Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bende ameliyat olanlardan cevap beklıyorum. doktorum henuz bılgı vermedi hareketlerle ılgılı buyukluge bıle amelıya gunun sabahında karar vericeğimizi söyledi. cok korkmaya basladım yazılanları okudukça cabuk ıyılesenlerde var cok acı çekenlerde benim sorunun yanımda amelıyattsan sonra sadece 2 gun kalıcak bırılerının olması aılem sehır dısında cunku. yalnzken kendı ıslerımı yapamamaktan korkuyorum yemek yemek kontrollere gıdememek otobüse binememek gibi. amelıyat olanlar cevap yazarsa cok sevinicem.

Son düzenleme:

canım inş hemencik düzelirsin ameliyattan sonra. merak ettim acaba angi dr yapacak ameliyatını?

merhaba arkadaşlar bende eskişehirde oturuyorum eskişehirde göğüs implantı yaptıran varmı varsa hangi hastane hangi dr'a ameliyat olduğunuzu ve maliyeti konusunda yardımcı olurmusunuz ben devlet hastanesi plastik cerrahiye gittim 3000 tl. gibi bir fiyat çıkarttılar bütçede bir yere kadarda ameliyat sonrası herhangi bir komplikasyon yaşamaktan korkuyorum şimdiden teşekkürler.

Slm ben ameliyat olalı bugün 25 gün oldu kas altıyla oldum ameliyatımı öyle hemen 1 haftada kollarını çok rahat kullanabileceğini düşünmüyorum ben 1 hafta oturarak uyudum sayılır yani çok ağrım sızım falan olmadı ama rahat rahat iş yapabilirsinde diyemem kolları kullanmak sıkıntı oluyor biraz,1 hafta sonra ailenin yanına gidebilirsin ama dikkatli olman gerekiyor iş yapmak zorunda kalmamaya çalış birşeyler kaldırmak,ev süpürmek bende sıkıntı oldu ama ben zayıf biriyim belki daha çabuk toparlanan arkadaşlar olmuştur inş herşey umduğun gibi olur...

[

carpediemm inş cnm tek isteğim bu. veli aslan yapıcak boğaziçi tıp merkezi.
Evet cnm ameliyat öncesi yanına geliyo Veli bey o zaman ne istediğini soruyo ne yapacağını felan o şekilde ameliyata gidiyorsun.Sana yapılacak yöntem kas altıysa biraz zahmetli oluyo diğer yöntemlerin nasıl olduğunu bilmiyorum.Ben kas altı oldum ilk 3 gün zorlandım.Cuma günü oldum pazartesi işe geldim.Kollarımı fazla hareket edemedim yatıp kalkarken destek aldım.İlk 3 günden sonra yavaş yavaş lavabo ihtiyacımı karşılayabildim.İşe minübüsle gittim geldim.Fazla hareket etmemeye kendimi zorlamamaya çalıştım inan 4.5. günden sonra daha da hafifliyo ve rahatlıyorsun artık.Perşembe günü alındı benim drenler ve bandajlar o zaman daha çok rahatladım.Sonrası da zaman su gibiii akıp gidiyo bir de bakmışsın ayını dolmuş hemen.Eğer acıyı zahmeti düşünürsen zor gelir herşey ama sonrasındaki gülümsemeyi özgüveni mutluluğu düşünürsen o zaman o zahmetler de vız gelir sana.Zahmetleri düşünme sen bir an önce hayaline kavuşmaya bak.Sen sadece kendine dikkat et zorlama kollarını fazla açma kaldırma o kadar çabuk iyileşirsin o zaman.

Tamam canım bolca msj yapayım,bende artık yumuşasın istiyorum ki iyice rahatlayayım dikiş yerlerine kantoron sürüyorum gerçi çok düzenli kullanmadım ama sanki iyi geliyor dünde çörek otu yağı kullanarak yaptım masajı daha kolay oldu gibi geldi,msj yaparken hafif bir rahatsızlık oluyor ama katlanmak lazım düzenli yapmazsam Aylin hanım biz yaparız dedi : ) Bana anlattığı masajda yanlardan ortaya birleştirme ve üsten alta itme hareketini verdi sabah akşam 50 defa sizler nasıl yapıyorsunuz onlarıda yaparsam belki dahada hızlanır yumuşaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…