meme büyütme-25 eylül

kızlarrr masajlara baslaımda gunde 3 kere 7-8 kere yap dedi doktor bı memem uzerınde hafıf olarak gosterdıde ben ıkı memeyı ortada bırlestırıyorum yanı sert mı oluyo yanlıs bıse yapmıyım

Merhabalar,
34 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve inşaallah kasım ayında meme büyütme ameliyatı olacağım. Evlenir evlenmez çok şükür hemen evlat sahibi olduğumuz ve çocuk telaşına düştüğümüz için cinsel hayatımız çok ön plana çıkmadı... Ama artık bazı sorunlar olduğunu farkettim . (Çünkü eşimin benim göğüslerimin olmayışının eksikliğini hissettiğini farkediyorum).. Açıkça söylim hiçbir bilgim yoktu ama burdan oldukça fazla bilgi sahibi oldum. Ama herkesin yaşadığı ikilemde ben de kaldım şuan. Damla mı yoksa yuvarlak protez mi diye... Bende meme dokusu çok az daha doğrusu asimetri sorunu olduğu için birinde nerdeyse hiç yok diğerinde var az buçuk ..
Benim sizden ricam 1 -2 soruma tecrübelerinize dayanarak cevaplarınızla yardımcı olmanız.
1-) Ben örtülü bir bayanım. Eşim dışında herhangi bir yerde bütün vücudum kapalı, dolayısıyla herhangi bir dekolte sıkıntım yok.. Ben protezin daha çok yatarken nasıl göründüğü ile ilgileniyorum. Eşimle başbaşayken :) Yuvarlak protezi tercih ettim. 275- 300 cc arası önerdi doktor. (Doktorum Tuba Erdoğan Demiray... )
2-) 1,60 boyunda 48 kg ağırlığındayım. Kilo almak istiyorum. Bu ameliyatı olduktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Doktora sorum. Hayır herhangi bir sıkıntı olmaz dedi.Ama yine de endişeliyim.
3-) Masa başında fazlasıyla bilgisayar kullanarak çalışıyorum. Ameliyattan sonra bunun bir sakıncası olur mu?
Sevgilerimle...

1- Yuvarlak tercihi çok fazla ve duruş olarakta gayet iyi duruyo emin ol 2 ay sonra hepsı damla seklını alıyor ve doktoruna güven.
2-boyuna göre kılon gayet iyi bende 1.68 boy ve 58 kıloyum kemıklı oldugum ıcın zayıf gozukuyodum memeleri yaptırınca artık daha saglıklı bı goruntuye kavustum.
3-bende masa bası calısan bırıyım 1-2 hafta hafıf agrıların olacak onun dısında hemen toparlanıyosun .
not : ben de nısanlıyım dogal olarak evlendıkten sonra utanıp kendımı eksık hıssetmemek icin yaptırdım bıcok seyı goze alarak nısanlım bıle cok mutlu bu durumdan yanı goguslerımı hıc gormeden bu ısı halletmem ıkımız adına cok iyi oldu emın ol esının sana tavrı bakısı cok degısecek hıc korkma ve yaptır bı kadın ıcın cok onemlı erkek için gögüs cok onemlı onlar ıtıraf etmesede buyuk sevıyorlar :) soruların olursa bız burdayız canım kararın hayırlı olsun :)

teşekkür ederim, çok tatlısınız..

ameliyat tecrübesi olanlara sorum var.

antibiyotiği kaç gün kullandınız?

malum mantara da sebep oluyor, merak ediyorum.

Mantara sebep olur mu bilmiyorum ama tahmin etmiyorum 10 Tablet oluyo sabah akşam içiyorsun 5 günde bitiyo
antibiyotik = vajinal mantar

5 gün boyunca durmadan sarımsak, yiyip, sirkeli suyla vajinal duş yapacağız o zaman.

meme büyütüp sonrasında vajinal hastalığa yakalanmak istemeyen kadınlar!

Arkadaşlar size DİKKATE ALINMASI GEREK BİR UYARIM VAR! PRAGO KLİNİK Dr Naci Bey isimli şahıs hastalarının özel fotoğraflarını (göğüs vb.) yanımda erkekler varken göstermekten çekinmedi,yanlış bir uslüp ve yanlış tutumlu bir şahıs ayrıca ofisi 2. değil 3. kalite lütfen ve lütfen illada yaptırıcam diyosanız uayrımı dikkate alın derim!Kadın dayanışması önemli konu helede sağlık ve özel yaşamsa

canım bugun bunun için mi üye oldun ? ılk soyledıgın özel yaşam konusunda belki haklısın bilemiyorum ..ama ofisinin kalitesi konusunda karalama yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…