- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
- Konu Sahibi dishekimim
dişhekimim nasıl oldun cnm hayat nasıl bakim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen dogum kontrol hapı mı kullanıyosunHay Allah ben antideprasan kullanıyorum sorun olmaz dediler asistan da doğum kontrol halının sorun olmayacağını söyledi ama Tikkabilla nın doktoru bıraktırmış kafam karıştı
yok şekerım herkes habire bişey dıyor neyin kime ne büyüttüğünü anlamdım ben :)ona bakarsan doğum kontrol hapları kıllanmada yapıyor derler ben gormuyorum valla sakallı ..:)tek ve gercek çare silikon bence.sen dogum kontrol hapı mı kullanıyosun
ben bekarım daha
da zaten
dogum kontrol haplarının meme büyüttüğünü duymuştum senin büyütmedi mi hiç
Canım adet düzenlemek için kullanıyorum öyle bi etkisini görmedim benim o kadar küçük ki yok gibi adet zamanları bile dolgunlaşmazsen dogum kontrol hapı mı kullanıyosun
ben bekarım daha
da zaten
dogum kontrol haplarının meme büyüttüğünü duymuştum senin büyütmedi mi hiç
Canım dün gezmeye çıktım,en uzun gezmemi yaptım :) Ama yorgunluğa gelemiyorum daha..Sırtım çok acıyor çabuk yoruluyorum.Bir de tam dik duramıyorum,yani dik duruyorum evet ama bir şey var tarif edemediğim böyle bir tık daha dik durabileceğini biliyorsun ama duramıyorsun.O da zamanla düzelir diyorlar,1 ayı devirmem gerekiyormuş onun için de..Sen nasılsın taş hatun :)dişhekimim nasıl oldun cnm hayat nasıl bakim :)
ohh sefan olsun iyiye gidyiyorsun zamanla dik durursun baya oldu 10 güne herşey tamam olur:) benım yaş ne durumda bılmıyorum yarın doktora gorunecegım bakalım ne dıycek amelıyat derse amelıyat sonrası meme ameliyatıma gün alırım ama yok derse şimdilik kalsın bı kaç ay yaşa fılan meme amelıyatım ıcın haftaya olmak randevu alırım :)Canım dün gezmeye çıktım,en uzun gezmemi yaptım :) Ama yorgunluğa gelemiyorum daha..Sırtım çok acıyor çabuk yoruluyorum.Bir de tam dik duramıyorum,yani dik duruyorum evet ama bir şey var tarif edemediğim böyle bir tık daha dik durabileceğini biliyorsun ama duramıyorsun.O da zamanla düzelir diyorlar,1 ayı devirmem gerekiyormuş onun için de..Sen nasılsın taş hatun :)
Aaa evet doktor kontrolün yarındı değil mi,inşallah düşmüştür sana da bize de sürpriz olur vallahi :) Okullar açılsa da sen ne zaman ameliyat olursan ol her gün yanında olacağım canım benim söz veriyorum sana :)ohh sefan olsun iyiye gidyiyorsun zamanla dik durursun baya oldu 10 güne herşey tamam olur:) benım yaş ne durumda bılmıyorum yarın doktora gorunecegım bakalım ne dıycek amelıyat derse amelıyat sonrası meme ameliyatıma gün alırım ama yok derse şimdilik kalsın bı kaç ay yaşa fılan meme amelıyatım ıcın haftaya olmak randevu alırım :)
haklısınyok şekerım herkes habire bişey dıyor neyin kime ne büyüttüğünü anlamdım ben :)ona bakarsan doğum kontrol hapları kıllanmada yapıyor derler ben gormuyorum valla sakallı ..:)tek ve gercek çare silikon bence.
anladım canımCanım adet düzenlemek için kullanıyorum öyle bi etkisini görmedim benim o kadar küçük ki yok gibi adet zamanları bile dolgunlaşmaz
Bugün oldum canım öğleden önce haya hastanedeyim bi gece kalmak istedimanladım canım
bende de bi süre
adet düzensizliği vardı
3 ay adet görmediğimi bilirim
ama son bir sene maşallah çok düzenlii
senin
ne zaman ameliyat
Canım ben yuvarlak istiyordum zaten.Doktorum da yuvarlağın daha iyi olacağını söyledi.Göğüslerim küçük olduğu için üst tarafları çok boş,damla model güzel durmayacaktır.Hem yuvarlak da zamanla hafif damla gibi duruyor.Bence damla model yaptırıp toparlayıcı sütyenler kullanılacağına yuvarlak model yaptırılıp daha rahat edilebilir.Nasılsa zamanla yerçekimine onlar da yenik düşecekler,ne kadar geç olursa o kadar iyi değil mi
ruya gibiBugün oldum canım öğleden önce haya hastanedeyim bi gece kalmak istedim
beni izler misin bende görmek istiyorumKIZLAR 12.GÜN FOTOĞRAFLARIMI DÜN YÜKLEYECEKTİM FIRSATIM OLMADI,DÜN FOTOĞRAFLARI ÇEKTİM BUGÜN YÜKLÜYORUM.YORUMLARINIZI MERAKLA BEKLİYORUM..
Tabi canm yorumlarını bekliyorm merakla..beni izler misin bende görmek istiyorum
Sağ ol canım hiç ağrım yok hiç mide bulantısı baş dönmesi olmadı ama ben hiç yatmadım yemekten sonra. Hep yürüyorum hareket ediyorum hatta tuvaletimi bile kendim yaptım külot indirip kaldırmak ilk başta zordu şimdi rahatım Hasan Beyin eli hafifmiş sanırım ya da benim bünyemden kaynaklı bi sorun yaşamadım ben.ruya gibi
acaba bende o günleri görebilcem mi
geçmiş olsun
agrın var mı
migde bulantısı
maşallahSağ ol canım hiç ağrım yok hiç mide bulantısı baş dönmesi olmadı ama ben hiç yatmadım yemekten sonra. Hep yürüyorum hareket ediyorum hatta tuvaletimi bile kendim yaptım külot indirip kaldırmak ilk başta zordu şimdi rahatım Hasan Beyin eli hafifmiş sanırım ya da benim bünyemden kaynaklı bi sorun yaşamadım ben.
Sağ ol canım hiç ağrım yok hiç mide bulantısı baş dönmesi olmadı ama ben hiç yatmadım yemekten sonra. Hep yürüyorum hareket ediyorum hatta tuvaletimi bile kendim yaptım külot indirip kaldırmak ilk başta zordu şimdi rahatım Hasan Beyin eli hafifmiş sanırım ya da benim bünyemden kaynaklı bi sorun yaşamadım ben.