Kızlar KK'da bu bölüme ara sıra giriyorum ama ilk defa yazmaya cesaret edebildim,çünkü artık ameliyat olmayı cidden istiyorum.
27 yaşındayım ve bu yaşıma kadar göğüslerimin küçüklüğü benim için hep sorun oldu.Artık bu sorunun üstesinden gelmek istiyorum,çok korksam da ameliyat olmak istiyorum ama bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim,forumun bu bölümlerini okuyup kafamda bir şeyleri iyice netleştirmem lazım,bazılarınıza arkadaşlık talebi de gönderdim,deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
İnşallah önümüzdeki yaz artık o dolgulu iç çamaşırlarından kurtulup istediğim body i rahatlıkla giyebileceğim.Kendimle ilgili en büyük hayalim bu,yıllardır birlikte olduğum erkek arkadaşım var,evlenmeden önce bu işi halletmek istiyorum,gelinliğin altında dolgulu iç çamaşırı giymek istemiyorum
Offf bu konuda çok doluyum arkadaşlar,yazdıkça yazabilirim,yılların birikimi var içimde ama sizi daha fazla sıkmadan hepinize MERHABA demek istiyorum.
ihtiyaç katsayısı arttıkça korkuları azalıyor insanın. araştırma sürecini de iyi değerlendir derim. önümüzdeki yaz için bile düşünüyor olsan, kolsuz boydan boya düğmeli (ya da fermuarlı) giysiler al. bulmakta zorlanabilirsin. 2 aydır yazlık giysiler mağazalarda ve ben anca bulabildim bu tür giysileri.
sen de gecikmeden yaptır. keşke imkanım olsaydı da ben de bazı arkadaşlarım gibi erkenden olabilseydim dediğim çok olmuştur. daha fazla yıpranmadan ol ve kurtul sen de. umarım istediğin sonuca ulaşırsın.