• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben 26 yaşndayım ve hiç doğum yapmadım. evliyim. buradaki arkadaşlarla derdim aynı göğüslerim. siz değerli arkadaşlar bu knuda oldukça geniş bilgiler yayınlamışsınız hepinize baştan teşkkür. fakat bu başlıkta 257 sayfa var. taktir edersinizki hepsini okuyamadım.

şimdi sizlere endişelerimi tek tek sıralıycam. hepsi hakkında ve ya birkaçı hakkında ya da bir tanesi hakkında bilgisi olan ama kesin bilgisi lütfen beni aydınlatsın

ben anadoluda muhafazakar bir yede büyüdüm ve yaşıyorum. çevremdekilerin bunu hoş karşılamayacağına eminim fakat eşimin bu durumdan rahatsız olduğununda çok iyi farkındayım. ama korkularımda çok büyük. öncelikle doğum yapmadan büyütme yaptırmak doğrumu sakıncası varmı. 2- nekadar doğal olucak bu konuda çok endişeliyim. mesela şu linkteki fotolar ( Göğüs Estetiği Fotoğrafları | Göğüs Estetiği Merkezi İstanbul, Meme Estetiği, Fiyatları ) bazıları gerçekten çok başarılı ama montaj olup olmadığının bir garantisi varmı. yani gidilen doktorda yada merkezde referans alınabilecek kişilerle görüştürülyormuyuz. dahada açıkçası ben bunun canlı örneklerini görmek istiyorum. resim vs değil. belki yadırgıycaksınız ama bu gerçekten benim için önemli. sonrasında dokunduğunuzda hissediliyormu yani daha açık olayım eşinizin bu konudaki hissiyatı ne yönde. doğal gibimi. yaşlılıkta sarkma vs olurmu.

simdi bana kızıp bu nasıl muhafazakarlık diyebilirsiniz ama lütfen kızmayın. evli olan ve aynı dertten muzdarip olanlar beni çok iyi anlar. mutlu bir evlilik için yatak odasıda çok önemli. ama bundan10-15 sene sonra pişman olup tekar bıçak altına yatmam gerekeck bir durum ise eğer bunu nekadar göze alırım onuda bilmiyorum.

başka bir konu ise ise fiyatlar yani güncel fiyatlar. nerde nekadara mal olur. tedavi süreci nekadar sürer.

simdi bana kızıp bu nasıl muhafazakarlık diyebilirsiniz ama lütfen kızmayın. evli olan ve aynı dertten muzdarip olanlar beni çok iyi anlar. mutlu bir evlilik için yatak odasıda çok önemli. ama bundan10-15 sene sonra pişman olup tekar bıçak altına yatmam gerekeck bir durum ise eğer bunu nekadar göze alırım onuda bilmiyorum.

Selam, hepimiz muhafazakarız bence hani bunun ölçüsü ne inan bilmiyorum , kişiye göre değişiyordur belki ama ben böyle düşünüyorum burası Türkiye çoğunluk böyle :34:

forumlarda başı kapalı olup bu ameliyatı olan çok insan var.Kendimizi iyi hissetmek için yaptırıyoruz mutluluk hepimizin hakkı...Gönlüne göre doktor bulup ameliyatını olman dileğiyle

Son düzenleme:
ben anadoluda muhafazakar bir yede büyüdüm ve yaşıyorum. çevremdekilerin bunu hoş karşılamayacağına eminim fakat eşimin bu durumdan rahatsız olduğununda çok iyi farkındayım. ama korkularımda çok büyük. öncelikle doğum yapmadan büyütme yaptırmak doğrumu sakıncası varmı. 2- nekadar doğal olucak bu konuda çok endişeliyim. mesela şu linkteki fotolar ( Göğüs Estetiği Fotoğrafları | Göğüs Estetiği Merkezi İstanbul, Meme Estetiği, Fiyatları ) bazıları gerçekten çok başarılı ama montaj olup olmadığının bir garantisi varmı. yani gidilen doktorda yada merkezde referans alınabilecek kişilerle görüştürülyormuyuz. dahada açıkçası ben bunun canlı örneklerini görmek istiyorum. resim vs değil. belki yadırgıycaksınız ama bu gerçekten benim için önemli. sonrasında dokunduğunuzda hissediliyormu yani daha açık olayım eşinizin bu konudaki hissiyatı ne yönde. doğal gibimi. yaşlılıkta sarkma vs olurmu.

