• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ben seni arkadaş olarak ekledim..Gel benim fotolarıma bak :9: Saltam arkadaşımıza arkadaşlık teklifi gönderdinizmi? Gönderirseniz kabul edecektir,oda gayet yardımsever bir arkadaşımız çünkü,resimleri sizden esirgemeyecektir :34: Demek karın germe ameliyatı oldunuz,geçmiş olsun.Nasıl memnunmusunuz,izlerinizin durumu nasıl? Bende karın bölgeöden ufak bir lipo oldum,yag alındı.Tabi karın germe kadar bir sonuç vermez ama..Daha fazla alınsaydı bu seferde karındaki deri sarkardı,kötü bir görüntü olurdu..Neyse artık halimden memnunum.Sporla,diyetle gayet iyi bir görüntüye geliyor şükür :31: İnşallah meme büyütme ameliyatıda olursunuz biran önce..Meme başka birşey,başka hiçbir ameliyat bir kadını bu kadar mutlu edemez diye düşünüyorumm.. :16:

senin fotolara zaten söyliycek lafım yok harika ötesi aaacccccccaaaaaaaayiip imrendim .merek ettiğim bir şey var sürekli o protezlerin varlığını hissediyor musun

çok teşekkür ederim. allah razı olsun ben ankarada nebil bozdoğana oldum .ben hamileyken 1. 30 2. 25 3.18 kilo aldım ve 4.kilo 200 gr dan küçük çocuğum olmadı enson doğumumu yaptığımda 85 kiloydum oğlum 5 yaşında ve ben58 kilo ile karın germe oldum. ameliyatımda 3.5 kilo deri alındı. su an55 kiloyum. düm düz bir karına sahibim. çok mutluyum izlerim 2 3yıl sonra silikleşir herhalde 4 saat ameliyatta kaldım kolay bir ameliyat değil ama sonuç harika yeni bir göbek deliğim var mankenlerin olurya minik işte öyle .su anda formumu korumak için devam ediyorum ben 3 yıldır düzenli plates yapıyorum haftanın 5 günü bu ameliyat hayatımı geğiştirdi şimdi sıra göğüslerde

var ya BRAVO demekten bişey kalmıyor...böyle kadınlarla gurur duyuyorum her zaman .....afferin!!!!!!tebrik ederim!!! mühtiş mutluyum adına....doğum yapan kadınların çoğu çok tembel oluyor ve kilo almaktan bıkmıyorlar....ama sana BRAVO!!!!

var ya BRAVO demekten bişey kalmıyor...böyle kadınlarla gurur duyuyorum her zaman .....afferin!!!!!!tebrik ederim!!! mühtiş mutluyum adına....doğum yapan kadınların çoğu çok tembel oluyor ve kilo almaktan bıkmıyorlar....ama sana BRAVO!!!!

çok teşekkür ederim.öyle bir bagımlılık yaptıkı plates yapmadığımda çooook huzursuz ve sinirli oluyorum... bu arada ben spor salonuna falan gitmiyorum.. evde ebru şallı ile yapıyorum duyrulur

Canım bu potluk durumun düzeltilmesi hiçte zor bir işlem degil.Benim bir arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu.Onunda dikiş yerlerinin bazı yerlerinde potluk durumu olmuştu.İLk önce silikon bantlar var,dikiş yerlerini iyileştiren izlerin daha silik şekilde olmasına yarayan bantlar bunlar.Onlardan kullandı.Kısmen durumu biraz düzeltti ama tamamen gitmedi tabi.Daha sonra ufak bir müdahaleyle düzeltildi.Dedigim gibi lokal bir işlem.İgneyle o bölge uyuşturuluyor ve düzeltiliyor.Korkmana gerek yok.Korkupta gereken işlemi yaptırmazsan hayatın boyunca bu görüntü seni rahatsız edecek ve pişman olacaksın..Ben senin yerinde olsam gerekeni en başta yaptırırdım :34: Doktorunla mutlaka konuş tabi,çok rahatsız oldugunu,düzeltilmesini istedigini,bu şikayetle hep karşısına çıkacagını üzerine basa basa belirt..Belirtki başından atmasın,senin ne kadar rahatsız oldugunu anlasın,ilgilensin :34:

Uyuşukluk dikiş yerlerine yakın bir yerde o zaman..Bornozun degince rahatsızlık duyuyorsan hissediyorsun demektir,ama uyuşuk bir biçimde..Bu şekilde olması gayet norman.Zamanla his gelecektir.Hissizlik başka,uyuşukluk başka bir durumdur canım :34: Telaş yapma,bu durum düzelecek bence..Ama dedigim gibi zamana ihtiyacın var.Bu süre 6 ayı 1 seneyi bulabilir :31:

Canım açıklamaların için çok teşekkür ediyorum kendimi daha iyi hissetmemei sağladın ve haklısın tamam üzerine basa basa bu işi çözeceğim çünkü çok çirkin bir görüntü ve beni çok rahatsız ediyor ve yine söylediğin gibi pişmanlık duymaktansa korkmadan üzerine düşeyim ki doktorda ilgilensin

Uyuşukluk la daha doğrusu hissizlik ile ilgili açıklamalarında içim rahatlattı inşşallah hepimiz çok mutlu oluruz

senin fotolara zaten söyliycek lafım yok harika ötesi aaacccccccaaaaaaaayiip imrendim .merek ettiğim bir şey var sürekli o protezlerin varlığını hissediyor musun

Teşekkür ederim canım :34: İnşallah seninde böyle imrenecek kadar güzel gögüslerin olur.. Protezlerimi asla ama asla hissetmiyorum tatlım :16:

slm, göğüs ucundan oldum ve 300 cc...250 cc çok küçük kalır gibi geliyor ....resimlerime bak..benimkiler çok büyük değiller. bu forumda taktırıp ta sonra keşke büyük taktırsaydım diyenler çok...bence bir daha düşün....

