- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
- 133
- Konu Sahibi dishekimim
Canım sen Ayyıldızınkini kullanmıştın değil mi?En az ilk üç ay doktorun önerdiği sütyeni kullanmak en iyisi canım..Sporcu sütyenlerin çeşitleri var,araştır istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen Ayyıldızınkini kullanmıştın değil mi?En az ilk üç ay doktorun önerdiği sütyeni kullanmak en iyisi canım..Sporcu sütyenlerin çeşitleri var,araştır istersen
Cnm bana dr balensiz bi sutyen kullanabilirsin hic sorun olmaz dedi. ben cok rahatsiz ettigi icin denedim ama almadim bileArzumcum peki şöyle bir şey soracağım.Evdeyken doktorun söylediği bu Barbara model sütyeni kullansam,dışarı çıkarken balensiz desteksiz bir sütyen kullansam sorun olur mu?
hangisini deneyip almadın canım? ne kullandın bu süreçte?Cnm bana dr balensiz bi sutyen kullanabilirsin hic sorun olmaz dedi. ben cok rahatsiz ettigi icin denedim ama almadim bile
Evet..Ay yıldızın sütyenini kullanmıştım ben Gögüslerinin güzel şekil almasını istiyorsan doktorunu dinle.Ne önerirse onu uygula canım,herkesin süreci farklı unutmaCanım sen Ayyıldızınkini kullanmıştın değil mi?
Ben Ayyıldızın sporcu sütyenini de aldım.Olmadı dışarı çıkarken onu takayım basit balensiz sütyenlerdense.Seninki de şu önden kitlenen sporcu sütyeni dimi?Evet..Ay yıldızın sütyenini kullanmıştım ben Gögüslerinin güzel şekil almasını istiyorsan doktorunu dinle.Ne önerirse onu uygula canım,herkesin süreci farklı unutma
Evet canım,önden kopçalı..Zaten kutu üzerindede yazıyor ameliyat sonrası sütyen diye Her sporcu sütyeni ameliyat sonrası sütyen değildir zaten buna dikkat et ..Ben Ayyıldızın sporcu sütyenini de aldım.Olmadı dışarı çıkarken onu takayım basit balensiz sütyenlerdense.Seninki de şu önden kitlenen sporcu sütyeni dimi?
Cnm benim drum bir sure hic sutyen taktirmamaktan yana. Ama ben isyerinde belli olur mu vs deyince herhangi bir markanin balensiz sutyenini kullanabilirsin gecici olarak dedi. sadece meme ucu bandi dar bi body ve ustune o gomleklerle geciriyorum surecihangisini deneyip almadın canım? ne kullandın bu süreçte?
O zaman iyi ki almışım bu sütyeni.Dışarı çıkarken bu sütyeni kullanır bir de meme ucu aparatlarını kullanırım.Ama sende de oluyor muydu göğüsleri daha küçük gösteriyor sanki bu ayyıldızınki?Evet canım,önden kopçalı..Zaten kutu üzerindede yazıyor ameliyat sonrası sütyen diye Her sporcu sütyeni ameliyat sonrası sütyen değildir zaten buna dikkat et ..
Meme ucu bandı işe yarıyor mu baya canım?Bunlar tek kullanımlık mı hiç kullanmadım öncesindeCnm benim drum bir sure hic sutyen taktirmamaktan yana. Ama ben isyerinde belli olur mu vs deyince herhangi bir markanin balensiz sutyenini kullanabilirsin gecici olarak dedi. sadece meme ucu bandi dar bi body ve ustune o gomleklerle geciriyorum sureci
Aslında tamamen ince ve desteksiz balensiz oldugu için ne ise onu gösteriyor bence.. Sütyenle farklı duruyor tabi,sporcularla başka ..O zaman iyi ki almışım bu sütyeni.Dışarı çıkarken bu sütyeni kullanır bir de meme ucu aparatlarını kullanırım.Ama sende de oluyor muydu göğüsleri daha küçük gösteriyor sanki bu ayyıldızınki?
Bu süreç ne zaman son bulacak ne zaman istediğimiz kıyafetleri rahatlıkla giyebileceğiz biz..Aslında tamamen ince ve desteksiz balensiz oldugu için ne ise onu gösteriyor bence.. Sütyenle farklı duruyor tabi,sporcularla başka ..
Canım dikkatli ol sonuçta daha hala yeniler ama bu kadar işi yapabilecek kadar iyi olmanda güzel umarım benimde böyle olurKızlaaar ne var ne yok, 2 gündür doğru düzgün bakamadım foruma, görev yerime geldim evi berbat halde buldum her yer sinek böcek kaynıyordu yaa Süpürüp silene kadar canım çıktı yeminle, zaten bir de eşya yerleştirme derdi var. Alışveriş falan derken aman bir şey olmasın diye ağır kaldırmamaya çalışan ben ne ağır torbalar taşıdım. Hayat şartları hastalıkmış ameliyatmış dinlemiyor.
Canım dikkatli ol sonuçta daha hala yeniler ama bu kadar işi yapabilecek kadar iyi olmanda güzel umarım benimde böyle olur
Ben de diyorum bizim gececi nerelerde :) Sana çok kolay gelsin canım önümüzdeki birkaç gün bol bol dinlen bari..Kızlaaar ne var ne yok, 2 gündür doğru düzgün bakamadım foruma, görev yerime geldim evi berbat halde buldum her yer sinek böcek kaynıyordu yaa Süpürüp silene kadar canım çıktı yeminle, zaten bir de eşya yerleştirme derdi var. Alışveriş falan derken aman bir şey olmasın diye ağır kaldırmamaya çalışan ben ne ağır torbalar taşıdım. Hayat şartları hastalıkmış ameliyatmış dinlemiyor.
Canım alıştım alışmasına ama işte şu göğüs ucu,sütyen falan illa bir sıkıntı çıkıyor tam huzura eremedik bir türlü.Ameliyat sütyeninden sonra ne kullanacaksın peki?Dishekimim nasıl oldun canım alıştın mı memişlere :)
O kıyafet sorununu bende şuan yaşıyorum. Ameliyat sütyenimin askısı kapkalın ince askılı bişey giyemiyorum dışarda neyseki 1-2 haftam kaldı
Sen nasıl oldun canım,sen de bayadır yazmıyorsun?Merakta bırakma bizi..tikkabilla cnm kola gelsin dikkat et kendine..bugun eşim bakadan parayı cekmış amelıyat ıcın paran hazır dedı bende ona ben hazır değilim şu halıme bak dedım ühü ühü üüü