- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi dishekimim
-
Geçmiş olsun canım ben inanıyorum kırılır o taş :)kızlarr bugun üroloğa gittim karar verıldı salı günü ses dalgasıyla kıracaklar kırılmazsa aynı gun alttan alacaklarmış taşımı:) olaya bakın ya bu salı meme amelıyatı gunumdu kısmet taş amelıyatı oldu..sagolsun bugun de doktorum aradı benı kendısı cok ıyı cok şeker resmen bana destek verıyor iyi olacağımı soyluyor meme amelıyatını düşünme taş daha onemlı uzulme fılan gun sarkıyor okdar dedı bana ses dalgasıyla ılgılı hatta bılgı verdı kesın kırılır dedı dıgrene gerek kalmaz ben oyle duşunuorum dedı hasan fındık harıka bır ınsan iyi ki kararımı onda kılmışım.. şimdi salı gunu taşım kırılsın bır sonrakı haftaya meme amelıyatı olurum ama ses dalgasıyla kırılmazsa narkoz verıceklerı için hasan beyde 2 hafta beklemen gerekır dedı .. inş ses dalgasıyla bu iş olur dua lütfen :)
ayy evet ya cok mutluyum bugun resmen..Geçmiş olsun canım ben inanıyorum kırılır o taş :)
Sadece bir hafta gecikmeli olacak meme ameliyatın
Canım inşallah olur sende rahatlarsın artık:)kızlarr bugun üroloğa gittim karar verıldı salı günü ses dalgasıyla kıracaklar kırılmazsa aynı gun alttan alacaklarmış taşımı:) olaya bakın ya bu salı meme amelıyatı gunumdu kısmet taş amelıyatı oldu..sagolsun bugun de doktorum aradı benı kendısı cok ıyı cok şeker resmen bana destek verıyor iyi olacağımı soyluyor meme amelıyatını düşünme taş daha onemlı uzulme fılan gun sarkıyor okdar dedı bana ses dalgasıyla ılgılı hatta bılgı verdı kesın kırılır dedı dıgrene gerek kalmaz ben oyle duşunuorum dedı hasan fındık harıka bır ınsan iyi ki kararımı onda kılmışım.. şimdi salı gunu taşım kırılsın bır sonrakı haftaya meme amelıyatı olurum ama ses dalgasıyla kırılmazsa narkoz verıceklerı için hasan beyde 2 hafta beklemen gerekır dedı .. inş ses dalgasıyla bu iş olur dua lütfen :)
İnşallah kırılır taşlar canımkızlarr bugun üroloğa gittim karar verıldı salı günü ses dalgasıyla kıracaklar kırılmazsa aynı gun alttan alacaklarmış taşımı:) olaya bakın ya bu salı meme amelıyatı gunumdu kısmet taş amelıyatı oldu..sagolsun bugun de doktorum aradı benı kendısı cok ıyı cok şeker resmen bana destek verıyor iyi olacağımı soyluyor meme amelıyatını düşünme taş daha onemlı uzulme fılan gun sarkıyor okdar dedı bana ses dalgasıyla ılgılı hatta bılgı verdı kesın kırılır dedı dıgrene gerek kalmaz ben oyle duşunuorum dedı hasan fındık harıka bır ınsan iyi ki kararımı onda kılmışım.. şimdi salı gunu taşım kırılsın bır sonrakı haftaya meme amelıyatı olurum ama ses dalgasıyla kırılmazsa narkoz verıceklerı için hasan beyde 2 hafta beklemen gerekır dedı .. inş ses dalgasıyla bu iş olur dua lütfen :)
bugun cok pozıtıfım olacak bitecek sonra gelsın meme ye sıra :)Canım inşallah olur sende rahatlarsın artık:)
Sıkma sen canını bu kadar düşünme bu işi dicemde düşünmemek mümkün değil bende biliyorum
sanırım bana yazdım canım ben bu salı meme büyütme amelıyatı olacaktım kısmet olmadı cukı 10 gun once bır ağrıyla acillik oldum böbregımde taş cıktı 10 gundur onla uğraşıyorum bu salı taşı kıracaklar allahın izniyle sonra tekrar meme amelıyatım ıcın randevu alacağım :)Tam olarak neyin vardı kuzum anlamadım da ben
