- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi dishekimim
-
Bilmiyorum canım bana vermedi,hatta öyle sıkı sıkı bandajlarım da olmadı.Sadece dikişlerin ve dren yerinin üstünde bantlarım var.Cuma günü bunu da soracağım
Canim evet benim kas ustu oldu. Toparlanma sureci de kisiden kisiye degisiyor. Sen doktorunla konus sormak istediklerini sor oncelikle sonra bizimle paylas tekrar konusalim detaylica
Canım biraz doğrulayım da fotoğraflarını çekmeye başlayacağım merak etme.Evet hala sertler ama azıcık azıcık günden güne yumuşuyor sanki.Boyutu hakkında inan bir fikrim yok ya önü düğmeli bol bir pijamayla durduğum için boyutundan hiçbir şey anlamıyorumAklına takılan her şeyi sor, hatta şimdiden not al çünkü sormayı unutunca insanı kemirip duruyor bazı şeyler.. Göğüslerin ne alemde şu an? Boyutlarından memnun musun? Taş gibidir daha, gerçi senin kas üstü belki farklıdır. Fotoğrafları bekliyoruz bak..
Çok teşekkürler canım,haberlerini bekliyoruz.Aramıza katılman dileğiyle. Sağlıcakla kalSağol canım ilgin için görüşmeden sonra netleşir birşeyler sanırım.tekrar geçmiş olsun çok
Canım biraz doğrulayım da fotoğraflarını çekmeye başlayacağım merak etme.Evet hala sertler ama azıcık azıcık günden güne yumuşuyor sanki.Boyutu hakkında inan bir fikrim yok ya önü düğmeli bol bir pijamayla durduğum için boyutundan hiçbir şey anlamıyorum
Ben ayyıldızdan sporcu sütyeniyle sporcu atleti sipariş etmiştim bugün geldiler.Hevesle giyeceğim günleri bekliyorum :) Sporcu sütyeni yumuşacık ayyıldızınki,inşallah kıyafetlerin içinden belli olmaz ama yaBen eve gelince daracık şeyler giymeye başlamıştım, sporcu atletleri var ya onlardan.. Gerçi çıkarmak işkence oluyor öyle şeyleri.. Tamam canım sen kendini zorlama, iyi hissedince çekersin. Birkaç günde bir fotoğrafını çekmek iyi oluyor gelişimini gözlemek adına..
Ben ayyıldızdan sporcu sütyeniyle sporcu atleti sipariş etmiştim bugün geldiler.Hevesle giyeceğim günleri bekliyorum :) Sporcu sütyeni yumuşacık ayyıldızınki,inşallah kıyafetlerin içinden belli olmaz ama ya
Benim medikal sütyenim olmadı tabiBenim medikal sütyen siyahtı, doğru düzgün kıyafet giyemiyordum. Sen ne renk aldın? Ben de bugün pazara gittim 5er liradan 2 tane sütyen aldım çok güzel ama balenli olduğu için şimdilik takamıyorum.
Benim medikal sütyenim olmadı tabiSporcu sütyenimi rahat kullanabilmek için ten rengi aldım canım.Beğenirsem siyahını da sipariş edeceğim yedekte bulunsun nolur nolmaz.Hem genelde ileride kullanılıyormuş çok rahat oluyormuş.Canım bu sütyen alışverişi için erken değil mi?Sen şu anda ne kullanıyorsun hala ameliyat sonrası mı?Sporcu kullanmayacak mısın?
Benim medikal sütyenim olmadı tabiSporcu sütyenimi rahat kullanabilmek için ten rengi aldım canım.Beğenirsem siyahını da sipariş edeceğim yedekte bulunsun nolur nolmaz.Hem genelde ileride kullanılıyormuş çok rahat oluyormuş.Canım bu sütyen alışverişi için erken değil mi?Sen şu anda ne kullanıyorsun hala ameliyat sonrası mı?Sporcu kullanmayacak mısın?
Bende pentiden aldım ama ondan değil sporcu sütyeni şeklinde 24.90 a kampanya var şu an 3 al 2 ode:) aklınızda olsun:)
. Merana tikkabilla seninle yakın zamanlarda ameliyat olduk 31 Temmuz, nasılsın dikişlerin nasıl memnun musunBiz de annemle almıştık, o 2 tane aldı ben de bunu aldım.
Çok rahat valla her rengini aldım beyaz siyah ten pembe:)
. Merana tikkabilla seninle yakın zamanlarda ameliyat olduk 31 Temmuz, nasılsın dikişlerin nasıl memnun musun
Valla süperler canım iz yok bile maşallah. Benim dikişin ucu iltihap olduaradım doktoru asistanı dikişlerin düğüm kısımları olur normal dedi ama sanki gitgide korkutuyor bu beni. Şimdi memleketteyim pzts gidecem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?