bende onumuzdekı hafta amelıyat olcagım 160 boyum kılom 50 sanrm yakın olculerdeyız? doktor boyuta amelıyat gununun sabahında karar verecegımızı soyledi o yuzden hıcbır fıkrım yok. kas altı olcak. arkadas olarak eklıyeceğim forolara bakmak ıcın kabul edersen sevınırım
kabul ettim canım...inşallah istediğin şekilde sorunsuz bir ameliyat geçirirsin.....
canım resimler çok güzel gerçekten çok doğallar, güle güle kullan,darısı bana ve olmayanların başına.
canım senin cicişler de maşallah çok güzel olmuşlar,fotoları gördükçe korkum azalıyor,teşk ederim
ben de haftaya çarşambaya gün aldım bakalım görüşmede neye karar verilecek,hayırlısı olur inş ama 300 bana çok büyük gelir gibi geldi, normal olsun yeterki sarkık durmasın diye düşünüyorum ama yine de belli olmaz benim işim :) hayırlısıyla geçsin ameliyatın inş haberleşirirz
çok teşk ederim yardımlarınız için bir de meme proteziyle meme silikonu farklı mı onu anlamadım ben kızlar.
meme protezi ve meem silikonu aynıdır. silikon zaten protezdir.
Evet cnm ameliyat öncesi yanına geliyo Veli bey o zaman ne istediğini soruyo ne yapacağını felan o şekilde ameliyata gidiyorsun.Sana yapılacak yöntem kas altıysa biraz zahmetli oluyo diğer yöntemlerin nasıl olduğunu bilmiyorum.Ben kas altı oldum ilk 3 gün zorlandım.Cuma günü oldum pazartesi işe geldim.Kollarımı fazla hareket edemedim yatıp kalkarken destek aldım.İlk 3 günden sonra yavaş yavaş lavabo ihtiyacımı karşılayabildim.İşe minübüsle gittim geldim.Fazla hareket etmemeye kendimi zorlamamaya çalıştım inan 4.5. günden sonra daha da hafifliyo ve rahatlıyorsun artık.Perşembe günü alındı benim drenler ve bandajlar o zaman daha çok rahatladım.Sonrası da zaman su gibiii akıp gidiyo bir de bakmışsın ayını dolmuş hemen.Eğer acıyı zahmeti düşünürsen zor gelir herşey ama sonrasındaki gülümsemeyi özgüveni mutluluğu düşünürsen o zaman o zahmetler de vız gelir sana.Zahmetleri düşünme sen bir an önce hayaline kavuşmaya bak.Sen sadece kendine dikkat et zorlama kollarını fazla açma kaldırma o kadar çabuk iyileşirsin o zaman.
veli beye amelıyat olmus brınden cevap alınca cok mutlu oldum inş bende cabucak kavusurum hayalime, ilk uc gun tek basına lavaboya gıdemednmı yanı cnm?:18: birde sporcu sutyenını boğaziçi tıp merkezındenmı verıyorlar yoksa gıtmeden ben almalıyım?
Cnm inşallah.Sporcu sütyenini hastane veriyo ameliyat sonrası takılıyo ben hala da onu giyiyorum.Lavabo ihtiyacına gelince kendim yaptım ihtiyaç duymadım tabiki ama fazla hareket edemiyorsun onu demek istedim.Yani altımı pijamamı eşofmanımı giyerken eşim yardım etti.Birde bandajlar çok sıkıyo sanki göğüslerin yere düşecekmiş gibi olduğu için hep ellerimle göğsümü destekleme tutma ihtiyacı duydum.Hatta taburcu olurken Veli bey geldi yanıma ayağa kalktım eller yine göğüslerde korkma bişey olmaz füze gibi oldular dedi çok sempatik biri rahat ol.Ağrılara gelince çok fazla ağrım olmadı sızlanmalar batmalar dışında ağrı kesici bile içmedim doğru dürüst.Sadece hareket edememek göğsünün üstünde sanki beton varmış gibi oluyo göğüs altından sanki kaburga batıyomuş gibi oluyo ama dediğim gibi rahat geçiyor.İlk günleri atlatman önemli sadece.
