• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar KK'da bu bölüme ara sıra giriyorum ama ilk defa yazmaya cesaret edebildim,çünkü artık ameliyat olmayı cidden istiyorum.

27 yaşındayım ve bu yaşıma kadar göğüslerimin küçüklüğü benim için hep sorun oldu.Artık bu sorunun üstesinden gelmek istiyorum,çok korksam da ameliyat olmak istiyorum ama bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim,forumun bu bölümlerini okuyup kafamda bir şeyleri iyice netleştirmem lazım,bazılarınıza arkadaşlık talebi de gönderdim,deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

İnşallah önümüzdeki yaz artık o dolgulu iç çamaşırlarından kurtulup istediğim body i rahatlıkla giyebileceğim.Kendimle ilgili en büyük hayalim bu,yıllardır birlikte olduğum erkek arkadaşım var,evlenmeden önce bu işi halletmek istiyorum,gelinliğin altında dolgulu iç çamaşırı giymek istemiyorum:(

Offf bu konuda çok doluyum arkadaşlar,yazdıkça yazabilirim,yılların birikimi var içimde ama sizi daha fazla sıkmadan hepinize MERHABA demek istiyorum.

ihtiyaç katsayısı arttıkça korkuları azalıyor insanın. araştırma sürecini de iyi değerlendir derim. önümüzdeki yaz için bile düşünüyor olsan, kolsuz boydan boya düğmeli (ya da fermuarlı) giysiler al. bulmakta zorlanabilirsin. 2 aydır yazlık giysiler mağazalarda ve ben anca bulabildim bu tür giysileri.
sen de gecikmeden yaptır. keşke imkanım olsaydı da ben de bazı arkadaşlarım gibi erkenden olabilseydim dediğim çok olmuştur. daha fazla yıpranmadan ol ve kurtul sen de. umarım istediğin sonuca ulaşırsın. :3:

kızlar ameliyat günüme 1 haftadan az kalmasıyla bende heyecan korku mutluluk hepsi biribine girmiş durumda biran once aranıza katılmak için can atıyorum. siz yanında hastaneye giderken neler götürdünüz bilmem, almam gereken birşeyler varmi? :18:

kolsuz, düğmeli, rahat giyip çıkarabileceğin giysiler al. cepli eşofman altı kullanışlı olur.
pijama takımı. mümkünse kolsuz ve tabi ki düğmeli.
bir de arkadaşlar krakerden bahsediyor :68: hımmm. olabilir.

canım benim bana sorarsan da ne kadar erken olursan o kadar iyi bu ameliyatı ben 21 yaşımda oldum..en güzel zamanlarımızı niçin kendimizi üzerek geçirelim değil mi sonradan olanlar da keşke daha önce yaptırsaymışım diyorlar zaten..arkadaşlık isteğini kabul ediyorum merak ettiğin her şeyi sorabilirsin.

burcucum slmm....herkez senin cicişlerin çok doğal olduğundan bahsediyor bende inşallah yaptırdığımda damla istiyorum belli olmasın istiyorum çünkü kimse bilsinde istemiyorum internette örneklerini hiç bulamadım,sanırım resimlerini görmem için arkadaşlık isteğimi kabul etmen gerekiyor????banada destek ol lütfennn:))):21::17:

tabi canım elimden geldiğince yardımcı olmak isterim arkadaşlık isteğini kabul ediyorumm ;)

burcucum slmm....herkez senin cicişlerin çok doğal olduğundan bahsediyor bende inşallah yaptırdığımda damla istiyorum belli olmasın istiyorum çünkü kimse bilsinde istemiyorum internette örneklerini hiç bulamadım,sanırım resimlerini görmem için arkadaşlık isteğimi kabul etmen gerekiyor????banada destek ol lütfennn:))):21::17:

tabi canım elimden geldiğince yardımcı olmak isterim arkadaşlık isteğini kabul ediyorumm ;)

tşk ederimmm cnmm ,,,nasıl şu an mutlusun dimi o küçüçük memişlerden sonra,,ben bunalımlardayım sanki elim ayağım töbe töbe takıntı oldu artık yaaa azcık dekolteli birini görsem gözlerim kayıyor aklım başka taraflara gidiyor erkek olsa benim kadar bakmaz valla:D:D:D bende yok ya milletin memişlerine bakıp iç çekiom:D:D:
sendemi bu derecedeydin canım ameliyattan önce?????

bide benim kafama takılan şu an nişanlıyım ve bi sene içinde evlenirim heralde yani umarım:52: :18:
çocuk olayında süt konusundan falan çok korkuyorum,kendimi düşünerek ileride çocuğuma bi kötülük yapmak beni çok üzer???
artı bide süt olayında bi promblem olmadı diyelim bu süt bitince memişler fıs olursa son durum ne olur daha iğrenç bi görüntümü olur yoksa ilk hali gibimi kalır????
çünkü ben ikinci bi ameliyatı olabileceğimi hiç sanmıyorum madden:5::5:
hatta ilki için de çok büyük şeyler veda edecem yaptırdığım zaman:18::18::18:

bide benim kafama takılan şu an nişanlıyım ve bi sene içinde evlenirim heralde yani umarım:52: :18:
çocuk olayında süt konusundan falan çok korkuyorum,kendimi düşünerek ileride çocuğuma bi kötülük yapmak beni çok üzer???
artı bide süt olayında bi promblem olmadı diyelim bu süt bitince memişler fıs olursa son durum ne olur daha iğrenç bi görüntümü olur yoksa ilk hali gibimi kalır????
çünkü ben ikinci bi ameliyatı olabileceğimi hiç sanmıyorum madden:5::5:
hatta ilki için de çok büyük şeyler veda edecem yaptırdığım zaman:18::18::18:

veda deil feda edecem:9:

tabi ki çoooooooooookkk mutluyum canım..önceden ben de göğüsleri güzel birini görünce iç geçirirdim oluyor yani merak etme.

tşk ederimmm cnmm ,,,nasıl şu an mutlusun dimi o küçüçük memişlerden sonra,,ben bunalımlardayım sanki elim ayağım töbe töbe takıntı oldu artık yaaa azcık dekolteli birini görsem gözlerim kayıyor aklım başka taraflara gidiyor erkek olsa benim kadar bakmaz valla:D:D:D bende yok ya milletin memişlerine bakıp iç çekiom:D:D:
sendemi bu derecedeydin canım ameliyattan önce?????