Sende benden sin illa canlı örnek görme sevdası bende hep vardı :34:

bu arada 2566 no lu yazımda parantez içinde bir adresin linkini yazmıştım ama o yazıda site ismi çıkmış nasıl olduğunu bende anlamadım. yani reklam felan değil. bugüne kadar hiçbir merkeze gitmedim herhangibir bağlantım yok. yanlış anlaşılmasın. sadece internette araştırma yaparken bulduğum fotoardı.

peki ne yaptın görebildinmi yani sorum absürt oldu ama senin ulaşabildiğin yer neresi

Evet görebildim karar aşamasın da iken ağırlık olarak düşündüğüm doktorun çalıştığı hastaneye pusu kurdum gelen gidenle ve hatta yeni ameliyat olanlar ile görüştüm bu biraz zor oldu yalan söyledim kat hemşiresine ama ameliyat olan hasta çok anlayışla karşıladı zor süreç doktor secimi Allah yardımcın olsun ...ben meme küçültme ve bazı işlemlerden ameliyat oldum...forumlarda bazen ameliyat olanlar toplanır mesela denk gelirsen katılırsın böylelikle canlı örnek görmüş olursun.

Evet görebildim karar aşamasın da iken ağırlık olarak düşündüğüm doktorun çalıştığı hastaneye pusu kurdum gelen gidenle ve hatta yeni ameliyat olanlar ile görüştüm bu biraz zor oldu yalan söyledim kat hemşiresine ama ameliyat olan hasta çok anlayışla karşıladı zor süreç doktor secimi Allah yardımcın olsun ...ben meme küçültme ve bazı işlemlerden ameliyat oldum...forumlarda bazen ameliyat olanlar toplanır mesela denk gelirsen katılırsın böylelikle canlı örnek görmüş olursun.

ne mutlu size. güsel taktik aslında hastanede beklemek. forumdaki arkadaşlarında ara sıra toplanması çok güzel fakat malesefki buradaki arkadaşların büyük çoğunluğu ve merkezler istabulda. ben ise istanbula çok uzağım. yaşadığım yer ve yakınında böyle bir merkez yok. yani bu tür imkanlardan uzağım.

o yüzdendir ki merkezler hakkında bilgi istedim. yani izin alıp burada istanbula gittiğimde , gittiğim mekezlerde bu tür görsel referanslar bulabilir onlarla konuşabilirmiyim. yoksa yıllık iznimi boşunamı harcamış olurum.

canım benim ameliyat öncesi çok küçüktü göğüslerim ama doktorum senin memen var demişti 310 gram protez konuldu bana şuan c cup sütyen kullanıyorum önceden a cup bile değildim o kadar söyleyim sana..beğenmene çok sevindim dokunan gören kimse anlamıyor silikon olduğunu gerçekten kendi memem gibiler vücudum o kadar benimsedi benim güzellikleri söylemesi ayıp zaten manken gibi kızdım bi göğüsler küçüktü şimdi göğüslerin de maşallahı olunca gözler hep üstümde her gittiğim yerde mutluyum huzurluyum çok şükür darısı sana.

badem10 hanım ben forumda yeniyim hepsini baştan yazmak anlamsız. son sayfalarda derdimi anlattım. gelçi ben resim vs pek güvenilir gelmiyor demiştim ama arkadaşlar okadar pozitif yorumlar yapmış ki çok merak ettim. fakat değil albümünüze bakmak size özel msj bile atamıyorum. ne yapmak gerekiyor bunun için. hem size hem editöredir

slm aranıza yeni katıldım. ilk önce şunu belirtmek istiyorum. bu forumda bazı imkanlardan faydalanmak için 100 msj doldurmak gerekiyormuş. o yüzden msjlarımın sayısı çok diye kızmayın lütfen

başka bir konu ise ise fiyatlar yani güncel fiyatlar. nerde nekadara mal olur. tedavi süreci nekadar sürer.

