Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Canım ameliyattan ne kadar sonra yüzebilir, güneşlenebiliriz? Senin doktorun sana ne dedi bu konuda?

Canim cok guzel yazmissin, bende yeni yeni dusunmeye basladim.
Bikac gundur forumu takip ediyorum.
Seni izemeye aldim ama fotolarini goremuyorum. Nasil gorebilirim?

Canım ameliyattan ne kadar sonra yüzebilir, güneşlenebiliriz? Senin doktorun sana ne dedi bu konuda?
ben ameliyatı kışın olduğum için böyle bir konu konuşmadık. ama 3 ay sonra herşey serbestti. tüm sporlar, yüzme de dahil.. ama güneşlenmeyi konuşmadık

Merhaba canım.Artık çok sık girmiyorsun.Nasılsın?Herşey yolundamı?
merhaba.. evet canım nedense olay sıradanlaşmaya başlayınca heyecanı da kalmadı herşey yolunda bir sıkıntı yok. izlerim tamamen kaybolmuş değil yalnızca, o da kafama çok taktığım bir mevzu değil.

İyi olmana sevindim canım.Tadını çıkarmışsındır bu yaz bol bolBenim de izler tam düzelmiş değil.Koltuk altı çabuk iyileşir deniyordu ama teki hala koyu renk ve belirgin.1 seneyi atlattıktan sonra daha iyi oluyorlarmış.inşallah öyle olur

canım bu mesajımı görürsen lütfeeennn geri dönermisin bende yakup beye ameliyat olmayı düşünüyorum ama sana sormak istediğim şeyler var inşallah kısa zamanda siteye gelirsin

Merhaba minnos26 günlüğünü ilk günden itibaren son sayfaya kadar( birkaç haftamı alsa da ) keyifle okudum. Süreci hem bilgilendirici hem de eğlenceli ele almışsın. Deneyimlerini ayrıntısıyla paylaşman çok hoş olmuş ve kesinlikle yararlanacağım. Yine yazmaya devam et yazılarını takip edeceğim

teşekkür ediyorum canım. İlk sayfaya bir içindekiler bölümü yerleştirdim. sadece günleri okumak isteyenler için. Faydalı oluyorsa ne mutlu bana
Artık 1 seneyi doldurdum ve bir yazı daha yazmam gerekiyor. inşallah, en kısa zamanda yerini alacak o da..

Gecmis olsun cnm.yazini zevkle okuyorum.
Bir sorum vardi.bu fila marka sutyen balenli mi .balenli olmasi sakincali degil mi.

beni izlemeye alırmısın bende sadık hocaya ameliyat olacam.

Gecmis olsun cnm.yazini zevkle okuyorum.
Bir sorum vardi.bu fila marka sutyen balenli mi .balenli olmasi sakincali degil mi.
teşekkür ederim, yok canım balenli değil, bildiğin sporcu sutyeni
şimdi gördüm de yazımdan yanlış anlaşılmış sanırım . teli, baleni olmamasına rağmen, canımı yakıyor demişim. hey gidi günler heyy

Ameliyatımın 1. yılı

1 yılı geride bıraktım. O ilk heyecanlar, hevesler geçti tabi. Ama geçmeyen tek şey; kendime duyduğum ÖZGÜVEN… Peki ne değişti hayatımda? 1 saatlik bir ameliyat ne değiştirebilir bir insanın hayatında?

Bundan 1 yıl önce ne giyersem giyeyim olmuyordu işte, yakıştırmıyordum. Dolgulu sutyenlere elim mahkumdu. Sevmiyordum ama kullanmak zorundaydım. Yazın sıcağında o koca dolgulu sutyenler ne ıstıraptı. Onları takmadan bakkala bile gidemiyor, süslenip püslensem de en şık kıyafetlerimin içinde beni yeterince tatmin etmiyordu.

