anlamıyosun nasıl uyuduguu ama kaltıgın zaman bıraz agrıların oluyo..oda 3-4 gun surer..onun sonrasında keyfını cıkarmaya baslıyosun sadece kollarına cok yuklenmemen gerekecek.onun dısında dıkkat decegın cok bı sey yok.

hıc odun kopmasın canım.zaten anlamıyosun nasıl uyuduguu ama kaltıgın zaman bıraz agrıların oluyo..oda 3-4 gun surer..onun sonrasında keyfını cıkarmaya baslıyosun sadece kollarına cok yuklenmemen gerekecek.onun dısında dıkkat decegın cok bı sey yok.

ğeki normal hayata tamamen adapte olman ne kadar sürüyor peki gizemcim? yani ben uzun zamandır sporla ilgileniyorum, koşmaya başlamam vs.?

ğeki normal hayata tamamen adapte olman ne kadar sürüyor peki gizemcim? yani ben uzun zamandır sporla ilgileniyorum, koşmaya başlamam vs.?

canım ben ıkıncı aydan sonra sıkı bır sporcu sutyenı kullanarak kosmaya basladım..ılk 4 gun senı zorluyo. 1 ayda alısıyosun. agırlık falan calısıyosanda 5. aydan sonra baslıyosun.

Çok merak ediyorum yaptıran var mı aranızda bu üç ameliyatı bir arada ???? Çok mu ağır olur hepsinin acısı bir ayara gelirse çekilmez mi olur acaba ??? Ama modeller de öyle yapıyor muş dimi? Maddi olarak karşılayabilir miyim bilmiyorum ama Muhammet dilebere burun ve kulak ameliyatı olmak istiyorum göğüs te yapıyor mu acaba ???:53::53:

mrb cnm.cicilerime kavuşalı 13 gün oldu.düne kadar istediğim gibi olmadı diye moralimi bozmuştum ama dün gözüm açıldı.harika olmuşlar:66: sen de ekimde olcakmışsın.bence hiç korkma.sadece 2 gün ağrı oldu.o 2 gün ben de delimiyim ne gerek vardı vs.demiştim ama şu an iyi ki yaptırmışım diyorum.darısı sana cnm:)

Merhaba ben sali günü ameliyat oldum ve suan daha beyenmiyorum formsuzlar umarim sendeki gibi olur ve düzelirler.

Çok merak ediyorum yaptıran var mı aranızda bu üç ameliyatı bir arada ???? Çok mu ağır olur hepsinin acısı bir ayara gelirse çekilmez mi olur acaba ??? Ama modeller de öyle yapıyor muş dimi? Maddi olarak karşılayabilir miyim bilmiyorum ama Muhammet dilebere burun ve kulak ameliyatı olmak istiyorum göğüs te yapıyor mu acaba ???:53::53:

kulak ıcın bır sey soyleyemeyecegım ama burun amelıyatları artık son kullanılan yontemlerle agrısız ve doktorun sılıkon ınce tamponlardan kullanıyosa cıkarken canında yanmaz.. sadece tampon cıkana kadar nefes alamamak zorlar senı onun dısında bır sıkıntısı yok.. meme estetıgıne gelınce de maksımum senı zorlayacagı 3-4 gundur.yatıp kalkarken zorlanmanın ve alıskın olmadıgın ıcın bıraz agırlıgın dısında bı sıkıntısı yok.. benım dual plan yontemıydı ben 4 gun yatıp kalkarken destek aldım onun dısında hıc bır sıkınntı yasamadım.zaten agrı kesıcı ve antıbıotık aldıgından hafıfletıyo..kombıne amelıyatlar hastane ucretını 1 kez odedıgın ıcın uygun fıyatada gelıyo ve 1 defa narkoz alıyosun..
kulak amelıyatı olana rastlamadım hıc nasıldır agrısı yada nasıl olur dıye..
ama maddı olarak hazırsan kesınlıkle ucunu bırden aradan cıkar derım.

Merhaba ben sali günü ameliyat oldum ve suan daha beyenmiyorum formsuzlar umarim sendeki gibi olur ve düzelirler.

Tatlım ayakkabı bile birkaç gün giymeden açılmıyor. hele ameliyatlarda hiçbir şey hemen anında cevap vermez. tabii ki sabredeceksin, sabret canım. Çok da güzel olacaktır. :)

bende bugün ikinci görüşmemi yaptım denizli servergazi devlet hastanesinde Opr. Dr Okan Morkoç ile kanım kaynadı sıcak birisi geldi numaramı aldı beni arayacaklarmış burun ile birlikte olacağım olursam.. çok sabırsızlanıyorum bir an önce olmak istiyorum burdakii arkadaşların sonuçlarını gördükçe. Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah

bende bugün ikinci görüşmemi yaptım denizli servergazi devlet hastanesinde Opr. Dr Okan Morkoç ile kanım kaynadı sıcak birisi geldi numaramı aldı beni arayacaklarmış burun ile birlikte olacağım olursam.. çok sabırsızlanıyorum bir an önce olmak istiyorum burdakii arkadaşların sonuçlarını gördükçe. Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah

İnşallah canım :16:

Kızlar ameliyatım normalde 11 aralıktı, ama 27 kasıma aldırdım 15 gün daha erken olacağım, geçen gün bu forumdan da arkadaşımız olan aycangül, blogında kozmik bakım diye geçer
bana eğer seçeneğin varsa 8 , 9 ,10 ,11 aralığı tercih et ayın hareketleri yönünden daha iyi olacaktır dedi..
napsam bilemedim :26:

bi yandan hemencik olayım istiyorum, diğer yandan biraz daha mı sabretsem ki diyorum bu ayın zamanlarında yaptığım epilasyonlardan gerçekten fayda gördüm, buda öyle mi olur ki :26:

Back