canım yağ enjeksiyonu hiç saglıklı deıl arastırınca gorusun sen deKızlar sizce yağ enjeksiyonu nasıl bu soruma pek cevap alamadım. Dishekimim gerçi biraz içimi rahalattı ama ben hala kararsızım. Bugün bir plastik cerrah ile görüşmeye gidiyorum. hayırlısı :)
QUOTE="ciarasisi, post: 37009836, member: 586295"]son 3 gün ....post: 37009836, member: 586295"]son 3 gün ....
Heyecanlı mısınyarın..
çok ilginç canım ama o stres heyecan rahatlığa bıraktı yerini bende anlam veremıyorum bakalım neler olacak aslında durumlarım okadar stresli ki işe gitmem lazım bı yandan orayı ayarlıyorum bı yandan evi bakalım dıyoum napıyosun sen !!! :))Heyecanlı mısın
Merhaba,değilim allaha şükür birde hemen toparlanmam lazım peersembe amelıyat pazartesi işe gdcm gerçi işim rahat ama işte..ha bırde aılem bılmeyecek nısanlım ve kuzenım bırde arkadasım bılıyo olacak valla bu halde evlenmek ıstemedgım için bu anı bos buldum aılem ıkı haftalıgına yurt dısına cıkıyo bırazda bunun stresi var ama bu yasadıgımı anca memesiz arkadaslar anlar :)))
aynen canım ama anestezi den korkuyorum sonrasında ki ağrı hadı neyse ...ama en azından memişlerim olcak artık bu onlarla son gunummmMerhaba,
Korkmana hıc gerek yok amelıyat herkeste farklı etkıler yaratır. Benım hıc agrım olmadı mesela sonucu dusunerek mutlu olmaya calıs :)
anestezi işin en kolay kısmı koluna takılan seruma yapıyolar ıgneyı 5 sanıye sonra guzellık uykunda olacaksın uyandıgında aklına gelen ılk sey agrı degıl memelerın olacakaynen canım ama anestezi den korkuyorum sonrasında ki ağrı hadı neyse ...ama en azından memişlerim olcak artık bu onlarla son gunummm
evet aslında suan onun heyecanı da ayrı dıyorum nasıl yanı artık olacak mı :)) anestezi korkum sundan hanı uyunamazsam yada allah korusun kalbim durursa gibi en olumsuzlar geliyo aklıma ama kımseye olmuyo bana da olmaz galıbaanestezi işin en kolay kısmı koluna takılan seruma yapıyolar ıgneyı 5 sanıye sonra guzellık uykunda olacaksın uyandıgında aklına gelen ılk sey agrı degıl memelerın olacak
soyle dusun o halde bu gıbı rıskler tasıyan bı hasta olsan doktorun bunu goze alırmı. ıcın rahat olsun bence mutlulugunun tadını cıkar :)evet aslında suan onun heyecanı da ayrı dıyorum nasıl yanı artık olacak mı :)) anestezi korkum sundan hanı uyunamazsam yada allah korusun kalbim durursa gibi en olumsuzlar geliyo aklıma ama kımseye olmuyo bana da olmaz galıba
haklısın canım hem anestezi doktoru çok iyiymiş okadar test yapacaklar o da doğru.. çok saol canım inş yarın bende aranıza katılıcam nişanlıyım buarada nişanlım bıle heyecanlısoyle dusun o halde bu gıbı rıskler tasıyan bı hasta olsan doktorun bunu goze alırmı. ıcın rahat olsun bence mutlulugunun tadını cıkar :)
ben 3,5 yıl once oldum bu amelıyatı. bır gun bıle pısmanlık yasamadım. Senide mutlu memelıler kervanına beklıyoruz.haklısın canım hem anestezi doktoru çok iyiymiş okadar test yapacaklar o da doğru.. çok saol canım inş yarın bende aranıza katılıcam nişanlıyım buarada nişanlım bıle heyecanlı
evet insallah cok ıstıyorum.. kaç cc ve kas altı kas ustu hangısı yapıldı acaba ?ben 3,5 yıl once oldum bu amelıyatı. bır gun bıle pısmanlık yasamadım. Senide mutlu memelıler kervanına beklıyoruz.
arion 335 cc dual plan damla protez doktorum Naci Çelik'ti.evet insallah cok ıstıyorum.. kaç cc ve kas altı kas ustu hangısı yapıldı acaba ?
canım yarın büyük gün senin için sanırım..Sorunsuz sıkıntısız kolay bir operasyon geçirmeni dilerim..mentor marka kas altı olacak ama cc olarak 300-325 dedi ben 350 cc de deneyın dedm bakalım nasıl bısey cıkacak :)
amin insallah canım saat 9-9.30 gıbı olacagım dualarınızı eksik etmeyin.canım yarın büyük gün senin için sanırım..Sorunsuz sıkıntısız kolay bir operasyon geçirmeni dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?