Meme büyütme ameliyat günlüğüm

Resimlerini görebilirmiyim mümkünsebende oldum ameliyat 2. Haftamdayım

Ahh canım çok sevindim senin adına inşallah yilllaaar yıllar sonra da burdan böyle memnun ve mutlu olursun cicilerinle 1. Yılın kutlu olsuuunnn darısı başıma

Ahh canım çok sevindim senin adına inşallah yilllaaar yıllar sonra da burdan böyle memnun ve mutlu olursun cicilerinle 1. Yılın kutlu olsuuunnn darısı başıma
teşekkürler tatlım aynen hadi bakalım darısı sana da olacak inşallah.. zaman çabuk geçiyo valla anlayamıyosun

Canım 1. yılın hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde devam edersin. Şuan göğüslerin nasıl bir kıvam aldılar, izlerin ne durumda merak ettim.

merhaba, resimlere ben de bakmak istiyorum. Onumuzdeki ay ameliyatım olacak inşallah hayırlısıyla çok heyecanlıyım :)

Resimler için takibe aldım, onaylayabilir misin canım

Canım 1. yılın hayırlı olsun inşallah sorunsuz bir şekilde devam edersin. Şuan göğüslerin nasıl bir kıvam aldılar, izlerin ne durumda merak ettim.
teşekkürler canım. kıvam olarak pek değişmedi sanki. silikonlu göğüs biraz daha diri oluyor, hala da öyle.. izlerin son halini uygun bir zamanda çekip atayım, görün. tamamen geçmedi, biraz beyazlık kaldı

Benim de 1 senem doldu.Ameliyat olduğum ilk dönemlerde senin yazıların çok destek olmuştu bana.Çok şükür güzel şekilde atlattık.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.

Benim de 1 senem doldu.Ameliyat olduğum ilk dönemlerde senin yazıların çok destek olmuştu bana.Çok şükür güzel şekilde atlattık.Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Eveet seni hatirliyorum.. Aynen canım biz atlattık, darısı isteyen herkesin başına ol olsun inş
Tesekkur ederim canım yardımcı olmasına sevindim

minnos26 cnm o kadar guzel ve tatli dille anlatmissinki arkadaslarin dedigi gibi hic sıkılmadan zevkle okudum.yazinin cok faydalı ve yardimci oldugunu düşünüyorum. Bilgilerin icin tesekkurler...

Bende aksini drli gibi damla istiyorum.damla zamnla kayma yapar dediler soguttular

Butu

Bende takipteyim seni yazilarini okuyorum dilerim bigun bu mutlulugu bende yasarim yalniz resimleri goremiyorum.neden bilmiyorum

Fiyat nedir acaba bende ameliyat olmaya karar verdim suanlik sadece int ten arastirma yapiyorum ve bi kac dr ismi bulduktan sinra hastane yollarini tutucam ins lutfen yardim olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…