Merhaba Burcu,
Çok teşekkürler,albümüne baktım da biraz önce inanamadım,o kadar güzel ve doğal duruyorlar ki,damla silikonda dekolte güzel durmaz diye düşünüyordum ama fotoları görünce yanıldığımı anladım. Maşallah diyelim de nazar değmesin.
Aslında dediğin gibi de ameliyatı erken olmak gerekiyor ama şu an bile buna cesaret edebilmek benim için çok önemli bir aşama,ameliyat için şimdiden para biriktirmeye başladım,çalıştığım için izin alabileceğim zamanları da gözönünde bulundurduğumda en erken seneye Nisan gibi olabilirim diye düşünüyordum ama senin göğüslerini görünce şu an kredi çekip yaptırasım geldi inan
Bir de ailemin bu durumdan haberi bile yok,ameliyat olacaksam da sadece çok yakın bi arkadaşım ve sevgilim bilecek. Ameliyat masasında başıma bir şey gelmesinden de biraz çekiniyorum,aileme ne düşünür o zaman diye kuruntu yapıyorum.Gerçi erkek arkadaşıma kalsa,ne gerek var,böyle de çok güzelmişim,boşuna ameliyat masasına yatmaya gerek yokmuş. O da bir yandan cesaretimi kırmaya çalışıyor ama kararlıyım benim bunu yaptırmam lazım.
Araştırmalara çok yeni başladım,şimdi forumu,interneti iyice bi araştırıp yöntemleri vs. öğrenip kafamda netleştireceğim.
Bu aşamada da eminim senin gibi deneyimli birinden de yardıma çok ihtiyacım olacak.
Şimdiden çok teşekkür ederim Burcu ve nazar boncuğunu konduralım di mi:)