ameliyat olan arkadaşlar yanıtlasa daha iyi olur aslında ama ben de bir şeyler yazmak istedim henüz yanıt veren olmamış diye.
kişiye göre değişir iyileşme süreci. bir senedir forumları takip ediyorum, genelde bir haftada toparlanıyor arkadaşlar. 3 güne de kendine gelen var, bir haftada da, biraz daha uzun sürede de. evine döndüğünde kollarını kullanmanı gerektirecek işlerle uğraşmamak için bir şeyler uydurabilirsin. kollarını kaldırmamak ve kaslarını yormamak için önden düğmeli giysiler kullan, mümkünse kolsuz olsunlar. dr un söylemiş olmalı hareketlerinin nasıl olması gerektiğini. ya da söyleyecektir mutlaka ameliyat öncesi.
ailen seni iş konusunda zorlamasın, ağır şeyler kaldırma. ev ssüpürme, ütü yapma.... bu senin en doğal hakkın. bu yalanlar çok masum. çünkü sen bu ameliyatı olmak zorunda kaldığın için çok masumsun. sakın üzülme.
hayırlı olsun. umarım her şey istediğin gibi olur.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bende ameliyat olanlardan cevap beklıyorum. doktorum henuz bılgı vermedi hareketlerle ılgılı buyukluge bıle amelıya gunun sabahında karar vericeğimizi söyledi. cok korkmaya basladım yazılanları okudukça cabuk ıyılesenlerde var cok acı çekenlerde benim sorunun yanımda amelıyattsan sonra sadece 2 gun kalıcak bırılerının olması aılem sehır dısında cunku. yalnzken kendı ıslerımı yapamamaktan korkuyorum yemek yemek kontrollere gıdememek otobüse binememek gibi. amelıyat olanlar cevap yazarsa cok sevinicem.
Son düzenleme: