- 13 Mart 2016
- 113
- 92
- 35
Merhaba ben Eskişehir de osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi nde meme büyütme ameliyatı olucam Yrd.Doç.Dr Atacan Emre Koçman yapıcak ameliyatımı Allahın izniyle 24 martta ameliyatım var kas altı 350 cc dedi lütfen bana bişeyler söylermisin bu konu hakkındateşekkür ediyorum canım.. çok geçmiş olsun sana da
Merhaba
Merhaba ben Eskişehir de osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi nde meme büyütme ameliyatı olucam Yrd.Doç.Dr Atacan Emre Koçman yapıcak ameliyatımı Allahın izniyle 24 martta ameliyatım var kas altı 350 cc dedi lütfen bana bişeyler söylermisin bu konu hakkında[/QUOTE
ameliyatınız için ne kadar istediler.
5000 tl istediler[/QUOTE
Eskişehir de misinizteşekkür ederim.
Ankara dayım. Burası çok pahalı diyorum ama küçük yerlerde aynı. Hacettepe de de bu fiyata yapılıyor diye duydum çünkü.teşekkür ederim.
Merhaba
Merhaba ben Eskişehir de osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi nde meme büyütme ameliyatı olucam Yrd.Doç.Dr Atacan Emre Koçman yapıcak ameliyatımı Allahın izniyle 24 martta ameliyatım var kas altı 350 cc dedi lütfen bana bişeyler söylermisin bu konu hakkında
Merhaba sizin ameliyat günlüğünüzü okumuştum.... Emre Koçman benim doktorum aklımdaki sorular 1 saati aşar mı ve sağ salim geçer mi bunlar dışında günlüğünüzden herşeyi öğrendim ağrıya kadar. Çok teşekkür ederim ilgin için dua edin lütfen.merhaba, ben de tıp fakültesinde oldum ancak yakup karabağlı yaptı. sizin doktorunuzu bilmiyorum. benim de 350 cc tabi önceki dokunuzda çok önemli. yarın ameliyatınız var şimdiden geçmiş olsun.
sormak istediğiniz bişi var mı?
Çok geçmiş olsun, sanırım ameliyat olmuş olmalısınız. Umarım herşey yolundadırMerhaba sizin ameliyat günlüğünüzü okumuştum.... Emre Koçman benim doktorum aklımdaki sorular 1 saati aşar mı ve sağ salim geçer mi bunlar dışında günlüğünüzden herşeyi öğrendim ağrıya kadar. Çok teşekkür ederim ilgin için dua edin lütfen.
Minnoşcum hoşgeldin özlettin kendini be yaaa
bende yeni üye oldum.minnos26 sayesinde. Bugün 5.günüm.yazdıklarını okudukça kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.gerçekten çok destek oldu bana paylaşımları.bende düzeleceğim ve normal halime döneceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla..çünkü şu anki halini hiç sevemedim.
Çok geçmiş olsun, sanırım ameliyat olmuş olmalısınız. Umarım herşey yolundadır
Teşekkür ederim çok şükür yolunda herşey daha da güzel olacak :)Çok geçmiş olsun, sanırım ameliyat olmuş olmalısınız. Umarım herşey yolundadır
merhaba pisipisi birsürü soru sorucam ama meme dokun ne kadardı hangi mrka hangi ebat takıldı damlamı yuvarlakmı doktorun kim bayun kilon kaç vs vs çok korkuyorum 6 nisan ameliyatımTeşekkür ederim çok şükür yolunda herşey daha da güzel olacak :)
beni izlemeye alırmısınTeşekkür ederim çok şükür yolunda herşey daha da güzel olacak :)
meme başındanmı oldun benimde aynı senin gibi gögüslerim..çok güzel olmuş birde çamaşırlı foto koysan yada tam karşıdanMerhaba canım benim meme dokum yoktu ikinci hamileliğimden sonra doku kaybı yaşadım doktor 350cc mentor yuvarlak taktı kas altı. 55 kiloyum ameliyat olucam diye 2 ay önceden kilo almaya başladım. Doç. Dr. Atacan Emre Koçman