- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
- Konu Sahibi dishekimim
kızlar amelıyat sonrası tuvalete gitme durumunuz nasıl oldu hani tek başına kalkma olmuyor ya bı kaç gün kollar kalkmıyor fılan ..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğim sütyeni giyebilirmişim canım. Yani sütyen alışverişi başlasınnCanım alıştım alışmasına ama işte şu göğüs ucu,sütyen falan illa bir sıkıntı çıkıyor tam huzura eremedik bir türlü.Ameliyat sütyeninden sonra ne kullanacaksın peki?
nasıl olayım daha iyiyim ama iğne ılacla taşımda düşmedi cumayı iple cekıyorum bı cozum artık olsun sınırlerım bozuluyor ona gore şu meme amelıyatımı olayım artık..Sen nasıl oldun canım,sen de bayadır yazmıyorsun?Merakta bırakma bizi..
gözün aydın :)İstediğim sütyeni giyebilirmişim canım. Yani sütyen alışverişi başlasınn
Benim ameliyatım küçültme ve dikleştirme ama yinede yazayım ben ilk gün hastanede annem yardım etti üstümü başımı toplamama sadece. Eve gelince kendim yaptm. Biraz zorlandım ama sonra alıştım zatenkızlar amelıyat sonrası tuvalete gitme durumunuz nasıl oldu hani tek başına kalkma olmuyor ya bı kaç gün kollar kalkmıyor fılan ..?
Canım ilk zamanlarda sağolsun bana annem yardımcı oluyordu.Kıyafetimi indiremiyordum kaldıramıyordum.Ama 5.gün itibariyle rahatlamaya başladım kendi işimi kendim yapar oldum.kızlar amelıyat sonrası tuvalete gitme durumunuz nasıl oldu hani tek başına kalkma olmuyor ya bı kaç gün kollar kalkmıyor fılan ..?
Ay ne güzel ya darısı başımıza.Sanırım seninki küçültme olduğu için aşamalarımız başka ilerliyor..İstediğim sütyeni giyebilirmişim canım. Yani sütyen alışverişi başlasınn
anladım cnm gercı su içmekte habıre tuvallettım bır yıllık yapmışımdır meme amelıaytına kalmaz heralde bu gıdışle :)Canım ilk zamanlarda sağolsun bana annem yardımcı oluyordu.Kıyafetimi indiremiyordum kaldıramıyordum.Ama 5.gün itibariyle rahatlamaya başladım kendi işimi kendim yapar oldum.Sen ne durumdasın?
Aynen canım:)Ay ne güzel ya darısı başımıza.Sanırım seninki küçültme olduğu için aşamalarımız başka ilerliyor..
tikkabilla cnm kola gelsin dikkat et kendine..bugun eşim bakadan parayı cekmış amelıyat ıcın paran hazır dedı bende ona ben hazır değilim şu halıme bak dedım ühü ühü üüü
Ben de diyorum bizim gececi nerelerde :) Sana çok kolay gelsin canım önümüzdeki birkaç gün bol bol dinlen bari..
Canim burada bende yazdiklarini sürekli okuyorum..bende eylülün 15 inde olucam. Beni izlemeye alirmisin?Kızlar yarın foto yüceğim yine.6.gün yüklemiştim zaten,yarın da 12.günüm oluyor.6.gün-12.gün-18.gün-24.gün-30.gün şeklinde yükleyip bir ay içerisinde süreçleri eşit periyotlarla görelim diyorum.Aksatmamaya çalışacağım.
Sen ol da biz seni seve seve dinleriz :)evet hayırlısı en kısa zamanda çözülecek bu iş inşallah ve meme ağrılarımdan başınızın etini yicem
Senin de az kalmış ameliyatına canım,heyecanlısındır çok iyi anlıyorum.Seni izlemeye aldım fotoğraflarıma bakabilirsin,bir şey kafana takılırsa sorabilirsin.Yarın yeni fotoğraflar da yükleyeceğim zaten..Canim burada bende yazdiklarini sürekli okuyorum..bende eylülün 15 inde olucam. Beni izlemeye alirmisin?
Canım nasıl tarif edeyim hani böyle çok konuşan insanlar için elimizle vıdı vıdı konuşuyor hareketi yaparız ya onu göğüste uygulamamı istedi yavaşça,yani minik minik sıkmamı istedi.Umarım tarif edebilmişimdir.Siz neler yapıyordunuz?
Canım senin kas altı diye mi acaba?Tarifine bayıldım Benim masajım daha sertti, 2 elimle 2 memedeki protezleri kavrıyordum avuçla, sonra daire şeklinde ortaya doğru 360 derece çeviriyordum 15 defa, sonra 15 defa aynı şekilde dışa doğru, bunları bayağı sert yapmam gerekiyordu. Bunu günde 3er defa yapıyordum. Hala da yapıyorum ama 3 kere değil bazen günde 1 bazen 2..
Canım senin kas altı diye mi acaba?