Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Geçmiş olsun canım ben inanıyorum kırılır o taş :)
Sadece bir hafta gecikmeli olacak meme ameliyatın

Canım inşallah olur sende rahatlarsın artık:)
Sıkma sen canını bu kadar düşünme bu işi dicemde düşünmemek mümkün değil bende biliyorum

İnşallah kırılır taşlar canım Ondan sonrada taş gibi gögüslere kavuşmak için ameliyat olursun
Canım,bence kendine ait bir konu aç ve başından geçen serüvenleri orada paylaş artık .. Sürecini en başından takip edebiliriz,sende bulabilirsin..Ayrıca aradan yıllar geçtigi zaman hang, sayfaya ne yazmıştım diye aramaz,en başından okur yaad edersin bu günleri Sevinçlerini,mutulugunu,haberlerini oradan daha iyi takip edebiliriz

Tam olarak neyin vardı kuzum anlamadım da ben
sanırım bana yazdım canım ben bu salı meme büyütme amelıyatı olacaktım kısmet olmadı cukı 10 gun once bır ağrıyla acillik oldum böbregımde taş cıktı 10 gundur onla uğraşıyorum bu salı taşı kıracaklar allahın izniyle sonra tekrar meme amelıyatım ıcın randevu alacağım :)

tşkkür ederim arzum evet forum açmayı baştan beri düşünüyordum amelıyata yakın açacaktım malum durumlar amelıyata bı kaç gun kala açacağım boynumun borcu oldu herkese yardım etmek ısterım cunkı burdan cok şey ogrendım.

Canımmm inşallah narkoza falan gerek kalmadan kurtulacaksın bu taştan :) KK ailesi olarak dualarımız seninle,haftaya da yeni heyecanlarla senin göğüs ameliyatını konuşuyor olacağız :)

Canımmm inşallah narkoza falan gerek kalmadan kurtulacaksın bu taştan :) KK ailesi olarak dualarımız seninle,haftaya da yeni heyecanlarla senin göğüs ameliyatını konuşuyor olacağız :)
görsen hesap yapıyorum salı olurum bı kaç güne toparlnırım bı dahakı hafta da meme amelıyatımı alırım hazır ısınmışken ağrılara ara vermım hahhaha:) 17 si hesaplarıma göre çıkıyor ama artık hesaba değıl nasıpe bakıyorum

forum acıcam zaten tarıhı alır almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…