alıntı yapmamısım canım :) inşallah tatlım hayırlısıyla bi gecse ağrı sızı yada uyanamamak korkutuyo işteHer şey bir anda olup bitecek veee güpgüzel göğüslere kavuşacaksın. :)
alıntı yapmamısım canım :) inşallah tatlım hayırlısıyla bi gecse ağrı sızı yada uyanamamak korkutuyo işte
değilim allaha şükür birde hemen toparlanmam lazım peersembe amelıyat pazartesi işe gdcm gerçi işim rahat ama işte..ha bırde aılem bılmeyecek nısanlım ve kuzenım bırde arkadasım bılıyo olacak valla bu halde evlenmek ıstemedgım için bu anı bos buldum aılem ıkı haftalıgına yurt dısına cıkıyo bırazda bunun stresi var ama bu yasadıgımı anca memesiz arkadaslar anlar:)))Canım tansiyon hastası değilsen narkoz pek de tehlikeli bir şey değil.
değilim allaha şükür birde hemen toparlanmam lazım peersembe amelıyat pazartesi işe gdcm gerçi işim rahat ama işte..ha bırde aılem bılmeyecek nısanlım ve kuzenım bırde arkadasım bılıyo olacak valla bu halde evlenmek ıstemedgım için bu anı bos buldum aılem ıkı haftalıgına yurt dısına cıkıyo bırazda bunun stresi var ama bu yasadıgımı anca memesiz arkadaslar anlar:)))Canım tansiyon hastası değilsen narkoz pek de tehlikeli bir şey değil.
gogus olcunuz neydı ozel degılse tabideğilim allaha şükür birde hemen toparlanmam lazım peersembe amelıyat pazartesi işe gdcm gerçi işim rahat ama işte..ha bırde aılem bılmeyecek nısanlım ve kuzenım bırde arkadasım bılıyo olacak valla bu halde evlenmek ıstemedgım için bu anı bos buldum aılem ıkı haftalıgına yurt dısına cıkıyo bırazda bunun stresi var ama bu yasadıgımı anca memesiz arkadaslar anlar :)))
değilim allaha şükür birde hemen toparlanmam lazım peersembe amelıyat pazartesi işe gdcm gerçi işim rahat ama işte..ha bırde aılem bılmeyecek nısanlım ve kuzenım bırde arkadasım bılıyo olacak valla bu halde evlenmek ıstemedgım için bu anı bos buldum aılem ıkı haftalıgına yurt dısına cıkıyo bırazda bunun stresi var ama bu yasadıgımı anca memesiz arkadaslar anlar:)))
evet canım doktorun asıstanları olmus amelıyatı onlarda 3.gunu işe baslamıslar bu konuyu onlarlada konustum bakalım işte bıraz bu sıkıntıPerşembe ameliyat pazartesi iş mi? En az ama en az 1 hafta dinlenmen gerekiyor. 3-4 günde kalkamazsın canım..
evet canım doktorun asıstanları olmus amelıyatı onlarda 3.gunu işe baslamıslar bu konuyu onlarlada konustum bakalım işte bıraz bu sıkıntı
bayramdan sonramı amelıyat olacaksın şeker ?bol sanslar canim .umarim biran önce en güzel sekilde problemsizce ameliyatini olur cikarsin isin icinden . bende senden iki hafta sonra olucam. Allahtan birsey cikmazsa. hakkinda en hayirlisi olsun . hayatin boyu seni mutlu edicek sonuclar elde etmen dilegile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?