Aradan 1 yıl geçti ve şimdi öyle hayal ettiğim gibi çeşit çeşit sutyen de kullanmıyorum açıkçası. En rahatları yarım büstiyer şeklinde olanlar, genelde onları tercih ediyorum ve diyorum ki oh be dünya varmış.

Bu yaz üçgen bikinilerimi aldım, normalde 38 beden giyerim ama üst kısma 38 beden küçük geliyor. 40 alsam daha iyi olacak sanki. Alt beden 38, üst beden 40 oldu. Yazın beni alışverişlerde zorlayacak olsa da mutlu zorluklar bunlar diyorum. Alışverişin tatlı cilveleri.

Artık gururla gidip istediğim sutyeni deneyebiliyorum. Önceden bi sutyen beğendiğimde 75b demeye utanırdım. (ameliyat olupta 75b bedeni olanlar yanlış anlamasın, normalde 75a aslında. Ama sutyen kullanırken dolgulu 75b giyiyordum) Hatta 75b her sutyende olmazdı. Neyse şükür hepsinden kurtuldum.

Ben bu ameliyatı bu konuda özgüven sorunu yaşayan, plajda başka kadınların göğsüne bakıp iç geçiren, kendindeki boşluğu dolgulu sutyenlerle doldurmaya çalışan herkese tavsiye ediyorum. Aradan 1 yıl geçti ve ben hiç pişman değilim. Aksine, böyle bir cesareti gösterdiğim için kendimle gurur duyuyorum.

Hepimiz farklı şehirlerde farklı imkanlara sahibiz ve ona göre doktor seçiyoruz. Kimimiz memnun kalıyor, kimimiz ne yazık ki pişman oluyor. İşte burada önemli olan, doktorunuzla olan iletişim. Sizi anladığına inandığınız doktoru seçin. Benim için en önemli konulardan biri boyutuydu. O kadar para veriyordum, ameliyatı göze alıyordum ve çıktıktan sonra yaa ufak mı oldu bu sıkıntısı yaşamak istemiyordum. O yüzden sınırları zorlamasını istemedim ama yaptırdığıma değsin dedim. Her gittiğimde, her konuştuğumda, “ ufak olmaz değil mi, yaptırdığıma değer”

Göğsün büyük olması bedeni de etkiliyor, çok büyük göğüs insanı olduğundan daha kilolu gösteriyor. Bu bir gerçek. O yüzden bu tamamen zevk meselesi. Kimisi küçük göğsü beğenirken, kimi de hastalık derecesinde büyük göğüs hayranı. Benim göğüs kabımsa doktoruma göre “c3 cup” bana göre ideal.

Yani burada önemli olan büyük ya da küçük meselesi değil. Ne istiyorsunuz? Beklentiniz ne? Kıyafetlerinizin içine bir şeyler doldurup geçin aynanın karşısına. Sonra ölçünüzü alın. Göğüs altı ve göğüs üstü. Sonra bakın bu size hangi bedeni gösteriyor. 75 C, 80B, 90D... Gidin pazara, 5 tl ye o beden sutyeni alın. İçini doldurup giyin. Aynısını elbette elde edemezsiniz ama en azından ne istediğinizi bilin. Doktorunuza da bunu görsellerle de destekleyerek gösterin.

Tabi ki doktor seçiminde tek önemli nokta, boyutu değil. Ameliyat tecrübesi, el becerikliği vs. Bir de bu siteden , onun hastalarını bulabilirseniz ne mutlu size.

Mutlu olun arkadaşlar, en önemlisi o. Sizi mutlu eden şeyleri yapın. Hayat kısa, hayat güzel ve yaşamaya değer… Bunun için ameliyatı göze almak, çoğu insan için çılgınca, delice bir şey. Kan aldırmaya korkan bu insan, nasıl oldu da kendini birgün ameliyat masasında buldu, inanın bunu bende bilmiyorum. Ama mutluyum, onları seviyorum, onlar benim özgüvenimin ve mutluluğumun destekçileri.

Darısı, isteyen herkesin başına olsun inşallah… Sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…