- 11 Haziran 2011
- 774
- 8
- 96
Ahh... o eşler yokmu o eşlerr...Malesefki hiçbirimizin kocası ilk başta bu ameliyatı olmamıza razı olmadı canım,bunu bil Tabi zar zor ikna ettik,şimdide hepsi iyiki bu ameliyatı olmuşsun yahu diyorlar Uarım sende biran önce ikna edersin kocişini ve sende en az biizm kadar mutlu olursun Ankarada doktor tavsiyeleri olan konular var,oralara bakıp bilgi edinebilirsin Benim aklımda olan birlaç doktor var ama.Hepsiyle görüş,hangisi içine sinerse ona karar verirsin
Doç.Dr.Zühtü Demir,Doç.Dr.Serdar Öztürk ,Dr.Nebil Bozdogan,Profesör dr. Kutlu Sevin..Gibi gibi.... Araştırma süresince başarılar ve bol sabırlar dilerim.Zorlu bir süreç olacak ama sonu mutlu biten bir süreç
arzumcum bende sana bunu danışmak istiyordum, beyler bu olaya nasıl bakıyor, çünkü çoğu erkek doğallıktan yana, sonuçta dokunurken vs rahatsız olurmu ilerde eşim diye düşünüyorum hoş ortada daha aday bile yok ama olsun merak ediyorum yani sanki ben bunu paylaşmaya çekincekmişim gibi hissediyorum, birçok erkek dolgun göğüs severken , bir kısmıda ufak ve dik seviyor işte benim korkumda o kısımdan birine denk gelmek göğüslerim doğal olmadığı için bundan rahatsız olup benden soğur mu :26: bütün eşler daha memnun demişsin gerçi ama yinede aklımı kurcalıyor :26: nasıl söylerim ne tepki alırım diye düşünüyorum :26: