ameliyat olan arkadaşlar yanıtlasa daha iyi olur aslında ama ben de bir şeyler yazmak istedim henüz yanıt veren olmamış diye.
kişiye göre değişir iyileşme süreci. bir senedir forumları takip ediyorum, genelde bir haftada toparlanıyor arkadaşlar. 3 güne de kendine gelen var, bir haftada da, biraz daha uzun sürede de. evine döndüğünde kollarını kullanmanı gerektirecek işlerle uğraşmamak için bir şeyler uydurabilirsin. kollarını kaldırmamak ve kaslarını yormamak için önden düğmeli giysiler kullan, mümkünse kolsuz olsunlar. dr un söylemiş olmalı hareketlerinin nasıl olması gerektiğini. ya da söyleyecektir mutlaka ameliyat öncesi.
ailen seni iş konusunda zorlamasın, ağır şeyler kaldırma. ev ssüpürme, ütü yapma.... bu senin en doğal hakkın. bu yalanlar çok masum. çünkü sen bu ameliyatı olmak zorunda kaldığın için çok masumsun. sakın üzülme.
hayırlı olsun. umarım her şey istediğin gibi olur.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bende ameliyat olanlardan cevap beklıyorum. doktorum henuz bılgı vermedi hareketlerle ılgılı buyukluge bıle amelıya gunun sabahında karar vericeğimizi söyledi. cok korkmaya basladım yazılanları okudukça cabuk ıyılesenlerde var cok acı çekenlerde benim sorunun yanımda amelıyattsan sonra sadece 2 gun kalıcak bırılerının olması aılem sehır dısında cunku. yalnzken kendı ıslerımı yapamamaktan korkuyorum yemek yemek kontrollere gıdememek otobüse binememek gibi. amelıyat olanlar cevap yazarsa cok sevinicem.
canım inş hemencik düzelirsin ameliyattan sonra. merak ettim acaba angi dr yapacak ameliyatını?
bogaziçi tıp merkezinden 3.500 tl fiyat aldım.muayneden 1 hafta sonra ameliyat olunabiliyormuş. ama drlar hakkında bilgim yok aranızda bu merkeze gögüs büyütme ameliyatı olan var mı acaba?
Ben ve bir kac arkadas var canim sorabilirsin istedigini.
kızlar merhaba bilmeden bana o kadar çok destek oldunuzki.şimdi yardımınıza ihtiyacım var. 1 hafta sonra boğaziçi tıp merkezinde göğüs büyütme ameliyatı olacağım. kas altı olacak. bunu o kadar cok ıstedım o kadar çabaladımki anlatamam. bu ameliyattan sonra sadece ıkı gun yanımda kalacak bırı var ondan snra yalnız olacagım ameliyattan ne kadar sonra kendı basına ıslerınızı yapablır duruma gelıyorusunuz? bir hafta sonra sonrada ailemin yanına sehır dısına gıtmem gerekıyor uzun surelıgıne sizce bu mumkun mu ? cevaplarsanız çok mutlu olucam:18:
Canım bu potluk durumun düzeltilmesi hiçte zor bir işlem degil.Benim bir arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu.Onunda dikiş yerlerinin bazı yerlerinde potluk durumu olmuştu.İLk önce silikon bantlar var,dikiş yerlerini iyileştiren izlerin daha silik şekilde olmasına yarayan bantlar bunlar.Onlardan kullandı.Kısmen durumu biraz düzeltti ama tamamen gitmedi tabi.Daha sonra ufak bir müdahaleyle düzeltildi.Dedigim gibi lokal bir işlem.İgneyle o bölge uyuşturuluyor ve düzeltiliyor.Korkmana gerek yok.Korkupta gereken işlemi yaptırmazsan hayatın boyunca bu görüntü seni rahatsız edecek ve pişman olacaksın..Ben senin yerinde olsam gerekeni en başta yaptırırdımDoktorunla mutlaka konuş tabi,çok rahatsız oldugunu,düzeltilmesini istedigini,bu şikayetle hep karşısına çıkacagını üzerine basa basa belirt..Belirtki başından atmasın,senin ne kadar rahatsız oldugunu anlasın,ilgilensin
slm canım senin desteğinle aylin hanımı arayarak durumu anlatmıştım dünde muayeneye gittim ve bunun beni çok rahatsız ettiğini bu görüntünün kaybolup kaybolmayacağını sordum. Kendisi bunda bir sıkıntı olmadığını bunun geçici olduğunu söyledi. masaja başlamam gerekiyormuş artık, nasıl yapacağımı gösterdi ve silikon bandını da 2 hafta sonra gideceğim konturolde verecekmiş bakalım şimdi 2 haftam var bu arada msj ihmal etmeden yapayım göğüslerim biraz daha yumuşasın (ben zayıf olduğum için yumuşamasını beğenmedi) o potluklarda hiç bir düzelme olmazsa tekrar durumdan rahatsızlığımı dile getireceğim
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bende ameliyat olanlardan cevap beklıyorum. doktorum henuz bılgı vermedi hareketlerle ılgılı buyukluge bıle amelıya gunun sabahında karar vericeğimizi söyledi. cok korkmaya basladım yazılanları okudukça cabuk ıyılesenlerde var cok acı çekenlerde benim sorunun yanımda amelıyattsan sonra sadece 2 gun kalıcak bırılerının olması aılem sehır dısında cunku. yalnzken kendı ıslerımı yapamamaktan korkuyorum yemek yemek kontrollere gıdememek otobüse binememek gibi. amelıyat olanlar cevap yazarsa cok sevinicem.
