Meme Büyütme Ameliyatı Olanlar/Olmayı Düşünenler (2022)

Merhabalar, uzun zamandır yoktum, sonunda kendi konumu açmaya karar verdim. Meme büyütme ameliyatı olmayı yıllardır çok istiyorum, bir vakit buralara çok takılır, hevesle ameliyat olanların konularını okuyup dururdum :) ameliyat olursam ben de süreci buradan paylaşacağım inşallah, uygun vakti bekliyorum ameliyat için. İlk günler zorlu geçeceğinden ötürü mecburen birilerine muhtaç olacağım, çalıştığım için iş yeri iznimi nasıl ayarlayacağımı da düşünüyorum. İşten izin almam biraz sıkıntılı olabilir çünkü yoğunluk var. Anneme açıkladım ameliyat olmak istediğimi fakat babama söylemeye çekiniyorum. Karşı çıkacağını net biliyorum çünkü. Habersiz ameliyat olmam da pek mümkün değil, zaten yalan söylemeyi becerebilen bir insan da değilim. Eni sonu öğrenir diyerekten saklamayı düşünmüyorum.
Araştırmalarım doğrultusunda Adana'da bir devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum, aklımda bir doktor var şu an için ama önerisi olan olursa ona da açığım.

Başka kimler var toplanalım. Bu süreçte birbirimize destek olalım.
Ameliyat olan var mı? Olmak isteyenler kimler, hadi çıkın ortaya :)
ben varım konu da açtım:

Merhaba 24 şubatta meme buyutme ameliyati oldum. Ilk andan itibaren kendim yatip kalkabildim. Direnler çıktıktan sonra tuvalete kendimde gidebildim. Çünkü orada tutacak biri gerekio. Ameliyatın hemen sonrası dahil öyle bi agrım oldu diyemem. Evde yattığım ilk gece biraz daha yoğun ağrılı idi. O şişlik biraz zorluyor insani bide sırt üstü yatmak benim doktorum 2 hafta yan yatmami istemedi 1 hafta oldu ameliyat olalı 4. Gün duŞumu tek başıma aldım. Kendime kahvaltı hazırlayabiliyordum. Geldiğim gün makineye çamaşır attım. Yanı bence zor bi ameliyat değil. Ancak ben küçültme ve dikleştirme istemedim gerekirse biraz bol olsun ama kesme dedim doktorum daha kesip daha küçük koymak istiyordu. 275 cc gibi ancak kesmedigi icin 335 birine 315 birine koydu boyut farki da vardi memelerimde. Boyut olarak gozume suan guzel gorunuyorlar. Sorunuz olursa cevaplarim

Merhaba 24 şubatta meme buyutme ameliyati oldum. Ilk andan itibaren kendim yatip kalkabildim. Direnler çıktıktan sonra tuvalete kendimde gidebildim. Çünkü orada tutacak biri gerekio. Ameliyatın hemen sonrası dahil öyle bi agrım oldu diyemem. Evde yattığım ilk gece biraz daha yoğun ağrılı idi. O şişlik biraz zorluyor insani bide sırt üstü yatmak benim doktorum 2 hafta yan yatmami istemedi 1 hafta oldu ameliyat olalı 4. Gün duŞumu tek başıma aldım. Kendime kahvaltı hazırlayabiliyordum. Geldiğim gün makineye çamaşır attım. Yanı bence zor bi ameliyat değil. Ancak ben küçültme ve dikleştirme istemedim gerekirse biraz bol olsun ama kesme dedim doktorum daha kesip daha küçük koymak istiyordu. 275 cc gibi ancak kesmedigi icin 335 birine 315 birine koydu boyut farki da vardi memelerimde. Boyut olarak gozume suan guzel gorunuyorlar. Sorunuz olursa cevaplarim
çok geçmiş olsun, kendim idare etmeyi düşünüyorum refakatçi istemedim ama olmaz mı acaba ?
kaç gün izin almak gerekiyor acaba işten ?
kas zarı üstü mü ?

Merhaba 24 şubatta meme buyutme ameliyati oldum. Ilk andan itibaren kendim yatip kalkabildim. Direnler çıktıktan sonra tuvalete kendimde gidebildim. Çünkü orada tutacak biri gerekio. Ameliyatın hemen sonrası dahil öyle bi agrım oldu diyemem. Evde yattığım ilk gece biraz daha yoğun ağrılı idi. O şişlik biraz zorluyor insani bide sırt üstü yatmak benim doktorum 2 hafta yan yatmami istemedi 1 hafta oldu ameliyat olalı 4. Gün duŞumu tek başıma aldım. Kendime kahvaltı hazırlayabiliyordum. Geldiğim gün makineye çamaşır attım. Yanı bence zor bi ameliyat değil. Ancak ben küçültme ve dikleştirme istemedim gerekirse biraz bol olsun ama kesme dedim doktorum daha kesip daha küçük koymak istiyordu. 275 cc gibi ancak kesmedigi icin 335 birine 315 birine koydu boyut farki da vardi memelerimde. Boyut olarak gozume suan guzel gorunuyorlar. Sorunuz olursa
çok geçmiş olsun, kendim idare etmeyi düşünüyorum refakatçi istemedim ama olmaz mı acaba ?
kaç gün izin almak gerekiyor acaba işten ?
kas zarı üstü mü ?
Eğer oturarak calisiyorsaniz 1 hafta sonra dönebilirsiniz ise bence. Bir gece kalıyorsunuz çoğu uyumakla geçiyor anestezi sebebiyle ben her işimi kendim görebildim. Refakatcim vardi tabiki faydasi oldu. Ama olmasaydi da yapabilirdim. Tabi bunu ameliyat sonrası durumum ve ameliyat olduğum hastane şartları için söylüyorum. Oldukça iyi bir hastanede ameliyat oldum refakatcim olmasaydı eminim yardımcı olurdu hemşireler. Ancak devlet hastanesinde ameliyat olacaksanız bence refakatçi şart. Doktorum bana iki çeşit yapıldığını kas altı yada doku alti yapilabildigini soyledi. Ancak ben zayıf olduğum için doku altının bana uygun olmadığını kas altının uygun olacağını tabi daha ağrılı olduğunu söyledi. Bilgi ve deneyimine güvendiğim için onu dinledim.

evet ben de öyle okumuştum teşekkürler, bir de acaba kas üstü olunca çok mu belli olur acaba derim de ince?
elleyince de anlaşılır dedi
Kas zarı altında his olarak da görüntü olarak da daha doğal bi görünüm elde ettim. Kas altında sert ve top toptu ayrıca daha çok belli oluyordu. Ben de kas üstünün hep daha yapay olacağını düşünüyordum ama tam tersi oldu kendi deneyimimde.

evet ben de öyle okumuştum teşekkürler

Kas zarı altında his olarak da görüntü olarak da daha doğal bi görünüm elde ettim. Kas altında sert ve top toptu ayrıca daha çok belli oluyordu. Ben de kas üstünün hep daha yapay olacağını düşünüyordum ama tam tersi oldu kendi deneyimimde.
kas zarı altı bana mantıklı geliyor ama doktor kas üstü dedi , ikisini aynı zannediyordum niye diye sormadım o yüzdne, ama kesin kas altı olmuyor bende zaten çünkü çok kaldıramazmış göğsümü.