tşkkür ederim arzum evet forum açmayı baştan beri düşünüyordum amelıyata yakın açacaktım malum durumlar amelıyata bı kaç gun kala açacağım boynumun borcu oldu herkese yardım etmek ısterım cunkı burdan cok şey ogrendım.İnşallah kırılır taşlar canımOndan sonrada taş gibi gögüslere kavuşmak için ameliyat olursun
Canım,bence kendine ait bir konu aç ve başından geçen serüvenleri orada paylaş artık .. Sürecini en başından takip edebiliriz,sende bulabilirsin..Ayrıca aradan yıllar geçtigi zaman hang, sayfaya ne yazmıştım diye aramaz,en başından okur yaad edersin bu günleriSevinçlerini,mutulugunu,haberlerini oradan daha iyi takip edebiliriz
saol tatlım .. cok sabırsızım derdimden cok memeyı düşünüyorum olsa bıtse yaptırayım dıye :)ama kısmet 9 eylülde meme olacaktı şimdi taş kırdırma ..İnşallah geçmiş olur derdin canım
Canım seni izlemeye aldım,fotoğraflarıma bakabilirsincok merAK ediyoum yeni halini? bende yaptırmak istiyorum bakalım burun estetiginden 4 sene gecdi simdi meme arastırıyorum..cok gecmıs olsun cnm
Canımmm inşallah narkoza falan gerek kalmadan kurtulacaksın bu taştan :) KK ailesi olarak dualarımız seninle,haftaya da yeni heyecanlarla senin göğüs ameliyatını konuşuyor olacağız :)kızlarr bugun üroloğa gittim karar verıldı salı günü ses dalgasıyla kıracaklar kırılmazsa aynı gun alttan alacaklarmış taşımı:) olaya bakın ya bu salı meme amelıyatı gunumdu kısmet taş amelıyatı oldu..sagolsun bugun de doktorum aradı benı kendısı cok ıyı cok şeker resmen bana destek verıyor iyi olacağımı soyluyor meme amelıyatını düşünme taş daha onemlı uzulme fılan gun sarkıyor okdar dedı bana ses dalgasıyla ılgılı hatta bılgı verdı kesın kırılır dedı dıgrene gerek kalmaz ben oyle duşunuorum dedı hasan fındık harıka bır ınsan iyi ki kararımı onda kılmışım.. şimdi salı gunu taşım kırılsın bır sonrakı haftaya meme amelıyatı olurum ama ses dalgasıyla kırılmazsa narkoz verıceklerı için hasan beyde 2 hafta beklemen gerekır dedı .. inş ses dalgasıyla bu iş olur dua lütfen :)
tşk ederim canım inşallah..İnşallah geçmiş olur derdin canım
görsen hesap yapıyorum salı olurum bı kaç güne toparlnırım bı dahakı hafta da meme amelıyatımı alırım hazır ısınmışken ağrılara ara vermım hahhaha:) 17 si hesaplarıma göre çıkıyor ama artık hesaba değıl nasıpe bakıyorumCanımmm inşallah narkoza falan gerek kalmadan kurtulacaksın bu taştan :) KK ailesi olarak dualarımız seninle,haftaya da yeni heyecanlarla senin göğüs ameliyatını konuşuyor olacağız :)
forum acıcam zaten tarıhı alır almazgörsen hesap yapıyorum salı olurum bı kaç güne toparlnırım bı dahakı hafta da meme amelıyatımı alırım hazır ısınmışken ağrılara ara vermım hahhaha:) 17 si hesaplarıma göre çıkıyor ama artık hesaba değıl nasıpe bakıyorum
canımsın cok tsk ederim balımCanım seni izlemeye aldım,fotoğraflarıma bakabilirsin
Rica ederim,yorumlarını merakla bekliyorumcanımsın cok tsk ederim balım
güzel olmuslar kız nazar degmesin masallah subhanallah. direnmi dıoarar ona yanı meme yanında hortum oluyorya cıkarırken acıdımı?Rica ederim,yorumlarını merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?