meme büyütme-25 eylül

Korkacak bir şey yok hiç boşuna tatlı canını sıkma elbette netice itibari ile ameliyat narkoz alacaksın bunların riski var. Ancak şu hayatta neyin garantisi var ki dua et Allah hayırlısı nasip etsin bu ameliyat sonrası çok mutlu olacaksın

evet canım okadar samımısın ki tesekkür ederim :) doktorun asistanı soyledi anestezi için yapılan tahlıllerde sıkıntı cıkan hastaları geri cevırıldıgını bu yuzden korkmamam gerektıgını soylemıslerdi çok dogru soyluosn hıcbıseyın garantısı yok valla. bı cıksam o mutlulugu yasasam

değilim allaha şükür birde hemen toparlanmam lazım peersembe amelıyat pazartesi işe gdcm gerçi işim rahat ama işte..ha bırde aılem bılmeyecek nısanlım ve kuzenım bırde arkadasım bılıyo olacak valla bu halde evlenmek ıstemedgım için bu anı bos buldum aılem ıkı haftalıgına yurt dısına cıkıyo bırazda bunun stresi var ama bu yasadıgımı anca memesiz arkadaslar anlar :)))

Canım tansiyon hastası değilsen narkoz pek de tehlikeli bir şey değil.
değilim allaha şükür birde hemen toparlanmam lazım peersembe amelıyat pazartesi işe gdcm gerçi işim rahat ama işte..ha bırde aılem bılmeyecek nısanlım ve kuzenım bırde arkadasım bılıyo olacak valla bu halde evlenmek ıstemedgım için bu anı bos buldum aılem ıkı haftalıgına yurt dısına cıkıyo bırazda bunun stresi var ama bu yasadıgımı anca memesiz arkadaslar anlar:)))
Canım tansiyon hastası değilsen narkoz pek de tehlikeli bir şey değil.
değilim allaha şükür birde hemen toparlanmam lazım peersembe amelıyat pazartesi işe gdcm gerçi işim rahat ama işte..ha bırde aılem bılmeyecek nısanlım ve kuzenım bırde arkadasım bılıyo olacak valla bu halde evlenmek ıstemedgım için bu anı bos buldum aılem ıkı haftalıgına yurt dısına cıkıyo bırazda bunun stresi var ama bu yasadıgımı anca memesiz arkadaslar anlar:)))

gogus olcunuz neydı ozel degılse tabi

Perşembe ameliyat pazartesi iş mi? En az ama en az 1 hafta dinlenmen gerekiyor. 3-4 günde kalkamazsın canım..

valla 75 takıyorum ama sungerli ve destekli hatta ıkı beden buyuk gosteren sutyenlerden takıyorum doktor muayenede meme dokun az dedi ...bel ölcüm 71 basen 100 ama meme yok buarada 1.67 boyum ve 58 kıloyum :)

Perşembe ameliyat pazartesi iş mi? En az ama en az 1 hafta dinlenmen gerekiyor. 3-4 günde kalkamazsın canım..
evet canım doktorun asıstanları olmus amelıyatı onlarda 3.gunu işe baslamıslar bu konuyu onlarlada konustum bakalım işte bıraz bu sıkıntı

evet canım doktorun asıstanları olmus amelıyatı onlarda 3.gunu işe baslamıslar bu konuyu onlarlada konustum bakalım işte bıraz bu sıkıntı

Doktorun asistanları diyorsun bak, doktor onlara anlayış gösterebilir bir derece ama senin ameliyatını bulunduğun ortamda kimse bilmeyecek, seni üzmek için demiyorum cidden ama çok sıkıntı çekersin canım, 1 hafta rapor yazdırsan..

evet zaten 3 ekımde arife var sonra bayram tatılı gırıyo işte bakalım canım inşallah hallederim

canım hayırlı olsun kararın korkma olup bitecek gözünde okadar büyütme zaten tahlıllerın yapılacak bı sorun çıkarsa zaten yapmazlar göğüs amelıyatında kan kaybıda yaşamayacağına göre bence şimdide gögüslerinn hayellerını kurmanı öneririm

bol sanslar canim . umarim biran önce en güzel sekilde problemsizce ameliyatini olur cikarsin isin icinden . bende senden iki hafta sonra olucam. Allahtan birsey cikmazsa. hakkinda en hayirlisi olsun . hayatin boyu seni mutlu edicek sonuclar elde etmen dilegile....

bayramdan sonramı amelıyat olacaksın şeker ?

evet. terminim bayramdan sonraya 09/10/2014 aldigim tarih. bende az bucuk gizli sakli yapiorum o yüzden daha fazla beklemek istemedim. bende biraz deli cesaretti vardir. doktorun asistani bu tarihten sonra sene sonuna kadar hic bos randevu yok diyince. hic fazla düsünmeden . tamam aliorum bu tarihi dedim. bakalim nasil olucak... ya arkadaslar bi sorum olucak. ammeliyattan sonra size bisey verdilermi . elinize eve giderken.? bi belge kagit ne yapildi nasil yapilde vs. vs ?? merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…