Evet cnm ameliyat öncesi yanına geliyo Veli bey o zaman ne istediğini soruyo ne yapacağını felan o şekilde ameliyata gidiyorsun.Sana yapılacak yöntem kas altıysa biraz zahmetli oluyo diğer yöntemlerin nasıl olduğunu bilmiyorum.Ben kas altı oldum ilk 3 gün zorlandım.Cuma günü oldum pazartesi işe geldim.Kollarımı fazla hareket edemedim yatıp kalkarken destek aldım.İlk 3 günden sonra yavaş yavaş lavabo ihtiyacımı karşılayabildim.İşe minübüsle gittim geldim.Fazla hareket etmemeye kendimi zorlamamaya çalıştım inan 4.5. günden sonra daha da hafifliyo ve rahatlıyorsun artık.Perşembe günü alındı benim drenler ve bandajlar o zaman daha çok rahatladım.Sonrası da zaman su gibiii akıp gidiyo bir de bakmışsın ayını dolmuş hemen.Eğer acıyı zahmeti düşünürsen zor gelir herşey ama sonrasındaki gülümsemeyi özgüveni mutluluğu düşünürsen o zaman o zahmetler de vız gelir sana.Zahmetleri düşünme sen bir an önce hayaline kavuşmaya bak.Sen sadece kendine dikkat et zorlama kollarını fazla açma kaldırma o kadar çabuk iyileşirsin o zaman.carpediemm inş cnm tek isteğim bu. veli aslan yapıcak boğaziçi tıp merkezi.
ben de oraya ameliyat olmayı düşünüyorum ama dr araştırması yapıyorum. memnunlar mı arkadaşlar peki? [/QUOTE
Ben Necdet beye oldum ve memnunum canim fotolarima bakabilirsin
ben de oraya ameliyat olmayı düşünüyorum ama dr araştırması yapıyorum. memnunlar mı arkadaşlar peki? [/QUOTE
Ben Necdet beye oldum ve memnunum canim fotolarima bakabilirsin
canım çok güzel olmuşlar, güle güle kullan cicişlerini.peki ameliyat olalı ne kadar oldu acaba?sanırım kas altı ameliyatı oldun?
canım çok güzel olmuşlar, güle güle kullan cicişlerini.peki ameliyat olalı ne kadar oldu acaba?sanırım kas altı ameliyatı oldun?
subat 22 de oldum ,dual plan yapildi cnm yani ust kisim kas alti alt kisim meme alti.tesekur ederim begendigin icinmuayene oldugunda doktorunla herseyi konusursun zaten.boyutuna karar verdinmi?
