- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
- 133
- Konu Sahibi dishekimim
-
Canım çok teşekkürler.Evet dren diyorlar ona.Vallahi ameliyattan sonra üstünde baya bir ağırlık hissi olduğundan onu pek fazla hissetmiyorsun,korktuğum gibi olmadı benim :)güzel olmuslar kız nazar degmesin masallah subhanallah. direnmi dıoarar ona yanı meme yanında hortum oluyorya cıkarırken acıdımı?
Ay canımın içi ben de seni özledim.Biraz kendime gelince azıcık gezmelere başladım da okullar açılmadan hep ondan yahu yoksa buralardayım ben :)dişhekimim özledim seni görüşemiyoruz bu aralar
cekerken acımadımı kız?Canım çok teşekkürler.Evet dren diyorlar ona.Vallahi ameliyattan sonra üstünde baya bir ağırlık hissi olduğundan onu pek fazla hissetmiyorsun,korktuğum gibi olmadı benim :)
Azıcık azıcık gerçekten pek hissetmiyorsun bile :)cekerken acımadımı kız?
insan gercekden tatile marmaris bodrum gibi gidince meme istiyor ya:) estetıklı harıka duruyor bıkınılerAzıcık azıcık gerçekten pek hissetmiyorsun bile :)
Sen neden yaptırmıyorsun?Maddi durumdan dolayı mı yoksa korkuyor musun?insan gercekden tatile marmaris bodrum gibi gidince meme istiyor ya:) estetıklı harıka duruyor bıkınıler
kız bugun daha arastırmaya koyuldum maddıde sıkıntım yok sukur. korkuyomSen neden yaptırmıyorsun?Maddi durumdan dolayı mı yoksa korkuyor musun?
Dişhekimim nerelerdesin
Yağmur yağmasa benim bile çıkasım vardı dışarı çok sıkıldımAyaklandı artık tabi yerinde durmaz
Yağmur yağmasa benim bile çıkasım vardı dışarı çok sıkıldım
Memelere kavuştu bizi unuttu
Batıda yağmur varmış galiba burası yanıyor ya, buhar olup uçcam yakında ama çok fena hasta oldum, bu sıcakta soğuk algınlığına yakalanmışım. Ciğer, boğaz kalmadı 2 gündür öksür öksür canım çıkıyor. Bir ton ilaç verdi doktor..
Ah canım ya geçmiş olsun istanbul sıcak ama yağmur vardı kısa sürdü benimde gece boğazıma gıcık durdu öksüremedim bile ekmek yedim hemen.. Güneş açtı biraz dolaşmak iyi gelebilirBatıda yağmur varmış galiba burası yanıyor ya, buhar olup uçcam yakında ama çok fena hasta oldum, bu sıcakta soğuk algınlığına yakalanmışım. Ciğer, boğaz kalmadı 2 gündür öksür öksür canım çıkıyor. Bir ton ilaç verdi doktor..
Ayaklandı artık tabi yerinde durmaz
Dişhekimim nerelerdesin
Bakıyorum birileri benim dedikodumu yapıyoooooor
Bakıyorum birileri benim dedikodumu yapıyoooooor
Bu arada ölçtüğüme göre göğsüm 90,göğüs altım 74 kızlar
Seninki de çok güzel canım benimmm, ayrıca nerelerdesin sen ya konuşamıyoruz hiç16 cm çok iyi canım, benim de 14 cm aradaki fark.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?