Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Merhaba
teşekkür ediyorum canım.. çok geçmiş olsun sana da
Merhaba ben Eskişehir de osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi nde meme büyütme ameliyatı olucam Yrd.Doç.Dr Atacan Emre Koçman yapıcak ameliyatımı Allahın izniyle 24 martta ameliyatım var kas altı 350 cc dedi lütfen bana bişeyler söylermisin bu konu hakkında

Merhaba

Merhaba ben Eskişehir de osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi nde meme büyütme ameliyatı olucam Yrd.Doç.Dr Atacan Emre Koçman yapıcak ameliyatımı Allahın izniyle 24 martta ameliyatım var kas altı 350 cc dedi lütfen bana bişeyler söylermisin bu konu hakkında[/QUOTE
ameliyatınız için ne kadar istediler.

Merhaba

Merhaba ben Eskişehir de osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi nde meme büyütme ameliyatı olucam Yrd.Doç.Dr Atacan Emre Koçman yapıcak ameliyatımı Allahın izniyle 24 martta ameliyatım var kas altı 350 cc dedi lütfen bana bişeyler söylermisin bu konu hakkında

merhaba, ben de tıp fakültesinde oldum ancak yakup karabağlı yaptı. sizin doktorunuzu bilmiyorum. benim de 350 cc tabi önceki dokunuzda çok önemli. yarın ameliyatınız var şimdiden geçmiş olsun.
sormak istediğiniz bişi var mı?

merhaba, ben de tıp fakültesinde oldum ancak yakup karabağlı yaptı. sizin doktorunuzu bilmiyorum. benim de 350 cc tabi önceki dokunuzda çok önemli. yarın ameliyatınız var şimdiden geçmiş olsun.
sormak istediğiniz bişi var mı?
Merhaba sizin ameliyat günlüğünüzü okumuştum.... Emre Koçman benim doktorum aklımdaki sorular 1 saati aşar mı ve sağ salim geçer mi bunlar dışında günlüğünüzden herşeyi öğrendim ağrıya kadar. Çok teşekkür ederim ilgin için dua edin lütfen.

bende yeni üye oldum. minnos26 minnos26 sayesinde. Bugün 5.günüm.yazdıklarını okudukça kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.gerçekten çok destek oldu bana paylaşımları.bende düzeleceğim ve normal halime döneceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla..çünkü şu anki halini hiç sevemedim.

Merhaba sizin ameliyat günlüğünüzü okumuştum.... Emre Koçman benim doktorum aklımdaki sorular 1 saati aşar mı ve sağ salim geçer mi bunlar dışında günlüğünüzden herşeyi öğrendim ağrıya kadar. Çok teşekkür ederim ilgin için dua edin lütfen.
Çok geçmiş olsun, sanırım ameliyat olmuş olmalısınız. Umarım herşey yolundadır

Minnoşcum hoşgeldin özlettin kendini be yaaa

hoşbulduk canımcım :KK200: nadir ziyaret eder oldum ama biraz daha sık girmeliyim farkındayım, en azından özel mesajlar için...

bende yeni üye oldum. minnos26 minnos26 sayesinde. Bugün 5.günüm.yazdıklarını okudukça kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.gerçekten çok destek oldu bana paylaşımları.bende düzeleceğim ve normal halime döneceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla..çünkü şu anki halini hiç sevemedim.

rica ederim, burda bende çok kişiden destek almıştım. Ki hatta bu ameliyatı ben bu forum sayesinde oldum. Hep "silikon" dediğimizde sanki sadece ünlüler yaptırırmış gibi hissederdim. halbuki bu ameliyatı senin benim gibi olan yüzlerce insan varmış, bu kişilerin arasında niye ben olmayayım ki şimdi demiştim. İyi ki de demişim.
Her şey zamanla çok değişecek, 5 gün dediğin ne ki :KK66:

Merhaba canım benim meme dokum yoktu ikinci hamileliğimden sonra doku kaybı yaşadım doktor 350cc mentor yuvarlak taktı kas altı. 55 kiloyum ameliyat olucam diye 2 ay önceden kilo almaya başladım. Doç. Dr. Atacan Emre Koçman

Merhaba canım benim meme dokum yoktu ikinci hamileliğimden sonra doku kaybı yaşadım doktor 350cc mentor yuvarlak taktı kas altı. 55 kiloyum ameliyat olucam diye 2 ay önceden kilo almaya başladım. Doç. Dr. Atacan Emre Koçman
meme başındanmı oldun benimde aynı senin gibi gögüslerim..çok güzel olmuş birde çamaşırlı foto koysan yada tam karşıdan

kızlar merhama,

dikleştirme ameliyatı olan yok mu aranızda?ben de dikleştirme ve protez düşünüyorum.aslında göğüs ölçüm 90..göğüslerim küçük değil ama kime sorsam protezli dikleştirme olursan çok daha güzel olur diyor siz ne düşünüyorsunuz?

bir de yalnız olacağım muhtemelen kimseyi istemiyorum yapabilir miyim sizce çok mu zorlanırım yoksa?1 hafta içinde de işe dönmem gerek yeterli mi bu süre işe dönebilmek için ne dersiniz?ve en önemli konu izler çok mu kötü olur karın germe aml oldum zaten 7 ay önce izlerim geçmedi bir de göğüsler çok izli olursa hiç hoş durmayacak..çok kararsızım çok.böyle de sarkmış hiç güzel değiller ve bekarım.

X