meme büyütme-25 eylül

Bana diyordun inşallah senin gibi olurum diye oldun bende geziyordum sürekli kitap okuyordum sen kas altı da olsan aynı olurdu.. şimdi iyileşme süreci başlasın çok sevindim senin adına

Bana diyordun inşallah senin gibi olurum diye oldun bende geziyordum sürekli kitap okuyordum sen kas altı da olsan aynı olurdu.. şimdi iyileşme süreci başlasın çok sevindim senin adına
tesekkur ederim canım benim hep özeniyodum agrısız olsun diye çok dua ettim bakalım yarın sabh bi gorsem meraktan catlıyorum :)

Hadi bakalım hayırlısı..... bizimle paylaşırsın, bende merak ettim

bende bır gece kaldım ama senın kadar makyaj yapım falan yoktu o kadar enerjım ama bnde normallere gore sukur hemn ayaklandım....cok gecmıs olsun tekrardan saglıkla atlat gunlerını:) :) hangı doktordu canım kaç cc oldu?resımlerını beklıyoruz artık

çıktım kızlar kas ustu yapmaya karar verms 350 cc suan sırtım agrıo yatmktn kolumda serum :) çok mutluyum detayları anlatıcam hepnızden allah razı olsunnn
Gecmis olsun
Canim cok sevindim iyi olmana..bak ne kadar korkuyordun atlattin üstelik agrisiz..350 de güzel olmustur muhakkak

yaa bende
kız arkadaşımla gircem amlyta çocukluk
rapor almam gerekicek dimi
raporda yazıo mu
iş arkadaşlarım sorucak şimdi
çok meraklıdırlar
neden 1 hafta izinliydin diyee
o raporu insan kaynaklarına vermek zorundayım

Böbrekte taş vardı onu aldırdım de ya da menisküs falan

kızlar drenler çıktı gözüme çok büyük geldi ya şişler inince daha dogal durur umarım .. mutluyum az agrım var destegınız için tesekkurler :)

kızlar bi sorum var hareket edınce dıkıslerın patlaması gıbu bısey olur mu bırde buz koymalı mıyım az once koydum fazlaca agrı yaptı yanlıs bıse yapmıyım

kızlar bi sorum var hareket edınce dıkıslerın patlaması gıbu bısey olur mu bırde buz koymalı mıyım az once koydum fazlaca agrı yaptı yanlıs bıse yapmıyım

Dikiş 1 günde yapışıyor zaten patlayamayacak kadar.. Çok evham yapma bir şey olmaz Allahın izniyle..

Dikiş 1 günde yapışıyor zaten patlayamayacak kadar.. Çok evham yapma bir şey olmaz Allahın izniyle..
tesekkurler canım kas üstünün dezavantajlarını okudum şimdi de o biraz moralimi bozdu ama oyle olsa bukadar insana yapılmazdı herhalde diyorum kafam karıstı

tesekkurler canım kas üstünün dezavantajlarını okudum şimdi de o biraz moralimi bozdu ama oyle olsa bukadar insana yapılmazdı herhalde diyorum kafam karıstı
Her yöntemin avantajı ve dezavantajı var ben sadece önceden kas altı diyip sonra kas üstüne koymasına anlam veremedim.. ismini vermeyeceğim bi Dr bana Dokun biraz var gibi kas üstü koyacağım dedi nasıl var dedim hiç yok ameliyatta bakarım kas üstü de olabilir falan demişti bu benim hoşuma gitmedi açıkçası bu onun tecrübe eksikliğinden kararı ameliyat a bıraktığını düşünüyorum.. Bu ve 250 cc üstü olmaz dedi diye ona ameliyat olmadım iyi ki olmamışım 250 nere 325 nere biri meme altı biri meme başı..

Eskiden Dokun varsa gerçekten varsa endişe etme.. ama bana bu hale kas üstü koysaydı kesinlikle hissederdim belki de o yüzden 250 den büyük olmaz dedi.. ben seçimimi Hasan Bey den yana kullandım çok mutluyum

evet canım yarın
evet canım yarın bi yanına gıdıcem fazlaca da buyuk oldu acayıp sert taş gibi ne zmn duzelir bu durum :s meme dokum vardı dumduz degıldı ama bende anlam veremedm

doktorla msjlastım kas zarı altıymıs kas ustu oluyoms o da merak etme cok guzel oldu dedi sorun olmayacak meme dokun yetrrliydi kasa bosuna baskı yapacaktı kas altı olsaydı dedi birazdaha rahatladım oyyyyy

Anlamadım arkadaşlar.... kas zarı altı var, iki kas arası var (dual planmıydı adı) birde kas üstü ama meme dokunun altı aynı anda..... bu üçü var doğrumu? Ciarasisi, senenki kas üstü ama meme dokusu altımı oldu yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…