- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
- 133
- Konu Sahibi dishekimim
Bizim kızlar yaşlandı erkenden yatıyor bence Tikkabilla :)Aşkolsun ben gece kuşuyum, hep buralardayım canım.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kızlar yaşlandı erkenden yatıyor bence Tikkabilla :)Aşkolsun ben gece kuşuyum, hep buralardayım canım.. :)
Bizim kızlar yaşlandı erkenden yatıyor bence Tikkabilla :)
Ben buraları çok seviyorum ya hiç gidesim yok 10 yıl sonra da burada gevezelik yaparken bulabilirsiniz beni :) Bir bakmışsınız benim konu milyon sayfa olmuş KK bana maaş bağlamış hahahZaten memesini yaptıran kaçıyor genelde, diğerleri bari dursa.. :)
Hoşgeldin canımm,taşların ne alemde sen ne alemdesin?İyisindir inşallahhehehe bende geldim :)
Yerimsenibencimcimeler :
Sağol canım iyiyim teşekkür ederim.Taş kendiliğinden düşmezse ne olacakmış canım peki?3 litre su içtim tık yok bende agrı da yok iğne ilaçlar sagolsun moralımı düzeltmeye çalışıyorum sizler nasılsınız ?
Moralimi sizler yerine getiriyorsunuz canım benim sizler de olmasanız.. Göğüslerime yaptığınız yorumlar beni daha iyi etti.Ama biraz daha ağrım var,dümdüz uzandığımda kalkamıyorum ayağa ama hafif eğimli yattığımda kendim kalkabiliyorum.Dik duramıyorum ama hala.Sıkıntılar tamamen yok olsa da kurtulsak artık..mutluluktan havalara uçuyorsun dişhekimm maşşallah kuzum :)
önümüzdeki cuma bellı olacak kırarlar heralde kırsınlar kurtarsınlar benı
Hangisi daha ağrısız olacaksa o şekilde olsun canım.Taşı kırdıktan sonra ağrın olacak mıymış yoksa aksine tamamen kurtulacak mıymışsın? Belki de çok ertelenmez ameliyatın bu işler pek belli olmaz normalde hangi gündübunamı yanayım memelerı yaptırmak ertelendı onamı yanayım off off
Canım hani böyle hamlamışsın da kalkıp otururken oraların baya ağrıyormuş gibi hissediyorsun.inşallah cnm ya peki bu meme ağrısı neyın ağrısına benzıyordu ?
Burada verilen tarifleri falan uygula o zaman canım internetten de bol bol araştır denemedik şey bırakma,birinden birinin faydasını görürsün bence.Sonra da tekrar ameliyat tarihimizi alırız :)bılmıyorumıkı kuzum oyle bışey olursa hangı yöntemle olur ona bağlı durumlar sanırsam..ama bence bu iş en fazla 2 haftaya çözülür diye düşünüyorum ama kendım bu hafta düşürürsem hı sıkıntı olmaz düşünce geçer gıder ağrılar sonra ben havalara uçarım heralde hemen yenıde tarıhımı alırım..
9 eylüldü üüüüüüHangisi daha ağrısız olacaksa o şekilde olsun canım.Taşı kırdıktan sonra ağrın olacak mıymış yoksa aksine tamamen kurtulacak mıymışsın? Belki de çok ertelenmez ameliyatın bu işler pek belli olmaz normalde hangi gündü