• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

güzel olmuslar kız nazar degmesin masallah subhanallah. direnmi dıoarar ona yanı meme yanında hortum oluyorya cıkarırken acıdımı?
Canım çok teşekkürler.Evet dren diyorlar ona.Vallahi ameliyattan sonra üstünde baya bir ağırlık hissi olduğundan onu pek fazla hissetmiyorsun,korktuğum gibi olmadı benim :)

Yağmur yağmasa benim bile çıkasım vardı dışarı çok sıkıldım
Memelere kavuştu bizi unuttu :D

Batıda yağmur varmış galiba burası yanıyor ya, buhar olup uçcam yakında ama çok fena hasta oldum, bu sıcakta soğuk algınlığına yakalanmışım. Ciğer, boğaz kalmadı 2 gündür öksür öksür canım çıkıyor. Bir ton ilaç verdi doktor.. :KK43:

Batıda yağmur varmış galiba burası yanıyor ya, buhar olup uçcam yakında ama çok fena hasta oldum, bu sıcakta soğuk algınlığına yakalanmışım. Ciğer, boğaz kalmadı 2 gündür öksür öksür canım çıkıyor. Bir ton ilaç verdi doktor.. :KK43:

Ah canım ya geçmiş olsun istanbul sıcak ama yağmur vardı kısa sürdü benimde gece boğazıma gıcık durdu öksüremedim bile ekmek yedim hemen.. Güneş açtı biraz dolaşmak iyi gelebilir

Back