Cnm inşallah.Sporcu sütyenini hastane veriyo ameliyat sonrası takılıyo ben hala da onu giyiyorum.Lavabo ihtiyacına gelince kendim yaptım ihtiyaç duymadım tabiki ama fazla hareket edemiyorsun onu demek istedim.Yani altımı pijamamı eşofmanımı giyerken eşim yardım etti.Birde bandajlar çok sıkıyo sanki göğüslerin yere düşecekmiş gibi olduğu için hep ellerimle göğsümü destekleme tutma ihtiyacı duydum.Hatta taburcu olurken Veli bey geldi yanıma ayağa kalktım eller yine göğüslerde korkma bişey olmaz füze gibi oldular dedi çok sempatik biri rahat ol.Ağrılara gelince çok fazla ağrım olmadı sızlanmalar batmalar dışında ağrı kesici bile içmedim doğru dürüst.Sadece hareket edememek göğsünün üstünde sanki beton varmış gibi oluyo göğüs altından sanki kaburga batıyomuş gibi oluyo ama dediğim gibi rahat geçiyor.İlk günleri atlatman önemli sadece.
Evet cnm benimki yuvarlak protez.Benim göğsüm azcıkta olsa vardı dümdüzde değildi yani resimde eski halini görebilirsin cnm üst lobum tamamen boşalmıştı.Banada dr. damla uygun görüyorum dedi ama ben istemedim.Damlada göğsümün üst kısmı yine dolgun olmayacaktı sadece alt kısmı dolgun olacaktı.Bu yüzden yuvarlağı tercih ettim.Sütyenlede desteklendiğinde üsttende güzel dolgun bir dekolte oluyo cnm.ben gittigmde mesguldu cok kısa bı sure konusbldk anlayamadm acıkcası nası bırı oldugunu, bu arada az once gogsu cok kucuk olanlara yuvarlak takırsa cok yapay durur damla daha doğal duruyo die bir yazı okudum benım neredeyse hıc goğsum yok, sizce damlamı tercih etmeliyim? senin yuvarlak deilmi?
arkadaşlar slm ben yeni katıldım aranıza kaç yıldır bu cicişler yüzünden psikoloji alt üst oldu yaaa(((
büyük göğüslü kızlar var diye nişanlımla denize bile girmek istemiyorum o derece takıntıya geldi olay....ben her konuda ne yapacağımı bilmiyorum hem maddi hem manevi silikon deyince herkes gülüyor bana,mersinde ameliyat olan yada bildiğiniz doktor varmı kızlarrrr lütfen cevap verinnnn
Mersinde Şakir Ünal var canım.Forumda Cimbom33 ve Tuce89 arkadaşlarımız Şakir beye ameliyat oldu.Onlardan bilgi alabilirsinBirde buraya bir göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...3263-mersinde-estetik-cerrah-tavsiyeleri.html
Kızlar KK'da bu bölüme ara sıra giriyorum ama ilk defa yazmaya cesaret edebildim,çünkü artık ameliyat olmayı cidden istiyorum.
27 yaşındayım ve bu yaşıma kadar göğüslerimin küçüklüğü benim için hep sorun oldu.Artık bu sorunun üstesinden gelmek istiyorum,çok korksam da ameliyat olmak istiyorum ama bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim,forumun bu bölümlerini okuyup kafamda bir şeyleri iyice netleştirmem lazım,bazılarınıza arkadaşlık talebi de gönderdim,deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
İnşallah önümüzdeki yaz artık o dolgulu iç çamaşırlarından kurtulup istediğim body i rahatlıkla giyebileceğim.Kendimle ilgili en büyük hayalim bu,yıllardır birlikte olduğum erkek arkadaşım var,evlenmeden önce bu işi halletmek istiyorum,gelinliğin altında dolgulu iç çamaşırı giymek istemiyorum
Offf bu konuda çok doluyum arkadaşlar,yazdıkça yazabilirim,yılların birikimi var içimde ama sizi daha fazla sıkmadan hepinize MERHABA demek istiyorum.