Ya bende çok taktirmak istiyorum da baskı var ya 2 senelik evlinin nerdeyse hiç göğsüm yok kocama söylüyorum yok diyor utanıyorum ya kendimi kadın gibi hissetmiyorum dekolte aslaaaaaa giymem rezil oluyorum herkesten ireniyorum bana baskı yapacakları icin ben kapalı bı kızım aman ne bilim kendimi cok kötü hissediyorum yaptırmak istiyorum kocam herkesi görüyor is yerindeki kadınlar açık hepsini herseyi meydanda ese geliyo ben hiç kadın gibi hissetmiyorum bu yüzden lütfen bana yardımcı olun ya bir fikir verin:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Ya bende çok taktirmak istiyorum da baskı var ya 2 senelik evlinin nerdeyse hiç göğsüm yok kocama söylüyorum yok diyor utanıyorum ya kendimi kadın gibi hissetmiyorum dekolte aslaaaaaa giymem rezil oluyorum herkesten ireniyorum bana baskı yapacakları icin ben kapalı bı kızım aman ne bilim kendimi cok kötü hissediyorum yaptırmak istiyorum kocam herkesi görüyor is yerindeki kadınlar açık hepsini herseyi meydanda ese geliyo ben hiç kadın gibi hissetmiyorum bu yüzden lütfen bana yardımcı olun ya bir fikir verin:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

ah ahh bu baskılar :20:
aile baskısı-çevre baskısı-abi baskısı-koca baskısı
nedir bu kadınların çektiği :kkk:
sen mutlu olmayı bu baskılar yüüzünden erteliyorsun sonra ne oluyor bitiyormu???
ne olur sadece kendini düşün,mutlaka bir yolunu bulursun benimde eşim karşıydı ama şimdi alıştı bile
neyse inşallah sende bizim gibi çok mutlu olursun

kapalı bir kızım derken tesettürlü müsün sen de?? eğer öyleyse ben de tesettürlüyüm ve de meme büyütme ameliyatı oldum canım, iyi ki de yaptırmışım..önemli olan senin mutluluğun dekolteli halini başkalarının görmesi değil göğüslerine kendin baktığında dolu dolu görmek dümdüz görmemek önemli olan..eşini ikna edip ol canım benm

sen mutlu olmayı bu baskılar yüüzünden erteliyorsun sonra ne oluyor bitiyormu???
ne olur sadece kendini düşün,mutlaka bir yolunu bulursun benimde eşim karşıydı ama şimdi alıştı bile

Ellerine ruhuna sağlık bir çok kadının yaşadıklarını yazmışsın:34: hayat hızla akıyor mutluluğu ertelemeye gelmez...

:42::46::46::46::46::46::46:

hep öyle oluyor zaten. kadın ister koca kıskançlıktan hayır der....bundan dolayı işte ben haber vermeden yaptırdım.....inşallah ikna eder yaptırırsın...

hep öyle oluyor zaten. kadın ister koca kıskançlıktan hayır der....bundan dolayı işte ben haber vermeden yaptırdım.....inşallah ikna eder yaptırırsın...

Aynen ben her işi hallettikten sonra günümüde aldıktan sonra söyledim söylediğimede pişman oldum ameliyat günü gelene kadarda zaten kafamı yeterince karıştırdı benden fazla stres yaptı bende tık yok korku felan ameliyat olan benim panik olan o yok çok büyük olmasın abartı olmasın sinir etti beni.Başkaları ne der ne yapar dersen ohoooo ömrün geçer o zaman bence ertelememek lazım.

Merhaba arkadaşlar, epeydir foruma giremiyordum yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum öncelikle. 4. ayımı dolduralı bir hafta oldu. Ben de yeni bir kaç fotomla iz fotomu ekledim. Herkes mutlu olsun inşallah..

Merhaba arkadaşlar, epeydir foruma giremiyordum yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum öncelikle. 4. ayımı dolduralı bir hafta oldu. Ben de yeni bir kaç fotomla iz fotomu ekledim. Herkes mutlu olsun inşallah..

canım gayet güzel görünüyorlar:nazar::nazar::nazar:

Ya eşim çok kıskanç bide kendiside bu isin icinde bir sorun
Yaşanır diye cocuk emzirmede Allah korusun kanser riski aman ne
Bilim işte istemeyene hersey bahane oluyor

göğüslerin epey oturmuş yerine çok doğal görünüme kavuşmuşlar 4. aya rağmen (sanki çok biliyorum da, tamamen ameliyatlıları takip etmekten canım) :nazar::nazar: ben de zaman geçiriyorum :6: :68::121::126: neden mi? foruma daha sık girsen bilirdin.

Back