- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Merhaba arkadaşlar, epeydir foruma giremiyordum yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum öncelikle. 4. ayımı dolduralı bir hafta oldu. Ben de yeni bir kaç fotomla iz fotomu ekledim. Herkes mutlu olsun inşallah..
göğüslerin epey oturmuş yerine çok doğal görünüme kavuşmuşlar 4. aya rağmen (sanki çok biliyorum da, tamamen ameliyatlıları takip etmekten canım)ben de zaman geçiriyorum :121::126: neden mi? foruma daha sık girsen bilirdin.
canımmm özledim seniiiii nerelerdesin sen hiç girmiyosun foruma resimler süpeeeeeeerrrr
Canım benim yaa ilk günden itibaren verdiğin destek için bir de burdan teşekkür ederim. Çokı sağ ol canım..
meraba. fıyatlar nasıl kaça yaptırdınız[/QF
Slm fiyatlar doktor ve hastane seçimine göre değişiyor, ben olmadan önce bir kaç yerle telefonda görüştüm verilen fiyat biri hariç 6 milyardı burdaki arkadaş lar kaça yaptırdı bilmiyorum ama ben aylin karanlığa nişantaşı hospital da 6 milyara yaptırdım herşey dahil fiyat
Canım bilmez miyim hiç, temmuzda ameliyatın var ama tarih vermiyorsun bize süpriz yapıcaksın:) Sürecinin sorunsuz geçmesini istediğim insanların başında geliyorsun. Bu aralar yazlıktayım ve girsemde cep telefonundan giriyorum. Okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazamıyorum. Beğendiysen çok memnun oldum. Umarım sen de tam istediğin gibi göğüslere kavuşursun çok yürekten diliyorum yaprakçım..
sağol canım. yazdıkların bana iyi geldi. umarım ben de çok mutlu olurum.senelerdir böyle bir mucizenin hayaliyle yaşamıştım.. yaşamışım ki, sanki hep göğsüm varmış gibi doldurmuşum göğüslerimi. oysa akşam içimdekileri çıkarınca herşeyi dümdüzüm...
aynen arkadaşım, dolgulu sütyenlerle bir görüntü yapmaya çalışıyordum ama ne yazık ki geçiciydi.. hele de yazın bikini ızdırabını ancak bizler gibi yaşayanlar bilir..ben de bir an önce bikini almak giymek denemek istiyorummm..inşallah sen de bir an önce sağlıkla atlatırsın ameliyatını, isteyen bekleyen hayal kuran herkes kavuşur inşallah bu hayaline..
katılıyorum kesinlikle.en sevdiğim yaz mevsimi kabusum ne yazıkkisahile bile gitmek istemiyorum..tüm güzel dileklerine amin diyorum arkadaşım inşallah darısı bizlerin başına
tatlım naptın Nurettin Uzer'e ameliyat olacam demiştin noldu anlat bakalım neler yaptın.Evet iste 300 cc olsun eğer dolgun dolu dolu seviyorsan.
nurettin bey hastane degiştirdi, şimdi halkalıda bi hastaneye geçti ve haliyle ameliyatlar aksadı bugün konuştum 25 temmuza verdi tarihi ama ramazanda nasıl olacak ben eşimin sülaleye söylemedim ve her gün birinde yemek veriliyor karışacak ortalık başka drlara da bakınaagım anadolu yakasında
Bak cnm iyice araştır iyiki bende iptal etmişim Nurettin Uzer'i ben başka hastanelerede baktım ordanda gün aldım ama içime sinmediği için özelde oldum.
senin ne zaman canım?
kızlar merhaba bilmeden bana o kadar çok destek oldunuzki.şimdi yardımınıza ihtiyacım var. 1 hafta sonra boğaziçi tıp merkezinde göğüs büyütme ameliyatı olacağım. kas altı olacak. bunu o kadar cok ıstedım o kadar çabaladımki anlatamam. bu ameliyattan sonra sadece ıkı gun yanımda kalacak bırı var ondan snra yalnız olacagım ameliyattan ne kadar sonra kendı basına ıslerınızı yapablır duruma gelıyorusunuz? bir hafta sonra sonrada ailemin yanına sehır dısına gıtmem gerekıyor uzun surelıgıne sizce bu mumkun mu ? cevaplarsanız çok mutlu olucam:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?