[Canım bu potluk durumun düzeltilmesi hiçte zor bir işlem degil.Benim bir arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu.Onunda dikiş yerlerinin bazı yerlerinde potluk durumu olmuştu.İLk önce silikon bantlar var,dikiş yerlerini iyileştiren izlerin daha silik şekilde olmasına yarayan bantlar bunlar.Onlardan kullandı.Kısmen durumu biraz düzeltti ama tamamen gitmedi tabi.Daha sonra ufak bir müdahaleyle düzeltildi.Dedigim gibi lokal bir işlem.İgneyle o bölge uyuşturuluyor ve düzeltiliyor.Korkmana gerek yok.Korkupta gereken işlemi yaptırmazsan hayatın boyunca bu görüntü seni rahatsız edecek ve pişman olacaksın..Ben senin yerinde olsam gerekeni en başta yaptırırdımDoktorunla mutlaka konuş tabi,çok rahatsız oldugunu,düzeltilmesini istedigini,bu şikayetle hep karşısına çıkacagını üzerine basa basa belirt..Belirtki başından atmasın,senin ne kadar rahatsız oldugunu anlasın,ilgilensin
slm canım senin desteğinle aylin hanımı arayarak durumu anlatmıştım dünde muayeneye gittim ve bunun beni çok rahatsız ettiğini bu görüntünün kaybolup kaybolmayacağını sordum. Kendisi bunda bir sıkıntı olmadığını bunun geçici olduğunu söyledi. masaja başlamam gerekiyormuş artık, nasıl yapacağımı gösterdi ve silikon bandını da 2 hafta sonra gideceğim konturolde verecekmiş bakalım şimdi 2 haftam var bu arada msj ihmal etmeden yapayım göğüslerim biraz daha yumuşasın (ben zayıf olduğum için yumuşamasını beğenmedi) o potluklarda hiç bir düzelme olmazsa tekrar durumdan rahatsızlığımı dile getireceğim
Canım benim,doktorun geçecek dediyse geçecektir.Süreci doktorunla beraber izler duruma göre degerndirirsiniz zatenSilikon bantları düzeli ve dogru şekilde kullanırsın.Masajı ihmal etme,ne kdar çok masaj o kadar hızlı iyileşme,yumuşama süreci Dedigim gibi eger düzelme olmazsa yapılacak ufak bir müdahale ile çok daha iyi bir şekle gelecektir
subat 22 de oldum ,dual plan yapildi cnm yani ust kisim kas alti alt kisim meme alti.tesekur ederim begendigin icinmuayene oldugunda doktorunla herseyi konusursun zaten.boyutuna karar verdinmi?
canım ben nnurettın uzere muayne oldum o kas üstü diye karar vermişti 250cc ben 45 kg 162 civarındayım ama 250 cc acaba küçük mü olur? senin kaç cc ve ameliyat sonrası neler oldu anlatabilir misin?
canım ben nnurettın uzere muayne oldum o kas üstü diye karar vermişti 250cc ben 45 kg 162 civarındayım ama 250 cc acaba küçük mü olur? senin kaç cc ve ameliyat sonrası neler oldu anlatabilir misin?
bENIM GOGUSLERIM ZATEN KUCUKTU YARIM LIMON kadar,emzirmeden dolayida ustler bombosdu.285 diye karar vermisti doktorum ama 320 takmis.bende 1 60 boyundayim 48 kiloyum.Ameliyattan sonra bi hafta kendim yataktan kalkip yatamadim.mutlaka birinin yardimina ihtiyac duydum ama kas alti olmazsa boyle soru yasamayabilirsin.ayrica burdan ogrendigim kadari ile kas altiyla kas ustunde olcu farkli gorunuyor.kas ustunde 250 normal durabilir ama bana gore kas alti icin meme dokusu az olan biri icin cok az
sevgili melankolia, boyum kilom sana çok yakın...bana 300 cc takıldı.resimler mevcut bakabilirsin...C cup istersen 300 cc taktırmanda fayda var diye düşünüyorum ...
Cnm Nurettin Uzer banada 200 cc demişti şimdi bakıyorumda 295 cc nin yanında 200 cc hiçbişey bende tecrübesiz olduğum için en son devlet hastanesindeki dr 265 cc dedi küçük değilmi deyince sen gördünmü peki demezmi.Yani ameliyat olduğuna o kadar zahmeti çektiğine bile değmiyo gerisini sen düşün artık.Burda da bir çok arkadaşımız yazdı 300 cc altı düşünmeyin diye.Göğsün varsa dolgunluk olsun dik olsun istersen ancak o zaman 300 cc altı olur.Kas üstü sırıtır belki top gibi durur doğal olmaz belki diye kas altı istedim.Bence youtube da doktorların röportajları var onlarıda seyredebilirsin.Bazı doktorlar doğal olsun diye düşük bir rakam öneriyolar ancak sen ısrar edersen biraz daha büyüğünü takıyolar.Bende minyonum mesela ilk düşündüğüm büyük bana gider mi çok tereddüt ettim.Çok fazla kafanı karıştırma burdaki ameliyat olan arkadaşların doktorları hastalarının vücut yapıları istekleri ve doktor tecrübelerine göre güzel sonuçlar çıkıyo.Sende iyi bir dr bulursan kafandaki istekleride söylersen sende güzel sonuç alablirsin.Dr seçimi ve tecrübesi başarısıda önemli.Senin kilon 45 belki büyüğü gitmeyebilir.Benim kilom 58 300 cc üstünüde kaldırabilirdi.Şimdi göğüs kısmını daha ön plana çıkarmak için karnımı düzleştirmeyi düşünüyorum iyileşir iyileşmez tabi.O zaman bel incecik kaldığından göğüslerin boyutu daha net çıkar ortaya.canım ben nnurettın uzere muayne oldum o kas üstü diye karar vermişti 250cc ben 45 kg 162 civarındayım ama 250 cc acaba küçük mü olur? senin kaç cc ve ameliyat sonrası neler oldu anlatabilir misin?