Kızlar KK'da bu bölüme ara sıra giriyorum ama ilk defa yazmaya cesaret edebildim,çünkü artık ameliyat olmayı cidden istiyorum.
27 yaşındayım ve bu yaşıma kadar göğüslerimin küçüklüğü benim için hep sorun oldu.Artık bu sorunun üstesinden gelmek istiyorum,çok korksam da ameliyat olmak istiyorum ama bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim,forumun bu bölümlerini okuyup kafamda bir şeyleri iyice netleştirmem lazım,bazılarınıza arkadaşlık talebi de gönderdim,deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
İnşallah önümüzdeki yaz artık o dolgulu iç çamaşırlarından kurtulup istediğim body i rahatlıkla giyebileceğim.Kendimle ilgili en büyük hayalim bu,yıllardır birlikte olduğum erkek arkadaşım var,evlenmeden önce bu işi halletmek istiyorum,gelinliğin altında dolgulu iç çamaşırı giymek istemiyorum
Offf bu konuda çok doluyum arkadaşlar,yazdıkça yazabilirim,yılların birikimi var içimde ama sizi daha fazla sıkmadan hepinize MERHABA demek istiyorum.
Canım ben de seninle aynı durumdayım ve artık karar verdim. İnşallah bu hafta içi olurum diye düşünüyorum ama hala dr konusunda tam net diilim.
canım benim bana sorarsan da ne kadar erken olursan o kadar iyi bu ameliyatı ben 21 yaşımda oldum..en güzel zamanlarımızı niçin kendimizi üzerek geçirelim değil mi sonradan olanlar da keşke daha önce yaptırsaymışım diyorlar zaten..arkadaşlık isteğini kabul ediyorum merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.
Merhaba Burcu,
Çok teşekkürler,albümüne baktım da biraz önce inanamadım,o kadar güzel ve doğal duruyorlar ki,damla silikonda dekolte güzel durmaz diye düşünüyordum ama fotoları görünce yanıldığımı anladım. Maşallah diyelim de nazar değmesin.
Aslında dediğin gibi de ameliyatı erken olmak gerekiyor ama şu an bile buna cesaret edebilmek benim için çok önemli bir aşama,ameliyat için şimdiden para biriktirmeye başladım,çalıştığım için izin alabileceğim zamanları da gözönünde bulundurduğumda en erken seneye Nisan gibi olabilirim diye düşünüyordum ama senin göğüslerini görünce şu an kredi çekip yaptırasım geldi inan
Bir de ailemin bu durumdan haberi bile yok,ameliyat olacaksam da sadece çok yakın bi arkadaşım ve sevgilim bilecek. Ameliyat masasında başıma bir şey gelmesinden de biraz çekiniyorum,aileme ne düşünür o zaman diye kuruntu yapıyorum.Gerçi erkek arkadaşıma kalsa,ne gerek var,böyle de çok güzelmişim,boşuna ameliyat masasına yatmaya gerek yokmuş. O da bir yandan cesaretimi kırmaya çalışıyor ama kararlıyım benim bunu yaptırmam lazım.
Araştırmalara çok yeni başladım,şimdi forumu,interneti iyice bi araştırıp yöntemleri vs. öğrenip kafamda netleştireceğim.
Bu aşamada da eminim senin gibi deneyimli birinden de yardıma çok ihtiyacım olacak.
Şimdiden çok teşekkür ederim Burcu ve nazar boncuğunu konduralım di mi:)
kızlar ameliyat günüme 1 haftadan az kalmasıyla bende heyecan korku mutluluk hepsi biribine girmiş durumda biran once aranıza katılmak için can atıyorum. siz yanında hastaneye giderken neler götürdünüz bilmem, almam gereken birşeyler varmi? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?