Merhaba...
Öncelikle 100 mesajınızı doldurmak için bilgi paylaşımı yapılan konulara mesaj yazmak yerine bunun için açılan konulara yorumlar yazarsanız hem önemli bazı bilgiler,yorumlar çok arka sayfalara kalmayacak hemde konularda kirlilik olmayacaktır diye düşünüyorum.Bunun için verecegim bu linki kullanabilirsiniz.İstediginiz herşeyi yazın,serbest :34: http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Burada hiçbir bayan bu ameliyatı düşündügünde çok rahatlıla,kolaylıkla bu ameliyatı olabilecegini düşünmemiştir sanırsam.Yani estetik ameliyatlar haliyle ilk başta çevreden farklı tepkiler veriyor.Biz kadınların yaşadıgı sıkıntıyı önce kadınlar anlması gerekirken destek yerine köstek olan yine bayan hemcinslerimiz oluyor yani :19: Malesef..Evliyseniz ve eşiniz bu sıkıntınızdan haberdarsa,bu ameliyatı olmanıza çok fazla tepki vermiyorsa kimin ne dediginin bir önemi olmamalı bence.Çünkü bu sizin hayatınız,sizin tercihiniz,sizin seçiminiz.Ben hiçkimsenin benim yaşamıma müdahale etmesine izin vermem sonuçta,benim bedenim,benim yaşantım .. Dogum yapmadan bu ameliyatı olabilirsiniz.Ama dogumlardan yani emzirmelerden sonra gögüslerinizin tekrar defome olacagını ve ikinci bir operasyona ihtiyaç duyacagınızı bilmelisiniz.Buna göre ya bu ameliyatı ertelemeli yada ben çok mutsuzum bekleyemem diyip ikinci ameliyatı göze alıp ameliyatı olacaksınız..Dogallık konusuna gelince.Sizin nasıl bir gögüs istediginizi öncelikle çok iyi bilmeniz gerekiyor.Sonrasında görüştügünüz doktorlara istediginiz gögüsü çok iyi anlatmanız gerekiyor.Sizi anlayan doktoru tercih ederseniz,sizin için en dogru yöntem ve protez şekli tercih edilirse zaten dogal bir sonuç çıkmaması imkansız.Ben evli bir bayanım.Eşim bu ameliyatı omamı istemiyordu ilk başlarda.Fakat ben görüntümden hiç memnun degildim.Zar zor ikna ettim ve ameliyatımı oldum.İki tane çocugum var Allah onlara uzun ömürler versin.Daha çocuk düşünmüyorum zaten ama belli olmaz tabi. :31: Ameliyat olduktan sonra zamanla gögüsler dogal formuna şekline kavuşuyor.Ben mutlu olunca eşimde mutlu olmaya başladı zaten.Şİmdi ikimizde iyiki bu ameliyatı yaptırmışız diyoruz.Sonuçtan herkes memnun yani :nazar: Fotograf görmek bazen yanıltıcı olabilir.Malesef bu ameliyatların %100 ü çok başarılı bir sonuçla bitmiyor.Hiçbir doktor ne kendi sayfasına nede görüşmeye gelen bir hastansına başarısızlıkla sonuçlanan ameliyat sonucunun fotografını göstermez :34: Bunu unutma..Risk her zaman var,hayatımızda her alanda oldugu gibi.Bu ameliyatında birçok komplikasyonları var canım,Sen bu ameliyatı olmayı istiyorsan bu komplikasyonlarıda gözönüne almalısın malesef :31: Her ameliyat bir risk degilmidir zaten?
Dokunuldugunda protezi hissedende var hissetmeyende..Ayrıca burası sanal bir ortam.Doktoruna toz kondurmamak için yaşadıgı olumsuzlukları yazmayanlarda olur unutma bunu :34: Yapacagın en iyi şey doktorlarla görüşmek,netten bu ameliyatla ilgili yazıları,yorumları okumak olacaktır.Senin bedenin,senin hayatın.Sen senin için en iyisini ve dogrusunu karar vereceksin..
Fiyatlar Istanbulda 3500 tl den başlıyor.Bu fiyat çok uçuk rakamlara kadar çıkıyor.Doktorun çalıştıgı hastaneye,kullandıgı proteze,ismine,ünvanına göre fiyat degişiyor tabi..Ameliyattan sonra yakalış bir hafta çok iyi idnlenmen gerek.Birinci haftadan sonra normal yaşantına yavaş yavaş dönebilirsin.İyileşme evresi kişiden kişiye göre degişen bir durum unutma.Herkezin vücudu farklı.Ameliyat sonucun farklı olabilecegi gibi iyileşme sürecin ve ameliyattan sonraki doktor önerileri tavsiyeleride farklı olacaktır tabikide..
Birçok soruna cevap verdigimi düşünüyorum :34: Çok iyi araştırmanı öneririm sana.Ama benim sana önerim madem evlisin ve çocugun yok bu operasyonu çocuktan sonra yapmandır canım..
Sevgiler...

Merhaba...
Öncelikle 100 mesajınızı doldurmak için bilgi paylaşımı yapılan konulara mesaj yazmak yerine bunun için açılan konulara yorumlar yazarsanız hem önemli bazı bilgiler,yorumlar çok arka sayfalara kalmayacak hemde konularda kirlilik olmayacaktır diye düşünüyorum.Bunun için verecegim bu linki kullanabilirsiniz.İstediginiz herşeyi yazın,serbest :34: http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html...

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arzum77 ve herkestende özür dilerim. msj doldormak için ayrı bir sayfa olduğunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu

Merhaba...
Öncelikle 100 mesajınızı doldurmak için bilgi paylaşımı yapılan konulara mesaj yazmak yerine bunun için açılan konulara yorumlar yazarsanız hem önemli bazı bilgiler,yorumlar çok arka sayfalara kalmayacak hemde konularda kirlilik olmayacaktır diye düşünüyorum.Bunun için verecegim bu linki kullanabilirsiniz.İstediginiz herşeyi yazın,serbest :34: http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

birde arzum hanım sakıncası yoksa bir soru. profil resmi sizemi ait yani operasyondan sonraki resminiz mi.

Arkadaslar gogus buyutme ameliyatini cok istiyorum ve uzun suredir dusunuyorum. Bir tane de cocugum var. Ama esim gerek olmadigini bunyemin hassasoldugunu, sonucta bunun bir operasyon oldugunu soyleyip hep kostek oluyor, ama ben cok hevesliyim, ne yapicam bilemiyorum. Bir de Ankarada olanlar icin doktor tavsiyesine ihtiyacim var. Ankara disina cikamam. Tesekkurler

Arkadaslar gogus buyutme ameliyatini cok istiyorum ve uzun suredir dusunuyorum. Bir tane de cocugum var. Ama esim gerek olmadigini bunyemin hassasoldugunu, sonucta bunun bir operasyon oldugunu soyleyip hep kostek oluyor, ama ben cok hevesliyim, ne yapicam bilemiyorum. Bir de Ankarada olanlar icin doktor tavsiyesine ihtiyacim var. Ankara disina cikamam. Tesekkurler

Ahh... o eşler yokmu o eşlerr...Malesefki hiçbirimizin kocası ilk başta bu ameliyatı olmamıza razı olmadı canım,bunu bil :34: Tabi zar zor ikna ettik,şimdide hepsi iyiki bu ameliyatı olmuşsun yahu diyorlar :9: Uarım sende biran önce ikna edersin kocişini ve sende en az biizm kadar mutlu olursun :34: Ankarada doktor tavsiyeleri olan konular var,oralara bakıp bilgi edinebilirsin :34: Benim aklımda olan birlaç doktor var ama.Hepsiyle görüş,hangisi içine sinerse ona karar verirsin :54:
Doç.Dr.Zühtü Demir,Doç.Dr.Serdar Öztürk ,Dr.Nebil Bozdogan,Profesör dr. Kutlu Sevin..Gibi gibi....:29: Araştırma süresince başarılar ve bol sabırlar dilerim.Zorlu bir süreç olacak ama sonu mutlu biten bir süreç :34:

Back