sevgili melankolia, boyum kilom sana çok yakın...bana 300 cc takıldı.resimler mevcut bakabilirsin...C cup istersen 300 cc taktırmanda fayda var diye düşünüyorum ...
bende onumuzdekı hafta amelıyat olcagım 160 boyum kılom 50 sanrm yakın olculerdeyız? doktor boyuta amelıyat gununun sabahında karar verecegımızı soyledi o yuzden hıcbır fıkrım yok. kas altı olcak. arkadas olarak eklıyeceğim forolara bakmak ıcın kabul edersen sevınırım
bENIM GOGUSLERIM ZATEN KUCUKTU YARIM LIMON kadar,emzirmeden dolayida ustler bombosdu.285 diye karar vermisti doktorum ama 320 takmis.bende 1 60 boyundayim 48 kiloyum.Ameliyattan sonra bi hafta kendim yataktan kalkip yatamadim.mutlaka birinin yardimina ihtiyac duydum ama kas alti olmazsa boyle soru yasamayabilirsin.ayrica burdan ogrendigim kadari ile kas altiyla kas ustunde olcu farkli gorunuyor.kas ustunde 250 normal durabilir ama bana gore kas alti icin meme dokusu az olan biri icin cok az
canım resimler çok güzel gerçekten çok doğallar, güle güle kullan,darısı bana ve olmayanların başına.
Cnm Nurettin Uzer banada 200 cc demişti şimdi bakıyorumda 295 cc nin yanında 200 cc hiçbişey bende tecrübesiz olduğum için en son devlet hastanesindeki dr 265 cc dedi küçük değilmi deyince sen gördünmü peki demezmi.Yani ameliyat olduğuna o kadar zahmeti çektiğine bile değmiyo gerisini sen düşün artık.Burda da bir çok arkadaşımız yazdı 300 cc altı düşünmeyin diye.Göğsün varsa dolgunluk olsun dik olsun istersen ancak o zaman 300 cc altı olur.Kas üstü sırıtır belki top gibi durur doğal olmaz belki diye kas altı istedim.Bence youtube da doktorların röportajları var onlarıda seyredebilirsin.Bazı doktorlar doğal olsun diye düşük bir rakam öneriyolar ancak sen ısrar edersen biraz daha büyüğünü takıyolar.Bende minyonum mesela ilk düşündüğüm büyük bana gider mi çok tereddüt ettim.Çok fazla kafanı karıştırma burdaki ameliyat olan arkadaşların doktorları hastalarının vücut yapıları istekleri ve doktor tecrübelerine göre güzel sonuçlar çıkıyo.Sende iyi bir dr bulursan kafandaki istekleride söylersen sende güzel sonuç alablirsin.Dr seçimi ve tecrübesi başarısıda önemli.Senin kilon 45 belki büyüğü gitmeyebilir.Benim kilom 58 300 cc üstünüde kaldırabilirdi.Şimdi göğüs kısmını daha ön plana çıkarmak için karnımı düzleştirmeyi düşünüyorum iyileşir iyileşmez tabi.O zaman bel incecik kaldığından göğüslerin boyutu daha net çıkar ortaya.
canım senin cicişler de maşallah çok güzel olmuşlar,fotoları gördükçe korkum azalıyor,teşk ederim
bende onumuzdekı hafta amelıyat olcagım 160 boyum kılom 50 sanrm yakın olculerdeyız? doktor boyuta amelıyat gununun sabahında karar verecegımızı soyledi o yuzden hıcbır fıkrım yok. kas altı olcak. arkadas olarak eklıyeceğim forolara bakmak ıcın kabul edersen sevınırım
ben de haftaya çarşambaya gün aldım bakalım görüşmede neye karar verilecek,hayırlısı olur inş ama 300 bana çok büyük gelir gibi geldi, normal olsun yeterki sarkık durmasın diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz benim işim :) hayırlısıyla geçsin ameliyatın inş haberleşirirz
çok teşk ederim yardımlarınız için bir de meme proteziyle meme silikonu farklı mı onu anlamadım ben kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?