ben varım konu da açtım:

ne kadar güzel yaaaa. valla insanın aynı dertten muzdarıp olupta hıc tanımasa dahı sorunsuz atlattıgını duyunca sevınmesi ne guzel sey. geçmiş olsun. ben hala beklıyorum. 2 sene oldu yok cesaret edıp gırısemedım. doktor karar veremıyorum. birisi övse öbürü kötülüyor. muayene ücretleri almış basını gıtmıs zaten amelıyatlar ıcınde USD EUR fiyat verıyorlar.
siz kime ne kadara ameliyat oldunuz acaba. hangi marka model protez koyuldu. bıraz detay verırsenız cok sevınıcem. :)

e kadar güzel yaaaa. valla insanın aynı dertten muzdarıp olupta hıc tanımasa dahı sorunsuz atlattıgını duyunca sevınmesi ne guzel sey. geçmiş olsun. ben hala beklıyorum. 2 sene oldu yok cesaret edıp gırısemedım. doktor karar veremıyorum. birisi övse öbürü kötülüyor. muayene ücretleri almış basını gıtmıs zaten amelıyatlar ıcınde USD EUR fiyat verıyorlar.
siz kime ne kadara ameliyat oldunuz acaba. hangi marka model protez koyuldu. bıraz detay verırsenız cok sevınıcem. :)

e kadar güzel yaaaa. valla insanın aynı dertten muzdarıp olupta hıc tanımasa dahı sorunsuz atlattıgını duyunca sevınmesi ne guzel sey. geçmiş olsun. ben hala beklıyorum. 2 sene oldu yok cesaret edıp gırısemedım. doktor karar veremıyorum. birisi övse öbürü kötülüyor. muayene ücretleri almış basını gıtmıs zaten amelıyatlar ıcınde USD EUR fiyat verıyorlar.
Zekeriya kul ile de bi görüşün derim insani olarak da iyi bir doktor ve fiyatı şuan piyasaya göre daha makul seviyelerde.

Onunla ilgili cok olumsuz yoruma denk geldım. bılmıyorum insan ne yapacagını bılemıyor. birisi övüyor diğerleri kötü yorum yapıyor.
Dün Zekeriya bey e meme büyütme oldum. Gayet memnunum. Bi kere insanı kasmiyor, istediğini sor cevap veriyor sabırla ve seni rahatlatıyor. Güven veriyor. İşini iyi yapan ve hakim olan biri oldugu hastaya yaklaşimindan belli. Ama herkesi memnun etmek elbette olasi değil dolayısıyla siz bulmalisiniz içinize sinen doktoru...

Merhaba motiva high profil protez kullandı doktorum. Ben açıkçası kesi dışında herşeyi doktoruma bıraktım. Ekstra kesi istemiyordum sadece. Dikleştirme ve küçültme olunca kesi çok fazla oluyor. ameliyata girmeden once son sözlerimde beni çok kesme olmuş:) ameliyat oncesii yaptıkları iğne sebebiyle ameliyathane ye girdiğimi dahi hatirlamiorum o derece kafam gitmiş. Doktorum tuzlada ameliyatımı anadolu sağlık merkezinde oldum. Ben çok uygun bir fiyata oldum. Doktorum çünkü aynı zamanda arkadaşım burdan adını yazmam çok etik olmayabilir. Eğer isterseniz mesaj olarak atarım bilgisini. Arkadaşım olduğu için. Inanın başka tek bir doktora dahi gitmedim zaten güvendigim için. Ancak herkes her doktorla anlaşabilir die bir şey de yok tamamen sizin beklentiniz ile alakalı. Ben doktorundan da hastaneden de çok memnun kaldım. Zaten turkiyenin en iyi ameliyathanesine sahip olan hastane. Anestezi sıkıntımda olmadı öyle bir tribimde vardı sigara geçmişim olduğu için boğazım ağrır oksururum kusarim diordum. Hiç biri olmadı. Sadece bol bol uyudum. Ancak tam 9. Günümde her şey neredeyse bitmişken duşta sanırım sol mememdeki kasları zorladim ve sol tarafimda 3 4 gündür yaşadığım bir ağrı var doktorum kontrol etti herhangi bir sıkıntı görünmüyor ancak iyiyim die rahat davranmamak hareketleri bir süre kısıtlamak gerekiyormus onu öğrendim

X