• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

3 litre su içtim tık yok bende agrı da yok iğne ilaçlar sagolsun moralımı düzeltmeye çalışıyorum sizler nasılsınız ?

mutluluktan havalara uçuyorsun dişhekimm maşşallah kuzum :)
Moralimi sizler yerine getiriyorsunuz canım benim sizler de olmasanız.. Göğüslerime yaptığınız yorumlar beni daha iyi etti.Ama biraz daha ağrım var,dümdüz uzandığımda kalkamıyorum ayağa ama hafif eğimli yattığımda kendim kalkabiliyorum.Dik duramıyorum ama hala.Sıkıntılar tamamen yok olsa da kurtulsak artık..

önümüzdeki cuma bellı olacak kırarlar heralde kırsınlar kurtarsınlar benı :KK43:
bunamı yanayım memelerı yaptırmak ertelendı onamı yanayım off off
Hangisi daha ağrısız olacaksa o şekilde olsun canım.Taşı kırdıktan sonra ağrın olacak mıymış yoksa aksine tamamen kurtulacak mıymışsın? Belki de çok ertelenmez ameliyatın bu işler pek belli olmaz normalde hangi gündü

bılmıyorumıkı kuzum oyle bışey olursa hangı yöntemle olur ona bağlı durumlar sanırsam..ama bence bu iş en fazla 2 haftaya çözülür diye düşünüyorum ama kendım bu hafta düşürürsem hı sıkıntı olmaz düşünce geçer gıder ağrılar sonra ben havalara uçarım heralde hemen yenıde tarıhımı alırım..

bılmıyorumıkı kuzum oyle bışey olursa hangı yöntemle olur ona bağlı durumlar sanırsam..ama bence bu iş en fazla 2 haftaya çözülür diye düşünüyorum ama kendım bu hafta düşürürsem hı sıkıntı olmaz düşünce geçer gıder ağrılar sonra ben havalara uçarım heralde hemen yenıde tarıhımı alırım..
Burada verilen tarifleri falan uygula o zaman canım internetten de bol bol araştır denemedik şey bırakma,birinden birinin faydasını görürsün bence.Sonra da tekrar ameliyat tarihimizi alırız :)

Hangisi daha ağrısız olacaksa o şekilde olsun canım.Taşı kırdıktan sonra ağrın olacak mıymış yoksa aksine tamamen kurtulacak mıymışsın? Belki de çok ertelenmez ameliyatın bu işler pek belli olmaz normalde hangi gündü
9 eylüldü üüüüüü :( :(

Back