Kendimi aptal gibi issediyorum bazen yaa,bu kadar takılırmı diyorum ama elimde deil,bide şöle bişey var ben böle düşünüyosam nişanlım ne düşünüyo baktığında gördüğünde falannn:ssz::ssz:
offf yaa nolurcu büyük büyük olsaydı,,napalım artık yemeden içmeden yaptıracam bu cicişleri istediğim gibi inşallahhhh:34:

Burcu,

Sana bir sorum olacak,damla sende o kadar iyi durmuş ki,hem dekoltesi de maşallah çok hoş.

Ameliyattan önce göğüslerin nasıldı,göğüs dokun var mıydı?bana öyle geliyor ki,sende de birşeyler vardı ki bu kadar iyi sonuç çıkabildi.

Ben tahta gibi dümdüz olduğum için,acaba damla yaptırınca üst kısmı çok boş durur mu diye düşünmeye başladım,bir de sanırım bana en az 350cc olur...

canım benim göğüslerim çoook küçüktü..yoka yakındı yani öyle diyeyim sana. damla iyi duracaktır endişen olmasın ama tabi ki buna doktorunla birlikte karar vermen gerekiyor ben ehr şeyi doktoruma bıraktım ve ona çok güvendim, güvenimi boşa çıkarmadı Barış bey sağolsun..ben de 310 cc var ve büyüklüğü çok iyi hatta bazen çok büyük geliyor gözüme. o yüzden boyuta da doktorla birlikte karar vermeni öneririm.

ben bir de burun oldum sağlık içindi o biraz eğrilik vardı onu düzeltmiş sadece perşembe günü yine Barış beye yarın tamponlarım çıkacak bakalım neler olacak..
Burcu,

Sana bir sorum olacak,damla sende o kadar iyi durmuş ki,hem dekoltesi de maşallah çok hoş.

Ameliyattan önce göğüslerin nasıldı,göğüs dokun var mıydı?bana öyle geliyor ki,sende de birşeyler vardı ki bu kadar iyi sonuç çıkabildi.

Ben tahta gibi dümdüz olduğum için,acaba damla yaptırınca üst kısmı çok boş durur mu diye düşünmeye başladım,bir de sanırım bana en az 350cc olur...

canım benim göğüslerim çoook küçüktü..yoka yakındı yani öyle diyeyim sana. damla iyi duracaktır endişen olmasın ama tabi ki buna doktorunla birlikte karar vermen gerekiyor ben ehr şeyi doktoruma bıraktım ve ona çok güvendim, güvenimi boşa çıkarmadı Barış bey sağolsun..ben de 310 cc var ve büyüklüğü çok iyi hatta bazen çok büyük geliyor gözüme. o yüzden boyuta da doktorla birlikte karar vermeni öneririm.

ben bir de burun oldum sağlık içindi o biraz eğrilik vardı onu düzeltmiş sadece perşembe günü yine Barış beye yarın tamponlarım çıkacak bakalım neler olacak..

Geçmiş olsun canım,inşallah o da başarılı geçmiştir. Tam taş oldun desene:)

Barış Bey'in videolarını internetten izledim,anlatımı hoşuma gitti,bir de yaptıklarını görünce listeme yazdım,görüşeceğim doktorlardan biri de o olacak. Ben de Burcu'nun göğüslerinden istiyorum diye gidebilirim:)

2 gündür tam gaz araştırmaya çalışıyorum,netten de bayağı bir before-after picture baktım,içim dışım meme oldu,bi de bende olmadığı için garip geliyor tabi:)

İnşallah ben de seneye bu zamanlar mutluluk içinde kendime yeni çamaşırlar alıyor olacağım,sadece onu düşünüp rahatlıyorum...

burcu merhaba canım bende yeni sayılırım ,uzun zamandır takip edemedim.çok da iyi kullanamıyorum.neyi merak ettim barış bey demişsin izmirdemi

burcum bana ne olur izmirden doktor ismi verin.bende kesin olucam bu ameliyatı ağustosun son haftası isim verin

teşekkür ederim bebek..bak bir sürü burcu var bucular karışmasın :) ben sana özelden soyisim göndeiririm ;)

Geçmiş olsun canım,inşallah o da başarılı geçmiştir. Tam taş oldun desene:)

Barış Bey'in videolarını internetten izledim,anlatımı hoşuma gitti,bir de yaptıklarını görünce listeme yazdım,görüşeceğim doktorlardan biri de o olacak. Ben de Burcu'nun göğüslerinden istiyorum diye gidebilirim:)

2 gündür tam gaz araştırmaya çalışıyorum,netten de bayağı bir before-after picture baktım,içim dışım meme oldu,bi de bende olmadığı için garip geliyor tabi:)

İnşallah ben de seneye bu zamanlar mutluluk içinde kendime yeni çamaşırlar alıyor olacağım,sadece onu düşünüp rahatlıyorum...

Back