Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Benim de 1 senem doldu.Ameliyat olduğum ilk dönemlerde senin yazıların çok destek olmuştu bana.Çok şükür güzel şekilde atlattık.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Ya ne kadar güzeeel bunları okudukça acaip hevesleniyorum nice sorunsuz seneler sizin olsun Ama öncesi sonrası fotoğraflarını göremiyorum bendeee

Minnoş26 canım arkadaşım nasılsın güzel yazılarından ve ince esprilerinden bizi mahrum etme nerelerdesin inşallah iyisin güzel memelerin nasıl sağlıcakla kal yazarak kal

Arkadaşlar Hasan FIndığa yeni ameliyat olanlar ,ücret nedir öğrenebilir miyim?ben de ameliyat olmak istiyorum araştırıyorum doktor yorumlarınızı okuyorum ,bie taraftan istek diğer taraftan korku ;(

Merhabaa cnm ben simdi yeni üye oldum göğüs büyütme icin internetde araştırıyordum öyle..eskişehirde uygun olduğunu duydum osmangazi üniversitesinde mesela 3-4bin civarı diye..senin yaptırdığın doktoru bende cok araştırdım iyi olduğunu duydum dr.yakup bey.. Bu arada bende eskisehirliyim ama istanbulda oturuyorum evliyim.. sen eskisehirdemisin? Yılbaşında eskisehirde olucam annemlerin yanında hastaneye görüşmeye gitmeyi de düşünüyorum.. Senden rica etsem bana fiyatını söylesen ne kadara yaptı bide önceki ve sonraki resmini göstersen banaa cokkkk sevinirim inan yazını okudum cok mutlu oldum :))) burda yeniyim cok kullanmayı bilmiyorum whatsappdan bana yazarsan cok sevinirim cnmm :) burdan özel msj nasıl atılıyo sen bana özelden yaz bende sana cep numaramı veriym yada sen bana ver ben sana direk yazayım whatsappdan olurmu cnm.. haberini bekliyorumm dört gözle

Canim ben gecen sene yakup beye ameliyat oldum 5bin besyuztl ye yapti. Suan 6 bine yapiyormus ben son bi kac aya kadar memnundum fakat sag gogsumde kitleler cikti kesi yerinin altinda meme ucu kesisi yapiyor emzirmede sıkıntı olmaz diyor fakat internete de suan cogu doktor meme ucunu tercih etmiyor su bi gercekki mantiken meme ucundan kesi olunca su kanallarida kesiliyor ve suan ben memede ki kitleleremi yanayim yoksa acaba ilerde sut vermede sikinti yasarmiyim diye dusunmekten deli olacagim isin kotu yani kimse bilmiyor estetik olduğumu kitlelerle basim derde girerse alinmasi gerekirse estetik oldugum ortaya cikacak korkuyorum hatta cikarttirmayi düşünüyorum silikonlari hersey goruntu degilmis onu anladim pismanim

Bekarsaniz dusunmeyin ben suan nisanliyim ve nisanlima soylemekten cekiniyorum ve kitle ler olustu boyle oluncada hic soyleyemiyorum estetik yüzünden oldu diyecek kesin cikartmayi dusunuyorum meme basimin bozuldugunami yanayim kitleler olustugunami 5bin lira verdigimemi iyi dusunun keske hic yaptirmasaydim demeyin sonradan. zaten protez takildiktan sonra acaba sikinti cikacakmi elinize sislik geldiginde bile diken ustunde oluyor insan 1bucuk sene icinde 4 doktora gittim elime bisy geldi acaba ne acana bisymi oldu derken kitle cikti ah ah keske yapmasaydim minik goguslerimle yasasaydimmm

Canım yaaaaa..... Ne diyeceğimi bilemiyorum .... Olsun yine de moralini bozma lütfen ...

Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun

Son 2 gündür tüm konuyu baştan sona bikaç kez okudum sanırım. O kadar güzel bi yazı olmuş ki ellerine sağlık. Ben ameliyat olalı 6 gün oldu daha ve koltuk altından oldum. Ama devamlı süreçlerimizi karşılaştırıyorum en güzeli de beni nelerin beklediğini sayende öğrenmiş oluyorum. Sırf buraya yorum yazabilmek için üye olmuştum aslında ama forumdan kopamıycam sanırım

Geçmiş olsun canım, kime oldun? Ben de koltukaltı kesisi ile oldum. 5 ay bitmek üzere

Geçmiş olsun canım, kime oldun? Ben de koltukaltı kesisi ile oldum. 5 ay bitmek üzere

Ankarada doktor volkan tayfurdu. Kendi ameliyatınla ilgili konu açmış mıydın okumak isterim süreci. Benim baya ağrılı geçiyo yataktan yeni yeni kendi başıma kalkabiliyorum hani o derece

Ankarada doktor volkan tayfurdu. Kendi ameliyatınla ilgili konu açmış mıydın okumak isterim süreci. Benim baya ağrılı geçiyo yataktan yeni yeni kendi başıma kalkabiliyorum hani o derece
Evet canım konu açmıştım. Ben bile unuttum geriye dönüp konuları bi tara bulursun. Ya da dur ben buliim.

teşekkür ediyorum canım.. çok geçmiş olsun sana da

canım öncelikle çok geçmiş olsun. göğüste kitle çıkmasının ameliyatınla alakası olduğunu düşünmüyorum. bu ameliyatı olmayan bir arkadaşımında göğsünde kitleler çıkmıştı ve ameliyatla aldırmıştı. bunlar çok büyük sorunlar değil, umarım bunu da sorunsuz bir şekilde atlatırsın. herşeyden önce pozitif ol... kötü düşünme.
ayrıca alınması gerekirse de kimsenin bundan haberi olmaz. sen doktorunla görüşürsün, silikon olduğunu söylemez.
doktorlar meme ucunu tercih etmiyor çünkü bu doktorun tecrübesiyle alakalı bir durum. yakup beyde eskiden meme altından yapıyormuş mesela..
uzun meseleler bunlar.. tekrardan geçmiş olsun

Minnoş26 canım arkadaşım nasılsın güzel yazılarından ve ince esprilerinden bizi mahrum etme nerelerdesin inşallah iyisin güzel memelerin nasıl sağlıcakla kal yazarak kal
iyiyim papatyam teşekkür ediyorum. iş güç uğraşıyoruz işte :) göğüslerime yeni yeni ciciler alıyorum. ne iyi yapmışımda bu ameliyatı olmuşum diyorum her seferinde.
yazacak birşeyler olursa yazarım yine, bende özledim yazmayı

merhaba ben fotoğrafları nasıl görebilirim. Yeni üye oldum pek bi bilgim yok süreci görmek istiyorum bilgi edinmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…