meme büyütme-25 eylül

Kızlar sizce yağ enjeksiyonu nasıl bu soruma pek cevap alamadım. Dishekimim gerçi biraz içimi rahalattı ama ben hala kararsızım. Bugün bir plastik cerrah ile görüşmeye gidiyorum. hayırlısı :)
canım yağ enjeksiyonu hiç saglıklı deıl arastırınca gorusun sen de

QUOTE="ciarasisi, post: 37009836, member: 586295"]son 3 gün ....[/QUOTE]
Hic korma canim..ben unuttum bile acilarimi..bak sende hayirlisiyla atlatacaksin insallah

QUOTE="ciarasisi, post: 37009836, member: 586295"]son 3 gün ....[/QUOTE]
Hic korma canim..ben unuttum bile acilarimi..bak sende hayirlisiyla atlatacaksin insallah[/QUOTE]
amin canım inşallah yemeden içmeden uykudan kesildim

Merhaba,
Korkmana hıc gerek yok amelıyat herkeste farklı etkıler yaratır. Benım hıc agrım olmadı mesela sonucu dusunerek mutlu olmaya calıs :)

Merhaba,
Korkmana hıc gerek yok amelıyat herkeste farklı etkıler yaratır. Benım hıc agrım olmadı mesela sonucu dusunerek mutlu olmaya calıs :)
aynen canım ama anestezi den korkuyorum sonrasında ki ağrı hadı neyse ...ama en azından memişlerim olcak artık bu onlarla son gunummm

aynen canım ama anestezi den korkuyorum sonrasında ki ağrı hadı neyse ...ama en azından memişlerim olcak artık bu onlarla son gunummm
anestezi işin en kolay kısmı koluna takılan seruma yapıyolar ıgneyı 5 sanıye sonra guzellık uykunda olacaksın uyandıgında aklına gelen ılk sey agrı degıl memelerın olacak

anestezi işin en kolay kısmı koluna takılan seruma yapıyolar ıgneyı 5 sanıye sonra guzellık uykunda olacaksın uyandıgında aklına gelen ılk sey agrı degıl memelerın olacak
evet aslında suan onun heyecanı da ayrı dıyorum nasıl yanı artık olacak mı :)) anestezi korkum sundan hanı uyunamazsam yada allah korusun kalbim durursa gibi en olumsuzlar geliyo aklıma ama kımseye olmuyo bana da olmaz galıba

soyle dusun o halde bu gıbı rıskler tasıyan bı hasta olsan doktorun bunu goze alırmı. ıcın rahat olsun bence mutlulugunun tadını cıkar :)

soyle dusun o halde bu gıbı rıskler tasıyan bı hasta olsan doktorun bunu goze alırmı. ıcın rahat olsun bence mutlulugunun tadını cıkar :)
haklısın canım hem anestezi doktoru çok iyiymiş okadar test yapacaklar o da doğru.. çok saol canım inş yarın bende aranıza katılıcam nişanlıyım buarada nişanlım bıle heyecanlı

haklısın canım hem anestezi doktoru çok iyiymiş okadar test yapacaklar o da doğru.. çok saol canım inş yarın bende aranıza katılıcam nişanlıyım buarada nişanlım bıle heyecanlı
ben 3,5 yıl once oldum bu amelıyatı. bır gun bıle pısmanlık yasamadım. Senide mutlu memelıler kervanına beklıyoruz.

mentor marka kas altı olacak ama cc olarak 300-325 dedi ben 350 cc de deneyın dedm bakalım nasıl bısey cıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…