Estetik ameliyatları böyle birşey işte .. Bir ker başladınmı gerisi geliyorarzum77 11.000 e yakın mesaj boşuna değilmiş Hem meme hem karın hem burun nasıl cesaret ettiniz? En büyük eksiğim cesaret. Sayenizde tecrübeleri okudukça insan yalnız olmadığını anlıyor iyi ki varsınız
konuyu kirletmeyeyim katkı yapayım ben de :) ameliyat öncesi form çayı vs içmeyin
beni izler misin? albümünüzü merak ediyorum. uzun zamandır izlemekteyim sizi.Estetik ameliyatları böyle birşey işte .. Bir ker başladınmı gerisi geliyorHele sonuç istediğiniz gibi olursa,beklentinin üzerinde memnuniyet yaşayıp sorunsuz süreçler yaşayınca cesaret kat ve kat artıyor
Ameliyat öncesi kan sulandırıcı ilaçlar,bitki çayları yasakAmeliyat sonrasıda belirli süre kullanılmaması lazım tabi..
Beni de izler misiniizEstetik ameliyatları böyle birşey işte .. Bir ker başladınmı gerisi geliyorHele sonuç istediğiniz gibi olursa,beklentinin üzerinde memnuniyet yaşayıp sorunsuz süreçler yaşayınca cesaret kat ve kat artıyor
Ameliyat öncesi kan sulandırıcı ilaçlar,bitki çayları yasakAmeliyat sonrasıda belirli süre kullanılmaması lazım tabi..
Canım,konu başı ilk yorumda yazıyor! Bir hafta öncesi bırakmak yeterli. Ama daha önce içilmezse daha iyi olur tabi.ne kadar zaman öncesinden alkol içmeyi bırakmak gerekiyor?
arzummmmm :) ben cuma ameliyat oluyorum. yazdıklarını okuyarak biraz rahatladım. ama narkozzdan korkuyorumCanım,konu başı ilk yorumda yazıyor! Bir hafta öncesi bırakmak yeterli. Ama daha önce içilmezse daha iyi olur tabi.
Kız narkozdan korkulurmu hiçarzummmmm :) ben cuma ameliyat oluyorum. yazdıklarını okuyarak biraz rahatladım. ama narkozzdan korkuyorum((
Yok canım,çok az içiyorsun zaten o kadardan birey olmaz. Ameliyattan önce anestezi doktoru siğara,alkol,uyuşturucu kullanıyormusun falan diye soruyor . Ne kadar sıklıkta falan.. Bilgilendirirsin,ona göre narkoz dozu ayarlıyorlar çünküarzum77 canımm ben günde 2 dal sigara içiyorum bunu arada içerim mesela dün ve bugün birer dal içtim. Ctesi sabah ameliyatım. Sence çok bi etkisi olur mu? :/
Yok canım,çok az içiyorsun zaten o kadardan birey olmaz. Ameliyattan önce anestezi doktoru siğara,alkol,uyuşturucu kullanıyormusun falan diye soruyor . Ne kadar sıklıkta falan.. Bilgilendirirsin,ona göre narkoz dozu ayarlıyorlar çünküAmeliyattan birkaç gün önce içme bence,zaten çok içici değilsin .Amelşyattan sonra Boğaz'da gıcıklık yapmasın canım.
Dozu arttırıyorlarmış evet,ama sen çok masumsun korkma :) çok güzel uyuyup uyan inşallah canımcığımAynen o zaman yarın hiç içmiyim bugün de 1 dal içtim zaten sadece. İçene daha fazla mı narkoz veriyorlar ki?
Teşekkür ederim bu arada
Dozu arttırıyorlarmış evet,ama sen çok masumsun korkma :) çok güzel uyuyup uyan inşallah canımcığım
Bir taneden birşey olmaz içbugun 19. Gunum sigara içmeye başlamam doğru olurmuki19 gün boyunca hiç kullanmadım 1 tanecik içsem
ay bişey olmaz ben hep içiyorum 19 gün dayanmışsın bırak gitsinbugun 19. Gunum sigara içmeye başlamam doğru olurmuki19 gün boyunca hiç kullanmadım 1 tanecik içsem
Bir taneden birşey olmaz iç
Bende diş beyazlatma yaptırdım,doktor 15 gün en az siğara Çay kahve yasak dediÖlüyorum krize gireceğim valla